Stimularea sfârcurilor – Sunt dureroase clemele pentru sfârcuri? Ghid complet de utilizare

Nipple Lassos cleme sfarcuri

Orice femeie cu hormoni functionali care s-a uitat la Fifty Shades of Grey, a adorat acea trilogie. Atat cartile cât și filmele. Acestea ne-au introdus in minunata lume a jocurilor BDSM, care includ printre altele activitati precum stimularea sfarcurilor cu clemele pentru sfarcuri, despre care vom vorbi in acest articol. Cat sunt de dureroase acestea și cum se folosesc? Iata un ghid complet de utilizare a clemelor pentru sfarcuri.

BDSM-ul este o practica ce implica durere și umilinta cu scopul de a oferi placere. Acest acronim implica domniare, supunere, sadism, masochism și disciplina – stalpii de baza a distractiilor perverse.

Practic, folosim diferite echipamente pentru a cauza durere in unele zone erogene care se transforma in placere. Da, durerea poate fi plăcută daca este oferita cum trebuie.

Fetish Fantasy Series O-Ring. Calus pentru gura în formă de inel, perfect pentru jocurile intime in cuplu

Fetish Fantasy Series O Ring Gag – Set de Cleme pentru Sfarcuri si Calus

Daca vrei sa intelegi mai exact cum functionează clemele pentru sfarcuri, poți folosi un carlig de rufe, acestea ajuta la stimularea sfarcurilor intr-un mod similar cu jucariile din sex shop. La urma urmei, aceste cleme pentru sfarcuri, cu numele lor foarte fancy, functionează practic ca un carlig de rufe.

De sunt clemele pentru sfarcuri

Clemele pentru sfarcuri sunt o jucrie sexuala care se aplica pe sfarcurile cuiva atat timp cat acestia le au. Acesta cauzeaza durere prin piscaturile sfarcurilor și prin restrictia sangelui in acestea, după care sangele este reintrodus. Este destul de intens.

Cleme pentru stimularea intensă a sfârcurilor

Haide sa le punem in alta perspcetiva pentru cei care nu le-au incercat și doresc sa adauge aceste cleme in dormitor pentru un plus de distractie. Principalele tipuri de cleme de sfarcuri sunt carligele sau clemele pentru piercing.

Cele mai multe cleme pentru sfarcuri vin împreună cu un lant prin care sunt conectate pentru a stimula ambele sfarcuri in acelasi timp. De asemenea, daca iti place cu adevărat durerile usoare pe care le ofera acestea, poți lua lantul intre dinti și sa apesi ușor pe lant. Acest lucru va intensifica stimularea sfarcurilor. Senzațiile se vor intensifica considerabil iar aspectul sexual va fi mult mai placut pentru partener.

Rolul clemelor pentru sfarcuri și BDSM-ului

Este o lume cu totul noua a aventurilor sexuale in care poți intra cu usurinta de-ndata ce intelegi principiile de baza. Am mentionat ca exista diferite tipuri de cleme pentru sfarcuri folosite pentru oferirea a diferite senzatii.

GP Feathered Nipple Clamps – Cleme moi pentru stimularea intensă a sfarcurilor

GP Feathered Nipple Clamps – Cleme Moi pentru Sfârcuri

Sfarcurile contin nenumarate terminatii nervoase, așadar indiferent ce tip de cleme pentru stimularea sfarcurilor alegi, acestea te vor stimula super intens, oferindu-ti mega plăceri și intensificand orgasmele.

Senzatiileadevărate se simt autnci cand eliberezi clemele

Secretul clemelor pentru sfarcuri este ca nu doar atunci cand le pui ofera placere. De fapt, adevărata plăcere o simti atunci cand eliberezi sfarcurile și lasi sangele iar sa circule. Aceea este senzatia de plăcere intensa. Cu toate ca și durerea erotica este o plăcere ce nu trebuie uitata.

Fetish Fantasy Series Alligator – Cleme din metal, perfecte pentru pasionatii de stimularea sfarcurilor

Fetish Fantasy Series Alligator – Clame din Metal pentru Sfarcuri, 27 cm

Sunt folosite foarte des in jocurile BDSM

Clemele pentru sfarcuri au un rol important in dormitor, Acestea sunt folosite in special de pasionatii de jocuri de dominare, pentru a provoca plăcere dureroasa persoanelor care le folosesc și placerea de dominare persoanelor dominatoare.

