Vibratoarele mici – Cum să alegi un vibrator mic, numit și „vibrator glonte” și cum să-l folosești?

despre-vibratoarele-mici

Vibratoarele mici sunt niste jucarii sexuale micute și foarte simpatice , denumite și „vibratoare glonte” de care cel mai probabil ai auzit deja, deoarece sunt genul de produse pe care orice femeie le doresc – Mici, neintimidante, ușor de pus oriunde, discrete și mai ales foarte ușor de folosit.

Acestea sunt esentiale pentru colectia oricarei femei pasionate de jucarii erotice. Daca nu ai incercat niciodată un vibrator, este cel mai indicat sa incepi cu unul mic deoarece acesta va fi bland cu tine și va reusi sa te introduca in lumea jucariilor erotice fără sa compromiti nivelul de placere.

Vibratoare mici ce garantează orgasme extreme femeilor

Vibratoarele glonte sunt perfecte așadar atât pentru incepatori cât și pentru experimentati. Sunt rezonabile la pret și foarte ușor de folosit. De asemenea, au avantajul de a fi mici și foarte discrete.

Little Paul – Vibrator Mic pentru punctul G. Asigura o penetrare usoara și super intensa

Little Paul – Vibrator Mic pentru Punctul G, 14 cm

Daca nu ai mai folosit niciodată un vibrator glonte pana acum, iata cum se face:

Cum se folosesc vibratoarele mici, numite vibratoare glonte

Bineinteles, vibratoarele glonte sunt omici in comparatie cu vibratoarele rabbit sau cele realistice, dar nu ar trebui subestimate. Datorita formei lor, acestea sunt grozve pentru o stimulare precisa și pentru concentrarea vibratiilor exact acolo unde doresti.

Asadar, in timp ce multe persoane folosesc vibratoare glonte pentru stimularea clitorisului, in functie de cat de sensibila esti, il poți folosi și in alte zone.

Sfat: Incearca sa folosesti vibratorul mic pe toata vulva pentru a descoperi alte zone cv pot provoca placere. ia-ti timp și experimenteaza cu ceea ce se simte bine.

Intr-un studiu online in care femeile au fost intrebate care este jucaria lor preferate, multe au raspuns direct „vibratoarele glonte”.

O persoana a raspuns ca vibratoarele glonte au avantajul ca sunt mici, pot fi folostie foarte ușor și nu sunt deloc scumpe, dar au o durata de viata mai mica decat cele obisnuite.

O alta persoana a spus ca vibratoarele mici de la Satisfyer sunt foarte de incredere, puternice și discrete. Aceasta a spus ca l-a folosit timp de 2 ani și inca functioneaza, așadar partea cu „nu rezista la fel de mult ca cele obisnuite” se aplica doar in anumite situatii.

Foloseste-l pe mai multe zone

Poti folosi vibratorul mic și pe alte zone erogene, precum sfarcurile, coapsele sau chair perineul. Cu toate astea, nu sunt indicate pentru a fi folosite in zona anala, deoarece le poți scapa inauntru, neavand o baza plata care sa asigure ca nu intra cu totul in anus.

Nu folosi doar varful

Majoritatea persoanelor care se masturbeaza cu vibratoarele glonte folosesc doar varful oentru a produce senzații placute in zoneele sensibile, insa exista mai multe moduri in care poți manipula un vibrator glonte.

Luxe Candy – Vibrator mic, flexibil din silicon moale, placut la atingere.

Luxe Candy – Vibrator Flexibil din Silicon, 12 cm

Il poți tine orizontal pentru a vibra pe o zona mai mare, de exemplu. Acest lucru este cu atat mai pacut atunci cand zonele genitale sunt sensibile și daca preferi mai putina stimulare intensa.

Foloseste mult lubrifiant

Exista multe persoane care sustin ca e ciudat sa folosesti lubrifiant, ca ar trebui sa fii destul de uda în mod natural, dar aceste lucruri nu sunt tocmaiadevărate.

In timpul sexului in cuplu, e posibil ca lubrifierea naturala sa fie suficienta (cu toate ca și atunci exista persoane care sufera de vagin uscat sau pur și simplu nu se pot excita suficient datorită a diferite probleme din viata lor). Totusi, atunci cand vorbim de vibratoare, acestea nu se lubrifiaza în mod natural, așadar un ajutor din exterior este binevenit. Nu exista nicio rusine in utilizarea lubrifiantului, acesta ajutand la imbunatatirea senzatiilor și prevenint ranile sau inrosirile.

Un lubrifiant de calitate îmbunătățește orice experienta sexuala, fie ca vorbim de jucarii sexuale cum ar fi vibratoarele mici, fie ca vorbim de sexul cu un partener.

pot-vibratoarele-mici-sa-te-satisfaca

De asemenea, poți folosi creme pentru orgasm daca vrei sa cresti senzatiile din timpul utilizarii unui vibrator glonte. Sunt multe asfel de produse la sex shop și pot face clitorisul mai sensibil, mai ușor de stimulat. Incaerca sa aplici o cantitate mica de crema pe clitoris și bucura-te de senzatiile mega intense!

