Câte calorii poți arde în timpul masturbării?

masturbare-calorii

Masturbarea este sanatoasa. Ajuta la stabilizarea presiunii sangvine, este benefica pentru sistemul cardiovascular si ellibereaza hormonii fericirii cum ar fi endorfina si oxitocina. De asemenea, masturbarea ajuta la mentinerea greutatii normale, dar cate calorii poti arde in acest fel? Chiar functioneaza aceasta „dieta”?

Masturbare in loc de banda de alergat?

Din pacate nu este chiar atat de simplu. Masturbarea nu poate inlocui un antrenament regulat, dar asta nu inseamna ca nu poti pierde calorii in timp ce te masturbezi.

Femeile pot arde pana la 300 calorii atunci cand au orgasm. Acest lucru se datoreaza faptului ca in jur de 500 de muschi tind sa se incordeze in timpul orgasmului. Acesti muschi se pot contracta de pana la 4 ori mai mult decat in mod normal. Nu conteaza daca folosesti o jucarie sexuala sau propria mana.

Barbatii ard calorii in timpul masturbarii?

Spre deosebire de femei, barbatii pierd doar 150 de calorii atunci cand se masturbeaza. Cu toate acestea, barbatii elibereaza o cantitate mai mare de hormonul masculin in timpul masturbarii. Este cunoscut faptul ca acest hormon are o influenta pozitiva asupra masei musculare. Cu alte cuvinte, barbatii au toate motivele sa se masturbeze mai des!

Cu toate acestea, daca doresti sa te mentii in forma si sa eviti kilogramele suplimentare, antrenamentele cardio ar trebui sa faca parte rutina ta zilnica. Chiar daca arzi calorii in timpul masturbarii, forma ta fizica nu va fi imbunatatita atat de mult prin aceasta activitate. Asta nu inseamna ca nu exista multe alte motive pentru care ar trebui sa te masturbezi!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *