Afișez 1–20 din 217 rezultate

Dildo cu Ventuză ► modele noi

Dildouri cu ventuză de prindere care facilitează utilizarea fără mâini.


Un dildo cu ventuză este o jucărie erotică ce are la bază o ventuză care facilitează utilizarea dildoului atunci cand acesta trebuie sa poata fi fixat pe diverse suprafete (eg: o masă, peretele din duș, faianta sau gresia din baie etc). Unele oferă posibilitatea chiar si optiunea de a detașa ventuza de dildo.

Avantajele unui dildo cu ventuză:

  1. Poți folosi produsul în orice poziție dorești. Dacă ai mai folosit un dildo până acum, probabil ai observat că uneori este foarte inconfortabil să îl ții, iar unele poziții pot fi foarte inconfortabile. Această problemă este ușor de prevenit cu ajutorul unui dildo cu ventuză. Acestea au de obicei o ventuză foarte puternică, fiind posibilă lipirea acesteia pe orice suprafață plană. Astfel, poți folosi dildoul în orice poziție dorești.
  2. Poți folosi dildourile la un strap on. Deși asta nu este valabil la toate dildourile cu ventuză, cele mai importante dintre acestea cum ar fi cele de la Doc Johnson sau de la Pipedream pot fi atașate la un strap on. Astfel, ai posibilitatea unor jocuri de roleplay super-interesante.
  3. Poți să îți trăiești fanteziile. Nu, nu este un clișeu. Sunt multe femei care au fantezii care mai de care mai îndrăznețe. Plasând dildoul cu ventuză pe podea sau pe mobilier, nici nu vei ști că este o jucărie erotică. Lasă-ți imaginația să zburde!

Care este cel mai bun dildo cu ventuza?

Termenul de cel mai bun dildo cu ventuza este unul destul de general si in acelasi timp foarte personal. Sa te ajutam putin sa poti alege "cel mai bun dildo cu ventuza", trebui să ții cont ca acesta poate fi diferit de la persoana la persoană, așa ca noi iti vom scrie cateva lucruri de care ar fi bine sa tii cont:

  • Cum il vei folosi: masturbare normala? In functie de asta, te vei orienta catre dimensiunea lui. In catalogul nostru vei gasi atat dildo-uri cu ventuza de dimensiuni mici, cat si medii sau mari, deci, cu siguranta vei gasi dimensiunea pe care ti-o doresti.
  • Sa fie realistic sau nu: noi recomandam intotdeauna dilo-urile realistice. Avem in catalog chiar si dildo-uri cu ventuza, realistice si fosforescente. Sunt ideale pentru fantezii si pentru putin mai multa distractie.