Sexul Prima Data – Cum este atunci cand faci sex pentru prima data?

sex-prima-data-pareri

Exista doua tipuri de persoane atunci cand vina vorba de sexul prima data: cele care se gandesc foarte mult inainte de a face sex pentru prima data și cele care trec direct la actiune. Nu stim insa cati vor regreta alegerea facuta, deoarece totul depinde de felul in care decurg lucurile. Insa, sigur este ca la un moment dat, cu totii vom trece prin fiorii primei partide de sex și vom afla ce înseamnă de fapt un contact sexual.

Fetele sunt cele care de obicei mediteaza foarte mult inainte de a lua decizia de a se culca cu un baiat și asteapta ocazia speciala. Conform statisticilor, varsta la care oamenii fac sex pentru prima data a scazut destul de mult. Daca in 2005, varsta la care tinerii isi incepeau viata sexuala era 17-18 ani, in 2019, aceasta a scazut la sub 15 ani.

Daca vrei sa afli cum sa faci sex prima data, citeste in continuare. Voi incerca sa iti ofer cele mai interesante sfaturi pe care MERITI sa le afli și sa le citesti INAINTE de a face sex prima data.

Sexul prima data și MITUL virginitatii

Unii considera ca virginitatea este deja o legenda și ca majoritatea tinerilor isi incep viata sexuala la varste foarte fragede. Cert este ca ar fi bine sa ne pastram virginitatea pana in momentul in care ne simtim pregatiti sa facem sex și sa nu o facem doar pentru ca suntem constransi de situatie.

Din pacate, exista tineri care se arunca in pat cu orice persoana doar pentru a scapa de eticheta „virgin/a„, mai ales cand majoritatea prietenilor și colegilor si-au inceput deja viata sexuala. Nu este o rusine sa fii virgin/a chiar daca ai 20 de ani, ci este ceva absolut normal daca inca nu ai intalnit persoana potrivita. Serios, cunosc personal fete care din cauza acestui complex, au făcut prima data sex cu un tip pe care mai apoi l-au catalogat ca fiind un nenorocit. Recomandarea mea personala este sa faceti sex pentru prima data doar atunci cand intalniti persoana potrivita.

fata-virgina-18-ani

Offtopic: nu stiu daca este chiar offtopic, dar as vrea sa amintesc asta și aici. Foarte multi baieti, care ajung la 16 – 17 – 18 ani și sunt virgini, sunt complexati de acest lucru. Citeste aici povestea unui baiat, virgin la 18 ani. Atat de complexati, incat se duc la farmacie și isi cumpara niste pastile pentru potență, iar apoi isi fac programare la o escorta, doar sa scape de „povara” virginitatii. Daca și pe tine te trec astfel de ganduri, iti recomand tare mult sa renunti la idee și sa ai rabdare, deoarece vei intalni in curand fata visurilor tale și o vei face sex pentru prima data cu o fata pe care o iubesti, nu una pe care trebuie sa o platesti!

Unele fete, pentru confortul lor personal aleg sa-si piarda virginitatea utilizand un dildo. Din punctul meu de vedere, fiind un moment UNIC, nu este una dintre cele mai bune idei ci v-as recomanda ca procesul de dezvirginare sa aiba loc împreună cu o persoana in care aveti incredere și pe care o iubiti, indiferent ca acest lucru se intampla la 18 sau la 20 de ani. Totusi, daca alegeti sa utilizati o jucarie erotica veti avea nevoie de:

dildo pentru dezvirginare
*nota pretul din printescreen poate fi diferit la momentul la care citesti tu articolul acesta. preturile actualalizate le poți gasi in catalogul nostru cu toate modelele de dildo

 

Atmosfera – este un element ESENTIAL can faci sex prima data

Stim cat este de importanta atmosfera, insa ce ne facem atunci cand specialistii ne recomanda sa cream o atmosfera calma dar in acelasi timp incendiara? Cum poți sa ramai calm cand stii ca urmeaza sa iti incepi viata sexuala și totusi sa creezi o atmosfera incendiara? Este putin cam dificil sa le impaci pe amandoua, dar cu siguranta va fi mult mai ușor daca vei avea incredere in tine și te vei documenta inainte de a ajunge in pat cu o persoana.

