Cum să cumperi cea mai buna mașină de sex – Ghid de cumpărare

masina de sex ghid utilizare

Tehnologia a evoluat extrem de mult iar acest lucru se vede chiar și la jucariile sexuale, acestea devenind din ce in ce mai sofisticate. Una din cele mai noi jucarii de pe piata sunt masinile de sex.

Acestea folosesc un mecanism relativ simplu dar designul lor și modul de utilizare le fac una din cele mai confortabile și placute produse.

Daca vrei sa afli mai multe despre masinile de sex, cum functioneaza, cum se utilizeaza și mai ales care sunt caracteristicile pe care ar trebui sa le urmaresti atunci cand cumperi una, esti in locul potrivit: te voi invata tot ce trebuie să știi despre masinile de sex! Haideti sa incepem.

Ce este o masina de sex?

Masinile de sex sunt niste jucarii care au in varf cu dildo și care ofera miscari inainte-inapoi. Acestea pot avea mai multe tipuri de vibrație. Practic, o masina de sex face toata treaba pentru tine. Tot ce trebuie sa faci e sa o bagi in priza și sa de bucuri de plăcerile incredibile pe care le ofera.

Cele mai bune dildo-uri pentru mașinile de sex

Deseori, acestea au un design sexy care sa ofere și plăceri vizuale. Cu toate ca poți obtine orgasme de unul singur cu ajutorul jucariilor sexuale, o masina de sex te poate ajută să obtii plăceri și mai mari cu ajutorul acestor jucarii. Exista masini de sex atât pentru femei cât și pentru barbati, insa de cele mai multe ori masinariile pot fi utilizate de ambii parteneri.

Poti include masinile de sex chiar și in sexul de cuplu, pentru simularea unui threesome. Sunt extraordinare pentru jocurile de roleplay deoarece pot simula la perfectie miscarile pe care le face un bărbat adevărat in timpul sexului. Asadar, le poți utiliza atât pentru jocurile solo, cât și in cuplu.

Tipuri de masini și caracteristici

Exista foarte multe tipuri de masini de sex pe piata. Iata care sunt cele mai populare dintre acestea:

  • Masinile de sex cu sa: acestea sunt prevazute cu un dildo in varf și au rolul de a oferi vibratii in timp ce te asezi pe ele. Sunt extrem de confortabile iar dildo-ul acestora poate fi schimbat. De cele mai multe ori, aceste masini pot fi controlate prin telecomanda.
  • Masinile de sex mecanice: Acestea, in loc de baterii sau energie electrica , folosesc puterea mecanicii. Functioneaza atunci cand te asezi pe ele și te misti inanite/inapoi. In timp ce tu te misti, dildo-ul se misca sus-jos și iti va penetra adang vaginul. La fel ca in cazul celor cu sa, majoritatea dintre ele au un suport din care poți schimba dildo-ul.
  • Masini de sex pentru pozitia doggy style. Acestea ofera miscari inainte-inapoi. Tot ce trebuie sa faci este sa te asezi confortabil și sa le lasi sa-ti ofere orgasme. Simuleaza perfect miscarile unui barbat. La multe dintre aceste masini poți schimba jucaria din varf și il poți inlocui chiar și cu un masturbator, pentru simularea unui sex oral pentru barbati sau al unui vagin.
  • Masini de sex ajustabile: Masinile de sex ajustabile isi pot schimba unghiul de penetrare pentru ca tu sa le poți utiliza in orice pozitie doresti.
  • Masinile de sex portabile: acestea ofera aceleasi beneficii pe care le ofera orice alte masini de sex, insa sunt ușor de luat cu tine in calatorii oriunde ai merge. Problema lor principala este faptul ca sunt de dimensiuni relativ mici.

Exista mult prea multe tipuri de masini de sex pentru a vorbi de toate, dar acestea sunt cele mai comune. Unele au un clitoris vibrator atasat, in timp ce altele pot include chiar și ochelari de realitate virtuala.

