Efectul Cafelei Asupra Libidoului – Știai că Cafeaua Te Poate Excita?

cafeaua pentru sex

Cafeaua a fost mereu consumata pentru faptul ca ne oferă energie pentru intreaga zi (sau cel putin pentru urmatoarele ore). Cu toate astea, anumit studii au descoperit ca efectul cafelei nu este doar cel de a creste nivelul de energie din organism: s-a aratat ca cafeaua este benefica și pentru imbunatatirea performantelor sexuale.

Cu toate ca studiul a fost făcut pe barbati, mecanismul de excitare functionează la fel la femei. S-a descoperit ca barbații care consuma 2 cesti de cafea pe zi (intre 85- și 170 mg de cafeina) experimenteaza cu 42% mai rar disfuncții erectile decat barbații care nu consuma cafea.

Insa care este motivul din spate? Cum poate cafeaua sa ne ajute in dormitor?

Afrodiziace de top - Perfecte pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale

Se pare ca cafenia relaxeaza mușchii din zona genitala atât în cazul femeilor cât și al barbatilor, ceea ce permite sangele sa circule mai bine. Astfel, erectia devine mai puternic iar partida de sex mai intensa.

Un studiu similar s-a făcut și la Universitatea din Texas, in care femeile care au participat au consumat cafea și s-au uitat la filme porno, după care li s-a masurat nivelul de excitare. Participantii care au consumat cafea erau mult mai excitati, ceea ce arata ca daca libidoul tau e scazut, o cafea buna te poate ajută să intri in dispozitia necesara pentru sex.

Conform unui studiu, meganismul biologic care are loc este ca cafeina declanseaza o serie de efecte farmacologice care ajuta la relaxarea arterelor pubiene, crescand fluxul de sange din zona intima.

efectul cafelei asupra libidoului

7 Metode prin care cafeaua îmbunătățește performanțele sexaule

Motivele pentru care o persoana este buna in dormitor difera de la o persoana la alta. Nu orice persoana este buna in dormitor pentru oricine altcineva.

Sare de Baie Aphrodisia de la Shunga – Pentru cuplurile care vor sa se bucure de o noapte romantica, in doi

Sare de Baie Afrodiziaca Albastra Shunga Aphrodisia, 600 g

De exemplu, o persoana care face anumite lucruri in dormitor este considerata „buna la pat” doar de persoanele care adora ace lucru. Cu alte cuvinte, nu toate persoanele sunt compatibile din punct de vedere sexual.

Cu toate astea, exista anumite lucruri care pot face orice persoana sa fie mai buna in dormitor (cu anumite exceptii): cafeaua. Se pare ca persoanele care beau cafea sunt mai bune in dormitor in general, cu orice partener ar avea.

Suplimente pentru ejaculare precoce - Te ajută să reziști mai mult

Asadar lasa ceaiul și bea o ceasca buna de cafea daca vrei sa devii cu adevărat bun in dormitor. Nu este chiar un panaceu care te vindeca in totalitate . De exemplu, daca esti foarte slab in dormitor, cafeaua nu te va face un casanova, asa cum Popeye Marinarul devenea puternic cand consuma spanac.

Cu toate astea, cafeaua poate stimula anumite aspecte care te fac sa devii mai bun in dormitor. Iata 7 metode prin care cafeaua îmbunătățește performanțele sexuale.

1. Creste libidoul la femei

Cercetatorii au descoperit ca femeile care consuma cafea sunt mai excitate. Prin consumarea cafelei, fluxul de sange din zona genitala circula liber iar femeile care o consuma au apetitul sexual crescut. Stim toti ca un apetit sexual sanatos este primul pas cate o viata sexuala sanatoas. Nimeni nu isi doreste un partener cu un apetit sexual scazut.

2. Reduce disfunctia erectila la barbati

Avand in vedere ca cafeaua creste fluxul de sange in anumite zone, s-a descoperit ca aceasta este buna de asemenea pentru imbunatatirea erectiei la barbati. Studiile au aratat ca barbații are consuma 2-3 cesti de cafea pe zi experimenteaza mult mai rar disfuncții erectile. Tine minte de faptul ca vorbim despre cofeina din cafea. Cea din bauturile carbogazoase nu se pune.