Totusi trebuie sa constientizezi ca este absolut normal sa fii emotionat in astfel de situatii și este posibil sa faci și anumite greseli, dar nu te teme, ti se iarta deoarece este prima ta experenta sexuala și abia inveti sa te descoperi.

Dildo-uri de top care sa te ajute in actul sexual

Daca esti in pana de idei, iti voi eu cateva:

  • O muzica buna – nu, Taraf TV din punctul meu de vedere nu este o muzica buna pentru sex. Uite aici un playlist care mie-mi place.
  • Lumanari – sunt necesare pentru un plus de romantism. Poti alege lumanari cu arome, iar sfatul meu este sa alegi ceva de calitate, care nu o sa miroase a plastic.
  • Ulei de masaj – nimic nu se compara cu un masaj inainte de sex. Ajutati partenera sau partenerul sa se relaxeze și tu odata cu el. Noi avem in catalog, niste uleiuri de masaj afrodisiace pe care le-am testat și eu personal și va pot confirma ca sunt incredibile. Vezi aici care sunt cele mai cautate uleiuri de masaj afrodisiace.
  • Un afrodisiac bun pentru el si/sau un afrodisiac bun pentru ea. Pentru barbati – recomand sa stati departe de suplimentele de potenta la primele partide de sex. Nu aveti nevoie de ele, lasati lucrurile sa aiba loc natural!

sex-prima-data

Ce înseamnă sa fii CALMĂ cand experimentezi sexul prima data?

Pentru fiecare dintre noi, notiunea de calm are o alta semnificatie. Unii considera ca a fi calm înseamnă sa isi pastreze echilibrul emotional, altii să se simtă liberi, iar altii fericiti. Totul depinde de felul in care gandeste fiecare persoana.

Sfatul meu este sa nu iti planifici in detaliu actul sexual deoarece este posibil sa ramai dezamagit. Lucrurile vor decurge de la sine și nu asa cum le planificam noi. Bucura-te de moment și descopera magia fiecarei clipe alaturi de partenera ta. Cu siguranta nu veti regreta!

Preludiul este foarte important

atingeri-la-preludiu

Scopul preludiului este de a trezi dorinta sexuala in ambii parteneri și de a va ascuti simturile. De aceea este important ca amandoi sa scapati de timiditate, sa creati atmosfera perfectă și sa lasati dorinta sa va cuprinda. Este foarte important ca atat tu cât și partenera ta sa fiti pe aceeasi lungime de unda și sa va doriti amandoi aceleasi lucruri.

Prima partida de sex are nevoie de mult calm, gingasie și rabdare, mai ales daca ambii sunteti virgini. Pentru ca penetrarea sa fie mai plăcută ai putea folosi și un lubrifiant deoarece este posibil ca lubrfierea naturala sa fie absenta din cauza stresului și a emotiilor. Desigur, asta nu înseamnă ca partenera ta nu este excitata sau ca nu isi droreste sa faca sex cu tine. Cu timpul, aceasta problema se va rezolva, emotiile nu vor mai fi atat de puternice, iar lubrifierea se va produce în mod natural.

Lubrifianti de calitate pentru sex

Despre preludiu am scris un articol foarte complet aici. Iti recomand sa-l citesti fie ca urmeaza sa faci sex pentru prima data, fie ca ti-ai inceput deja viata sexuala. Tot in cadrul preludiului, recomand sa incercati pozitia 69 DACA ambii parteneri, sunteti deschisi la sex oral.

Protectia: spre surprinderea mea, inca exista fete care cred ca nu au cum sa ramana insarcinate daca sunt la primul contact sexual sau daca nu au orgasm. Total gresit!! Aparitia sarcinii e conditionata de ovulatie și de spermatozoid nu de absenta orgasmului.O persoana care nu vrea să folosească metode contraceptive nu este suficient de matura. Deci, protejeaza-te daca nu iti doresti un copil in acest moment.

De asemenea, protectia nu este necesara doar pentru evitarea unei sarcini nedorite. Ea este necesara și pentru evitarea bolilor cu transmitere sexuala. Ti se pare o prostie?! Inchide ochii pentru o secunda și imagineaza-ti ca după un contact sexual neprotejat cu partenerul tau și niste analize de rutina, afli ca esti purtatoare de HIV. Cum ar arata viata și viitorul tau in acest scenariu? Asa cred și eu. Iti recomand prezervativele Durex Intense Orgasmic.