Daca esti curios in legatura cu mai multe masini de sex, poți gasi pe la noi in sex shop.

Cum sa alegi cele mai bune masini de sex?

Masinile de sex au rolul de a face experienta jucariilor sexuale mai plăcută. Practic, duce plăcerile la un alt nivel. Din acest motiv, sunt potrivite pentru persoanele care stiu să folosească o jucarie erotica.

Alege doar branduri de calitate

Daca vrei sa cumperi o astfel de jucarie, nu te du pur și simplu intr-un sex shop și comanda una. Cauta un brand renumit, care garanteaza calitate. Iata care sunt cele mai bune branduri:

Puterea jucăriei

Al doilea lucru pe care trebuie sa il cauți atunci cand cumperi o masina de sex este puterea la care poți face fata. Majoritatea astfel de jucarii sunt extrem de puternice, așadar asigura-te ca te limitezi la jucarii de putere mai mica daca esti incepator.

Marimea masinii de sex

Masinile de sex vin in diferite dimensiuni și forme. Daca decizi sa cumperi masini de sex, asigura-te ca ai unde sa o pui, deoarece acestea sunt de regula foarte masive, astfel ca atunci cand ai musafiri, e cam greu sa le ascunzi.

De asemenea, masinile de sex pot fi foarte grele. Cu toate acestea, unele dintre ele, cum ar fi cele portabile pot fi introduse cu usurinta in bagajul tau. Dildo-ul este cea mai importanta parte a masinii, așadar dimensiunea nu conteaza foarte mult. Important e sa se miste dildo-ul asa cum doresti.

Atunci cand esti interesat sa cumperi o masina de sex, marimea acestia conteaza mai mult daca vrei sa o ascunzi, sa fie discreta. Altfel, fiecare are dimensiunea sa pentru a-si indeplini rolul. Unele sunt mari pentru a fi confortabile, alte masini de sex sunt mici pentru a fi mai ușor de manevrat.

Materialul, forma și textura masinii de sex

Masinile de sex sunt construite aproape tot timpul din metal. Acest lucru asigura fermitatea și stabilitatea lor, așadar nu se misca in timp ce tu te misti pe ele. Cu toate astea, exista și masini de sex flexibile, facute din cauciuc care arata precum o minge mica de fitness.

Forma și combinatia difera de la un produs la altul. Unele au o formă precum mingile de la sala de gimnastica, in timp ce altele arata precum niste mingi sau niste unelte. Materialul din care e făcut nu conteaza prea mult: important e ca jucaria din varf sa fie din silicon. SIliconul este unul din cele mai bune materiale pe care le poți cumpara pentru jucariile sexuale.

Atentie: Nu este indicat sa cumperi dildo-uri fără sa vezi masina de sex intai, pentru a te asigura ca sunt compatibile. Nu toate dildo-urile se potrivesc la toate masinile de sex. Acelasi lucru e valabil și in cazul masturbatoarelor.

Cum se foloseste o masina de sex?

Masinile de sex sunt ușor de folosit de-ndata ce prinzi mecanismul. Avand in vedere ca exista atat de multe tipuri, nu exista un mod standard de utilizare, așadar este indicat sa citesti manualul de instructiuni.

De cele mai multe ori, masinile de sex sunt ușor de utilizat și iti poți da seama cum se folosesc doar vazand un filmulet pe Youtube. Iti recomand sa alegi o jucarie care e ușor de utilizat și chiar daca ai impresia ca stii cum se foloseste, sa citesti totusi manualul de instructiuni pentru a te asigura.

De pe manualul de instructiuni vei invata și cum se spala masina de sex, așadar iti recomand sa il citesti pentru a o putea ingriji corespunzator.

Concluzie

Masinile de sex nu trebuie sa lipseasca din colectia niciunei persoane pasionate de jocuri sexuale. Cu toate ca jucariile erotice obisnuite iti pot provoca plăceri incredibile, masinile pentru sex duc plăcerile la un cu totul alt nivel!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.