Ghidurile de purtare ale unui căluș – Cum se poartă un căluș?

calus ghid

Unele persoane adora sa poarte un calus pentr ca, pe langa faptul ca ii face să se simtă mai vulnerabili, mai dominati, ii ajuta s aisi imbunatateasca experienta sexuala. Cel care poarta calusul va simti o crestere atat mentala cât și fizica a stimularii pentru ca ii va amplifica rolul sau de supus sau sclav.

Prin faptul ca nu poți vorbi in timul sexului adauga cu siguranta un grad de anxietate și de neajutorare partidei tale de sex. Unele persoane prefera sa poarte un calus pentru ca le ajuta să obțină orgasme mai intense.

Bare Bondage Ball Gag – Calus din vinil, perfect pentru cuplurile pasionate de jocuri BDSM

Bare Bondage Ball Gag – Căluș Transparent din Vinil, 4 cm

Exista și calusi mai mari, cu gauri, prin care poți respira. De asemenea, exista și cele fără gauri, care te forteaza sa respiri pe nas, limitand oxigenul care iti intra in organism pentru un orgasm și mai intens.

In jocurile BDSM sau de role-play, calusii sunt printre cele mai importante accesorii, deoarece oricine le poarta, pierde capacitatea de a vorbi. Calusul este unul din elementele cheie atunci cand vorbim de dominare.

Daca nu stii cum se foloseste un calus, probabil ca te sperie gandul de a purta unul, gandindu-te ca e foarte dificil. Cu toate astea, aceasta experienta poate fi de-a dreptul distractiva pentru multe persoane. De ce? Pentru ca unii adora senzatia de a nu putea sa vorbeasca și altii adora sa isi vada parterul fiind fiind constrans, li se pare sexy.

Căluși perfecți pentru persoanele pasionate de jocuri BDSM

Calusii sunt popular in randul persoanelor care au anumite fetish-uri, mai exact in randul cer care se simt excitati de dominarea partenerului. Acestia se pt simti excitati totodată și de faptul ca partenerul saliveaza incontrolabil, practic ii face să se simtă neajutorati.

Recomandari de calusi care iti pot oferi orgasme mai intense

Te gandesti la ce calusi sa porti? Te gandesti ca partenerul tau ii va placea? Daca e prima oara cand auzi de calusi, probabil ca esti curioasa și abia astepti sa afli mai multe despre acestea. Iata câteva recomandari pentru un incepator.

Siguranta mai intai

Trebuie sa fii consdienta ca indiferent cat de mult pot amplifica calusii viata sexuala și jocurile erotice, este esential sa existe un mod de comunicare in caz de urgenta.

Breathable Ball Gag – Calus prin care e poate respira, perfect pentru incepatorii in jocurile BDSM

Breathable Ball Gag – Calus din Vinil, 20 cm

Asadar iainte sa incerci sa jocurile erotice cu calusi, este indicat sa cauți o metoda prin care sa te poți elibera rapid de acesta in caz de nevoie. Exista unele metode precum pocnitul din degete pentru a anunta partenetul ca ceva nu este in regula și trebuie sa te elibereze imediat.

Chiar daca nu va fi nevoie, gandul ca esti totusi in siguranta te va ajuta sa elimini din anxietate. Este OK sa simti anxietate datorită jocurilor BDSM dar placearea poate disparea de tot daca anxietatea survine datorită unor probleme serioase.

Mereu seteaza un timp limita

Pentru nicepatori, este indicat ca acestia sa aiba un timp limita setat atunci cand incep jocurile. In scenele dominant-sclav, dominatorul trebuie sa veriice în mod constant daca partenerul este OK. Daca grabesti prea tare lucrurile, partenerul se poate simti inconfortabil și ar putea dezvolta anxietate fata de calusi sau dureri de obraji.

Ce trebuie să știi inainte sa incerci calusii

Ok, vreti sa incercati  calusii. Exista câteva lucruri e care trebuie sa le stii și sa le faci inainte sa ii incerci. Inainte sa iti bagi un calus in gura sau in gura partenerului, trebuie sa vorbiti despre acest lucru.

Acesta este primul pas, prin aceasta metoda puteti vorbi despre asteptarile pe care le aveti și ingrijorarile legate de calus și de purtarea acestuia. Asigurati-va ca toate grijile sunt inlaturate inainte sa purtati un calus pentru ca anxietatea sa existe doar la nivel de distractie.

Odata ce ati discutat despre aceste aspect, este timpul sa intri in lumea placerilor cu un calus de calitate cu care sunteti amandoi de acord. Insa inainte de acest lucru, trebuie sa gasiti o metoda de comunicare. Tine minte: partenerul tau nu va putea vorbi, așadar trebuie sa gasesti o alternativa prin care sa ii spui dac lucrurile au deveni prea intense sau inconfortabile.

