Vibrator sau Dildo – Care este diferența? Care este cel mai potrivit?

Majoritatea celor care sunt noi in lumea jucariilor erotice din sex shop se simt coplesiti de volumul nou de informatii peste care tau. Cuvinte precum „vibrator”, „dildo” și „stimulare” par simple pentru necunoscuti, dar atunci cand incepi sa aprofundezi acest subicet, iti dai seama ca lucrurile sunt mai coplesitoare decat esti obisnuit.

Una din principalele probleme ale celor are doresc sa cumpere o jucarie din sex shop este ca nu stiu ce anume sa cumpere: un dildo sau un vibrator? Care este diferenta și care este potrivit, in ce conditii?

Ce este dildo-ul?

Dildo-ul este un obiect folosit pentru penetrarea vaginului și a anusului. Cu toate astea, lucruriile devin mult mai complicate. Dildo-urile sunt dispozitive ce au forma unui penis, ce sunt folosite pentru a oferi femeilor sau barbatilor satifactie fără sa implice alte funcții mecanice.

Cele mai noi Dildo-uri Realsitice de TOP

Dildo-ul este, probabil, cea mai veche jucarie sexuala de pe pamant. Conform cercetarilor, dildo-urile existe de mii de ani și exista câteva exemple inca din Grecia Antica.

Dildo-urile mderne sunt facute din mai multe materiale, printre care cauciuc, sticla sau plastic. Materialele moderne precum „Cyberskin” imita pielea naturala și sunt o formula de silicon. Cauciucul și siliconul fac dildo-urile mai flexibile, așadar aceste doua materiale sunt adesea preferate de femei, insa cele metalice sau de sticla nu sunt lasate mai prejos, deoarece acestea doua materiale pot fi folosite chiar și cu lubrifianti din silicon, care sunt de regula mai vascosi și care tin mai mult.

Dildo-urile pot fi folosite pentru jocurile solo sau împreună cu un partener. Unele cupluir adora să folosească dildo-urile in timpul preludiului. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru stimularea punctului G, ca parte a experienței sexuale.

pot-vibratoarele-mici-sa-te-satisfaca

Ce sunt vibratoarele?

Vibratoarele sunt practic niste dildo-uri prevazute cu funcții de vibrație. Acestea deseori sunt identice atat la material cât și la design cu dildo-urile, singura diferenta fiind ca acestea au un motov care ofera funcții de vibrație acestuia. Insa vibratoarele nu se opresc aici – nu au doar funcții de vibrație. Acestea pot avea de asemenea funcții de pulsatie, de încălzire sau pot fi prevazute chiar cu voce.

Cele mai performante vibratoare din Romania

Vibratorul, prin definitie, vibreaza! Primul vibrator a apautin anii 1880 și a fost folosit pe post de dispozitiv medical pentru tratarea „isteriei” la femei. Orgasmele pe care le oferea vibratorul se considera ca poate calma femeile și le poate face să se simtă mai bine. De asemenea, era folosit pentru tratarea durerilor de cap dar și pentru slabit.

Aceste afirmatii au fost considerate flse la inceputul secolului 20, insa vibratoarele au devenit o parte din cultura. Cu toate astea, vibratoarele au inceput sa devina cu adevărat populare abia in anii 1950, aparand in filmele porno. Initial, vibratoarele au fost considerate un tabuu pentru multi ani.

Cu toate astea, in zilele noastre, vibratoarele au devenit parte din stilul de viata a multor femei. Unele studii sustin ca 53% dintre femei au folosit un vibrator de-alungul vietii.

Satisfyer Partner Multifun – Vibrator pentru cuplu de calitate, de la Satisfyer

Satisfyer Partner Multifun 1 – Vibrator pentru Cuplu

Cu toate ca dildo-uirle și vibratoarele sunt diferite atât în ceea ce priveste originile și functiile, amandoua joaca roluri importante de-alungul istoriei și asupra sexualitatii umane.

Ce este mai potrivit – un dildo sau un vibrator?

Cu toate ca arata la fel, dildo-urile și vibratoarele ofera senzații cu totul diferite. In tip ce dildo-urile sunt facute pentru a simula un penis adevărat, vibratoarele, cu toate ca arata ca un penis, au anumite funcții ce compromit experienta realistica pentru a oferi o experiență mai intensa.

