Livrare și retur justlove.ro

La EasyBox livrarea este de asemenea gratuita pentru comenzi peste 300 lei, iar comenzile sub aceasta valoare pretul este 13.99 lei. Comenzile de pe sex shop cu livrare la Easybox pot fi achitate cu cardul (online, direct in magazin prin intermediul euplatesc.ro, platforma 100% sigura de plati online) sau cu cardul direct la Easybox.

Prin Curierat Rapid livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON, iar pentru comenzi mai mici de 300 RON costul de livrare este 19 RON. Livrarea se face prin sistem ramburs. Mai exact, platiti contravaloarea comenzii fix atunci cand curierul ajunge cu ea sau o puteti achita cu cardul online (direct pe site la noi) și de la curier trebuie doar sa ridicati coletul.


Pachetul este discret, iar ambalarea se face in conditii de igiena maxima in cutii mate ce nu dezvaluie continutul.
Daca doriti o livrare mai rapida, sau vreti sa primiti coletul la o alta adresa (de ex. la birou) va recomandam sa alegeti curieratul rapid. Pentru curierat rapid nu este necesar ca adresa furnizata sa coincida cu cea din buletin. Veti fi contactat telefonic de catre operatorii nostri pentru detalii despre livrare.

1. În cât timp ajunge comanda?

Produsele vor ajunge in aproximativ 1 – 2 zile prin curierat rapid.

Important: la comenzile online de cele mai multe ori, veti primi produsul a 2a zi sau in ziua urmatoare imediat urmatoare. Aveti in vedere acest aspect dacă doriți să-l faceți cadou nu ezitati să ne contactați pentru o estimare cât mai precisă, în funcție de zona țării în care doriți expedierea. Foarte important de stiut:

  • EXPEDIERE – procesul prin care noi validam comanda, o impachetam produsele și le inmanam firmei de curierat.
  • LIVRAREA – este procesul prin care firma de curierat, odata ce a primit coletul de la noi, il transporta in orasul dumneavostra iar apoi agentul resposnsabil de zona, vi-l aduce la adresa dorita.

Asadar, expedierea in aceeasi zi pentru comenzile plasate pana la ora 14, se refera la pregatirea acestora și predarea lor catre firma de curierat, nu aducerea la adresa dumneavoastră. Coletele, după cum am detaliat mai sus, ajung in cele mai multe cazuri in ziua imediat urmatoare (daca plasati comanda pana la ora 14) sau in 48 de ore, daca plasati comanda după ora 14.

Pentru orice fel de detalii cu privire la livrare, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau in scris.

2. Pot alege la ce ora sa-mi ajunga coletul?

Da. In momentul in care coletul ajunge la sediul curierului din orasul dumneavoastră, acesta va va instiinta printr-un sms ca urmeaza sa va fie livrat in ziua respectiva. Dumneavoastra nu trebuie decat sa-i trimiteti un sms, sau sa-l sunati și sa-i comunicati ca doriti livrarea intre orele agreate de dumneavoastră. Totuși, nu este un serviciu pe care noi il putem oferi în mod expres.

De asemenea, puteti opta și pentru ridicarea personala a coletului de la sediul curierului daca doriti acest lucru.

Important de stiut este ca acest lucru trebuie sa-l comunicati curierului. Va reamintim faptul ca, agentii de la firma de curierat nu vor sti ce aveti in colet sau ca acesta provine de la un sex shop.

3. Exista o limita de comanda minimă?

Nu exista limita minima pentru comenzile de pe justlove.ro

Totusi, pot exista niste beneficii la comenzile in valoare de peste 300 lei la care oferim transport gratuit.

Exemplu (pretul transportului poate varia): daca intentionati sa cumpărati un vibrator care sa spunem ca ar costa 298 de lei, va trebui sa achitati 298 lei + 19 lei transport deci 317 lei in total.