Care este cea mai potrivita pozitie pentru prima partida de sex?

pozitia-capra-sfaturi-femei

Desigur, alegerea pozitiei potrivite depinde foarte mult de preferintele fiecaruia. Cu toate acestea, este indicat ca la primul contact sexual sa stai confortabil și sa savurezi momentul, de aceea ar fi bine sa incerci pozitia misionarului.

Aceasta pozitie clasica este cea mai usoara și cea mai naturala. In momentul in care barbatul sta deasupra, el detine controlul penetrarii, in timp ce femeia controleaza unghiul pelvisului. In acest fel, patrunderea adanca va fi prevenita și disconfortul nu se va instala. Foarte multe persoane aleg aceasta pozitie la primul act sexual deoarece pot controla viteza cu care se misca.

Info: aici avem un ghid util cu toate pozitile pentru sex. Vezi cum se fac corect și alege-o cea care-ti place mai mult.

Desigur, ati putea incerca și pozitia in care femeia sta deasupra, dar asumati-va și riscul ca penisul va patrunde prea profund in vagin și este posibil sa fie foarte dureros pentru ea.

Odata ce timpul trece și voi continuati sa faceti sex, vaginul partenerei tale se va acomoda cu tine și va fi mult mai relaxata astfel incat veti putea incerca și alte pozitii precum doggy. Este foarte important sa discutati inainte de a incerca o noua pozitie și sa fiti sinceri.

Exprimati-va dorintele și tineti cont de ele. In acelasi timp este foarte important sa tii cont și de lucrurile care ar putea-o rani. In schimb, daca ea isi doreste sa incerce pozitii avansate este ok. Atata timp cat amandoi sunteti de acord puteti incerca orice. De asemenea, pentru pozitia doggy sau capra cum ii spun unii (dar nu numai) este necesara o foarte buna igiena pentru a evita senzatiile și mirosurile neplacute. S-ar putea sa te intereseze aceste irigatoare anale și vaginale.

Partida perfectă de sex nu consta doar in alegerea pozitiei potrivite. Cel mai important lucru este sa fiti relaxati și sa va simtiti bine. Exista cazuri in care lucrurile decurg perfect din primul moment și tot actul sexual este o reusita. Dar, daca pozitia aleasa nu este potrivita, nu trebuie sa va temeti, discutati și incercati sa gasiti o alta pozitie. Lasa-ti imaginatia sa zboare și fii creativ. Nu exista un tipar pe care trebuie sa il respecti. Asigura-te ca partenera ta se simte bine și fii gata sa petreci momente unice alaturi de ea.

Lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a face sex prima data

Daca esti pe punctul de a-ti incepe viata sexuala, atunci trebuie sa continui sa citesti acest articol.

1. Nu e o tragedie daca ai 18 ani și esti virgin/a

De foarte multe ori, persoanele care mai au putin și devin majore se grabesc sa faca sex deoarece simt o presiune teribila. Asa a fost și in cazul meu. Imi amintesc ca mai aveam câteva zile și faceam 18 ani și tot ce voiam era sa scap de eticheta de virgin, asa ca am făcut sex.

Dar, simteam nevoia de a spune tuturor ca am făcut sex la 17 ani, chiar daca eu mai aveam 3 zile și implineam 18 ani. Nu stiu de ce exista aceasta presiune pe noi de a ne dezirgina inainte de majorat. Probabil ca in adolescenta suntem foarte prinsi in jocul cifrelor și vrem sa impresionam pe toata lumea. Nu asa! Poti face sex pentru prima data și daca ai trecut de 18 ani și nu e nicio rusine.

2. Doar un sfert din femei ating orgasmul prin penetrare

Multe femei se plang ca nu au orgasm atunci cand fac sex cu partenerul lor. Se pare ca primele partide de sex nu sunt cele mai reusite deoarece niciunul dintre parteneri nu cunoaste foarte bine anatomia feminina la inceput. Nu e cazul sa va panicati, cu cat exersati mai mult, cu atat veti afla mai multe și veti fi amandoi satisfacuti.

Legat de orgasm, avem pe blog un articol foarte complet cu tot ce trebuie să știi pentru a avea / a iti duce partenera la orgasm.