Spre deosebire de cafea, cofeina din sucuri sau bauturi acidulate in general au multe alte ingrediente, cum ar fi zaharul. Cafeaua este cea mai buna sursa de cofeina deoarece este un antioxidant natural.

Spray-ul pentru ejaculare precoce Pjur Superhero – Cel mai bun supliment pentru o experiență de neuitat

Pjur Superhero – Spray pentru ejaculare precoce, 20 ml

3. Cafeaua te ajută să rezisti mai mult din punct de vedere sexual

Stiai ca cafeaua te ajuta sa rezisti mai mult in dormitor? Conform unui studiu, persoanele care consuma cafea în mod frecvent au mușchii mai flexibili și mai puternici, ceea ce ii ajuta sa se miste cu mai multa usurinta nin dormitor. Se pare ca acest lucru ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale iar datorită confortului, barbații rezista mai mult in dormitor.

Totodata, persoanele care consuma cafea nu sunt bune doar la sex, ci și la sporturi in general. De exemplu, consumatorii de cafea pot fugi mai mult pana sa oboseasca.

Cele mai bune produse pentru potență - Erecții puternice, de lungă durată

4. Poate imbunatati relatia

Dupa o noapte de amor, ce este mai romantic decat trezitul cu o cafea buna? Este unul din cele mai romantice moduri prin care te poate trata partenerul după o noapte pasionala.

Astfel, putem spune ca cafeaua te ajută să iti imbunatatesti relatia cu partenerul. Cu cat ai o relatie mai stabila, bazata pe iubire și incredere, cu atat sexul va fi mai pasional.

5. Mirosul de cafea reduce stresul

Conformu studiilor, aroma de cafea ajuta la reducerea stresului cauzat de lipsa de somn. Asadar daca esti obosit după o noapte grea, cafeaua te poate ajută să te relaxezi.

Mai mult de atat, stresul poate avea un impact negativ asupra performantelor sexuale, așadar reducerea acestuia este esentiala pentru persoanele care vor sa devina mai bune in dormitor.

Cu cat o persoana este mai putin stresata, cu atat devine mai buna in dormitor. Avand in vedere ca stresul poate provoca și alte probleme cum ar fi anxietatea de performanta, putem spun ca cafeaua este cel mai bun aliment pentru persoanele care doresc o noapte cat mai romantica și relaxanta.

Lotul Noir – Gelul stimulent nr. 1 pentru femeile ce doresc o experiență mai plăcută in dormitor

Lotus Noir – Gel Stimulent pentru clitoris

6. Cafeaua oferă o stare de bine

Studiile au aratat ca persoanele care consuma cafea sunt mai fericite decat cei care nu consuma. Cu toate ca sunt și alte produse care contin cafea care au efect opus, cum ar fi faptul ca unele bauturi acidulate cu cofeina pot duce la depresie, consumul de cafea ajuta la stimularea glandelor care te fac sa devii fericit.

cafeaua îmbunătățește performanțele sexuale

O persoana mai fericita este mult mai buna in dormitor. Cu cat o persoana este mai bine dispusa, cu atat atmosfera este mai incitanta iar partida de sex mai intensa.

Stimulente de top, pentru femei - Cresc libidoul, îmbunătățesc orgasmele

7. Cafeaua îmbunătățește sexul prin stimularea creierului

Se stie ca creierul este cel mai stimulent organ. Doar cu ajutorul creierului poți obtine orgasme puternice, așadar stimularea acestuia este esentiala.

Cafeaua are rolul de a imbunatati functiile cerebrale, ceea ce ajuta partenerii sa se bucure de partide mai intense de sex.

Asadar bea o cafea și bucura-te e o experiență cu adevărat plăcută alaturi de persoana iubită, cu o cafea buna alaturi.

Surse de informare

  • It’s Official: Coffee Can Make You Horny! – Sexpert, Anka Radakovich
  • 7 Reasons Coffee Drinkers Are Better In Bed – Bustle, Kat George
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.