Showing 1–24 of 63 results

Dildo cu ventuza ► catalog online

Dildoul cu ventuză reprezintă acele dildouri care au la bază o ventuză. Unele oferă posibilitatea chiar si optiunea de a detașa ventuza de la dildo. Acestea se folosesc precum niște dildouri obișnuite, însă au anumite avantaje în plus față de acestea. Vom vorbi in continuarea despre avantajele acestor tipuri de dildo si cateva sfaturi care te vor putea ajuta sa alegi cel mai bun dildo pentru tine. Daca ai intrebari la care nu gasesti raspunsuri aici, te rugam sa ne contactezi pe chat, facebook sau telefon si te ajutam cu cea mai mare placere.

Avantajele dildourilor cu ventuză

  1. Poți folosi dildoul în orice poziție dorești. Dacă ai mai folosit un dildo până acum, probabil ai observat că uneori este foarte inconfortabil să ții dildoul iar unele poziții precum doggystyle pot fi foarte inconfortabile. Această problemă este ușor de prevenit cu ajutorul unui dildo cu ventuză. Acestea au de obicei o ventuză foarte puternică, fiind posibilă lipirea acesteia pe orice suprafață plană. Astfel, poți folosi dildoul în orice poziție dorești.
  2. Poți folosi dildourile la un strap on. Deși asta nu este valabil la toate dildourile cu ventuză, cele mai importante dintre acestea cum ar fi cele de la Doc Johnson sau de la Pipedream pot fi atașate la un strap on. Astfel, ai posibilitatea unor jocuri de roleplay super-interesante.
  3. Poți să îți trăiești fanteziile. Nu, nu este un clișeu. Sunt multe femei care au fantezii care mai de care mai îndrăznețe. Printre acestea, se numără sexul cu un tip sau mai mulți necunoscuți. Plasând dildoul cu ventuză pe podea sau pe mobilier, nici nu vei ști că este un dildo și nu un penis adevărat. Astfell, poți să îți trăiești fanteziile.

Care este cel mai bun dildo cu ventuza?

Termenul de cel mai bun dildo cu ventuza este unul destul de general si in acelasi timp foarte personal. Sa te ajutam putin sa poti alege “cel mai bun dildo cu ventuza“, iti vom scrie cateva lucruri de care ar fi bine sa tii cont:

  • Cum il vei folosi: masturbare normala? masturbare anala? orala? In functie de asta, te vei orienta catre dimensiunea lui. In catalogul nostru (vezi putin mai jos toate modelele) vei gasi atat dildo-uri cu ventuza de dimensiuni mici, cat si medii sau mari, deci, cu siguranta vei gasi dimensiunea pe care ti-o doresti.
  • Sa fie realistic sau nu: noi recomandam intotdeauna dilo-urile realistice. Avem in catalog chiar si dildo-uri cu ventuza, realistice si fosforescente. Sunt ideale pentru fantezii si pentru putin mai multa distractie.