3. Nu e nicio tragedie daca nu va ies lucrurile asa cum vreti din prima

Daca vrei să știi cum e sa faci sex prima data, e bine de stiut ca nu tot timpul lucrurile vor decurce asa cum doresti. Uneori, pot exista mici neplaceri.

Exista persoane care incearca de mai multe ori sa faca sex, pana cand intr-adevar reusesc. In cazul baietilor, daca incearca sa faca sex cu o fata care este și ea virgina, va fi destul de dificil pentru ca va fi atat de concentrat sa o penetreze incat va pune presiune și pe el și pe ea.

A face sex nu înseamnă doar sa te misti ci sa și trezesti o anumita emotie in persoana de langa tine. Chimia dintre cei doi e foarte importanta pentru o partida reusita. Alege persoana potrivita și nu te mai grabi sa faci sex daca nu esti pregatit/a. Iar daca ai incercat deja sa faci sex, dar lucrurile nu au reusit asa cum ai sperat, nu te panica. Nu e timpul pierdut!

PONT: inainte de prima partida de sex (si nu numai) recomandam un preludiu corespunzator și un masaj cu un ulei de masaj afrodisiac. Este util ambilor parteneri și ii ajuta sa se destinda și sa se relaxeze, transformand astfel o partida de sex, rapida, dureroasa și de multe ori neplacuta, intr-una din cele mai reusite partide. Eu personal ador uleiul cu aroma de fructe exotice și efect de încălzire de la SHUNGA

Aphrodisiac-Shunga-ulei-de-masaj-cu-aroma-de-fructe-exotice

De ce vrei sa faci sex prima data?

Inainte de a lua o decizie, trebuie să știi de ce vrei sa faci acest lucru și sa fii foarte sincer/a. Daca vrei sa faci sex doar pentru ca persoana de langa tine te preseaza, atunci nu e in regula. Si nu e in regula nici daca tu vrei sa faci sex, dar persoana de langa tine nu e pregatita.

Asigura-te ca stii raspunsul la aceasta intrebare și ca e unul pertinent. Nu iti incepe viata sexuala doar de dragul altora sau pentru ca te simti presat de timp. Nu e niciodată prea tarziu sa faci sex, dar cu siguranta poate fi prea devreme. Iar in cazul in care te grabesti, ai toate sansele sa regreti alegerea facuta. Trebuie sa faci sex doar atunci cand esti impacat cu tine, nu atunci cand vrei sa ii impresionezi pe ceilalti.

In Romania exista o varsta a consimtamantului

In Romania este interzis sa faci sex cu persoanele care nu au inca 15 ani. Chiar daca acestea isi dau acordul, trebuie să știi ca este interzis prin lege! Cu toate astea, se pare ca legea nu ii pedepseste pe cei care intretin relatii sexuale cu persoanele sub 15 ani, daca diferenta de varsta intre parteneri nu depaseste 3 ani.

E ilegal sa intretii relatii sexuale și cu persoanele minore care se afla in ingrijirea, educarea sau in paza ta. Mare atentie cu cine faci sex deoarece s-ar putea sa te trezesti cu politia pe cap.

Sa descoperim cum a decurs primul act sexul pentru unele femei

Mi-am rugat câteva prietene sa-mi impartaseasca experienta primului act sexual și iata ce a iesit.

 

Mi-am inceput viata sexuala cand aveam 20 ani. Eram indragostita nebuneste de iubitul meu de atunci și il vedeam ca fiind cel mai atragator barbat. Ma vedeam mireasa la bratul lui și credeam ca vom ramane împreună pentru tot restul vietii. El avea 24 de ani și nu era foarte indragostit de mine, dar era mult mai experimentat, asa ca mi-a promis ca va fi foarte bland și atent cu mine atunci cand vom face sex. La inceput ii era și lui teama, dar după câteva saruturi am realizat ca imi da hainele jos. Ma gandeam ca nu o sa ii placa trupul meu și nu stiam ce sa fac, eram inhibata. Incepuse sa ma mangaie și puteam simti ca nu mai rezista mult pana sa ma penetreze. Era infierbantat la maxim și deoadata am simtit cum ceva ma patrunde. Sincer…nu prea mi-a placut, dar inca asteptam sa se intampla ceva minunat. Dupa câteva minute, mi-a zis sa il anunt daca ma doare și chiar am tinut cont de ceea ce tocmai imi spusese. Asa ca am strigat la un moment dat „ma doare” și s-a oprit. Nici nu-mi mai amintesc daca a finalizat, dar chiar nu imi pasa, nu voiam decat sa dispar de acolo și sa ajung in baie sa fac dus. A fost o experiență ciudata, dar nu neplacuta.