Sunt pe piata de foarte mult timp

Cu toate ca par o inventie contemporana, ceva ce a aparut recent, clemele pentru sfarcuri au aprut acum mult timp inurma. Prima lor aparitie in istorie nu se stie exact dar s-a vorbit public despre acestea in 1970 intr-o poveste faimoasa foarte controversata, care detalia difertie stiluri de bondage și sadomasochism. Din aceasta povestire, bservam ca clemele pentru sfarcuri sunt o formă intensa de durere plăcută sexuala.

Cum se folosesc clemele pentru sfarcuri corespunzator – Ghid de utilizare

Pentru a incerca clemele pentru sfarcuri corespunzator, ai nevoie de câteva instructiuni. Cu toate ca acestea par intimitande, expertii sustin ca e ușor sa inveti sa le folosesti. Acestea sugereaza sa le incerci prima data pe degetul tau pentru a vedea cata presiune ofera și sa te obisnuiesti cu adestea.

Deja am discutat despre faptul ca exista mi multe optiuni dispinibile pe piata și despre faptul ca alegerea este subiectiva in ceea ce priveste stimularea sfarcurilor, iar noi in continuare iti vom explica cum se folosesc acestea in general, nu fie care tip in parte.

Nu le pun direct pe sfarc, pentru inceput le poți pune pe langa sfarc

Joaca-te cu plăcerile clemelor. Incepe sa le pui initial sub sfarc, după care deasupsa sfarcului și pe urma in mai multe zone din jurul sfarcului asigura-te ca nu prinzi foarte tare pielea sa nu te pisti.

Odata ce intelegi puterea clemelor, vei putea sa incepi sa le folosesti ușor pe zona dorita. iti sugeram ca, cel putin la inceput sa folosesti cleme pentru sfarcuri ajustabile deoarece acestea iti permit sa alegi intensitatea pe care o ofera.

Cele mai noi și moderne jucării de tip BDSM

Fetish Fantasy Butterfly – Cleme în formă de fluture pentru stimularea sfarcurilor

Fetish Fantasy Burretfly Nipple – Cleme pentru Sfârcuri, 18 cm

Foloseste tipul de clema care ti se potriveste

Un alt tip de cleme pe care este indicat sa il folosesti sunt clemele magnetice. Acestea sunt jucarii sexuale de ultima generatie și avand in vedere ca nu sunt prinse cu un lant, le poți folosi pe post de piercing. Partea buna este ca pot fi purtate atat de incepatori cât și de avansati.

Foloseste-le pe un sfarc erect

Un alt sfat de la proefsionisti este ca ar trebui mereu puse pe un sfarc erect. Poti face sfarcul erect printr-o metoda foarte simpla, precum folosirea degetuli sau a limbii pentru a stimula terminatiile nervoase din acesta.

Trebuie să știi cand sa le scoti

Cand esti gata as un maxim de endorfina, inainte sa ai orgasm, ete indicat sa eliberezi sfarcurile. Dupa ce simti acel nivel de endorfina in organism, poți fie sa inlaturi clemele complet, fie sa le pui pe inapoi treptat. Studiile arata ca stimularea sfarcurilor este procesat de creier la fel precum stimularea vaginala sau clitoridiana, așadar jocurile cu psfarcurile partenerei poate fi o experiență intensa.

Bad Kitty Nipple Clamps – Cleme pentru stimularea sfarcurilor prevazute cu vibratii

Bad Kitty Nipple Clamps Orion – Cleme pentru Sfârcuri

Concluzie

Daca tu și partenerul tau doriti sa aveti parte de o experiență super intensa, folositi un set de cleme pentru stimularea sfarcurilor și simtiti adevărata plăcere pe care o pot oferi aceste jcuarii senzationale.

Tu și partenerul tau aveti nenumarate tipuri de cleme din care puteti alege. Tine mine doar sa ai nu cuvant de siguranta in caz ca lucrurile devin mult prea intense. Scoate clemele odata la 15-20 minute pentru a lasa sangele sa circule prin sfarcuri.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.