Asdar, daca iti doresti o experiență 100% realistica, dildo-urile sunt alegerea potrivita. Daca totusi esti genul de persoana care isi doreste o plăcere mai intensa insa diferita fata de cea pe care o ai in timpul sexului cu un barbat, poți incerca vibratoarele.

Multe persoane sustin ca poți cumpara un vibrator sa il folosesti pe post de dildo, insa nu este întocmai adevărat acest lucru. Vibratoarele, daca nu pornesti vibratiile, sunt practic niste dildo-uri dar acestea au pe interior un motor care le ofera aceste functii. Asadar, daca nu stii daca sa cumperi un vibrator sau un dildo, probabil ca cea mai buna alegere ar fi sa cumperi un vibrator, deoarece poate fi folosit pur și simplu fără vibratii.

Cu toate astea, exista și alte lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare. De exemplu, dildo-urile pot fi facute și din sticla, pe cand vibratoarele.. mai rar. Asadar, unele materiale pe care le poți gasi la un dildo, ar putea sa nu fie disponibile la vibratoare. Asta face alegerea intre un vibrator sau un dildo mai dificila.

In timp ce majoritatea dildo-urilor le poți folosi in mai multe moduri , cum ar fi încălzirea sau racirea lor pentru a le folosi la o anumita temperatura sau utilizarae acestora in cada, vibratoarele sunt mai limitate.

Asadar, in timp ce dildo-urile sunt mai versatile, mai potrivite pentru a fi folosite indieferent de situatie, vibratoarele se concentreaza pe functiile pe care le au pentru a oferi placere.

Totusi, cand vorbim de o utilizare standard, vibratoarele pot oferi plăceri mai intense deoarece vibrațiile cu care sunt prevazute ajuta la stimularea intensă a vaginului. Exista de asemenea vibratoare special concepute pentru stimularea punctului G. Acestea au o formă putin curbata ce asigura atingerea punctului G, in timp ce vibrațiile il stimuleaza, oferindu-ti ultra placeri.

totul-despre-vibratoarele-mari

Care sunt mai potrivite pentru jocurile anale – dildo-urile sau vibratoarele?

Exista atat dildo-uri cât și vibratoare special concepute pentru jocuri anale. Ambele au un design special conceput pentru aceasta zona. In timp ce dildo-urile se muleaza mai bine și sunt de regula mai moi, vibratoarele asigura o placere mai intensa odata ce pentreaza anusul deoarece vibrațiile stimuleaza intens peretii anali.

Dildo-uri pentru amatorii de jocuri anale

Exista totodată și un tip special de vibratoare, numite stimulatoare pentru prostata. Acestea sunt introduse in anus și datorită designului bine studiat, ating cu precizie prostata, in timp ce vibrațiile o vor stimula intens. Aceste jucarii sunt special concepute pentru jocurile anale la barbati.

Concluzie

Dildo-urile și vibratoarele sunt doua tipuri de jucarii erotice care, cu toate ca seamana, ofera plăceri foarte diferite. Sper ca acest articol sa te fi ajutat sa intelegi daca ti se potriveste mai bine un vibrator sau un dildo.

Vibratoarele au mai multa putere și pot oferi mai multa placere, insa nu sunt la fel de versatile.

Dildo-urile sunt ideale pentru femeile care doresc să folosească ceva in timpul preludului pentru a intra in dispozitia necesara pentru a face sex cu partenerul.

Vibratoare pentru stimularea anala, din cele mai bune materiale

De regula, dildo-urile sunt la fel: fie ca vorbim de dildo-uri realistice sau nu, acestea ofera in mare parte aceeasi senzatie (bineinteles, in functie de material).

Pe de alta parte, exista nenumarate tipuri de vibratoare. De la vibratoare de cuplu, concepute pentru stimularea ambilor parteneri pana la vibratoare rabbit care ofera o stimulare vaginala și clitoridiana simultan sau vibratoare realistice ce tind sa ofere o penetrare realistica imitand penisul la design și la material, oferind extra plăcere datorită functiilor de vibrație.

Asadar, cu toate ca dildo-urile sunt mai versatile, exista de asemenea vibratoare pentru orice ocazie. Totul depinde de tine și de ceea ce doresti senzatiile pe care doresti sa le simti.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.