Cum se face sex – Ghid pas cu pas. Sfaturi esențiale

cum se face sex

Cum se face sex este un subiect pe cat de banal pentru cei care au deja o viata sexuala activat, pe atat de dificil pentru cei care sunt la inceput de drum.Am vorbit despre multe lucruri legate de sex in acest blog, de la beneficiile sexului la cum sa te masturbezi sau cum obtii mai repede orgasm.

Totusi, despre un lucru esential nu am vorbit, și anume: cum se face sex? Exista multe persoane virgine care doresc ca prima oara sa aiba parte de o partida de sex deosebita, romantica, pasionala. De asemenea, in general barbatii, vor sa fie capabili sa isi satisfaca partenera, sa le ofere super orgasme.. sau macar sa nu se faca de ras atunci cand au parte de prima lor activitate intimă.

Inainte sa incepem, vreau sa iti dau un sfat: daca te-ai uitat la filme de adulti pentru a invata cum se face sex, uita tot. Acelea sunt bune doar sa te masturbezi sau sa te uiti împreună cu partenera pentru a crea o atmosfera sexuala (desi, și acolo sunt câteva puncte contra majore dar e subiectul unui alt articol), dar in niciun caz nu sunt bune sa te invata cum sa faci sex cu o femeie.

Cum se face sex Pasul #1: PRELUDIUL

totul-despre-cum-se-face-sex

In primul rand, atunci cand faci sex, trebuie sa tii cont de un lucru: preludiul trebuie sa fie la fel de lung precum actul sexual. Noi ca barbati, ne excitam foarte repede: doar daca ne-a atins o femeie in zona intima, deja suntem gata de sex.

In cazul femeilor, lucrurile nu stau chiar asa: o femei trebuie stimulata mai profund. Pentru noi, barbatii, poate ca preludiul nu este atat de important, insa acest lucru nu este valabil și in cazul femeilor. Nu incepe sexul pana cand partenera nu s-a udat! 

Imagineaza-ti: tu ai erecție și esti gata de sex. Daca incepi acum actul de sex prin penetrare, partenera va trebui ca in timpul penetrarii sa se stimuleze iar apoi sa aiba orgasm. Tu mai ai doar un pas: orgasmul in sine, ca deja esti stimulat. Asadar, este important sa o stimulezi inainte de a incepe sexul propriu-zis, prin penetrare.

De ce ai nevoie pentru un preludiu corect

justlove.ro este un sex shop online, care livrează și ambaleaza produsele 100% discret. Așadar, pe lângă toate sfaturile pe care le-am adunat pentru tine în acest articol, îți oferim și voi oferi și câteva sugestii de produse care cred eu, te-ar putea foarte mult când faci pentru prima oara sex.
  1. Lubrifiant – stiu, e un clișeu, Lubrifiant, lubrifiant, lubrifiant. Totuși este util, al naibii de util. Si este ieftin. SI miroase frumos. Cumpără un lubrifiant cu aromă de capșune de exemplu. Sau poate vrei cu aromă de cocos. Va schimba experiența sexuala IN BINE fără doar și poate.
  2. Prezervative – protectie, protectie, protectie. Atat impotriva BTS urilor cât și impotriva unei sarcini nedorite. Nu intru in detalii intrucat am scris pe blog un articol foarte complet despre prezervative.

Acum, haideti să o luăm pe genuri, ca sa nu va plictisesc.

Dacă esti femeie:

  1. Stimulator de clitoris – aici le poți vedea pe toate. Poti opta pentru unul de tip finger, mic, ușor de folosit și ieftin.
  2. Un vibrator mic – de obicei un glonte vibrator. Este ideal pentru stimularea clitorisului in timpul preludiului și asigurarea unei lubrifieri naturale.
  3. O lenjerie sexy – nu exagera și alege ceva care sa iti placa, care sa te reprezinte și care sa te faca sa te simti bine. Avem multe modele in catalog și poti vedea aici.
  4. Un afrodiziac pentru femei – toata lumea este sceptica cu privire la afrodiziacele de femei, pana la folosesc prima data. Recomand să incercati cel putin 1 dată.

