Fun Factory Stronic G Pulsator 2 – Merită Banii? Tot ce Trebuie Să Știi

Fun Factory Stronic G Pulsator 2

Fun Factory Stronic G Pulsator 2 este un pulsator mai degraba, decat un pulsator. Este unul din putinele jucarii pe care le-am folosit pentru a experimenta noi senzatii, diferite de vibratoare.

Are un motor prevăzut cu funcții cu totul diferite fata de ce am incercat pana acum, așadar am fost incantat sa vad ce senzații imi poate oferi. In continuare iti vom spune tot ce trebuie să știi despre vibratorul (sau pulsatorul, spune-i cum vrei) Fun Factory Stronic G Pulsator 2 inainte sa il cumperi.

Prima impresie despre Fun Factory Stronic G Pulsator 2

Fun Factory este prima companie, din cate stiu, care a inceput cu tehnologia de pulsatie. Este așadar un „pulsator”, nu neaparat un vibrator, avand mai degraba funcții de penetrare decat de vibrație.

Fun Factory a inceput cu vibratorul Tiger G5, după care Stronic Drei și apoi cu Bi Stronic Fusion. Sunt foarte incantat de ceea ce sunt capabile pulsatoarele de la Fun Factory, mai ales Stronic G Pulsator 2. Ca prima impresie, imi place cum este ambalat aceasta jucarie. Vine intr-o cutie din carton ce are o poza pe fata principala, la fel ca toate produsele de la Fun Factory, de atlfel.

Vine cu un cablu de incarcare, un suport special conceput și un manual mic de instructiuni. Cu toate ca apreciez simplitatea functionala a designului cutiei, nu este suficient de puternică pentru a fi depozitat pe termen lung și nu are nicio alta optiune de depozitare inclusa.

Exista câteva semnale de alarma pe ambalaj și pe manualul de instructiuni care spun ca vibratorul Fun Factory Stronig C Pulsator 2 ar putae fi periculos pentru persoanele ce au stiulator cardiac. Daca ai un stimulator cardiac, nu cumpara acest produs.

Info: vezi aici ofertele noastre la produsele Fun Factory.

Imediat ce l-am scos din cutie, mi-am dat seama ca este o jucarie puternica, foarte bine conceputa. Este mai greu de cat ma asteptam; cu siguranta are o greutate mai mare decat alte produse similare care poate fi datorat motorului sau unic.

Jucaria este făcută dintr-un silicon și nu are deloc cusaturi, avand așadar o culoare rozalie puternica. Fiind atat de puternic, pot strange dare de el cu degetele fără sa imi fac griji ca se strica. Chiar imi place acest aspect. Baza vibratorului Fun Factory Stronic G Pulsator 2 este făcută din plastic puternic care arata și se simte ca fiind foarte bin făcută și rezistenta. Pana acum, sunt impresionata.

Bratul jucăriei este drept pana in varf, unde este ușor indoit la aproximativ 40 de grade. Se simte foarte tare bratul, ca și cum ar fi ceva sub acel silicon, dar capul se simte mai moale și mai flexibil, precum siliconul solid.

Cum se incarca?

Inainte de a folosi jucaria, a trebui sa o incarc. Este foarte simplu de incarcat vibratorul Fun Factory Stronic G Pulsator 2. Trebie pur și smiplu sa introduci mufa in jucarie și celalalt intr-un port USB. Daca a fost introdus corespunzator, te anunta ca se incarca aprinzandu-se un LED rosu la baza jucăriei.

Fun Factory VIM Midnight – 5 Viteze De Vibrație Și 3 Moduri

Butoanele de la vibratorul Fun Factory Stronic G Pulsator 2 de asemenea se lumineaza. De fapt, m-a impresionat foarte mult acest aspect la jucaria acaesta: cu cat este mai incarcat, cu atat se aprind mai multe butoane.

De exemplu, daca este incarcat doar primul buton (butonul „-„), înseamnă ca bateria este undeva la 0-33% incarcata. Daca se aprinde și butonul „+”, bateria este incarcata undeva la 33-66%. DAca se aprind toate cele 3 butoane, înseamnă ca bateria este incarcata undeva la 66-100%.

