Ce Înseamnă MILF – Adevărul din Spatele Acestui Termen

ce-inseamna-milf

MILF este un acronim ce provine din engleza și înseamnă „Mother I’d Like to Fuck”. Cu toate astea, exista mult mai multe lucruri pe care trebuie sa le stii despre acesta.

Daca esti barbat sau ai vazut filmul American Pie, probabil ca ai auzit și tu de acest termen. De fapt, după aparitia filmului, termenul a explodat. A devenit popular și folosit chiar și in Romania.

via Gfycat

Orice femeie care este sexy dar are peste 30 de ani este considerata MILF. Totusi, lucrurile nu stau chiar asa. Iata, de fapt, ce femei pot fi intregrate in aceasta categorie.

Ce este un milf?

Dupa cum spuneam, acesta este un acronim pentru „Mother I’d Like to Fuck”, tradus in romana „Mama cu care vreau sa fac sex” – spus mai frumos.

Asadar, nu femeile mai in varsta sunt considerate milf, ci mamele, adica femeile ce au copiii. Cu toate astea, adesea și femeile care nu au copii dar au o varsta mai inaintata sunt considerate „milfoaice”.

Jucării erotice care să te ajute când faci sex cu o MILF!

Poate vezi acest termen ca pe o insulta, dar poate fi vazut și ca un compliment sexual indecent. Practic, este o femeie care arata bine.

Totusi, exista mai multe in spatele acestui termen decat dorinta de a intretine relatii sexuale cu o mamica sa cu o femeie peste 30-40 de ani?

Exista restrictii sau limitari in legatura cu femeile pe care le poți numi MILF? In continuare vom vorbi despre toate acestea, astfel ca la final vei sti exact cum sa folosesti corect acest termen.

Este un termen folosit ca „scurtatura”

Aceste termen este adesea folosit pentru a spune rapid ceva. De exemplu, daca merg cu un prieten pe strada și ii spun „Mama, ce milfoaica!” el stie ca trebuie sa se uite pentru o femeie de peste 30-35 de ani, eventual ce are un cu copil.

ce-defineste-o-milfoaica

Este un mod mai decent și mai scurt decat sa spui „uite o femeie in varsta cu copii pe care as vrea sa o f**!”

Ce femei sunt considerate MILF?

Exista anumite „conditii” pe care trebuie sa le indeplineasca o femeie pentru a fi considerata milf. Nu sunt multe, dar sunt cele ce conteaza și fac diferenta intre o simpla femeie și o adevărată milfoaica. Iata care sunt acestea.

1. Este mai in varsta decat tine

In general, o milfoaica este o femeie in mai in varsta decat tine. Cu toate astea, lucrurile nu stau chiar asa, deoarece e posibil ca tu sa ai 20 sau 40 de ani – depinde de varsta ta.

Daca ai sub 20 de ani și vorbesti despre o femeie de 40 ca fiind o milfoaica acest lucru are sens.

Daca, insa tu ai 40 de ani, mai este OK sa spui unei femei de aceeasi varste ca este MILF? Raspunsul este da, pentru ca este, pracic o femeie in varsta ce probabil are și copii.

Cu toate astea, sa ii spui tu astfel ar fi putin ciudat. Probabil ca și tu, daca ai 40 de ani sau mai mult esti un DILF (adica „Dad I’d Like to Fuck”, daca meriti sa fii numit astfel). Asadar, la aceasta varsta probabil ar trebui sa spui doar ca e o bunaciune și atat.

Afrodiziace care să te ajute să agăți o milfoaică!

Altfel, e posibil ca cei din jur sa creada ca esti doar un batranel ce nu-si accepta varsta și incearca să folosească termeni adolescentini.

