Showing all 14 results

Vibratoarele cu încălzire sunt de două feluri. Sunt acele vibratoare care se încălzesc prin frecare, în timpul utilizării și acelea care au funcție de încălzire.

Ambele au avantajele lor, însă rezultatul este cam același pentru ambele modele.
Avantajele vibratoarelor cu încălzire prin utilizare și a celor cu funcție ce încălzire
Vibratoarele cu încălzire prin utilizare au avantajul că nu necesită baterii. Astfel, le poți lua cu tine oriunde dorești fără să ai grija bateriilor. De asemenea, acestea nu se supraîncălzesc, deși uneori pot atinge o temperatură mai ridicată decât cea a corpului. Mai mult decât atât, vibratoarele cu încălzire „prin utilizare” sunt de obicei mai ieftine.

Vibratoarele cu funcție de încălzire au avantajul că se încălzesc singure, până la temperatura pe care o dorești tu. Acestea se pot utiliza în ritmul în care îți dorești fără să te gândești că s-ar putea răci. Sunt potrivite pentru toți pasionații de astfel de jucării. Deși acestea sunt de regulă mai scumpe, sunt mai confortabile și cu siguranță merită toți banii.

Indiferent care îl cauți, la noi găsești orice tip de vibratoare cu încălzire dorești. Vezi ofertele de mai jos și alege-l pe cel care ți se potrivește.

154,00 lei