Notificare cu privire la protecţia datelor personale
1. Informaţii Generale
a) Introducere
În 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Regulamentul”).
Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.
Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.
Următoarea notificare privind protecția datelor este concepută pentru a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale și drepturile dvs. Privind această procesare în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”) și legislația locală în vigoare.
b) Operatorul
Noi, societatea A&E Cleaning SRL cu sediul cu sediul în Mun. Iasi, Str. Strapungere Silvestru, Nr. 7, Bl. I5, Sc. B, Et. 3, Ap. 14, jud. Iași, reprezentăm operatorul, în conformitate cu GDPR și, prin urmare, suntem responsabili pentru procesarea datelor descrisă mai jos. Pentru întrebări sau solicitări privind prelucrarea datelor, vă rugăm să contactați responsabilul nostru pentru protecția datelor, ale cărui date de contact le puteți găsi mai jos.
Colectarea acestor date se face doar cu acordul dumneavoastră.
Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea operatorului (A&E Cleaning SRL) de a încheia contractul de prestări servicii/vanzare a produselor, de a trimite informații sau produsele comandate, acestuia din urmă lipsindu-i una din condiţiile esenţiale, respectiv identitatea părţilor.
c) Datele cu caracter personal
A&E Cleaning SRL prelucrează următoarele date cu caracter personal:
  • Numele și prenumele, adresa de domiciliu și localitatea, adresa de e-mail, numărul de telefon.
  • Informațiile pe care le furnizați despre preferințele dvs.
  • Informații despre achizițiile dvs. de produse;
  • Informații despre utilizarea de către dvs. a site-urilor și/sau a aplicațiilor noastre;
  • Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, SMS, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.
2. Informaţii cu privire la Procesare
a) Tipurile de prelucrare a datelor
“Prelucrarea” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.
b) Principiile prelucrării datelor cu caracter personal
A&E Cleaning SRL se obligă să respecte principiile de protecție a datelor cu caracter personal (denumite în continuare „Principiile”) prevăzute de GDPR, pentru a se asigura că toate datele sunt:
  • Prelucrate în mod corect, legal și transparent;
  • Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime;
  • Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
  • Corecte și actualizate;
  • Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării;
  • Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod care să asigure o securitate adecvată a prelucrării, astfel încât datele să fie integre, confidențiale și disponibile.
c) Scopul și temeiul prelucrării datelor
  • Inregistrarea clienților. Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului de înscriere pe site-ul www.justlove.ro prin care vă creați un cont sau telefonic, în vederea unei mai bune și facile administrări a comenzilor dumneavoastră. Această prelucrare se bazează pe Art. 6 paragraful teza 1 litera a) GDPR.
  • Încheierea și executarea contractelor. Pentru a putea finaliza comanda și pentru a livra produsele noastre este nevoie să prelucrăm date cu caracter personal care vă aparțin. Folosim informațiile despre dvs. cu scopul de a evalua dacă sunteți eligibil pentru anumite produse. Această prelucrare se bazează pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDP
  • Marketing, analiza clienților și profilare. 
Marketing personalizat. Ne oferiți consimțământul prealabil de a utiliza datele dvs. personale pentru:
– a vă oferi un produs pe baza circumstanțelor dvs. personale,
– a vă propune o ofertă atunci când vă conectați la site-ul nostru sau la aplicațiile pentru mobil,
– comunicări ale Serviciului de asistență clienți: folosim datele dvs. pentru a gestiona relația noastră cu dvs. ca și client și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența dvs. cu noi.
Vă putem furniza informațiile noastre prin e-mail sau telefon. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR.
Puteți să vă dezabonați de la ofertele personalizate de acest gen. Aveți dreptul de a nu consimți sau de a vă opune la activitățile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului în scopul activităților de acest tip. Dacă v-ați abonat în secțiunea de Newsletter, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate cu scopul de a vă transmite mesaje de marketing, oferte, știri, viitoare campanii, invitații la diverse evenimente. Vă puteți dezabona în orice moment prin intermediul link-ului atașat comunicărilor primite sau printr-o solicitare scrisă adresată [email protected]
Vom procesa toate datele dvs. personale care sunt colectate prin formularul de înregistrare a clienților și în timpul tuturor tranzacțiilor comerciale viitoare, pentru a vă procesa o comandă sau a vă oferi un produs sau un serviciu pe baza circumstanțelor dvs. personale sau putem să vă propunem o astfel de ofertă atunci când vă conectați la site-ul nostru sau la aplicațiile pentru mobil. Această prelucrare se bazează în mod legitim Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR.
