Afișez toate cele 15 rezultate

Vibrator cu incalzire

Vibratoare cu încălzire care vor asigura senzații deosebite. Sunt 100% sigure pentru organism și pielea sensibilă, iar experiența cu un vibrator cu cu incalzire este fără doar și poate una unică.


Câte tipuri de vibrator cu incalzire există?

Vibratoarele cu încălzire sunt de două feluri. Sunt acele vibratoare care se încălzesc prin frecare, în timpul utilizării și acelea care au funcție de încălzire. Ambele au avantajele lor iar rezultatul este cam același pentru ambele modele.
  • Vibratoarele cu încălzire prin utilizare au avantajul că nu necesită baterii. Astfel, le poți lua cu tine oriunde dorești fără să ai grija bateriilor. De asemenea, uneori pot atinge o temperatură mai ridicată decât cea a corpului. Mai mult decât atât, vibratoarele cu încălzire „prin utilizare” sunt de obicei mai ieftine.
  • Vibratoarele cu funcție de încălzire au avantajul că se încălzesc singure, până la temperatura pe care o dorești tu. Acestea se pot utiliza în ritmul în care îți dorești fără să te gândești că s-ar putea răci. Sunt potrivite pentru toți pasionații de astfel de jucării. Deși acestea sunt de regulă mai scumpe, sunt mai confortabile și cu siguranță merită toți banii.
Indiferent care îl cauți, la noi găsești orice tip de vibratoare cu încălzire dorești. Vezi ofertele de mai jos și alege-l pe cel care ți se potrivește.

Care sunt cele mai bune vibratoare cu încălzire?

Alegerea este subiectiva: unii preferă vibratoarele cu încălzire prevăzute cu funcție de rotație, cu funcție de mișcare înainte-înapoi iar alții le preferă pe cele cu vibrații clasice. Prețul diferă în funcție de caracteristicile jucăriei. Dacă este prevăzută cu alte funcții, prețul este mai mare, însă și plăcerile sunt pe măsură. Așadar, alege vibratorul cu încălzire care îți îndeplinește cerințele.

Cum folosești un vibrator cu incalzire?

Aceste jucarii sunt concepute cu functii speciale pentru a nu se incalzi la temperaturi foarte inalte. Odata ce ating temperatura potrivita, se opresc. Modul in care se foloseste depinde functiile pe care le are. In timp ce unele vibratoare sunt prevazute doar cu functie de incalzire, altele pot avea si functii de miscare inainte-inapoi (thrusting) sau cap rotativ. Citeste instructiunile pentru a afla cum se foloseste pentru a te bucura din plin de capacitatile jucariei alese. Cumpara de pe Just Love produsul dorit iar noi ti-l livram la tine acasa, in cel mai scurt timp și ambalat 100% discret. Dacă vrei să-l faci cadou, îi punem și o fundiță.