Masturbarea reciprocă – Un act intim cu nenumărate beneficii pentru cupluri

masturbarea reciproca

Masturbarea reciproca este un act intim extrem de intens. Acest act este potrivit atât pentru cei ce dorescc sa isi ofere plăcere rapid unul altuia, cât și pentru persoanele care vor sa transforme masturbarea intr-un act sexual complet, pasional și distractiv.

Masturbarea este un mod grozav de a scapa de stres și poate fi chiar mai grozav atunci cand este făcută împreună cu un partener. Exsita multe beneficii pentru sanatate ale masturbarii, așadar de ce sa nu o incerci și in cuplu!

Beneficiile masturbarii reciproce

Daca vrei sa te convingi, iata câteva motive pentru care tu și partenerul tau ar trebui sa incercati masturbarea reciproca.

Este perfectă pentru atunci cand esti prea obosit pentru sex

Uneori, tu și partenerul tau doriti sa faceti sex dar sunteti prea obositi. masturbarea reciproca poate fi un mod rapid și confortabil prin care va puteti oferi plăcere unul altuia. Nu necesită mult efort, așadar nu trebuie sa iti faci griji daca esti prea obosit.

Mai mult de atat, masturbarea este unul din cele mai sigure metode pentru a oferi orgasm unei persoane, așadar daca vrei sa ii provoci orgasm, prin activitatile de masturbare reciproca este cel mai sigur. Este o activitate de care amandoi va puteti bucura atunci cand sunteti prea obositi pentru sex.

Este un mod bun de a-i arata partenerului ce iti place

Pune-ti partenerul sa te priveasca in timp ce te masturbezi. Este o experiență super hot. Arata-i cum iti plce sa te masturbezi și ce iti place sa faci. Astfel te va cunoaste mai bine și poate imbunatati chiar și activitatea sexuala dintre voi.

Finger Vibrator – Pentru cei ce vor sa duca masturbarea reciproca la un alt nivel

Finger Vibrator – Mini Vibrator pentru Fingering, 10 cm

Te poate ajută să te simti mai confortabil in timpul sexului

Prin explorarea a noi jocuri intime cu partenerul, poți castiga incredere in sine și sa faci sexul mai placut. Puteti invata ce va place și ce nu, crescand confortul din timpul sexului. Prin masturbare reciproca, inveti sa fii mai deschis cu partenerul.

Ajuta sa distrugeti rutina

Sa faci sex este grozav, dar făcând uneori o schimbare in rutina poate fi de asemenea distractiv. Iti poate aduce ceva noi și excitant in viata sexuala, mai ales daca e ceva ce nu ai mai incercat niciodată.

De ce este masturbarea reciproca atat de plăcută?

Placerea este de partea ambilor pateneri

Unul din cele mai importante lucruri despre sa te bucuri de acea activitate. Daca ambiip parteneri se simt bine, sexul este grozav. Daca un partener nu se simte bine, automat nici celalalt nu se poate simti extraordinar. O mare parte din excitare este să știi ca partenerul se simte bine. Un barbat nu poate fi niciodată 100% excitat și multumit de activitatea sexuala daca partenera nu se simte bine.

In timpul masturbarii, aceasta problema nu exista (sau exista, dar extrem de rar). Prin masturbare, orgasmul este aproape 100% garantat (cu mici exceptii). Asadar, daca vrei sa fii sigur ca amandoi va simtiti bine, prin masturbare reciproca te poți bucura de o noapte grozava in doi.

intensificarea masturbarii reciproce

Iti poți auzi partenera cu geme de placere

Pe langa faptul ca iti vezi partenera in extaz, o vei auzi gemand. Daca nu geme in timpul masturbarii, nu exista nicio alta metoda prin care o poți face sa geama. Inchide muzica de pe fundal și asculta gemetele partenerei tale. Iti garantez ca sunt mai excitante și mai placute decat orice playlist.

