Afișez toate cele 3 rezultate

Vibratoare din Jelly

Pe JustLove poti gasi orice modele de vibratoare din jelly doresti la cele mai bune preturi. Aceste produse moi sunt foarte usor de folosit, fiind ideale pentru incepatori. Cumpara produse 100% originale la preturi accesibile tuturor.

Cu toate ca nu au avut o reputatie buna pentru multi ani, in zilele noastre exista multe modele de vibratoare din jelly de calitate pe care le poti cumpara. Aceste modele noi sunt moi, usor de utilizat si foarte maleabile, asadar poti sa le folosesti in orice pozitie doresti pentru a experimenta senzatii cum n-ai mai avut pana acum.

Cumpara jucaria dorita la cel mai bun pret de pe JustLove iar noi ti-l livram la tine acasa in 24-48 ore de la livrare comenzii.


Cum alegi un vibrator din jelly?

Aceste vibratoare au un pret mai mic decat cele din silicon, asadar chiar si modelele de top sunt mult mai accesibileaccesibile. Din acest motiv, daca vrei sa cumperi un vibrator din jelly, trebuie sa te concentrezi doar pe functiile dorite. In timp ce unele sunt prevazute cu functie de incalzire, altele pot fi racite la temperatura dorita.

Totodata, unele vibratoare din jelly pot fi folosite in cada pentru a te relaxa dupa o zi grea de lucru in timp ce altele pot fi folosite fara maini, fiind prevazute cu o ventuza cu ajutorul careia se pot lipi de o suprafata plana.

Pentru doritori exista si modele cu telecomanda la preturi super accesibile. Alege produsul dorit din colectia de pe JustLove si cumpara-l acum la cel mai bun pret.