Lărgirea anusului – Ghid de lărgire anală

largirea anusului

Exista multe persoane care aleg sa isi alearga anusul. In timp ce unele persoane au anusul atat de mic incat nu se pot bucura nici macar de cele mai mici dildo-uri fără sa simta durere, altele doresc sa isi largeasca anusul pentru a se bucura de senzații mai intense.

Indiferent ca vrei sa te pregatesti pentru sex anal sau pentru masturbare anala, oricare ar fi motivul pentru care doresti sa iti largesti anusul, aceasta activitate nu doar ca se simte grozav, dar te ajută să folosesti dildo-uri uriase. De asemenea, îți oferă posibiliatea sa te bucuri de activitati extreme precum fisting-ul fără sa afecteze digestia ta.

Siguranta și riscurile largirii anusului

Cele mai potrivite butt plug-uri pentru lărgirea anusului

Largirea anusului poate fi un proces riscant, iar din acest motiv trebuie sa inveti moduri prin care il poți face. Daca experimentezi durere puternică sau sangerari, atunci cel mai probabil ai exagerat.

Este un proces lent, ce necesită timp. Dupa o sesiune de largire anala, e nevoie de aproximativ 3-6 ore pana ce anusul revine la normal, așadar asigura-te ca nu grabesti procesul și ca ii oferi anusului suficient timp de relaxare.

Pregatirea pentru largirea anusului

Pentru a de pregati pentru orice activitate anala, inclusiv pentru larginrea anusului, este nevoie de preparare. In prmiul rand, este indicat sa ti golesti intestinele. Mergi la baie!

Consuma suficienta fibra pentru a face acest proces mai ușor. Pe urma, foloseste un irigator anală sau o clisma pentru a curata intestinul de resturile de fecale. Ia-ti timp cu acest proces. Asigura-te ca apa este la tempetura camerei și pregateste suficienta apa pentru cel putin 2-3 cicluri.

Irigatoare anale de folosit înainte de lărgirea anusului

Ce sa faci

  • Mergi la baie inanite sa incepi
  • Foloseste o clisma/irigator anal cu 3-4 ore inainte de largirea anusului
  • Opreste-te daca experimentezi durere in exces sau sangerari
  • Incepe cu un butt plug mic și fin
  • Asigura-te ca butt plug-ul are o baza plana
  • Foloseste lubrifiant din plin
  • Dezinfecteaza butt plug-ul inainte și după folosire

Ce sa nu faci

  • Nu forta anusul daca experimentezi durere sau disconfort
  • Nu te excita in timpul procesului de largire anală – nu e nevoie de penetrare in acest proces!
  • Nu exagera – ofera-i timp corpului sa se relaxeze intre sesiunile de largire a anusului. Recomandam 2/3 zile
  • Nu alege un butt plug cu o grosime mai mare de 10 cm la inceput
  • Nu il folosi mai mult de 20 de minute la inceput

Cum incepi largirea anusului

Deci, anusul tau este pregatit pentru plăceri mai intense? Perfect, dar tine minte, nu e nevoie sa te grabesti! Precum și sesiunile de antrenament, trebuie sa te incalzesti mai intai. Relaxeaza-te și icnepe prin inserarea degetului mic, inceg, ni miscari circulare. Este relaxant? Daca da, incearca sa largesti anusul cu degetele.

Incearca Bathmate Anal Training – Un set de 3 butt plug-uri special concepute pentru antrenamentul anal

Bathmate Anal Training Plugs – Set Butt Plug-uri pentru Antrenament Anal

Ok, acum esti gata de actiune. Asigura-te ca incepu cu un butt plug conic. Insereaza-l in anus pana incepe sa se simte inconfortabil. Acum este timpul sa-l scoti. Asteapta putin, după care repeta procesul.

Vei obsreva ca acum poți introduce putin mai adanc aceasta ucarie pana sa simti disconfort. Repeta acest proces pana reusesti sa introduci tot butt plug-ul.

Acum este momentul sa folosesti un butt plug de dimenisuni mai mari. Nu uita sa aplici suficient lubrifiant in timpul acestui proces.

Ce lubrifiant sa folosesti pentru largirea anusului?

Aceasta este probabil cea mai importanta intrebare. Lubrifiantul este produsul esential pentru orice jocuri anale, dar este în mod particular important pentru acest activitati.

Nu uita, anusul nu se lubrifiaza în mod natural așadar este important sa folosesti un lubrifiant de calitate supreioar. Iti recomandam unul compatibil cu butt plug-ul cum ar fi cele pe bază de apă deoarece butt plug-urile din silicon nu sunt compatibile cu lubrifiantii din acelasi material.

Cu toate astea, lubrifiantul pe baza de apa se absoarbe mai repede in piele, așadar asigura-te ca aplici de ori cate ori este nevoie.

Lubrifianți pe bază de apă, compatibili cu butt plugurile folosite pentru lărgirea anală

Ce se intampla daca nu esti atent?

