Male Edge – Review. Cum funcționează. Cât e de eficient? Iată adevărul.

male edge

In societatea de azi, un penis mare este asociat cu virilitatae, masculinitatea, fertilitatea și pasiunea. Cu toate ca nu multe femei recunosc, acestea isi doresc nu penis mare, masculin. Pe de alta parte, barbații se simt deseori coplesiti de ceea ce vad in filmele porno.

Un penis mai mare și mai puternic ii face să se simtă mai bine, sa aiba mai multa icnredere și sa fie mai buni in pat, incercand diferite pozitii. Cu toate astea, cresterea penisului in dimensiuni poate fi o adevărată provocare.

Cu toate ca toata lumea a auzit de dispozitive pentru marirea penisului, este esential sa avem un produs cu o reputatie buna. In acest articol ii voi oferi toate informatiile de care ai nevoie despre acest dispozitiv.

Ce este dispozitivul Male Edge?

male edge dispozitiv de mărirea penisului ambalaj

Male Edge este un dispozitiv cunoscut pentru efectul sau de marirea a penisului. Vine din aceeasi gama de produse precum Jes Extender – ambele au fost concepute de o companie medicala daneza care creeaza prelungitoare pentru penis care ajuta la tratarea bolii peyronie – o curbura ciudata apenisului care poate afecta barbatii.

Male Edge este putin diferit fata de celelalte produse și chair fata de Jes Extender, datortia designului sau unic.

Bineinteles, pana la un anumit punct, arata la fel, dar este unic cand ne uitam la acesta in detlaii mici.

Bathmate Hydromax3 – Pompa de calitate superioara ce te ajut sa obtii un penis urias

Bathmate Hydromax3 – Pompa pentru Marirea Penisului, 7.5 cm

Pe langa faptul ca este atat de popular datorită eficientei sale recunoscute de sute de mii de utilizatori, Male Edge este un dispozitiv caruia iti este foarte greu saii gasesti defecte.

Avand in vedere recenziile sale extraordinare, trebuie sa insemne ca e destul de bun, nu? Chiar este! Iata tot ce ar trebui să știi despre dispozitivul de mărirea penisului Male Edge.

Cum functioneaza?

Male Edge functionează după acelasi principiu precum și alte dispozitive de marirea penisului. Practic, adauga tensiune penisului prin tractiune. Intinde penisul,d ar fără sa cauzeze durere sau disconfort. Tesutul de sa deteriora in celule mai mici. Nu doar ca le multiplica, dar le ajuta de asemenea sa creasca pana ating celulele din jur. Exista o explicatie stiintifica pe care nimeni nu o poate nega.

Ca rezultat direct, penisul tau va deveni mai mare și mai gros. Pe langa faptul ca e natural, Male Edge este de asemenea mult mai ietin decat o operatie chirurgicala, care vine cu foarte multe riscuri, dar este mai eficient decat pastilele sau creme de marirea penisului sau alte produse care pot sau nu sa ajute.

Cum se foloseste Male Edge?

cum se foloseste Male edge

Acest dispozitiv vine complet ansamblat – Nu trebuie as ii faci nimic. Modul il care functionează este destul de ingenios is nu e loc pentru accidente. Introdu baza penisului prin inelul dispoozitivului. Daca ai un penis mai mare, va fi mai dificil. Cu toate astea, daca penisul tau este mai mare de 13 cm atunci cand este moale și nitind, tot ce trebuie sa faci este sa cureaua din cauciuc in jurul sau. Daca penisul tau este sub aceasta marime,  nu trebuie sa il atingi.

Introdu varful penisului prin varful dispozitivului. Tijele ar trebui scoase petnru a atinge marimea ideala. Cand ai gasit-o, pune-le inapoi pentru a fixa dispozitivul male Edge. Trebuie sa se auda un click.

Pare greu de explicat, dar e ușor de pus in aplicare. Citeste instrucțiunile cu care vine aparatul sau viziioneaza urmatorul clip pentru a intelege mai bine cum se foloseste:

Pentru cine este potrivit dispozitivul de marire a penisului Male Edge?

Male Edge a fost creat pentru a ajuta orice barbat să obțină u npenis mai mare. Produsul initial a fost conceput pentru a trata boala peyronie. Tinand cont de acest aspect, Male Edge este o alegere buna pentru cei care doresc sa scape de aceasta boala de asemenea.