 

Prima mea experienta sexuala a fost la varsta de 18 ani. Eram in liceu și eram cu acel baiat de 2 ani. El era foarte curios, eu eram fricoasa, dar faptul ca discutam despre acest subiect de ceva timp, mi-a dat incredere, asa ca m-am hotarat sa incerc. Sa nu mai spun ca toate colegele mele deja isi incepusera viata sexuala. Intr-o zi, in timp ce plecam de la liceu, am hotarat sa mergem la el acasa. In camera lui erau niste cersafuri albe, proaspat spalate, și desi afara era foarte cald, la el era racoare. Iubitul meu cumparase chiar și prezervative cu aroma. Am cititi instrucțiunile pentru ca era prima oara cand aveam în mână un prezervativ. Am inceput cu mici saruturi, iar după putin timp ne-am și dezbracat. Imi amintesc ca in momentul in care m-a penetrat imi venea sa urlu de durere și chiar mi-am zis ca nu mai fac sex niciodată. Ma durea atat de tare incat el s-a oprit. El s-a speriat foarte tare deoarece niciunul dintre noi nu avea experienta. Zilele urmatoare am luat-o de la capat, iar sexul a inceput sa fie mai placut. M-am mai linistit, iar stresul a disparut. Din pacate, acea relatie nu a durat mai mult de 5 ani, insa nu regret ca l-am ales pe el pentru a-mi incepe viata sexuala.

Esti pregatita?

Conform unui studiu, se pare ca 44% dintre barbati nu au fost pregatiti sa-si piarda virginitatea atunci cand au făcut sex pentru prima data. In cazul femeilor, procentul este mai mare, 52% dintre ele nu s-au simtit pregatite sa isi inceapa viata sexuala in momentul in care si-au pierdut virginitatea.

Tine cont de toate lucrurile pe care le-am scris mai sus și nu te simti presat de varsta sau de prieteni. Incepe-ti viata sexuala atunci cand te simti pregatit și nu uita sa te protejezi deoarece nu poți sti ce boli are persoana cu care faci sex și nici nu cred ca esti gata sa ai un copil.

Ce se intampla prima oara cand faci sex?

Fiecare persoana se simte diferit cand face sex pentru prima data. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l iei in seama atunci cand te pregatesti sa faci sex este sa folosesti anticonceptionale sau prezervative pentru a preveni sarcina și bolile cu transmitere sexuala. Iata ce se intampla cand iti perzi virginitatea.

Vibratoare mici care te ajută să te obisnuiesti cu sexul

Doare sa iti perzi virginitatea?

Multe persoane se intreaba cum e sa faci prima data sex – daca doare cand te dezvirginezi.

Prima data cand faci sex, ar putea fi dureros, sau placut, sau amandoua variante. S-ar putea sa simti durere și sa sangerezi prima data cand un penis intra in vaginul tau, dar nu se intampla la fel la toata lumea. Unii oameni au în mod natural, mai mult tesut himenal decat altele – durerile și sangerarile apar atunci cand himenul se intinde.

Recomandare pentru a evita durerile

  1. Folositi un lubrifiant bun. Un lubrifiant sexual bun , va reducere EXTREM DE MULT durerile primului act sexual.
  2. Evita partenerii cu bile in penis. Stiu ca este un subiect delicat (mai ales daca ai deja o relatie stabila iar partenerul tau are bile) insa, sexul cu un partener care are bile in penis este dureros chiar și pentru femeile care au deja o viata sexuala activa. Pentru o virgina, va fi de-a dreptul devastator!

Daca durerea și sangerarea nu se amelioreaza după primul contact sexual, poți sa-ti intinzi incet tesutul himenal cu degetele pentru a fi mai putin dureros. In cazurile rare, oamenii trebuie sa mearga la un medic pentru efectuarea unei mici proceduri ce le deschide himenul. Daca te ingrijorezi din cauza himenului sau a durerii din timpul sexului, vorbeste cu medicul tau.