Dacă esti bărbat:

  1. Un inel de penis – daca nu ai auzit inca, inelele de penis pot face minuni in ceea ce priveste erectia și mentinerea ei. Daca alegi unul care are vibratii la clitoris cum ar fi Tyler de la Svakom de exemplu, deja ai puncte extra.
  2. Un supliment pentru prelungirea erectiei – a se nota ca va recomand un supliment nu un medicament. Puteti merge pe capsue, spray sau geluri. Dacă vreți o recomandare, aceasta ar merge către crema Dragon.
  3. Un accesoriu kinky – du-te în categoria BDSM din site și vezi ce găsești și te atrage. Poate fi ceva pentru tine sau pentru ea. O pereche de ochelari, o pereche de cătușe sau chiar un bici dacă ești mai îndrăzneț.

cum se face sex și jucarii erotice

Cum poți stimula partenera?

Nu stii cum se face sex daca nu stii cum sa iti stimulezi partenera. Pentru a stimula persoana iubită, trebuie sa o atingi in locurile in care stii ca ii place. Daca nu stii ce ii place, vorbeste cu ea: intreab-o unde și cum vrea sa fie atinsa. De asemenea, sarut-o in locurile in care ii place. Ai grija de ea, fa-o să se simtă in largul ei, ajut-o să se simtă bine. Aceste lucruri sunt esentiale pentru o partida de sex corecta.

Pentru a o stimula in totalite, este indicat sa incluzi in timpul preludiului și sexul oral. De fapt, multe femei adora sa aiba parte de sex oral in timpul preludiului: acesta le ofera un plus de stimulare.

Pasul #2  – Nu uita de prezervativ!

Observi ca partenera este stimulata – respira mai intens, se simte mai in largul ei, te strange mai tare. Pe scurt, te doreste, vrea sa incepeti sexul, vrea sa o penetrezi. Inainte de a face asta, nu uita de prezervativ!

Daca amandoi sunteti virgini, sansele sa contactezi o boala cu transmitere sexuala sunt foarte mici, insa sunt sanse mari sa o lasi insarcinata. Din acest motiv, niciodată nu uita de prezervativ!

Prezervativele sunt de mai multe feluri: cu tot felul de lubrifianti, culori, cu striații sau fără striatii, prezervative mai groase pentru a rezista mai mult și multe alte tipuri. Iti recomand ca, in cazul in care esti virgin, sa te rezumi la cele clasice. Prezervativele mySize nu au niciun fel de caracteristici speciale și se potrivesc perfect pe penisul tau.

Pasul #3 – Sexul propriu-zis

Dupa ce ai pus prezervativul, poți incepe sa faci sex. Abia acum, după ce te-ai asigurat ca este stimulata și ca nu o lasi insarcinata din greseala, poți incepe „sexuladevărat”. Insa, inainte sa incepi, mai ales daca este primul act sexual, poți folosi un lubrifiant. Acestea asigura o alunecara perfectă a penisului, așadar te va ajuta sa faci penetrarea mai „usoara„. Foloseste un lubrifiant compatibil cu prezervativele.

Pentru inceput, recomand sa incepi cu pozitia misionarului, deoarece este cea mai clasica și nu ai cum sa dai gres. Pe viitor, vei putea trece la alte pozitii, cum ar fi doggy-style In timp ce o penetrezi, atinge-o in locurile in care stii ca ii place. Daca nu stii, intreab-o unde ii atinsa. Daca stii ca e o fata mai „obraznica”, o poți plesni peste fund: s-ar putea sa ii placa.

Daca este prima oara, nu-ti fa griji daca nu vei reusi sa ii oferi orgasm. Foarte putini virgini reusesc sa ofere orgasm femeilor inca de la primul act sexual. Cei mai multi fie nu reusesc, fie mint ca sunt virgini. Asadar, nu-ti face griji daca nu reusesti: sexul se invata. Exerseaza, faceti sex cat mai des, vezi ce ii place și ce nu, iar in timp vei reusi sa ii oferi orgasmele mult visate.

În ce poziții se face sex prima dată?

Nu exista o pozitie standard pe care trebuie sa o foloseasca toata lumea cans face dragoste. Poti incepe fără nici o problema cu pozitia misionar, apoi schimba in pozitia capra și incerca chiar și pozitia 69 daca ambii parteneri sunteti de acord sa faceti și sa oferiti sex oral.

Cat ar trebui sa rezisti cand faci prima dată sex?

