Fun Factory Miss Bi – Ce să știi înainte să îl cumperi. Merită?

Fun Factory Miss Bi

Fun Factory Miss Bi este un vibrator de calitate conceput pentru cei ce combina stimularea punctului G și stimulare cltoridiana. Este prevăzut cu doua motoare puternice, unul localizat in bratul principal și altul in bratul clitoridian care îți oferă plăceri orgasmatice, pe care nu le vei uita prae curand.

Este un produs ambalat discret intr-o cutie foarte draguta cu o poza a produsului in vata. precum toate produsele din gama Fun Factory, Miss Bi vine cu un set complet de instructiuni și cu un saculet de lubrifiant cadou și un incarcator prin USB care poate fi conectat la laptop pentru a se incarca.

Este disponibil in mai multe culori: negru, mov și roz. Toate au aceleasi functii, singura diferenta intre ele fiind culoarea. Asadar, alege culoarea care iti place și bucura-te la maxim de acest produs.

Cand am scos prima data vibratorul din ambalaj, am observat cat este de mic. Din cap la coada, are 17 si, dar doar aproximativ 8 pot fi inserati. Cu toate astea, din experienta mea, marimea vibratorului nu conteaza atat de mult, deoarece functiile sale sunt cele care il pot face mai placut.

Cu toate ca lungimea sa nu este impresionanta, cu siguranta are o grosime pe masura. Vibratorul are un vârf curbat care are rolul de a stimula punctul G și o baza groasa de aproximativ 13 cm in circumferinta.

Pentru a stimula clitorisul, are un brat flexibil care poate fi asezat asupra acestuia pentru a-l stimula prin vibrații puternice. Spre deosebire de un alte vibratoare rabbit, bratul celui Miss Bi de la Fun Factory se pate ca ofear combinatia perfectă de flexibilitate, așadar nu e nici prea rigid, nici prea moale.

Cum se incarca vibratorul Miss Bi Fun Factory

Incarcarea vibratorului Fun Factory Miss By este destul de ușoară. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci mufa magnetica in laptop. Atunci cand se incarca, vei observa un semn rosu ce arata acest lucru. Te sfatuiesc sa il lasi peste noapte, pentru a se incarca la maxim.

Poate fi luat in calatorii

Pentru cei ce adora sa calatoreaca dar nu au curaj sa ia cu ei vibratorul, trebuie să știi ca nu esti singurul. Da, cam toti sunt ingrijorati sa ia cu ei un vibrator cand merg in calatorii.

Totusi, acesta este mai confortabil de a fi luat cu tine oriunde ai merge deoarece are o functie numita „travel lock”, mai exact de a se bloca atunci cand mergi in calatorii.

Pentru a activa functia Travel Lock, apasa butonul FUN și butonul de sus pentru 0.5 secunde.

Pentru a dezactiva functia de travel lock, apasa iar pe butonul FUN, insa de data asta pe butonul aflat mai jos pentru 0.5 secunde.

vibrator-Fun-Factory-Miss-Bi

Ce funcții are?

Vibratorul Miss Bi de la Fun Factory are 3 funcții diferite de vibrații și 3 viteze d evibratie pentru fiecare motor. Asta înseamnă ca stimulatorul de clitoris și stimulatorul pentru punctul G se misca independent unul de celalalt și oferă senzații diferite in diferite zone.

Pentru a controla motorul din stimulatorul de clitoris, apasa pe butonul de deasupra și pentru a controla bratul principal, apasa pe butonul de jos. Este așadar ușor de folosit.

Apasa butonul FUN pentru a porni sau a opri jucaria. Vibratorul Fun Factory Miss Bi poate chiar sa isi aminteasca ultimele setari, așadar atunci cand ai gasit setarile preferate, le poți folosi și data urmatoare cand vei dori sa il folosesti fără sa fie nevoie sa le cauți iar.

Experienta mea cu vibratorul Fun Factory Miss Bi

Din experienta mea, pot sa spun sincer ca acest vibrator este de lux, ceea ce se reflecta in calitatea sa s dar și in functiile pe care le are acest produs. Este conceput dintr-un silicon de cea mai inalta calitate și are diferite moduri prin care il poți folosi pentru a te satisface pentru ore in sir.

Cu toate astea, tipul de silicon folosit este unul care atrage scame, ceea ce ma cam deranjeaza. Este mai bine sa il speli și sa il lasi la uscat în mod natural după fiecare folosire și sa te asiguri ca mereu il speli inainte de a-l folosi pentru a indeparta toate scamele și tot ce se prinde de el.

Avand in vedere functiile sale, vibratorul Miss Bi Fun FActory oferă nenumarate tipuri de funcții de stimulare. Fuctia de memorare a setarilor este de-a dreptul geniala, o ador! Este foarte convenabil sa nu trebuiasca sa cauți tot timpul setarile care iti plac cel mai mult, deoarece sunt deja memorate.

