Ținute sexy pentru partenerul tău – Cum să te îmbraci sexy. Sfaturi utile

cum sa te imbraci sexy pentru partener

Sexul este grozav, dar stiai ca o imbracaminte sexy poate face noptile mai fierbinti? Bineinteles, cel mai probabil le vei da jos, dar impactul initial poate fi urias. O imbracaminte sexy, o coafura senzuala sau o pereche de pantofi cu toc eleganti te pot transforma dintr-o femeie care arata bine, intr-una care este de-a dreptul focoasa.

Orice femeie adora să se simtă sexy și dorita iar imbracaminrea sexy iti aduce toat eaceste beneficii, facandu-te sa te simti irezistibila. O imbracaminte potrivita poate face partenerul sa te doreasca mai mult ca oricand. Ceea ce este ironic – deoarece acesta va dori sa dea jos acea imbracaminte.

Cu toate astea, nu orice tinuta sexy este potrivita. Fiecare barbat are propriile dorinte și placeri. In acest articol te vom invata cum as te imbraci sexy pentru barbatul tau, nu pentru orice barbat. Iata cum trebuie sa procedezi.

Descopera ce considera el „sexy”

Orice barbat este diferit și este atras de lucruri diferite. De exemplu, multe femei poarta chilotei tanga atunci cand vine vorba de sex cu partenerul. In timp ce barbații se pot simti atrasi de acestia, sunt multi care prefera chilotei normali sau cu anumite modele sexy, și nu pe cei tanga.

Chiloței de TOP, din material de calitate

Asta nu înseamnă ca nu se simte atras de tine, ci ca nu se simte atras de aceasta tinuta. Acesta este motivul pentru care este important sa descoperi ce ii place barbatului tau – exista atat de multe tinute incat poate fi greu sa „nimeresti” ceea ce ii place – cel mai bine este sa te interesezi dinainte.

Intreaba-l pur și simplu ce ii place – Intebarile sexy sunt bine venite. Poti sa il intrebi pe un ton senzual ce i-ar placea sa porti. Este atat de simplu și atat de eficient! Iata câteva exemple de intrebari pe care il poți intreba:

  • Care este culoarea ta preferata la chilotei?
  • Cum ti s-ar parea daca m-as imbraca intr-o menajera?
  • Iti plac chiloteii cu dantela sau cei obisnuiti?
  • Cum ti s-ar parea daca as purta o rochita fără nimic pe dedesubt?

Fii atenta la el

Daca il vezi ca se uita sexy la tine atunci cand porti un tricou mai larg, intreaba-l daca ii place. Poate parea ciudat, dar multi barbati se simt mai atrasi de femeile care poarta un tricou larg, confortabil decat o tinuta sexy, stramta.

Urmareste-i placerile, vezi la ce se uita atunci cand se uita intr-o revista, ce anume ii atrage atentia. Experimenteaza purtand diferite tinute și vezi care ii place cel mai mult.

Nu il intreba „Arat bine in aceasta rochita?” deoarece evident ca nu va spune „Nu”. Cel mai bine ii oferi mai multe variante. Ca exemplu il poți intreba „Arat bine in aceasta rochita sau sa o incerc pe cea rosie?”. Astfel, ii oferi posibilitatea sa fie sincer cu tine.

Ia-l cu tine la cumparaturi

Daca vrei sa te asiguri ca alegi tinuta sexy de care sa fie atras partenerul, ia-l cu tine la cumparaturi și cere-i sfaturi. Intreaba-l ce ar trebui sa cumparati. Tine cont de parerea sa, deoarece, intr-un fel sau altul, cumperi rochita pentru el – chiar daca o porti tu, el va „beneficia” de aceasta.

Sunt multi barbati care nu vor pentru nimic in lume sa mearga cu tie la cumparaturi. Exista multe cazuri. Barbatii urasc cumparaturile atunci cand vine vorba sa mearga cu o fata. In acest caz, poți oricând sa apelezi la cumparaturile online. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi cu telefonul sau tableta langa ei, sa le arati variantele.

Just Love dispune de o gama uriasa de tinute sexy, ce te vor ajuta sa impresionezi barbatii. Alege imbracamintea dorita și fii gata de o noapte de neuitat.

Cum sa te imbraci pentru el

Poate ca te imbraci sexy pentru el, dar este important sa te simti și tu sexy. De exemplu, daca partenerul tau se simte atras de o pereche de pijamale, puteti face amandoi un compromis. Poti purta o pereche de pijamale, dar una care te face și pe tine sa te simit sexy.

Este important ca și tu sa te simti bine in ceea ce porti – bine nu in sensul de „confortabil”, ci in sensul de „senzuala”. Daca nu esti sigura de corpul tau (majoritatea femeilor nu sunt!), incaerca sa renunti la aceste probleme pentru a invata cum sa te imbraci.

Atunci cand alegeti haine sexy, alegeti ceva ce sa va faca pe amandoi sa va simtit bine.

Cumpara mai multe perechi diferite

Varietatea este cheia atunci cand vine vorba de sex. Daca partenerului tau ii place sa te imbraci in lenjerie intima, e posibil sa devina plictisitor sa porti aceleasi 3 perechi de lenjerie de fiecare data cand faceti dragoste.

Lenjerie sexy ce te ajută să îți impresionezi partenerul

Este bine sa aduci noi sortimente in dormitor și sa incercati lucruri noi, pentru a preveni monotonia. Iata câteva idei de tinute sexy, pentru orice situatie:

Tinute casual

Un minim de machiaj și haine alese fără prea multa bataie de cap, precum o pereche de sandale cu toc și o rochita scurta. Vei arata sexy și partenerul tau se va simti foarte atras de tine in aceasta tinuta sexy, chiar daca nu ai depus prea mult efort as o alegi.