Este prima jucarie pe care am folosit-o vreodata care sa imi arate prin indicatii cat de incarcata e bateria.

Functiile vibratorului Fun Factory Stronic G Pulsator 2

Stronic-G-Pulsator-2

Vibratorul Fun Factory Stronic G Pulsator 2 are 10 funcții diferite de vibrații dar și una de travel lock. Pentru a-l debloca, tine apasat pe butonul „FUN” și pe butonul „+” pentru o secunda.

Pentru a-l bloca la loc, apasa butonul „FUN” și butonul „-” pentru o secunda.

Odata ce a fost deblocat, poți apsa pe butonul FUN pentru a-l porni la loc. Se deschide la prima, cea mai slaba viteza in modul de pulsatie constant și deja iti poți da saema ca este ceva special cu aceasta jucarie. Este ca o greutate care il duce in fata și in spate, cauzand functia de pulsare, de miscare inainte-inapoi.

Functia asta este destul de puternica. Nu doar jucaria, ci tot bratul meu se misca inanite-inapoi. Cu toate ca i se spune „vibrator”, spre deosebire de un vibrator clasic, nu vibreaza inadevăratul sens al cuvantului, ci se misca inainte-inapoi.

Este totodată foate silentios, mult mai silentios decat vibratoarele clasice. Suna ca un tractor care sta pe loc, insa foarte, foarte incet.

Pentru a accesa cele 10 funcții diferite de vibrație, nu este chiar atat de ușor pe cum ti-ai fi dorit. Daca apesi pe butonul „+”, vei avea acces la 4 viteze diferite de pulsatie ale modului constant, fiecare fiind mai rapida decat cealalalt și la 3 moduri diferite de pulsatie.

Cele 3 moduri de pulsatie se numesc roller ball (care se simte intr-o viteza similara cu o moneda care se invarte), Vienna Waltz (care are o viteza similara cu un tren cu aburi care acceleseara, după care opreste) și Rumba (pulsatii usoare pentru o secunda, urmate de pulsatii foarte puternice pentru o secunda).

Odata ce ai ajuns la cea mai puternică forma de pulsatie numita Rumba, nu se mai intampla nimic daca apesi pe butonul +, va sta la modul maxim in timp ce tu te uiti confuz și incerci sa iti dai seama de ce nu se mai schimba functiile.

Poti sa apesi pe butonul „-„, pana ajungi la prima functie de pulsare. Pe urma, daca apesi in continuare butonul „-„, vei avea acces la celelalte 3 moduri de pulsatie.

Daca vrei sa le accesezi pe acestea de la inceput, apasa pur și simplu pe „-” după ce apesi butonul „FUN”.

Prima functie se numeste „rattle” (este aproape constanta, dar are în mod regulat cate o impingere mai puternica). A doua functie se numeste gallop (este ca ritmul galop al unui cal) iar cea de-a treia se numeste dirty dancing (exact ca pulsurile batailor inimii).

Odata ce ajungi la functia de dirty dancing, nu se mai intampla nimic daca apesi pe butonul „-„. Trebuie sa apesi pe butoonul |+” pentru a merge iar la celelalte functii.

Apasand butonul „Fun” iar oricand, va inchide jucaria. Cand o repornesti, va fi mereu de la prima functie, din modul constant.

dimensiuni-Fun-Factory-Stronic-G-Pulsator-2

Cele mai bune moduri de a-l utiliza

Exista multe moduri in care se poate utiliza, totusi, producatorul Fun Factory ne recomanda 3 mai intense.

1. Intinsa pe pat

Poti folosi acasta jucarie pur și simplu, stand intinsa pe pat. Miscarea sa inainte-inapoi este extrem de plăcută. Poate astfel fi folosit chiar și fără maini.

2. In timpul sexului oral

Un alt mod recomandat de producator este sa folosesti pulsatorul Fun Factory Stronic G Pulsator 2 in timp ce partenerul iti face sex oral (sau mai bine spus, sa il foloseasca el pentru tine).

