Afișez 1–20 din 34 de rezultate

Vibrator Rotativ

Vibratoare cu cap rotativ care oferă o stimulare interna extra. Vezi catalogul, funcțiile și modelele disponibile.

💛 Super Preț
Prețul inițial a fost: 132,00 lei.Prețul curent este: 127,00 lei.

Ce este un vibrator rotativ?

Un vibrator rotativ este ideal pentru stimularea internă. Acestea pot fi introduse în organul genital feminin, după care poate fi pornită funcția de rotire a capului.   Dacă ești interesată de o jucărie cu cap rotativ, caută în lista de produse  cea care ți se potrivește și bucură-te de o stimulare excepțională.

Cum alegi un vibrator cu cap rotativ?

Pentru a cumpara o astfel de jucarie trebuie sa tii cont de mai multe aspecte, cum ar fi:
  • Materialul din care este conceputa
  • Functiile și culoarea
  • Designul jucariei și pretul

Materialul din care este facut vibratorul cu cap rotativ este unul din principalii factori pe care trebuie sa ii iei in considerare pentru ca acesta dicteaza calitatea si confortul pe care ti-l ofera aceasta in timpul utilizarii.

Jucariile confectionate din silicon sunt in general cele mai recomandate deoarece acest material este neporos (fiin usor de intretinut), moale si placut la atingere, asigurand o alunecare usoara si placuta. Totusi, daca vrei un material mai accesibil la pret, poti opta pentru TPE/TPR sau PVC.

Un alt factor important de luaat in considerare atunci cand vrei sa cumperi un vibrator cu cap rotativ este reprezentat de functiile cu care vine. Da, principala functie este sa aiba un cap rotativ.  Aceasta decizie este subiectiva: alege jucaria care are functiile pe care le doresti.

Designul jucariei este de asemenea foarte important. Toate vibratoarele au forma falica, dar unele au design realistic, in timp ce altele sunt concepute pentru a arata precum o jucarie.

Cand vrei sa cumperi vibratoare cu cap rotativ, este indicat sa iei in considerare si pretul jucariei. Jucariile premium vor avea, evident, un pret ridicat dar exista multe modele de calitate la preturi super accesibile. Pe JustLove gasesti vibratoare realistice de calitate superioara la preturi super accesibile.