Afișez 1–20 din 147 de rezultate

Pocket Pussy

Un pocket pussy este o jucărie sexuală concepută pentru bărbați, care imită senzația actului sexual printr-o textură internă foartea realistică. Este compactă, ușor de utilizat și oferă o soluție discretă pentru auto-satisfacție sau pentru antrenamentul penisului în vederea obținerii unei durate mai lungi ale actului sexual.


Pocket pussy este o jucărie sexuală creată pentru bărbați, având ca scop oferirea unei experiențe intime plăcută și foarte realistică. Acest tip de masturbator este conceput pentru a imita senzația actului sexual, printr-o textură internă care reproduce fidel senzațiile interiorul unui vagin. De obicei, este realizat din materiale moi și flexibile, cum ar fi siliconul sau TPE (elastomer termoplastic), care sunt 100%sigure pentru corp și oferă o senzație autentică.

Care sunt beneficiile unui pocket pussy?

Designul compact și portabil al unui pocket pussy îl face ușor de utilizat și de transportat, ceea ce îl face o alegere foarte la îndemână pentru bărbații care caută discreție și confort. Dimensiunea sa redusă permite utilizarea și depozitarea discretă, fără a atrage atenția. De asemenea, multe modele (cele de la Fleshlight de exemplu) sunt dotate cu capace sau carcase pentru discreție și pentru a menține igiena și pentru a facilita curățarea și întreținerea.

În ce forme se găsesc?

Pocket pussy-urile sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, unele fiind modelate după actrițe celebre din industria filmelor pentru adulți, în timp ce altele au un design general care nu duce cu gândul la nimic erotic. Unele modele au funcții cum ar fi vibrații sau texturi interne variate pentru a intensifica stimularea. Utilizarea unui lubrifiant pe bază de apă este recomandată pentru a îmbunătăți experiența și a proteja materialul jucăriilor de tip pocket pussy.

Indiferent de preferințe, un pocket pussy poate fi o modalitate excelentă de a te bucura plăceri intime într-un mod sigur și confortabil. Este important de menționat că igiena corespunzătoare și întreținerea regulată sunt deosebit de importante pentru a menține jucăria în stare bună și pentru a preveni problemele de sănătate. Curățarea după fiecare utilizare cu apă și săpun sau folosirea de soluții antibacteriene și depozitarea într-un loc curat nu sunt negociabile!