Afișez 1–20 din 22 de rezultate

Chiloți cu vibrații

Chiloți cu vibrații proiectați pentru a oferi plăcere subtilă în timp ce oferă confort și discreție maximă. Sunt perfecți pentru a fi folosiți oricând și oriunde iar partenerul să aiba control asupra lor prin telecomandă.


Chiloți cu vibrații sunt practic niște chiloți speciali concepuți cu vibratoare speciale care integrează tehnologia de vibrație în structura lor pentru a oferi stimulare și plăcere utilizatoarei. Acești chiloți  cu vibratii funcționează pe baza unor vibratoare mici ascunse într-un mic buzunărel al chilotului, care produc vibrații în zonele strategice pentru a stimula zonele erogene.

Câteva caracteristici principale ale funcționării chiloților cu vibrații:

  1. Control absolut: majoritatea modelelor vin cu o telecomandă wireless sau Bluetooth, permițând utilizatorului sau partenerului să controleze intensitatea și modelul vibrațiilor. Controlul poate fi făcut și printr-o aplicație pe smartphone în cazul modelelor mai avansate (vezi produsele din catalog).
  2. Discreție maximă: datorită tehnologiei avansate, vibrațiile sunt suficient de puternice pentru stimulare, dar și suficient de silențioase pentru a asigura discreția. Multe persoane aleg să folosească chilotii cu vibratii atunci cand merg la cumpărături, plimbări sau diferite activități de acest tip.
  3. Confort sporit: chiloții cu vibrații sunt croiți special pentru a fi confortabili pentru purtare, fiind confecționați din materiale care permit pielei să respire și care se potrivesc bine pe corp.
  4. Alimentare: în funcție de vibrator, alimentarea se face prin reîncarcare sau prin baterii standard. Durata de viață a bateriei depinde de intensitatea și frecvența utilizării vibrațiilor.
  5. Utilizare diversificată: chiloții cu vibrații pot fi folosiți în diverse scenarii, inclusiv în timpul preludiului, ca parte a jocurilor intime de cuplu, sau pentru plăcere personală în timpul activităților zilnice.
Chiloții cu vibrații sunt fără doar și poate o modalitate interesantă și eficientă pentru a descoperi noi plăceri, oferind o combinație între utilitatea obișnuită a lenjeriei intime și tehnologia erotcă modernă.