Afișez 1–20 din 39 de rezultate

Vibratoare cu Cap Rotativ


Vibratoarele cu cap rotativ sunt ideale pentru stimularea vaginală. Acestea pot fi introduse în organul genital feminin, după care poate fi pornită funcția de rotire a capului.

Aceste jucării oferă stimulare vaginală chiar și atunci când nu sunt folosite pentru penetrare deoarece rotațiile capului stimulează vaginul în interior exact în locul sensibil.

Dacă ești interesat de o jucărie cu cap rotativ, caută în lista de produse de mai jos cea care ți se potrivește și bucură-te de o stimulare excepțională.

Cum alegi un vibrator cu cap rotativ?

Pentru a cumpara o astfel de jucarie trebuie sa tii cont de mai multe aspecte, cum ar fi:
  • Materialul din care este conceputa
  • Functiile
  • Designul jucariei
  • Pretul

Materialul din care este facuta jucaria este unul din principalii factori pe care trebuie sa ii iei in considerare pentru ca acesta dicteaza calitatea si confortul pe care ti-l ofera aceasta in timpul utilizarii.

Jucariile confectionate din silicon sunt in general cele mai recomandate deoarece acest material este neporos (fiin usor de intretinut), moale si placut la atingere, asigurand o penetrare usoara si placuta. Totusi, daca vrei un material mai accesibil la pret, poti opta pentru TPE/TPR sau PVC.

Un alt factori important de lauat in considerare atunci cand vrei sa cumperi vibratoare cu cap rotativ sunt functiile jucariei. Da, principala functie este sa aiba un cap care se roteste, dar pot fi si altele cum ar fi diferite moduri de vibratie, functie de incalzire, de iluminare, etc. Aceasta decizie este subiectiva: alege jucaria care are functiile pe care le doresti.

Designul jucariei este de asemenea foarte important. Toate vibratoarele au forma falica, dar unele au design realistic, in timp ce altele sunt concepute pentru a arata precum o jucarie. Alegerea este de asemenea subiectiva si in cazul acesta.

Cand vrei sa cumperi vibratoare cu cap rotativ, este indicat sa iei in considerare si pretul jucariei. Jucariile premium vor avea, evident, un pret ridicat dar exista multe modele de calitate la preturi super accesibile. Pe JustLove gasesti vibratoare realistice de calitate superioara la preturi super accesibile.

Cauta jucaria dorita in colectia noastra, comand-o iar noi ti-o livram in cel mai scurt timp.