4 Poziții sexuale pe Scaun – Cele mai potrivite 4 poziții sexuale de încercat pe scaun

sexul pe scaun

Multi dintre noi cred ca sexul este de doua feluri: extrem sau simplu. Totusi, intre aceste doua practici exista multe alte pozitii și tehnici. Una dintre acete tehnici sunt pozitiile sexuale pe scaun.

Daca ai un scaun solid in casa, poți incerca anumite pozitii sexuale pe acesta împreună cu persoana iubită. Este o ideea extraordinara pentru a scapa de monotonia sexuala intr-o relatei de lungă durată.

Poziiile sexuale pe scaun îți oferă nenumarate oportunitati. Poti fi energic, pasional, agresiv sau pur și simplu relaxat. Exista nenumarate emotii și plăceri care pot aparea atunci cand faci sex pe scaun, pentru ca.. ei bine, vorbim despre sex!

Pozitiile sexuale pe scaun sunt la fel de vaste și variate ca cele din pat. Atat timp cat ai un scaun comod și sigur, poți avea parte de niste pozitii de-a dreptul intense, singura limita fiind imaginatia ta. Indiferent ca vorbim de sex banal, sau sex acrobatic, pe un scaun sau fotoliu poți incerca tote acestea.

Mahana – Vibratorul pentru cuplu perfect pentru sexul pe scaun

Mahana – Vibrator Negru pentru Cuplu din Silicon

Stiai ca,de fapt sexul pe scaun este unul din cele mai practicate tehnici? Pe un scaun sau fotoliu poți incerca nenumarate pozitii sexuale iar din acest motiv este unul din cele mai populare.

Cu pozitiile prezentate mai jos ai capacitatea sa explorezi din punct de vedere sexual anumite zone din casa ta la care nu te-ai fi gandit niciodată ca sunt posibile. Fie ca vii acasa după o zi grea la birou sau pur și simplu doresti sa incerci ceva nou, sexul pe scaun este exact ceea ce ai nevoie uneori.

Vibratoare de cuplu, perfecte pentru a fi folosite împreună cu persoana iubită

Pozitia „Lotus pe fotoliu”

Una din cele mai populare pozitii sexuale practicate pe un scaun sau fotoliu este pozitia „lotus pe fotoliu”. Aceasta îți oferă posibilitatea sa stai fata in fata cu partenera atunci cand faceti sex pe scaun (de preferat unul comod). Pozitia voastra ar trebui sa fie diagonala, cu fundul pus intr-un colt și genunchii indoiti in coltul opus al fotoliului.

Odata ce esti in aceasta pozitie, partenera ar trebui sa se urce pe barbat, cu fata la el. Incaerca sa stai in bratele sale cu picioarele pe langa corpul partenerului, astfel incat acesta sa fie, practic, intre picioarele tale cu braul.

Pentru a face sex in aceasta pozitie, partenerul te va misca in sus și in jos, sau inainte-inapoi. Este o pozitie extrem de intima și pasionala ce va oferă posibilitatea sa va bucurati de o noapte incredibila in 2, plina de orgasme și placere.

Apropierea ce v-o oferă aceasta pozitie sexuala pe scaun este de neegalat, fiind uneori chiar mai romantica decat pozitia misionarului (cu toate ca, poate, nu la fel de confortabila, dar nici la fel de monotona).

Avand in vedere ca este o pozitie noua, asteapta-te la senzații cum n-ai mai simtit pana acum. Scapati rapid de monotonie cu ajutorul acestei pozitii!

Pozitia sexuala „Coarda de arc” pe scaun

Cu toate ca „coarda de arc” este cel mai bine făcută pe un fotoliu, aceasta pozitie sexuala poate fi făcută la fel de bine chiar și pe scaun. Incepe prin a te aseza normal pe scaun. Genunchii ar trebui sa fie indoiti și picioarele sa atinga podeaua. Odata ce esti in aceasta pozitie, infita-ti partenerul sa stea in genunchi, in fata scaunului, cu fata la tine.

Noa Lelo – Un vibrator de lux, special pentru cuplurile care vor sa rupa monotonia

Noa Lelo – Vibrator Premium pentru Cuplu din Silicon, 8.5 cm

Partenerul va ridica piciorul partenerei deasupra par piciorul de jos va sta in jurul piciorului partenerului. Daca simti ca piciorul este ridicat prea sus, ii poți spune. In acest moment, partenerul se poate apropia și mai tare de scaun, pentru a ajunge sa te penetreze.