În scopul relațiilor cu clienții pentru a îmbunătăți experiența clienților pe site-ul nostru și identificarea preferintelor si/sau a comportamentului dumneavoastră, inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Vom tine intotdeauna cont de optiunile dumneavoastră. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR.
Analizei datelor și profilarea clientului. Aceasta include sondaje de opinie clienți, analize clienți și realizarea profilului clientului, pentru a determina comportamentul de cumparare și activitatea clientului, cumpărarea repetată a anumitor bunuri și datele de cumpărare. Este posibil să vă solicităm un feedback în legătură cu produsele noastre și să îl comunicăm anumitor membri ai personalului nostru în vederea îmbunătățirii ofertei. De asemenea, putem folosi notițe din conversațiile pe care le purtăm cu dvs. online, prin telefon sau față în față, astfel încât să personalizăm produsele pe care vi le oferim. Vă vom contacta în aceste scopuri prin e-mail, telefon sau poștă. Este necesar să ne urmărim interesele legitime pentru a ne îmbunătăți serviciile și relația cu clienții, carereprezintă un factor cheie pentru succesul nostru în afaceri. Datele colectate și stocate ne ajută să aflăm mai multe despre interesele și nevoile dvs. Acest lucru ne permite să le luăm în considerare și să acționăm în consecință, adică prin comunicarea personalizată. Această prelucrare se bazează pe Art. 6 paragraful teza 1 litera f) GDPR.
  • Îmbunătățirea și dezvoltarea produselor și serviciilor: Analiza modului în care folosiți produsele noastre ne ajută să vă înțelegem mai bine și ne arată ce putem îmbunătăți. De exemplu: analizăm datele privind istoricul achizițiilor dumneavoastră pentru a vă furniza informații sau sfaturi în legătură cu modul optim în care puteți folosi produsele noastre, analizăm rezultatele activităților noastre de marketing pentru a măsura eficiența acestora și relevanța campaniilor noastre. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR.
  • Îndeplinirea unor obligații legale. Pot fi prelucrate date personale în scopul îndeplinirii unor obligații legale. Folosim informațiile dvs. de plată în scopuri de contabilitate, facturare și audit și pentru detectarea și/sau prevenirea oricăror activități frauduloase. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR.
d) Beneficiarii datelor
Pentru a atinge scopurile menționate mai sus la punctele 2 lit. c) utilizăm furnizori de servicii, respectiv imputerninciți conform art. 28 GDPR, de exemplu firmele de curierat sau furnizorii noștri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor, toți aceștia sunt din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European.
Asigurăm, de exemplu, prin reglementări contractuale, că acești furnizori de servicii prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu legislația europeană privind protecția datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protecție a datelor, (spre exemplu, clauze contractuale standard, existenta unor reguli corporatiste obligatorii, etc.) chiar dacă datele cu caracter personal sunt transferate într-o țară în care se utilizează în mod obisnuit un alt nivel de protecție a datelor și pentru care nu există nicio decizie de adecvare a Comisiei UE.
Nu se efectuează alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care deținem obligația aceasta prin lege. Pentru mai multe informații despre protectia corespunzătoare a transferului internațional de date sau a copiei acestora, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon.
e) Furnizarea Obligatorie/Voluntară de Date și Durata păstrării acestora
A. Furnizarea următoarelor date este necesară pentru a putea încheia contractul cu dvs. sau pentru a vă putea contacta în scopurile arătate mai sus:
  • Numele și prenumele, adresa de domiciliu și localitatea, adresa de e-mail, numărul de telefon.
În cazul în care nu veți formula unele dintre datele solicitate nu vă vom putea procesa comanda și livra produsele, nu vă veți putea deschide un cont pe site și nu veți putea achiziționa produsele de pe site-ul www.justlove.ro .
B. Furnizarea următoarelor date este facultativă:
  • Informațiile pe care le furnizați despre preferințele dvs.;
  • Informații despre achizițiile dvs. de produse și servicii;
  • Informații despre utilizarea de către dvs. a site-urilor și/sau a aplicațiilor noastre;
  • Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.