2. Arata foarte bine, mult mai bine decat femeile cu care iesi tu la intalnire

Ca sa fii MILF probabil trebuie sa fii mama, dar nu toate mamele sunt milfoaice. Pentru a se integra in aceasta categorie, o femeie trebuie sa arate foarte bine.Trebuie sa aiba grija de ea, sa se vada ca se respecta și ca tine la propria imagine.

femeie-mlf

3. Probabil ca are un copil

In termeni „oficiali”, o femeie MILF trebuie sa aiba copil. Altfel, este considerata „Hot Cougar”. Cu toate astea, majoritatea nici nu au auzit de acel termen și chiar daca are sau nu copil, majoritatea considera ca o femeie de 35-40 de ani care arata bine este o milfoaica.

4. Probabil ca este mai experimentata ca tine din punct de vedere sexual.

Este mai in varsta și arata bine. Mai presus de orice, probabil ca are și un copil. Asadar, cu siguranta are ma imulta expereinta cu tine. Atunci cand face sex, nu se rusineaza. Este sexy și site ce face. Totodata, are grija ca și tu să știi ce sa faci pentru a o satisface.

Practic, este „buna la pat”.

5. Femeile sub 30 de ani care au copil nu sunt considerate MILF, desi oficial asta sunt

O femeie de 22 de ani ce are copil și arata bine poate fi considerata oficial o milfoaica, deoarece are copil. In realitate insa, nimeni nu o va numi astfel. De cele mai multe ori, o femeie trebuie sa fie mai in varsta pentru a fi considerata MILF.

Cea mai clasica imagine de milfoaica este o femeie la 30 de ani care inca este activa sexual și nu se fereste sa o arate, proaspat divortata.

O astfel de femeie probabil ca se intalneste cu mai mult balbati de odata și nu mai tine cont de sentimente, vrea doar sex.

De ce sunt barbații excitati după o MILF?

Sunt multi factori la mijloc ce pot face un barbat sa isi doreasca o altfel de femeie. In primul rand, faptul ca a trecut deja prin mai mult relatii înseamnă ca are experienta și te poate invata și pe tine câteva lucruri in dormitor.

Masturbatoare ce imită vaginul unei MILF

Da, stiu, barbatilor le place sa detina controlul, insa uneori e placut sa vezi o femeie ca preia initiativa și stie sa te satisfaca.

De ce este o milfoaica atat de sexy?

Pentru a intelege, hai sa luam ca exemplu femeile de 20 de ani. E ușor sa gasesti una super sexy. De cele mai multe ori insa, acestea nu sunt maturizate sexual. Nu stiu ce-si doresc și nu stiu cum sa se exprime sexual.

O milfoaica in schimb este experimentata. Este subtila, stie cum sa te seduca și cum sa se apropie de tine. Stie ce-si doresc barbații și profita din plin de acest atu pentru a te incita la maxmum is sa te faca sa devii disperat cdupa ea.

Te-ar putea interesa și: Ce înseamnă Hot Wife?

O femeie milf este sexy pentru ca stie sa profite de naivitatea unui baiat neexperimentat și sa-l invete sa devina „barbat”.

femeie-sexy-considerata-milfoaica

Acesta este principalul motiv pentru care adolescentii adesea au visuri erotice cu o MILF. Le lipseste experienta sexuala și viseaza la o femeie super sexy și experimentata care sa ii invete cat mai mult, sa ii invete sa devina barbati și mai presus de orice, care nu isi doreste o relatie stabila – ci doar sex.

Pe de alta parte, nu este exclus faptul ca un adolescent sa vada intr-o milfoaica o femeie ce ii poate oferi o oarecare stabilitate emotionala. Aceasta stie ce-si doreste și stie cum sa iubeasca. Chiar daca stie ce-si doreste un barbat, nu se joaca cu sentimentele acestora.

Tot de aici poate preveni și termenul de „mother fucker”. Cu toate ca in ultimul timp este considerat mai mult o insulta, in originea sa se refera la un barbat ce face sex cu o mama, care cel mai probabil este o MILF.

Acum ca stii ce înseamnă MILF, probabil ca e timpul sa folosesti acest termen corect. Ai grija insa, multe femei nu apreciaza sa le numesti astfel. Mai ales in Romania, poate fi vazut ca o insulta. Cel mai bine ar fi sa nu ii spui unei femei in fata ca este o milfoaica.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.