3. In loc de threesome

Daca vrei sa ai un threesome fără sa mai aduci o alta persoana in dormitor, poți folosi aceasta jucarie asupra punctului G in timp ce el se uita la tine cum te bucuri de un orgasm puternic.

Atentie: Dupa cum spuneam mai sus, producatorul nu recomanda utilizarea acestei jucarii de persoanele care folosesc un stimulator cardiac. Totodata, nu este recomandat pentru jocuri anale.

Utilizarea sa

Mi-a plăcut foarte mult pulsatorul Fun Factory Stronic G Pulsator 2. Am descoperit ca il pot introduce rapid in vagin după ce m-am incalzit, cu ajutorul unui lubrifiant pe baza de apa. Capul ușor rotund pune presiune pe punctul G și functiile de pulsatie inainte-inapoi sunt cu totul diferite fata de un vibrator, fiind o expereinta cu totul noua.

La inceput, pana te obisnuiesti, poate să se simtă putin ciudat, dar imediat iti vei da seama cat e de placut. E ca și cum ar punctul meu G ar mai degraba „frecat” decat stimulat, asa cum o fac vibratoarele clasice.

Spre deosebire de vibratoare, am observat ca pulsatorul are funcții care ma ajuta sa ajung la orgasm în mod treptat, acesta fiind mai satisfacator la final. Daca as fi genul de persoana care ar dori să obțină un orgasm mai lung și mai satisfacator, care sa nu fie obtinut asa depere precum unul pe care il oferă vibratorul, ci ușor, treptat, crescand intensitatea acestuia, as folosi cu siguranta pulsatorul Fun Factory Stronic G Pulsator 2.

Am citit ca unele persoane au folosit Fun Factory Stronic G Pulsator 2 fără maini. Eu una nu am reusit. Am mușchii kegel foarte bine formati iar vaginului meu ii place sa scoata inafara tot ce nu are loc inauntru.

Am simtit de asemenea ca atuci cand nu tineam pulsatorul Fun Factory Stronic G Pulsator 2 cu mana, era mai mullta miscare inainte-inapoi decat cand il tineam. Cu toate ca asta poate parea un lucru bun, fiind mai puternic, s-a dus imediat la o parte de pe punctul G. Asa ca nu prea vad cum l-ar putea folosi cineva pentru a-si stimula punctul G fără maini.

Este chiar confortabil de tinut in mana. Daca chiar nu vrei sa il tii tu, poți folosi un ceva pentru a-l tine pe loc. Personal, am incercat sa il pun intre saltea și pat, dar tot ce s-a intamplat a fost sa se miste salteaua cu tot cu pulsator.

Este ușor de curatat, fiind făcut din material sigur cu pielea, neporos și 100% rezistent la apă. Il spal după fiecare utilizare cu sapun antibacterian și apa calda.

In concluzie, chiar mi-a plăcut pulsatorul Fun Factory Stronic G Pulsator 2. Cred ca are un design foarte plăcut și oferă senzații cu totul diferite fata de un vibrator obisnuit.

Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost pretul sau ridicat și faptul ca vine intr-un ambalaj destul de simplu, fără alta optiune de stocare. Imi plac lucrurile simple, dar parca ambalajul era prea blank.

Da esti la inceput in lumea pulsatoarelor pentru punctul G și vrei sa alegi unul de la Fun Factory, parerea mea este ca ar trebui sa incepi cu acesta. Cu toate ca pretul este mai mare, poate fi cel mai potrivit pentru incepatori deoarece este mai ușor de folosit decat celelalate (despre care vom vorbi in alte recenzii) deoarece este putin mai subtire iar pulsatiile sale sunt mai ușor de folosit.

Spre deosebire de alte pulsatoare de la Fun Factory cum ar fi Bi Stronic Fusion, acesta este prevăzut cu un singur brat (nu are și unul de clitoris). Cel cu doua brate ar putea fi mai greu de folosit, din acest motiv iti recomand sa incepi cu acesta. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.