Foloseste mai multe vibratii

Vibratoarele mici ieftine au adesea un buton de oprit/pornit, cu o singura viteza, dar exista nenumarte alte optiuni cu mai multe viteze. Multe vibratoare glonte vin cu o varietate de viteze și funcții pentru ca tu sa iti poți personaliza experienta, sa ai parte exact de senzatiile pe care le doresti.

In timp ce unele persoane prefera senzații usoare oferite de aceasta jucarie, altii prefera mai multa putere și modele de vibrație diferite.

Vibratoare de calitate superioară, făcute din silicon moale și plăcut la atingere

In orice caz, cu siguranta poți gasi un vibrator cu mai multe tipuri de vibratii la un pret acceptabil.

Vibratoarele mici – Cum il alegi pe cel potrivit?

Esti in cautarea unui vibrator glonte de pe sex shop-ul Just Love dar nu stii la care sa te hotarasti? Iti voi oferi in continuare câteva recomandari pentru toate buzunarele, de la vibratoare mici, simple dar totusi foarte puternice pana la cele mai elegante, senzuale ce ofera senzații mai aprofundate.

Vibratorul mic metalic de la Rocks Off

Daca nu ai avut niciodată o astfel de jucarie și nu stii daca iti va placea și nu vrei sa cheltui foarte mult, iti recomand vibratorul glonte de la Rocks Off.

Rocks-Off RO – Vibrator Mic, Metalic, Rezistent la Apă, 8 cm

Acesta este mic, accesibil la pret și foarte potrivit pentru incepatori. Este rezistent la apă și poate orice femeie sa ajuta la orgasm.

Vibratorul Mia 2 de la Lelo

Mia 2 Lelo – Vibrator Mic in Forma de Ruj, 11 cm

Lelo s-a intrecut pe sin atunci cand a făcut vibratoarele mici, creand un vibrator de super calitate prevăzut cu multiple functii, foarte silentios și potrivit pentru orice femeie cae se respecta.

Mia 2 de la Lelo este un vibrator glonte potrivit in special persoanelor pasionate de plăceri ai senzuale.

3. Bamboo Rose Gold

Bamboo Rose Gold – Vibrator Mic Auriu, 10 cm

Daca iti doresti mai multe viteze dar nu ai un buget pentru un vibrator atat de elegant, Bamboo Rose Gold de la Rocks Off este cea mai bnua alegere. Acesta are 10 funcții de vibrație și are o formă patratoasa pentru stimularea  peretilor vaginali, crescand nivelul de placere.

Cum se folosesc vibratoarele mici rezistente la apa in casa sau in dus

Exista neumarate vibratoare glonte rezistente la apa care sunt perfecte pentru baie sau dus. Atentie: nu toate vibratoarele mici rezistente la apa pot fi folosite in dus. Unele dintre acestea sunt rezistente doar la stropi de apa, putand fi oflosite doar in dus sau doar pentru a le spala.

Introdu vibratoarele glonte in viata de cuplu

Dacanu ai mai folosit un vibrator pana acum cu partenera, poate fi intimidant și descurajant. Cu toate astea, un vibrator glonte este cea mai buna alegere din care sa incepi deoarece sunt mici și neintimidante. Roaga partenerul as tina jucaria pe clitoris și instruieste-l cum sa o foloseasca, cum sa o miste pe acea zona.

Daca tii vibratorul glonte pe clitoris atunci cand faceti sex prin penetrare, vei avea parte de dubla stimulare ce te va ajuta sa ajungi mai repede la orgasm.

Poti folosi vibratoarele mici chiar și la barbati, punandu-l pe testicule sau la perineu. Incearca sa folosesti un glonte vibrator pe perinei atunci cand oferi blowjob partenerului.

Concluzie

Vibratoarele glonte sunt mici, neintimida,te și potrivite pentru incepatori. Aceastea sunt capabile sa iti ofere plăceri nelimitate și le poți introduce chiar in viata de cuplu, deoarece pot fi folosite și pentru barbati.

Nu este indicat sa folosesti un vibrator mic pentru jocurile anale, deoarece nu are baza plana și se poate „pierde” in anus, insa il poți folosit pentru stimularea externa a mai multe zone erogene precum sfarcuri, coapse și chiar perineu.

Vibratoarele mici pot fi cea mai buna alegere atunci cand doresti sa intri in lumea jucariilor erotice. Alege vibratorul glonte dorit din sex shop de pe Just Love și bucura-te de cele mai bune oferte.

Daca vrei sa afli mai multe despre vibratorele mici(numite și vibratoare glonte), uite aici un ghid:

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.