Nu sunteti obligați să ne furnizați toate aceste date personale iar aceste date nu sunt o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru a încheia un contract. Dacă nu ne furnizați aceste date personale, acest lucru nu va avea alte consecințe asupra dvs.
Datele personale le colectam:
1. Direct de la dumneavoastră atunci când vă înregistrați pe site sau lansați o comandă.
2. Când ne sunt furnizate indirect: Informațiile dvs. pot fi distribuite către noi de către site-urile partenere.
Doar Clienții cu vârsta de cel puțin 18 ani pot să-și dea consimțământul.
f) Perioada stocării datelor
A&E Cleaning SRL stochează datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont  pe site-ul www.justlove. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
Atunci când nu mai avem nevoie de datele dvs. personale, le vom șterge sau distruge în siguranță. De asemenea, vom lua în considerare dacă și cum putem minimiza în timp cantitatea de date personale pe care le folosim și dacă putem asigura anonimitatea datelor dvs. Personale, astfel încât acestea să nu mai fie asociate cu dvs. sau să vă identifice, caz în care putem folosi acele informații fără a vă notifica ulterior.
3. Drepturile dumneavoastră
Puteți contacta societatea pentru a vă exercitarea drepturilor prevăzute de Regulamentul nr. 679/2016 la următoarele date de contact:
A&E Cleaning SRL cu sediul în Mun. Iasi, Str. Strapungere Silvestru, Nr. 7, Bl. I5, Sc. B, Et. 3, Ap. 14
Pentru obținerea unor interpretări oficiale legate de exercitarea drepturilor care decurg din legislația privind protecția datelor cu caracter personal sau pentru a vă exprima nemulțumirile legate de maniera în care A&E Cleaning SRL asigură prelucrarea datelor cu caracter personal, vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la următoarele coordonate de contact: (i) prin poștă sau curier la adresa din București, bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod poștal 010336, (ii) prin poștă electronică la adresa: [email protected], (iii) prin fax la nr. 0318.059.602 sau (iv) la nr. de telefon 0318.059.211.
În conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt următoarele:
  • Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR),
  • Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR),
  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal (dreptul de a fi ”uitat”) și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori (dreptul de ștergere, articolul 17 GDPR),
  • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor (dreptul la restricționare a procesării, articolul 18 GDPR) –  poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege,
  • Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizată într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și mecanolizibil și de a solicita transmiterea acestor date către un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR),
  • Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea – vă puteți opune, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim, (dreptul la obiecție, articolul 21 GDPR),
  • Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere (dreptul de retragere a consimțământului, articolul 7 GDPR),
  • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR),
  • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.
In plus, am numit un Responsabil pentru Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior mentionate.
4. Securitatea prelucrării și a datelor
A&E Cleaning SRL a adoptat măsuri tehnice și organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate în conformitate cu cerințele GDPR, cu scopul de a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva oricăror acțiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzătoare sau transmitere, modificare neautorizată, distrugere sau pierdere accidentală. Toți angajații și colaboratorii A&E Cleaning SRL precum și orice terțe părți care acționează în numele și pe seama A&E Cleaning SRL sunt obligați să respecte confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și cerințele GDPR, în conformitate cu prevederile prezentei Politici.
Ne asiguram ca partenerilor nostri contractuali care au acces la datele cu caracter personal pe care le prelucram le impunem obligatii contractuale in conformitate cu prevederilor legale si ca verificam respectarea de catre acestia a obligatiilor pe care si le-au asumat. Acestia vor prelucra datele personale in numele si pentru noi, numai in conformitate cu instructiunile primite de la aceasta si numai respectand cerintele de securitate si confidentialitate in limitele impuse.
Datorită posibilelor modificări ale legislației, o modificare a acestor notificări privind protecția datelor poate deveni necesară. În acest caz, vă vom informa despre astfel de modificări. În măsura în care modificările afectează o prelucrare care se bazează pe consimțământul dvs., vă vom solicita un nou onsimțământ, dacă este necesar.
Prin bifarea căsuței vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopurile prezentate mai sus, sens în care vom utiliza, de asemenea, datele dvs. personale pentru a vă furniza informațiile noastre prin e-mail, scrisoare sau telefon.