Lelo Siri – Review Complet. Merita?

despre lelo siri vibrator

Lelo Siri – Review Complet. Merita?

Nu-i asa ca e dragut? Arata ca un ou de Paste. Totusi, cat este de eficient? Daca vrei sa afli mai multe despre vibratorul lelo Siri, aici vei afla tot ce trebuie să știi despre acesta: cum functioneaza, cum se foloseste și daca merita cumparat.

Impachetare

Ambalajul in care vine este impecabil, ca de obicei. Lelo pune mereu accent pe calitate atunci cand vine vorba de impachetare. Nimic nu pare ieftin la aceasta. Imediat cand te uiti, iti dai seama ca ai de a face cu o jucarie de lux.

In acest ambalaj sofisticat și placut la vedere, primesti jucaria Siri de la Lelo in sine, un saculet din satin pentru depozitare, un cablu de incarcare și o mostra de lubrifiant. De asemenea, primsti un manual de instructiuni și un certificat de garantie.

vibrator-lelo-siri

Saculetul de depozitare este suficient de mare pentru a se potrivi jucaria Sini confortabil inautnri, dar cablul de incarcare trebuie sa fie fortat putin pentru a intra inauntru.

Detaliile fizice ale jucăriei

Daca vorbim despre detaliile jucăriei, avem multe de discutat.

Designul

Pur și simplu ador designul jucăriei Lelo Siri. Are o formă ovala și si marimi perfecte pentru a se potrivi n mana ta. A fost gandit foarte bine pentru a se potrivi perfect în mână ta, cu toate ca amplasarea butoanelor este putin neplacuta.

In timpul ce folosesti jucaria, am apasat din greseala pe anumite butoane (cand l-am folosit prima data). Cu timpul te obisnuiesti, dar la inceput e posibil sa apesi din greseala pe butoane și sa schimbi functiile fără sa vrei.

Un lucru pe care pot sa il spun despre aceasta jucarie este ca nu are neaparat un design de sex toy. Imi place acest lucru deoarece face jucaria extrem de discreta. Nu as fi ingrijorat sa fiu prins cu jucaria aceasta de catre o prietena: daca nu stie ce este Lelo (brandul care este inscriptionat pe ea), nu si-ar da seama ca e o jucarie erotica.

Din acest motiv, daca vrei sa introduci o jucarie erotica in dormitor, cred ca Lelo Siri este alegerea ideala. Este o alegere buna deoarece are un design discret și inocent.

Culoarea

Vibratorul Lelo Siri are o culoare rozalie foarte plăcută. General vorbimd, daca o jucarie este roz, trebuie sa fie un roz foarte strident. Totusi, aceasta jucarie are o culoare roz mai usoara, mai feminina, mai adorabila. Imi aminteste de ouale de paste sau de inghetata cu capsuni.

Pentru cei carora nu le place aceasta culoare, poate fi gasita și de culoare rosie sau mov.

Material

Vibratorul este făcut dintr-un material placut la atingere, prietenos cu pielea. Partea roz a jucăriei este din silicon moale și matasos. Are nu maner alb, făcut din plastic ABS. Asadar, este o jucarie făcută din material non-toxic, fără ftalati și perfect prietenos cu pielea.

Vibratii

Este cel mai puternic vibrator de pe piata? Nu. Precum și culoarea sa roz, vibrațiile jucăriei Siri sunt destul de usoare, gentile și placute. Daca il comparam cu vibratorul Tango de la We-Vibe care are o putere de vibrație de 10, puterea aceestuia este de 6.

ambalaj-lelo-siri

Totusi, nu te lasa ingrijorat. Sunt suficient de puternice pentru a-ti provoca orgasme puternice. Cel putin pentru mine a fost suficient pentru a ajunge la orgasm. Totusi, nu m-ar deranja sa fie putin mai puternice, undeva la un 8 macar.

Doar la viteza maxima pot obtine orgasm. Pot obtine plăceri și la viteze mai mici, dar orgasme doar la cea mai intensa viteza.

Totusi, femeile cu un clitoris mai sensibil ar putea obtine orgasm și cu viteze mai usoare.

Am observat ca unele vibratii se simt și in maner. In general, plasticul ABS transmite vibrațiile foarte bnie, iar la aceasta jucarie nu este o exceptie.

Vibratiile sunt ca un murmur la viteze mici dar devin ca un zumzait la viteze mai mari. Cu toate ca la viteze mici vibrațiile sunt mai joase, ca torsul unui pisici, la viteze mai mari se aud ca un zumzait de albina.

Zgomotul

Vibratiile sunt suficient de silentioase. La viteze mai mari pot fi auzite dni aceeasi camera, dar cu siguranta nu pot fi auzite prin pereti sau prin usi inchise. Zgomotul este totodată blocat de paturi, așadar daca esti intr-o casa in care vrei sa pastrezi discretie absoluta, Lelo Siri este alegerea potrivita.

Alte functii

Da, Siri se incarca prin USB! Se conecteaza in priza și in portul USB.

Cand se incarca, o lumina de LED palpaie. Dureaza 2 ore pentru a se incarca complet iar o incarcare completa tine câteva ore.

Cu toate astea, Lelo Siri nu este rezistent la apă, ceea ce il face putin mai dificil de curatat. LELO ne atentioneaza de faptul ca nu art rebui sa ajunga apa la butoane sau in portul de incarcare, ceea ce mi se pare cam neplacut.

Exista de asemenea niste gauri pe laterale, și poate fi dificila curatarea acestora.

Parerea mea personala despre Lelo Siri

La inceput am fost ingrijorat in legatura cu aceasta jucarie. Prima data cand am folosit-o, nu mi-a placut foarte mult. Doar vibrațiile la nivel maxim reuseau as ma satisfaca. Am fost foarte nerabdatoare și voaim rezultate imediate.

Urmatoarea sesiune a fost mult mai plăcută. Am avut mai mutla rabdare și am luat lucrurile mai ușor. M-am incazit inainte sa il folosesc și l-am folosit la viteza maxima doar cand m-am simtit pregatita. Cand am realizat ca vibrațiile puternice scad intensitatea, am scazut viteza ceea ce a ajutat la sensibilizarea zonei intime.

lelo-siri-cum-cumperi

Vibratiile usoare și placute, sunetul ușor și rozul ușor pal, designul inocent fac aceasta jucarie una foarte gentila. Am inteles ca este o jucarie pentru persoanele finute, care doresc sa exploreze, sa se bucure de orgasme romantice. Sunt obisnuit cu jucarii mai directe, in care folosesti vibrațiile puternice și obtii orgasm in 2 minute. Aceasta este mai mult pentru explorare. S-a ales foarte bine culoarea și designul jucăriei, sa se potriveasca cu forma și functiile de vibrație.

Sunt fan al jucariilor care stimuleaza clitorisul iar aceasta imi ofera exact ceea ce am nevoie. Forma curbata și extra vibratile din jurul vulvei ofera senzații coplesitoare. Vei adora aceasta jucarie, mai ales daca o folosesti la nivelul clitorisului.

Concluzie

Cu toate ca e posibil ca aceasta jucarie sa nu fie suficient de puternică pentru a te satisface daca nu ai clitorisul sensibil, tot cred ca e o jucarie puternică ce iti poate oferi plăceri intense.

Daca esti ok cu vibratii moderate și esti o persoana care doreste plăceri sensibile, gentile, orgasme puternice dar totodată romantice, Lelo Siri este pentru tine.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.