La inceput, nu vei rezista prea mult. Este normal, nu te stresa: de altfel, este prima oara cand penisul tau a făcut cunostitna cu un vagin și este foarte entuziasmat. Normal ca vei termina repede!

A doua oara, inca este devreme. Asa este la inceput! Totusi, daca a trecut ceva timp și inca nu reusesti sa rezisti suficient (10-15 minute), poți incerca un supliment pentru ejaculare precoce. Exista suplimente sub forma de uleiuri, creme sau pastile. Fiecare are avantajele și dezavantajele sale și un grad mai ridicat sau mai scazut de eficienta.

Acestia sunt pasii prin care faci sex. Sper ca acest articol te-a lamurit cum se face sex corect. Cu toate acestea, chiar daca stii teoria, nu te astepta sa fii expert din prima: practica este cea mai importanta.

Sfaturi care sa te ajute sa faci sex corect

Iata câteva sfaturi care sa te ajute sa faci sex corect. Tine cont de acestea daca iti doresti cu adevărat sa inveti cum se face sex!

sfaturi sex corect

Asigura-te ca esti pregatit

Este important ca atunci cand iti incepi viata sexuala, sa fii pregatit. Nu te lasa influentat de ce zic ceilalti, conteaza un singur lucru: daca tu esti pregatit. Sunt multi care se lauda ca isi incep viata sexuala la 14-16 ani. Nu te lasa influentat de aceste zvonuri, mai mult sau mai putinadevărate. Daca nu te simti pregatit pana la 20 de ani pentru sex, atunci nu face!

Sexul, pe langa activitatea sexuala compelt naturala, este vorba și de conectarea emotionala. Daca nu te simti pregatit sa te conectezi fizic și emotional de alta persoana din punct de vedere sexual, nu e nimic rau daca mai astepti.

Nu avea asteptari EXTRAORDINARE de la inceput

Probabil ca ai vazut multe filme de adulti și ai asteptari foarte mari. Te astepti ca partenera sa geama de placere, sa aiba orgasme multiple. In realitate, lucrurile nu stau chiar asa: la inceput vor lipsi gemetele și orgasmele și dimpotriva, e posibil chiar sa fie durere, insa cu timpul, cand vei capata suficienta experienta, vor veni și celelalte lucruri.

Vorbeste cu ea

Inainte sa inveti cum sa faci sex cu o femeie, trebuie sa inveti sa comunici cu ea. Comunicarea este una din cele mai importante etape pentru o partida de sex reusita. Vorbeste cu persoana iubită, intreab-o ce fetish-uri are, discutati cum sa faceti sexul cat mai placut pentru amandoi. Vei observa ca, atunci cand gasiti anumite plăceri comune din punct de vedere sexual, lucrurile se schimba seminificativ.

sfaturi-despre-cum-se-face-sex

Foloseste o jucarie sexuală pentru a experimenta

Nu este nicio rusine sa folosesti jucării erotice pentru a invata cum se face sex. Daca esti barbat, foloseste un masturbator realistic, ce seamana cu un vagin. Acesta te ajută să te obisnuiesti cu senzatia și vei rezista mai mult. Un masturbator de calitate simuleaza foarte bine vaginul atat vizual cât și la cum se simte. Cu toate astea, este indicat sa folosesti un lubrifiant pe bază de apă pentru o penetrare mai usoara, deoarece masturbatorul nu se lubrifiaza în mod natural precum vaginul și nici nu are acea textura umeda.

Femeile este indicat să folosească un dildo realistic, fără vibratii, pentru simularea exacta a unui penis adevărat. Vezi cum iti place sa il folosesti și indruma-ti partenerul in timpul sexului cu un parteneradevărat, spune-i cum iti place sa fii penetrata, ajuta-l sa te satisfaca.

Faceti dragoste, nu sex

In acest articol, am incercat sa te invat cum sa faci dragoste, nu cum sa faci sex cu o femeie. Sexul, precum cel pe care il faci cu o prostituata, nu necesită niciun fel de preludiu: la urma urmei, jobul ei este sa te faca sa te simti bine.

Cu persoana iubită vrei sa faci dragoste, nu sex. Asadar, atat timp cat nu o platesti pentru sex, invata sa o faci să se simtă bine pentru a te simti și tu bine. Chiar daca e putin cam vechi, uite un video cu câteva sfaturi care te ajută să intelegi cum se face sex:

Exista multe alte tipuri de sex – Iata care sunt și cum se fac acestea.