De asemenea, poți avea dureri sau iritatii in timpul sexului vaginal daca vaginul tau nu este suficient de umed. Este absolut normal sau nu fii foarte lubrifiata vaginal, și asta nu înseamnă ca e ceva in neregula cu tine sau cu partenerul tau. Utilizarea lubrifiantului poate face sexul mai confortabil, iar daca doresti ca prima ta experienta sexuala sa nu dureroasa, nu ignora sfatul și ideea de a utiliza un lubrifiant de calitate. Sunt câteva margi de top pe care ti le pot recomanda, printre care: SHUNGA, WATERGLIDE și nu in ultimul rand BATHMATE

lubrifiant-bathmate-pe-baza-de-apa

Pentru barbati, sexul nu este, de obicei, dureros. Uneori, frecarea in timpul sexului poate duce la aparitia unor iritatii pe penis, dar folosirea lubrifiantului poate rezolva aceasta problema. Daca simti durere in zona organelor genitale in timp ce faci sex, asta înseamnă ca ceva nu este in regula și trebuie sa mergi la un medic.

Sexul anal poate fi dureros prima data (si nu numai) daca nu folosesti lubrifiant (chiar daca poate fi utilizat orice fel de lubrifiant, exista și lubrifianti speciali pentru sexul anal). Pielea de pe anus și rect este delicata, și nu se lubrifiaza singura, asa cum o face vaginul. Deci, folosirea lubrifiantului reduce frictiunea și ajuta la prevenirea durerii și ruperii. Fa-o incet și asigura-te ca partenera ta este 100% relaxata. Ia in considerare și faptul ca multor persoane nu le place felul in care se simte sexul anal, chiar daca fac totul corect – acest lucru este absolut normal. Citeste aici despre masturbarea anala. Poate vrei s-o incerci inainte de a trece la fapte!

Poti sa ramai insarcinata cand iti pierzi virginitatea?

Da!

Ori de cate ori materialul seminal ajunge in vagin, poate aparea o sarcina – fie ca faci sex pentru prima data sau a 10-a oara. Sarcina poate, de asemenea, aparea atunci cand sperma ajunge pe ,sau in apropierea vulvei tale, sau atunci cand degetele udate cu sperma iti ating vulva sau vaginul.

Aminteste-ti: este nevoie de un spermatozoid mic pentru a aparea o sarcina.

De aceea, o multime de oameni folosesc anticonceptionale și prezervative ori de cate ori fac sex. Folosirea anticonceptionalelor este cel mai bun mod de a preveni o sarcina. Adaugarea prezervativelor îți va oferi o protectie suplimentara și in plus te va proteja și impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

Este posibil ca un penis sa nu se potriveasca intr-un vagin?

Este posibil, dar nu se intampla asta prea des. Vaginele sunt destul de elastice. Cele mai multe vagine au o lungime intre 7  – 17  cm lungime. Vaginul se poate intinde mult mai mult in timpul sexului și in timpul nasterii. Dar rareori, unele penisuri nu se vor potrivit in anumite vagine.

Daca penisul ajunge foarte adanc in vagin și loveste colul uterin sau alte zone, se va simti inconfortabil și dureros. De obicei, poți evita asta incercand diferite pozitii, mergand mai lent, sau rugandu-ti partenerul sa nu introduca penisul prea adanc.

Ar trebui să faci sex înainte de căsătorie?

Multi se intreaba daca este bine ca doua persoane sa faca sex inainte de a-si jura iubire pe vecie?

Din punctul meu de vedere este ca și cum ai merge la un dealer de masini și ai cumpara o masina fără sa o conduci. Este ca și cum ai plati o avere pe o pereche de pantofi fără sa ii probezi. Este ca și cum ai strange bani sa cumperi o casa pe care nu ai vazut-o decat pe exterior.

Stiu ca exista oameni religiosi sau de moda vede, dar joci ruleata ruseasca cu viata ta sexuala. De cate ori nu ne-am simtit atrasi de anumite persoane, iar cand am ajuns in dormitor cu ele, ne-am dat seama ca nu suntem compatibili. Fiecare are dorinte diferite, energii diferite, stiluri diferite de a saruta.