Lenjerie intima

Atunci cand porti o lenjerie intima, machiaul este important, deoarece acesta va iesi in evidenta. Niciun barbat nu ar spune nu la o femei sexy – care foloseste un machiaj ce ii scoate frumusetea in perspectiva. Incearca un machiaj sexy și cu siguranta o vei da pe spate!

Imbracamintea sexy

Din cand in cand, nu strica sa incerci o sesiune de role-play. O costumatie sexy precum un costum de scolarita inocenta, sau la polul opus – o costumatie de escorta. Ambele variante pot fi incredibil de sexy. De fapt, nu strica sa le incerci pe amandoua, in seri diferite.

Atunci cand alegi costumatia, trebui sa ai grija și de coafura ta. De obicei, scolaritele au parul prins in doua codite. Foloseste-te de toate aceste detalii care poate par neimportante initial, dar pot creste radical distractia din timpul sexului.

Costume sexy, pentru nopți amuzante alături de persoana iubită

Sfat: Un mod prin care iti poți imbunatati look-ul sexy fără sa fie nevoie sa depui foarte mult efort este sa alegi o lenjerie sexy exotica și o pereche de papuci sexy.

De asemenea, poți sa nu porti nimic, decat o pereche de pantofi cu toc. Acestia pot fi suficienti pentru a te face sa fii mai sexy ca oricand.

Ce imbracaminte sexy sa porti atunci cand iesiti afara

Discretia este cheia. Este important sa tii cont de unde mergeti și ce veti face. O imbracaminte sexy pentru iesit in club, super decoltata poate ca nu e o idee buna daca mergi sa iei cine cu seful lui. Acum cel mai probabil trebuie sa arati sexy. Vor fi suficiente alte oportunitai sa arati și sa te imbraci sexy!

Daca deja porti o tinuta sexy sau o fusta pentru iesit in oras, poți creste face experienta mai distractiva, pur și simplu nepurtand chilotei. Poate fi distractiv sa porti rochita fără chilotei atunci cand esti acasa, dar și mai distractiv atunci cand iesiti in oras.

Este chiar și mai potrivit daca partenerul va avea ocazia sa intre intre picioarele tale. Aceasta idee este potrivita pentru club sau chiar și la cinema, dar nu e deloc o ok atunci cand mergeti la cina la parintii lui acasa.

Lucrurile pe care sa le eviti

Cu toate ca nu e nevoie sa eviti eviti nimic in dormitor atuci cand vine vorba de imbrcaminte sexy (n-ai de unde să știi ce ii place lui – este important sa experimentezi cat mai multe tinute sexy!), exista câteva reguli de baza atunci cand alegi imbracamintea pentru o noapte romantica.

1. Asigura-te ca te simti confortabil.

Daca nu poți sa respiri intr-un roset abia cumparat sau simti durei puternice de glezna atunci cand porti niste pantofi cu toc, atunci aceasta imbracaminte nu-ti va ajuta foarte mult viata sexuala.

2. Incearca sa fii cat poți de increzatoare

Daca nu te simti suficient de increzatoare, iata un sfat: prima data cand porti o imbracaminte sexy pentru partenerul tau, misoreaza lumina. Daca nu ai sistem de micsorare a luminii, improvizeaza. Pune niste lumanari și camera și stinge becul, sau pune ceva pe bec care sa blocheze partial lumina.

Corsete supe sexy, elegante, ce fac nopțile mai fierbinți

3. Pe langa confort, tine cont și de accesibilitatea tinutei

Daca nu ei experienta cu imbracamintea sexy, incearca sa eviti pe cat de mult posibil orice imbracaminte care este pusa și scoasa in mai mult de 5 minute. Nimeni nu doreste ca după preludiu, sa trebuiasca sa stai mai mult de 5 minute pana dai tinuta jos. Alege ceva ușor de purtat și mai ales ușor de dezbracat.

4. Nu petrece prea mult timp sa te pregatesti

Cu toate ca initial poate parea foarte important sa te pregatesti cat mai mult, sa fii cat mai sexy posibil, e posibil ca partenerul sa se plictiseasca. Nu gandi prea mult, nu iti fa planuri marete.

Daca vrei sa arati și sa te simti sexy, mai intai asigura-te ca esti fresh, (ai făcut dus, esti epilata) și ca parul tau este prins OK. Nu te gandi foarte mult la restul detaliilor. Bineinteles, da-te cu machiaj, dar nu petrece foarte mult timp nici aici. In câteva minut ar trebui sa fii gata! Altfel, e posibil sa se piarda momentul.

Atunci cand vrei sa te imbraci sexy pentru partenerul tau, ar trebui sa incerci cat mai multe tinute, de la un look casual sexy, pana la un look super hot și indraznet. Astfel, vei mentine un nivel ridicat de atractei și dorinta a partenerului pentru tine, deoarece nu va aparea monotonia.

Tine minte: Barbatii pun mult aspect pe ceea ce vad și daca este ceva mai sexy la partenerul tau decat acea imbracaminte sexy, este stratul de incredere pe care il porti atnuci cand te simti sexy. Este foarte important sa te simti tu sexy, nu doar hainele pe care le porti!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Ținute sexy pentru partenerul tău – Cum să te îmbraci sexy. Sfaturi utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.