Cum se face sex in trei sau sexul in grup?

Binteinteles nu este cazul pentru atunci cand faci sex prima data.

Ai hotarat împreună cu partenera sa aduceti unul sau mai multi membri in dormitor? Ei bine, este important să știi câteva reguli despre cum se face sex in trei sau in grup inainte sa incepi.

Cand vrei sa faci parte de sex in 3 sau in mai multi, trebuie sa stabilesti niste reguli de la inceput cu partenera principala, cu care esti intr-o relatie. Aceste reguli nu trebuie depasite sub nicio forma.

Esti sigur ca sunteti pregatiti?

Nu de putine ori, cupluri s-au despartit și mariaje s-au destramat datorită sexului in grup. Din acest motiv, este important sa tii cont ca atunci cand faci sex in trei, ambii parteneri trebuie sa fiti siguri ca doriti sa faceti asta. Altfel, mai bine anulati orice plan și ramaneti in sexul in cuplu. Sexul in trei poate fi distractiv in imaginatia ta, dar cand te vezi in fata faptului implinit, poate fi de-a dreptul coplesitor.

Daca inca nu te simti pregatit, poți incerca o jucarie sexuala cum ar fi un vibrator sau un dildo pentru a simula sexul in trei.

Cum se face sex la telefon?

Nimeni nu spune ca a face sex la telefon nu poate fi putin ciudat, dar după ce incepi sa il intelegi, sa lasi imaginatia sa zboare in timp ce vorbesti cu persoana iubită, sexul la telefon poate fi chiar distractiv.

Pentru a invata cum se face sexul la telefon, tine cont de anumite sfaturi:

Fie domini, fie esti dominat

Sexul la telefon depinde foate mult de tonalitatea vocii, așadar trebuie sa existe o persoana dominanta. Este cu adevărat sexi sa joci rolul dominat-dominant la telefon. Sa stii ca ordinele pe care le dai tu sunt puse in practica de persoana dominata poate fi un sentiment orgasmatic.

Foloseste jucarii

Nu-ti fie teama sa incerci jucarii sexuale. Acestea pot face sexul la telefon mult mai incitant. Jucariile sexuale pot face sexul la telefon cu totul deosebit.

Nu te gandi prea mult la ce spui

Evident, nu spune lucruri complet deplasate, dar in general, vorbitul murdar la telefon permite sa treci multe bariere care in dormitor nu pot fi trecute, deoarece aici va folositi imaginatia.

Sexting – cum se face sexul in scris? Un mod modern de a face sex la telefon

Trimite un mesaj sexual persoanei iubite atunci cand nu poți vorbi la telefon. Scrie ceva murdar, ceva care sa o incite. Sextingul poate fi de-a dreptul palpitant daca stii ce sa scrii pentru a spori imaginatia persoanei iubite.

Aceste tipuri de sex te pot ajuta sa-ti cunosti mai bine persoana iubită. Vei invata ce ii place in dormitor și ce nu, astfel ca vei sti cum sa faci sex in dormitor pentru a-i oferi super orgasme. Foloseste sexul la telefon și sexting-ul ca un mijloc de a cunoaste mai bine interesele sexuale ale partenerei și vei avea doar de castigat. Succes!

Întrebări frecvente:

Cum sa fuți?

Probabil o să râdeți datorită modului in care aceasta intrebare este formulată însă o primesc foarte des pe email. Raspunsul se găsește în totalitate in tot textul de mai sus pe care vă recomand să-l citiți și recititi. De asemenea, este mai indicat sa incetati am ai folsi intrebarea cum sa futi sau altele similare și sa adoptati o formulare mai … amoroasa sa spun asa cum ar fi: cum sa faci dragoste, cum sa faci amor, cum sa faci sex, cum sa duci vulpița in scorbură dacă vreți să fiți niște nici poeti.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

3 thoughts on “Cum se face sex – Ghid pas cu pas. Sfaturi esențiale

  1. Pingback: Relațiile de Cuplu - După Cât Timp Este OK Să Renunțați la Prezervativ?

  2. Pingback: Ce inseamna BDSM ✔️ Cum se practică această activitate?

  3. Pingback: Ghidul Sexului Kinky - Care sunt cele mai kinky activități sexuale? • Just Love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.