Pozitia sexuala „coarda de arc” pe scaun pare inconfortabila – și este la un anumit punct, daca nu ai flexibilitate, dar oferă o penetrare atat de adanca precum nicio alta pozitie. Avand in vedere ca partenerul nu mai este limitat de arcul picioarelor partenerei, o poate penetra foarte adanc, oferind senzații similare cu cele ale pozitiei doggy-style, insa acum va puteti privi ochi in ochi și chiar saruta.

Daca sunteti pasionati de nou și doriti sa incercati o pozitie cu totul deosebita care sa fie putin mai complicata dar sa va recompenseze inzecit pentru efortul depus, trebuie sa incercati pozitia „coarda de arc”.

Pozitia „Zelul”

Aceasta pozitie sexuala pe scaun este excelenta pentru cei care cauta excitare și plăcere fără prea mult efort. Pentru a face aceasta pozitie, partenerul trebuie sa stea pe scaun. Poate fi orice fel de scaun, atat timp cat e confortabil. Pe urma, partenera trebuie sa stea in bratele sale, uitandu-se in aceeasi directie ca el (așadar cu spatele la el).

Odata ce esti in acasat pozitie, partenera va folosi palmele și picioarele pentru a se misca in sus și in jos, sau inainte-inapoi pentru o penetrare adanca.

partenerul se poate lasa pe spate pentru a se relaxa și sa se bucure de plăcere sau se poate apleca peste tine, sa faceti un fel de „pozitia lingurita” pe verticala, pe scaun, atingandu-ti sanii și sarutandu-te pe spate (sau pe gat, in functie de cat este de inalt).

Măști pentru ochi - Perfecte pentru cuplurile ce doresc să încerce ceva deosebit

Pozitia sexuala „Vacarita” pe scaun

Pozitia „vacarita” pe scaun este o varianta modificata a pozitiei ce ii poarta numele care se face in pat, dar nu e la fel de ușor de facut. Pentru a pune in aplicare aceasta pozitie, ai nevoie de un scaun mai lat sau de un fotoliu.

Trebuie ca partenerul sa stea pe scaun intr-o pozitie obisnuita. Odata ce acesta s-a asezat, partenera trebuie sa se urce pe el, cu genunchii indoiti, in jurul braului partenerului.  Aceasta pozitie este exact asa cum ii spune numele: pozitia sexuala „vacarita” pe scaun.

Odata ce esti in aceasta pozitie, veti avea contact vizual si, spre deosebire de varianta din pat, aceasta va aduce fata in fata, oferindu-va posibilitatea sa va sarutati intens in timpul sexului și sa va bucurati de o experiență de nedescris.

Pretty Love Algernon – Vibratorul ce schimba regulile. Perfect pentru sexul pe scaun

Pretty Love Algernon – Vibrator Wireless din Silicon pentru Cuplu, 9.6 cm

Aceste pozitii sexuale pe scaun iti vor oferi o experiență de nedescris alaturi de persoana iubită. Unele dintre acestea sunt mai complicate decat cele pe care le faceti în mod obisnuit in dormitor, dar și plăcerile snut pe masura – asigura o apropiere mai intensa și o experiență cu totul deosebita.

Daca o pozitie nu vi se pare confortabila, nu va straduiti prea mult – unele dintre acestea sunt disponibile doar persoanelor cu o anumita greutate.

Jucarii erotice pe care le puteti incerca in timpul pozitiilor sexuale pe scaun

Atunci cand faceti dragoste pe scaun, alegerile in ceea ce privese jucariile sexuale sunt limitate. Cu toate astea, puteti gasi in sex shop anumite jucarii pe care sa le folositi.

Vibratoarele clasice nu sunt indicat deoarece sunt imposibil de utilizat, insa puteti folosi, de exemplu vibratoarele de cuplu. Satisfyer are o colectie uimitoare de vibratoare ce le puteti utiliza pentru a creste satisfactia ambilor parteneri.

Daca nu doriti sa va complicati cu jucarii ce se introduc in vagin, puteti extinde putin aria celor pe care le folositi. De exemplu, daca sunteti pasionati de jocurile BDSM, aveti nenumarate optiuni in aceasta categorie pe care le puteti folosi.

Satin Love Mask – Masca pentru Ochi ce-ti incita simturile

Satin Love Mask – Mască pentru Ochi Blindfold

De la inocentele masti pentru ochi pana la jucarii mai obrazncie precum clemele pentru sfarcuri sau alte produse bondage.

Cu toate ca sunt limitate tipurile de jucarii sexuale de la sex shop pe care le puteti folosi in timpul pozitiilor sexuale pe scaun sau fotoliu, cele ce pot fi folosite sunt suficiente pentru a creste senzatiile și intensitatea orgasmelor la nivele nemaiintalnite.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.