Expertii sugereaza anumite gesturi cu ajutorul mainilor, daca acestea nu sunt legate. Anumite miscari de corp pot fi de asemenea o metoda buna de comunicare.

Un exemplu de astfel de semne poate fi pbatutul de 3 ori pe partea din spate a palmei. Acest lucru poate insemna ceva de genul „e prea intens, te rog opreste-te”, sau „calusul este prea strans” sau „ma doare maxilarul, este inconfrotabil”. Este foarte indicat sa aveti aceasta conversatie cu partenerul inainte sa incepeti actul sexual.

Devil Sticks – Calus obraznic pentru indeplinirea fanteziilor BDSM

Devil Sticks – Caluș din Silicon, 4 cm

BIneinteles, cel mai probabil va fi o conversatie ciudata, dar trebuie sa o aveti. Un principiu foarte important din BDSM este ca ar trebui mereu sa fii cu capul pe umeri, in siguranta și ttoul sa fie de comun acord. Poate ca nu esti genul de persoana căreia ii plac jocurile BDSM dar care doreste sa incerce un calus. In aceste cazuri este cu atat mai indicat sa aveti o discutie desrep acestea.

Cum sa alegi calusul potrivit și cum se foloseste

Acum ca sunteti amandoi de acord cu faptul ca doriti sa incercati un calus, asigura-te ca alegi unul pentru incepatori. Cauta unul mai mic și ușor de ajustat. UN incepator trebuie sa poata respira cu usurinta printr-un calus și de asemenea sa faca zgomot, așadar alege unul moale și fin, din silicon, ușor de intretinut.

Acum ca ati achizitionat primul calus, trebuie sa stiti cum sa il folositi:

In primul rand, trebuie sa luati lucrurile foarte ușor. Asigura-te ca partenerul tau dominat este bine, verificandu-l în mod constant. Daca grabiti prea tare lucrurile, e posibil ca partenerul constrans să se simtă coplesit și sa nu mai doreasca sa incercati.

Produse BDSM din calitate superioară

Pentru a incepe scena, partenerul supus va avea calusul pus iar dominatorul il va ajusta din spatele capului. E posibil sa dureze putin pana ce calusul este bine pus, sigur și confortabil. Dupa ajustarea acestuia,ai putea sa ii pui câteva intrebari. Chiar daca nu va putea raspunde, acest lucru va face jocurile mai kinky.

Calus cu clame pentru sfarcuri – O jucarie perfectă pentru sesiunile de BDSM hardcore

Mouthgag With Nipple Clamps – Căluș cu Clame pentru Sfârcuri

Este de asemenea important sa tii cont de timp. NU folositi calusul prea mult la inceput, deoarece poate fi coplesitor pentru persoana dominata. Bineinteles, daca aceasta se simte confortabil, continuati sa jucari aceste jocuri.

Dupa folosirea calusului

Dupa ce ati folosit calusul și s-au terminat jocurile, este indicat sa speli accesoriul imediat ce il scoti calusul de pe capul partenerului. Acesta contine saliva care poate atrage bacteriile și poate face calusul periculos de folosit pe viitor. Iata câteva sfaturi despre cum sa speli un calus:

  • Poti spală calusul folosind apa și sapun, așadar daca iti doresti, poți folsi un sapun antibacterian doar ca sa fii sigura.
  • Ai grija acolo unde sunt gaurie. Aceste locuri pot fi greu de spalat. Ofera mai multa atentie acestor zone pentru a asigura o igienizare corespunzatoare.
  • Usuca calusul și depoziteaza-l intr-o punguta de matase, intr-o cutie curata, cum ar fi cutiuta in care vine.
  • Este indicat sa dezinfectezi calusul din cand in cand. Cu toate astea, tine cont de faptul ca nu toate materialele pot fi dezinfectate. Pielea și cauciucul au pori, așadar niciodată nu vor putea fi 100% dezinfectate.

Red Ball Gag – Un calus perfect pentru toate cuplurile

Red Ball Gag – Căluș

Concluzie

Calusii sunt folositi adesea pentru jocurile BDSM ce iti pot imbunatati considerabil viata sexuala. Acum ca stii cum se folosesc, paote fi o idee buna sa incepi sa ii utilizezi in dormitor alatur de partener. TIne cont de sfaturile de mai sus daca vrei sa faci aceasta experienta mai intensa.

Cu cat capeti mai multa experienta, cu atat iti va veni mai ușor sa te bucuri de plăcerile acestor jucarii. Atat timp cat tu și partenerul sunteti in siguranta și va doriti amandoi acest lucru, jocurile BDSM cu ajutorul calusului vor fi o adevărată placere.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.