Se arată toate cele 6 rezultate

DIldoul cu ventuză reprezintă acele dildouri care au la bază o ventuză. Unele oferă posibilitatea chiar să se poată detașa ventuza de la dildo. Acestea se folosesc precum niște dildouri obișnuite, însă au anumite avantaje în plus față de acestea.

Avantajele dildourilor cu ventuză

  1. Poți folosi dildoul în orice poziție dorești. Dacă ai mai folosit un dildo până acum, probabil ai observat că uneori este foarte inconfortabil să ții dildoul iar unele poziții precum doggystyle pot fi foarte inconfortabile. Această problemă este ușor de prevenit cu ajutorul unui dildo cu ventuză. Acestea au de obicei o ventuză foarte puternică, fiind posibilă lipirea acesteia pe orice suprafață plană. Astfel, poți folosi dildoul în orice poziție dorești.
  2. Poți folosi dildourile la un strap on. Deși asta nu este valabil la toate dildourile cu ventuză, cele mai importante dintre acestea cum ar fi cele de la Doc Johnson sau de la Pipedream pot fi atașate la un strap on. Astfel, ai posibilitatea unor jocuri de roleplay super-interesante.
  3. Poți să îți trăiești fanteziile. Nu, nu este un clișeu. Sunt multe femei care au fantezii care mai de care mai îndrăznețe. Printre acestea, se numără sexul cu un tip sau mai mulți necunoscuți. Plasând dildoul cu ventuză pe podea sau pe mobilier, nici nu vei ști că este un dildo și nu un penis adevărat. Astfell, poți să îți trăiești fanteziile.

Acesta este un magazin demonstrativ pentru testare — nicio comandă nu va fi onorată. Refuză