Sunt oameni care sustin ca nu este normal sa faci sex inainte de casatorie, dar eu cred ca asta e periculos. Sexul este una dintre cele mai importante parti ale unei relatii de succes, pe termen lung. Este lipiciul ce pastreaza relatia. Este distractiv și cu totii avem opinii diferite despre ceea ce reprezinta sexul minunat. Pentru mine, sexul grozav este un maraton de 3 ore intr-o seara de vineri. Imi place. Nu este nimic mai bun decat sa te conectezi cu iubita ta toata noaptea. Nu este nimic mai minunat decat sa fii atins, sarutat și sa faci dragoste la nesfarsit.

Iubesc asta. Acum, unii dintre voi ar putea crede ca dureaza prea mult. Unii ar putea prefera o scurta partida de sex de 15 minute. Cum poți sti daca esti compatibil cu cineva daca nu ai făcut un test? E o nebunie.

Multe persoane imi spun ca vor sa se pastreze pana la casatorie, iar eu le spun mereu ca fac o mare greseala. Bucurati-va de sex. Nu va mai comportati de parca sexul este tabu. Sexul este sanatos. Sexul este distractiv. Si inainte de a te casatori, ar trebui sa faci sex. De unde stii ca iti place mancarea de la un restaurant daca nu ai gustat-o?

Chiar vrei sa-ti petreci restul vietii cu cineva care nu te excita in dormitor? Indiferent cat de mult iubesti acea persoana, iti spun, relatia ta va fi afectata. Fa sex și da-ti seama ce vrei.

Uite un video in care se vorbeste despre cum se face sex prima data – Vorbeste despre miturile dezvirginarii. Merita vizionat.

 

Cum e prima data cand faci sex?
Prima dată când faci sex poate fi diferită pentru fiecare persoană. Este o experiență individuală și poate varia în funcție de emoțiile, nivelul de confort și de pregătirea fizică și emoțională a fiecărei persoane implicate. Este important să te simți pregătit(ă) și confortabil(ă) înainte de a avea relații sexuale.
Daca sexul prima data are loc cu o persoana pe care o iubesti, va fi un moment unic pe care ti-l vei aminti cu mare drag pentru restul vietii tale. Din acest motiv, incearca sa nu iti pierzi virgintiatea la presiunea iubitului, anturajului, varstei etc. Fa-o doar atunci cand simti ca ESTE PERSOANA POTRIVITA.
Cum sa fac sex prima data?
Am descris de-a lungul acestui articol cam tot ce trebuie să știi atunci cand experimentezi pentru prima data o relatie intima. Uite aici inca un articol drept completare – Cum se face sex?
Ce se intampla după ce faci sex prima data?

După ce ai făcut sex pentru prima dată, este posibil să experimentezi o gamă variată de emoții și reacții fizice. Fiecare persoană poate avea o experiență diferită, dar iată câteva lucruri comune care se pot întâmpla:

  1. Emoții mixte: Poți resimți o combinație de emoții precum fericire, emoție, anxietate, confuzie sau satisfacție. Aceste reacții sunt normale și pot depinde de experiența în sine și de relația cu partenerul/partenera.
  2. Ușoară durere sau disconfort: Unele persoane pot simți o ușoară durere sau disconfort după prima experiență sexuală, în special la femei, deoarece himenul se poate întinde sau rupt. Acest disconfort este, de obicei, trecător și poate fi ameliorat prin lubrifiere adecvată și comunicare cu partenerul/partenera.
  3. Sângerare ușoară: Este posibil să apară o ușoară sângerare după prima experiență sexuală, deoarece himenul se poate rupt. Cu toate acestea, nu toate femeile au himen intact, iar sângerarea poate varia de la absența sa totală la o cantitate redusă de sânge. Dacă sângerarea este abundentă sau persistă, ar fi indicat să consulți un medic.
  4. Schimbări hormonale: Activitatea sexuală poate declanșa eliberarea de hormoni, cum ar fi endorfinele și oxitocina, care pot induce o stare de relaxare și fericire. De asemenea, este posibil ca nivelurile de hormoni să fluctueze după experiența sexuală.
  5. Conversație cu partenerul/partenera: După prima dată când faci sex, este important să comunici cu partenerul/partenera despre experiența trăită, despre sentimentele și emoțiile tale. Aceasta poate ajuta la consolidarea relației și la îmbunătățirea viitoarelor interacțiuni sexuale.
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.