Practica Hickey – Săruturile agresive. Avantajele și dezavantajele practicii Hickey

semn hickey pe gatul partenerei

Hickey este denumita practica saruturilor agresive. Acestea pot fi atat de agresive incat sa produca rupturi ale celulelor vasculare din interior, in special al capilalelor care sunt aflate exact sub piele. Acestea pot face ca zona respectiva sa se invineteasca sau chiar sa curga sangele.

Practica hickey mai este de asemenea cunoscuta sub numele de „muscaturi din dragoste” sau „semnele saruturilor”. Cu toate ca nu pare prea placut, acestea sunt o activitate pe care multe cupluri o practica, in special cele pasionate de jocurile sexuale agresive. In timp ce unele persoane simt plăcere in timpul acestor practici, altele prefera sa se abtina din aplicarea acestor tipuri de practici.

Avantajele practicii hickey

Hickey este in natura sa o practica sexuala ce necesită un anumit nivel de intimitate a cuplului respectiv pentru a o aplica aceste tehnici. Unele persoane adora saruturile agresive in zonele erogene precum gat, coapse și sani in timp ce altii nu considera aceasta pracitca ca fiind atat de stimulenta.

Daca partenerii ardora saruturile și muscaturile, e posibil sa fie pasionati de aceasta practica. Este folosita cel mai des in timpul preludiului, fiind făcută inainte de actul sexual. Este nu mod perfect de a-ti folosi gura pentru a creste nivelul de stimulare sexuala.

Stimulente sexuale intense, pentru jocuri de neuitat în cuplu

In unele cazuri, aceste tehnici sunt aplicate chiar și in timpul sexului, atnuci cand lucrurile devin foarte intense, cand partenerii se bucura din plin de activitati și se lasa dusi de val. Cu toate astea, unele persoane nu sunt fascinate de astfel de jocuri.

Dezavantajele practicilor hickey

Hickey sunt o activitate pe care multe cupluri pur și simplu nu doresc sa o practice. Acestea pot lasa urme care pot fi nepotrivite in cazul intalnirilor profesionale sau in familie.

De exemplu, nu ai vrea sa iti cunosti viitorii socri sau sa ai discutii serioase de business cu un afacerist important in timp ce ai un semn urias pe gat sau mana lasat de activitatile de hickey.

Pentru unele persoane, aceste semne pot fi un fel de semn de posesie, precum și cainii isi marcheaza teritoriul. Unele persoane adora acest aspect, deoarece face ca toti ceilalti pateneri sa stie ca persoana respectiva nu este disponibila pentru alte relatii.

Capsulele eXXtreme – Special concepute pentru creșterea lobidoului. Pentru partide intense de amor

eXXtreme – Capsule pentru creșterea libidoului la femei

Totusi, daca este făcut incorect, poate fi extrem de dureros și poate distruge compet tot actul sexual. Adesea, aceasta practic aeste făcută in cele mai intense momente ale sexului, cand partenerii se lasa dusi de instincte. Acest semn poate fi neplacut după ce se termina partida de amor.

Sa scapi de un astfel de semn poate fi dificil in functie de locul in care a fost făcut și de intensitatea acestuia. Asadar, e important sa comunici cu partenerul inainte de aplicarea a astfel de practici.

Cum sa oferi un hickey partenerului

In primul rand, asigura-te ca partenerul este interesat de astfel de practici. Poti face acest lucru prin muscarea usoara a partenerului in timpul sexului sau al preludiului și sa testezi cat este de rezistent, cand spune ca e prea mutl.

Pentru a oferi un hickey perfect, trebuie sa iti asculti constant partenerul și sa te opresti in cazul in care i se pare inconfortabil.

De obicei, incepe cu un sarut pe gura și progreseaza atunci cand te misti spre zona in care vrei sa ii lasi semnul.

Exploreaza zonele cu pielea sensibila (zonele erogene) și intreaba-l partenerul daca ii place.  Partea din fata a gatului, partea inferioara a bratului și coapsele sunt cele mai comune zone erogene, dar tine cont și de faptul ca fiecare persoana are propriile placeri. Intreaba partenerul unde doreste sa fei sarutat. Explorati împreună!

Odata ce a fost aleasa zona, poți lasa distractia sa inceapa! Practica poate fi făcută prin muscaturi sau prin sarutari intense sau mai bine spus prin „supt”. Pentru a o aplica, formeaza un „O” cu guza, ca atunci cand fluieri.