Dispozitivul trebuie folosit doar de adultii de peste 18 ani, dar este indicat sa se astepte pana la aproximativ 20 de ani, deoarece aceasta este varsta la care corpul nu mai creste în mod natural și poți folosi un dispozitiv pentru a ajuta la continuarea in crestere a acestuia.

Pompa Pretty Love – O pompa pentru mărirea penisului prevazute cu presiune. Perfecta pentru cei ce doresc să obțină cativa centimetri in plus in zona genitala

Pompa Pretty Love cu presiune

Cand vin evorba de lungime și circumferinta, nu exista reguli. Orice barbat poate creste penisul in dmiensiuni cu acest dispozitiv daca isi doreste cu adevărat și este perseverent, ceea ce înseamnă sa il folosesca cel putin câteva luni, in fiecare zi.

Efectele secundare ale dispozitivului de marire a penisului Male Edge

Efectele secundare sunt usoare sau nesimnificative. Majoritate abarbatilor nu le experimenteaza. Unii ar putae experimenta senzații de mancarime datorită obiectului ciudat care este atasat de penis. Daca ai pielea sensibiila, ai putea experimenta de asemenea roseata. Cu toate astea, asemenea efecte vor trece in doar câteva zile, cand corpul se obisnuieste cusenzatia.

Nu exista alte efecte atat timp cat il folosesti corespunzator. Tensiunea pe care o pune aparatul pe penis ar trebui sa fie usoara și sa nu cauzeze disconfort. Incepe prin prutarea prelungitorului pentru o ora pe zi și creste gradat perioada.

Nu il purta la job daca acesta necesită mult efort fizic. de asemenea, nu incerca sa iti strangi penisul prin aplicarea a prea multa presiune. Prea multa presiune poate fi periculoasa și poate duce la leziuni sau chiar la urgente medicale.

Creme și Geluri pentru mărirea penisului. Cele mai noi produse

Avantajele dispozitivului de marire a penisului Male Edge

  • Pachetul include DVD-uri cu toate informatiile de care ai nevoie. Citeste și vizioneaza-le pentru a invata tot ce trebuie să știi despre acest dispozitiv și despre mărirea penisului in general.
  • Rezultatele pot lua ceva timp deoarece este un produs natural, dar se vor mentine pentru totdeauna
  • Nu exista ingrediente chimice sau daunatoare folosite la constructia aparatului
  • Este ușor de intretinut – il poți pune pur și simplu in masina de spalat vase
  • Poate de asemenea as fie folosit pentru tratarea bolii peyronie

Dezavantajele dispozitivului de marire a penisului Male Edge

Unele rezultate pot aparea după câteva saptamani sau luni, dar tratamentul tin cel putin 3 luni

Pump Worx Cock – Pompa ce are capacitatea sa iti mareasca radical penisul in dimensiuni. Pentru un penis de dimensiuni gigante.

Pompa Worx Cock Trainer Pump System

Rezultatele variaza de la o utilizare la alta.

Intrebari frecvente

Cat timp trebuie folosit dispozitivul Male Edge?

Incepe prin a-l utiliza câteva minute pe zi și creste gradat perioada, in timp. Vei ajunge sa il folosesti după ceva timp pana la 6 ore pe zi. Nu incerca sa il folossti prea mult din prmia zi, mai ales daca nu ai mai folosit un asemenea dispozitiv pana acum.

dispozitiv marire penis male edge

De asemenea, tensiunae aplicata trebuie sa se simta, nu sa fie inconfortabila. Daca crezi ca mentinerea a doua ore a dispozitivului pe zi la tensiune puternică va grabi rezultatele, te inseli. Tot ce vei reusi este sa iti deteriorezi penisul.

Cat de mare poate deveni penisul meu?

Depinde de persoana. Persoanele cu penisul mic tind sa observe rezultate mai bune. Unii sustin ca poate creste penisul cu 10% și 25% fata de marimea la care il ai acum.

Concluzie

Avand in vedere experienta și reputatia producatorului, nu aveai nevoie neaparat de acest review pentru a te convinge ca acest dispozitiv este poate ajuta la marirea penisuluui.

Folosindu-l corespunzator, te vei bucura de un penis mai mare și mai puternic, gata sa satisfaca orice femeie. Cu ajutorul dispozitivului de marire a penisului Male Edge te poți bucura de o experiență fără limite.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.