Dac anu esti atent in timpul acestui proces, pot aparea anumite probleme. Iata care sunt cele mai comune, la care trebuie sa fii atent.

Fisurile anale

O fisura anală este ruperea tesuturilor danale sau ale canalului anal. Uneori, poți chiar sa vezi rupturile.

In acest caz, e posibil sa experimenteziȘ

  • sangerar rectale
  • duere
  • miros urat
  • constipatie

Hemoroizi

Hemoroizii snut o umflare a venelor din anus și din rectul de jos. Acestia pot cauza umflari in jurul anusului, împreună cu dureri, mancarimi și sangerari.

Hemoroizii interni care se deszvolta in interiorul rectului pot face mersul la toaleta dureros. Uneori, hemoroizii interiori pot iesi prin anus, ceea ce cauzeaza mai multa durere și iritatii.

Perforatii

Da, perforatiile sunt posibile și e atat de infricosator pe cat suna. Din fericire, sunt extrem de rare.

Exista cazuri de persoane care au colonul perforat după inserarea unui vibrator sau a altor obiecte in anus.

Ce sa faci după procesul de largire a anusului

Dupa Dupa ce ai terminat acest proces de largire a anusului, trebuie sa ai grija de aceasta zona. Iata ce ar trebui sa faci.

Sterilizeaza jucaria

Jucariile erotice precum butt plug-urile ar trebui sa fie mereu spalate după folosire pentru a evita transferul de bacterii. Majoritatea pot fi spalate cu apa și sapun, dar asigura-te ca citesti bine instructiunile.

Un dus rapid și o baie calda

Ai castigat o baie calda, relaxanda tupa atata munca. Asigura-te doar ca faci un dus rapid inainte de baie. Acesta asigura ca ai indepartat toate resturile de fecale dni anus și ca nu vor iesi la suprafata atunci cand esti in cada.

De unde stii cand e timpul sa treci la urmatorul nivel?

Largirea anusului se face trepata și trebuie sa treci de la un butt plug mai mic la unul mai mare. Regula de baza este ca odata ce nu mai simti durere sau disconfort in timpul utilizarii unei jucarii, sa treci la cea de marime mai mare.

Prin trecerea gradata de la o jucarie mai mica la una mai mare te asiguri ca eviti problemele și riscurile mentionate mai sus. Tine minte: anusul trebuie largit treptat. In niciun caz nu poți folosi din prima un anus de dimensiuni mari.

Concluzie

Largirea anală este un proces care te poate ajută să duci jocurile anale la un alt nivel. Cu toate astea, este nevoie de timp și multa rabdare pentru a fi făcut cum trebuie. In caz contrar, pot aparea multe probleme.

Just Love dispune de o gama uriasa de butt plug-uri de top pentru largirea anala. Alege-l pe cel mai potrivit și bucura-te de o experiență de neuitat.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

6 thoughts on “Lărgirea anusului – Ghid de lărgire anală

  1. Cristina says:

    Buna ziua domnule Flavius. As avea o intrebare la dumneavoastra daca se poate.
    Credeti ca utilizarea unui buttplug, ar putea face sexul anal mai putin dureros? Mai exact, am avut pana acum o singura experienta mai degraba tentativa de sex anal. A fost foarte dureroasa si nu am putut sa o duc pana la capat.

    Pentru urmatoarea as vrea sa fiu putin mai pregatita. Credeti ca „antrenamentul” cu un buttplug sau poate niste bile anale mi-ar putea fi utile? Multumesc anticipat pentru raspuns

  2. Mihai says:

    Bună ziua domnule Flavius, aseara am făcut sex in 3,menționez că iubita mea a respectat tot ce scria aici pe site .Prietenul meu Alexandru a penetrat-o anal timp de 2h numai ca la inceput iubita mea tipa de durere si penisul a intrat foarte greu prima penetrare a fost cu lacrimi în ochi Ioanei,cu multe parturi si cu fecale pe penis.Si acum iubita mea are dureri in anus.Am penetrat-o vaginal crezând că dacă se relaxează îi va trece nici vorbă însă. Ce este de facut

  3. Danaila Neculai Mihail says:

    Mihai says:
    Iti spun eu nyku ce sai faci mai intai lingeo bine la anus cu toata limba adanc vreo 20 de minute apoi dai o muie calumea! si ii trece

  4. Gigi Machedonul says:

    Prietenul nostru vrea sa faca dubla penetrare la Varna, i-am trimis recomandarile dvs. insa este cam pofticiosc si nu stim daca are rabdare sa le urmeze cap-coada.
    Aveti vreo recomandare minune pentru prima lui penetrare dubla?

  5. Eugen says:

    Buna,am si eu o nelamurire si as dorii sa intreb daca lubrifiantul(fistit lube) este introdus in interior si nu doar in exterior credeti ca ar afecta ,problemele s ar putea acentua dupa folosirea lui ? Va mulțumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.