Daca doriti sa profitati de oferta cu transport gratuit, puteti achizitiona vibratorul de 298 lei + un lubrifiant care sa spunem costa 20 lei și veti plati 318 lei in total, deci cand trageti linie, veti achizitiona al 2-lea produs cu doar 1 leu

4. Va sti cineva ce conține coletul de la justlove.ro?

Important: coletele sunt ambalate in asa fel incat nimeni nu stie ce produse sau tip de produse se afla in ale. Punem un accent foarte mare pe discretie, deci din acest punct de vedere, cu justlove.ro sunteti asigurati 100%.

Să vedem mai concret ce se întâmplă cu coletele:

  1. Sunt ambalate discret – cutii mate, fără inscripții, fără logo-uri. Așadar, le puteți primi la birou, la facultate sau oriunde doriți și fără ca nimeni sa poată intui ce se găsește in ele. Chiar daca in cutie aveti un dildo cu o dimensiune de 35 cm, când vă întreabă colega de birou ce v-ați cumpărat, puteți spune fără riscul de a fi prinsă ca v-ați cumpărat o pereche de pantofi.
  2. Curierii nu vor ști conținutul coletelor – ei știu doar datele de livrare și valoarea comenzii. Nu le sunt comunicate nici un fel de detalii despre conținutul acestora.
  3. Nicăieri, in procesul de livrare nu vor apărea cuvinte precum: sex shop, just love sau magazin erotic. Societatea comerciala din spatele magazinului are o denumire care nu oferă nici un indiciu cu privire la obiectul de activitate al magazinului. Am ales acest lucru doar pentru a vă putea oferi o discreție mai mare.

Dacă aveți nevoie de alte informați cu privire la capitolul discreție / ambalare / colete, va stam la dispozitie prin oricare dintre canalele de comunicare disponibile.

5. Cum pot returna un produs achizitionat de pe justlove.ro?

Produsele achizitionate de pe site-ul nostru se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris sau prin telefon comerciantul ca renunta la cumparare, fără penalitati și fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Articolul 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original și in aceeasi stare in care au fost receptionate, fără urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au insotit, împreună cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fără penalitati și fără invocarea vreunui motiv. justlove.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Conform O.U.G. 34/2014, Articolul 16, litera E, nu se incadreaza la drept de retur produsele de uz intim (vibratoare, bile vaginale, dildo-uri, lenjerie, accesorii) desigilate, din motive de protectie a sanatatii sau din motive ce tin de igiena.

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Pentru a returna un produs, va rugam sa completati acest FORMULAR DE RETUR in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Ulterior trimiterii formularului veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri pentru a stabili pasii care trebuie urmati pentru finalizarea returului. Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele desigilate, chilotii, catsuit-urile sau seturile care contin chiloti sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

justlove.ro garanteaza clientilor dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestora fără a solicita nici o justificare cu conditia ca produsele sa fie sigilate și in ambalajul original.
Produsele pot fi inlocuite cu alte produse de valoare echivalenta sau mai mare. In acest caz cheltuielile de transport retur vor fi suportate de client.

6. Ce imi recomandati cu privire la livrare? Easybox sau curier?

Ce va avantajează mai mult. Dacă aveți un easy box aproape, probabil ar fi o varianta foarte comoda deoarece doar primiti sms cu codul și puteti merge după colet fără a interactiona cu curierul. Daca locuiti intr-o localitate in care nu exista (inca) Easy Box, cu siguranta cea mai buna optiune este livrarea prin curier.

Noi va putem asigura de urmatoarele:

  1. Indiferent de optiunea aleasa livram intotdeauna cât de repede posibil. 
  2. Indiferent de optiunea aleasa ambalăm întotdeauna coletele 100% discret. Le punem in cutii și nimeni nu stie ce se afla in ele. Nu contin logo-uri, denumirea magazinului sau orice altceva. Asadar, puteti comanda din sex shop la easy box sau cprin curier și beneficia de discretie maximă.