Fiind un stimulator dublu, bratul flexibil pentru clitoris poate sa iti ofere plăceri puternice la nivelul acestui mic organ. Butoanele sunt atent alese pentru a putea fi ușor de folosit chiar și in timpul utilizarii. Odata ce te-ai obisnuit cu pozitionarea lor, il vei putea folosi foarte ușor.

vibrator-rabbit-gros-miss-bi

Cu toate ca este un vibrator mic, grosimea sa este mai mult decat suficienta pentru a ma satisface. De fapt, nici nu as avea nevoie de o lungime mai mare – se pare ca este suficient de mare pentru a ma satisface.

Pentru cei ce vor sa exploreze și au suficient timp, recomand functia de pulsatie la nivelul Low pentru a obtine un orgasm puternic, dar ușor. Pentru mine, a fost o experiență cu adevărat deosebita, dar ce e drept, poate lua ceva timp sa te obisnuiesti cu orgasmele pe care le poate oferi.

Pentru cei ce se grabesc, setarile de intensitate la High poate oferi orgasm puternic in câteva secunde.

Fiind un vibratoru cu motor dublu, Fun Factory Miss Bi este uimitor de silentios și discret. Este rezistent la apă, așadar il poți folosi chiar și in dus. Unele persoane sustin ca este potrivit chiar și pentru a fi scufundat in apa, dar eu, personal inca nu am avut curaj sa il folosesc astfel.

Asadar, inchide usa la baie și foloseste acest mic vibrator pentru a-ti provoca orgasme de neuitat.

Cum se foloseste?

Exista multe moduri in care il poți folosi, insa sunt 3 moduri principale pe care le recomanda producatorul:

Pentru orgasme vaginale

Dca esti obisnuuit cu orgamsele la nivelul clitorisului, aceasta jucarie poate provoca senzații de neuitat in vagin, cu care nu vie fi obisnuit și ce-ti vor oferi plăceri de neuitat. Intinde-te pe pat și introdu-l in vagin pentru un orgasm vagnial extrem.

Intinsa pe spate

Poti folosi vibratorul Miss Bi Fun Factory intinsa pe spate pentru a folosi a obtine plăceri extreme.

Pentru orgasme anale

Poti folosi aceasta jucarie și pentru a obtine orgasme anale puternice. In acest caz, il poți folosi chiar și in cuplu, pentru a te bucura de orgasme mai puternice și mai intense. Daca nu ai avut niciodată orgasme anale, vibratorul Fun Factory Miss Bi te poate ajută să ai parte de o asemenea experienta.

10 Motive sa cumperi vibratorul Fun Factory Miss Bi

Exista nenumarate motive pentru care sa incerci aceasta jucarie. Iata care sunt 10 din cele mai importante:

  1. Are recenzii foarte bune. Se poare ca oamenii ce l-au incercat sunt foarte multumiti de aceasta jucarie, laudand senzatiile pe care le oferă la nivelul punctului G dar is a vaginului in general
  2. Aproximativ 2 treimi din femei considera sunt multumite de abilitatea de a controla intensitatea bratelor separat. Nu toate femeile doresc aceleasi senzatii, așadar e plăcut sa poți folosi vibrații mai puternice la nivelul vaginului și mai usoare la nivelul clitorisului, de exemplu.
  3. Exista un total de 49 de combinatii de viteze și funcții posibile, ușor de folosit
  4. Bratul de clitoris al jucăriei este laudat ca fiind de marime perfectă și nu este nici prea moale, nici prea rigid
  5. Este ergonomic, așadar e ușor de folosit, chiar și in timpul penetrarii. Poate fi folosit cu usurinta chiar și de cei care nu sunt in rand cu tehnologia
  6. Cei ce l-au utilziat sunt foarte incantati functia de memorare pe care o are aceasta jucarie. Astfel, il poți folosi alta data fără sa fie nevoie sa cauți iar setarile prferate.
  7. Este făcut din silicon de o calitate foarte bună
  8. Nu contine ftalati sau pori, așadar e ușor de întreținut deoarece, spre deosebire de materialele poroase, acesta nu depoziteaza bacteriile.
  9. Are o baterie ce tine foarte mult (pana la 8 ore la o incarcare completa) și se incarca rapid.
  10. Are functie de travel lock.

Per total, este un vibrator mic și foarte plăcut la un pret ce i se potriveste. Are tot ceea ce trebuie pentru a fi considerat un vibrator de lux, atât pentru cei ce prefera un orgasm ușor, in care sa exploreze cât și pentru cei care doresc unul rapid, in graba. Cu toate ca e mic in lungime, are o grosime incredibila și te poate „umple” in totalitate.

Faptul ca e mic il face de asemenea mai discret și mai potrivit pentru a merge in calatorii, fiind așadar ideal pentru a-l lua cu tine cand mergi in concediu. De asemenea, cu ajutorul functiei de travel lock este chiar mai convenabil de a fi luat cu tine cand pleci in calatorii.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.