Afișez 1–20 din 29 de rezultate

Masturbatoare realistice

Un masturbator realistic este o jucarie erotica pe care barbatii le pot folosi in mai multe scopuri. Cele mai importante lucruri pe care le poti face cu un model realistic sunt:

  • Sa iti imbunatatesti performantele sexuale, rezistand mai mult in dormitor
  • Sa te masturbezi pentru a-ti provoca placere si sa iti indeplinstti fanteziile

Scopul principal pentru care au aparut aceste jucarii este de a te masturba. Acestea pot fi pot avea diferite forme: forma de anus, de vagin sau chiar de gura, pentru a-ti indeplini toate dorintele si fanteziile. exista multe alte modele din diferite materiale.

Just Love iti pune la dispozitie cea mai mare gama de masturbatoare realistice la preturi de neuitat. Cumpara jucaria dorita si fi gata sa experimentezi momente intense in jocurile solo.


Cum alegi modelul dorit?

Alegerea unei astfel de jucarii este foarte simpla. Trebuie doar sa te gandesti pentru ce doresti sa iti cumperi una.

Daca vrei sa cumperi pentru a-ti provoca placere, alege una ce iti indeplineste fanteziile: esti pasionat de sex oral, vaginal sau anal? Alege jucaria cu orificiul dorit.

Daca doresti sa o folosesti pentru a rezista mai mult in dormitor, iti sugerez sa cauti un model realistic in forma de vagin, deoarece acesta te ajuta sa te obisnuiesti cu senzatiile simtite.

Daca vorbim de material, cele mai bune sunt facute din silicon. Cu toate ca pretul acestora este putin mai mare, materialul neporos le face mai usor de spalat si intretinut, dar si mai placute de folosit. Depinde de tine daca doresti sa faci un efort financiar pentru un produs de calitate inalta sau vrei doar sa experimentezi senzatiile cu astfel de masturbatoare realistice la pret mic.