Incepe prin a-ti pune gura pe zina dorita și suge atat cat doresti. Pentru a evita durerea, nu folosi dinti la inceput, pana ce partenerul devine mai confortabil cu aceste practici. Restul depinde de tine și de partener.

Nivelul de intensitate pe care il aplici depinde de cat de mult poate indura partenerul și care este limita de la plăcere la durere. Suge zona respectiva și sarut-o in acelasi timp. Poti sa iti folosesti și limba. Zona respectiva va deveni mai sensibila, așadar atingerile limbii vor fi mai intense.

Crema Nymphorgasmic de la Ruf, ce face jocurile erotice mai intense

Nymphorgasmic Ruf – Crema pentru Stimularea Femeilor, 15 ml

Semnul nu va aparea din prima, așadar ofera-i putin timp pentru a aparea. Daca a fost făcut cum trebuie, ar trebui sa apara in 5-10 minute.

semnul lasat de practica hickey sub gat

Cum scapi de hickey – semnul sarutului agresiv

Cu toate ca nu poate fi indepartat imediat, exista câteva trucrui princare pot grabi procesul de tratare a hickey-ului. Cea mai cunoscuta și eficienta tehnica este aplicarea ghietei pe zna respectiva. Cu cat o aplici mai devreme, cu atat mai bine. Aceasta metoda este eficienta deoarece reduce fluxul de sange, așadar semnul se va ameliora in nitensitate.

O alta tehnica comuna de a scapa de un hickey este sa folosesti caldura. Aceasta tehnica NU ar trebui aplicata mai devreme de 48 de ore. Dupa ce s-a vindecat zona respectiva, sangele va ramane colectat sub suprafata pielii, formand o vantaie.

Cele mai noi afrodiziace la super preț - Pentru sex mai intens ca niciodată

Incalzirea zonei respective poate creste fluxul de sange din zona respectiva, ceea ce grabeste absorbtia sangelui. O sticla de apă caldă poate fi fi pusa pe zona respectiva pentru 10-20 de minute.

Alte trucuri care ar putea fi mai putin eficiente sunt aplicarea cremei cu menta și masarea zonei respective sau utilizarea remediilor cum ar fi aspirina, vitamina K, vitamina E (Aloe Vera) etc.

La final, e posibil ca niciunul din aceste trucuri sa nu functioneze 100%, in functie de severitatea semnului, dar pot ajuta la grabirea procesului de vindecare.

Cum sa ascunzi semnul hickey

Avand in vedere ca aceste semne nu pot fi indepartate imediat, ascunderea sa este uneori cea mai buna optiune. Unele pot dura câteva zile in timp ce altele pot dura câteva saptamani sau chiar mai mult. Pentru a ascunde semnul hickey, trebuie sa fii creativ și sa tii cont de mediul in care te afli. De exemplu, purtarea unei bluze cu guler mare poate sa nu fie cea mai buna alegere intr-o zi calduroasa de vara.

Persoanele cu par lung pot folosi anumit stiluri de prindere a parului pentru a ascunde semnul.

Machiajul este o metoda usoara și eficienta de a ascunde semnul hickey. Fondurile de ten sau pudra sunt niste optiuni care functionează atat timp cat se potrivesc la culoare cu pielea ta.

Prorino – Pudră pentru creșterea libidoului la femei. Jocurile cu tehnici precum hickey nu au fost niciodată mai plăcute!

Prorino – Pudră pentru marirea libidoului la femei, 7 plicuri

Utilizarea a diferite accesorii poate fi de asemenea o optiune buna. Atunci cand doresti sa ascunzi acest semn, trebuie sa verifici în mod frecvent sa te asiguri ca semnul inca e ascuns.

Cu toate astea, uneori e imposibil sa ascunzi un astfel de semn daca a fost făcut intr-o zona foarte vizibila, fără sa atragi atentia. Cel mai bine este sa evitati astfel de activitati atunci cand urmeaza sa aveti intalniri formale, importante sau sa practicati aceste tehnici in zonele care nu se vad, cum ar fi, de exemplu pe maini. Astfel, poți purta o camasa pentru a ascunde semnul.

Zona gatului este una din cele mai expuse și cel mai greu de ascuns, așadar evita aceste practici pe gat daca urmeaza sa ai o intalnire importanta iar semnul respectiv poate avea consecinte neplacute.

Surse de informare

  1. “How to Give Someone a Hickey.” WikiHow. N.p., n.d. Web. 14 May 2015.
  2. “How to Get Rid of a Hickey.” What Is a Hickey. N.p., n.d. Web. 14 May 2015.
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.