Afișez toate cele 10 rezultate

Vibratoare cu încălzire

Vibratoarele cu încălzire sunt de două feluri. Sunt acele vibratoare care se încălzesc prin frecare, în timpul utilizării și acelea care au funcție de încălzire.

Ambele au avantajele lor, însă rezultatul este cam același pentru ambele modele.
Avantajele vibratoarelor cu încălzire prin utilizare și a celor cu funcție ce încălzire
Vibratoarele cu încălzire prin utilizare au avantajul că nu necesită baterii. Astfel, le poți lua cu tine oriunde dorești fără să ai grija bateriilor. De asemenea, acestea nu se supraîncălzesc, deși uneori pot atinge o temperatură mai ridicată decât cea a corpului. Mai mult decât atât, vibratoarele cu încălzire „prin utilizare” sunt de obicei mai ieftine.

Vibratoarele cu funcție de încălzire au avantajul că se încălzesc singure, până la temperatura pe care o dorești tu. Acestea se pot utiliza în ritmul în care îți dorești fără să te gândești că s-ar putea răci. Sunt potrivite pentru toți pasionații de astfel de jucării. Deși acestea sunt de regulă mai scumpe, sunt mai confortabile și cu siguranță merită toți banii.

Indiferent care îl cauți, la noi găsești orice tip de vibratoare cu încălzire dorești. Vezi ofertele de mai jos și alege-l pe cel care ți se potrivește.


Care sunt cele mai bune vibratoare cu încălzire?

Alegerea este subiectiva: unii preferă vibratoarele cu încălzire prevăzute cu funcție de rotație, cu funcție de mișcare înainte-înapoi iar alții le preferă pe cele cu vibrații clasice.

Prețul vibratoarelor cu încălzire

Prețul diferă în funcție de caracteristicile jucăriei. Dacă este prevăzută cu alte funcții, prețul este mai mare, însă și plăcerile sunt pe măsură. Așadar, alege vibratorul cu încălzire care îți îndeplinește cerințele și pregătește-te pentru orgasmele vieții tale.