Masturbarea reciproca este un mod grozav prin care poți aduce jucarii sexuale in dormitor

In timpul masturbarii reciproce, ii poți face cunostinta partenerei cu niste jucarii sexuale. Acestea sunt o metoda extraordinara prin care sa ii provoci orgasme explozive partenrei. Daca nu a mai folosit niciodată, e posibil sa fie foarte reticenta la inceput, dar de-ndata ce va incerca cu siguranta va adora senzatiile.

Barbatilor le este frica adesea să folosească jucarii erotice împreună cu partenera, considerandu-le pe post de rival. Contrat miturilor, vibratoarele și dildo-urile nu distrug placerea pe care o va avea pe viitor partenera cu barbatul. De fapt, femeile carora le este greu sa aiba orgasm, vor reusi să obțină orgasme mai ușor cu partenerul daca a obtinut odata cu un vibrator/dildo. Acesta le ajuta sa se „dezghete”.

Este un mod sigur de a oferi placere

In ceea ce priveste bolile cu transmitere sexuala, atat timp cat jucariile erotice nu sunt folosite la amandoi (fara sa schimbi prezervativul, in cazul in care folosesti un prezervativ pe jucaria respectiva), masturbarea reciproca este o activitate sexuala foarte sigura., avand riscuri foarte mici de transmitere a bolilor venerice.

In timp ce acest lucru este grozav pentru cuplurile in care unul din parteneri sufera de o boala cu transmitere sexuala, masturbarea reciproca nu ar trebui sa inlocuiasca sexul.

Bucurati-va de o masturbare reciproca de calitate, dar nu inlocuiti complet sexul cu aceasta activitatea, deoarece sexul are beneficii mult mai puternice. Totusi, este indicat sa va protejati corespunzator pentru a fi sigur ca boala nu se transmite.

Poate fi folosita pe post de preludiu

Masturbarea reciproca poate fi făcută atat pe post de „act principal” cât și pe post de preludiu. Aceasta activitate sexuala este grozava in ambele situatii. Daca doresti sa ai parte doar de o sesiune de masturbare reciproca, te vei bucura de orgasme incredibile, insa daca vrei sa duci sexul la alt nivel, incepe prin masturbare reciproca și termina printr-o partida intensa de sex. Partenera deja va fi excitata, așadar iti va fi mai ușor sa o aduci la orgasm (stim ca asta isi doreste orice barbat!).

Vibratorul pentru fingering Waterproof Finger Fun –  Rezistent la apa și curbat, perfect pentru stimularea punctului G

Waterproof Finger Fun – Vibrator Mic pentru Fingering, 7.6 cm

Este extrem de intim

Pe langa orice senzații și plăceri fizice extreme pe care ti le poate oferi o sesiune de masturbare reciproca, aceasta activitate poate fi extrem de intima, ajutandu-va sa va conectati emotional la un nivel mult mai intens decat crezi.

In timpul masturbarii va puteti saruta intens, pentru a crea o atmosfera de vis.

Cum sa faci masturbarea reciproca chiar și mai intensa

Exista metode prin care poți face masturbarea reciproca chiar și mai intensa. Secretul este la atmosfera din camera. Foloseste niste lumanari parfumate. Sunt multe mirosuri afrodiziace. Foloseste o alta textura pe pat. Poti incerca o patura din puf, sau daca deja ati incercat acest lucru, puteti sa incercati direct pe cearsaful de bumbac – va oferă confort, ceea ce va ajuta sa va bucurati mai mult de activitatea in sine.

Filmele porno pe fundal de asemenea pot intensifica atomsfera și va pot ajuta sa va bucurati mai mult de astfel de activitati.

Suplimente din sex shop precum afrodiziace sunt binevenite. De asemenea, poți incerca cu diferiti lubrifanti sau sa folosesti cuburi de gheata sau ceara de lumanari. Poti totodată sa oferi mai multa atentie zonelor erogene precum sanii, fundul sau gatul.

Stimulente de top, pentru pasionații de jocuri intense

Pozitii pe care le puteti incerca in timpul masturbarii reciproce

Precum și in timpul sexului, atat timp cat amandoi partenerii doresc, puteti incerca multe pozitii prin care sa va masturbati. Este mult mai ușor sa gasesti o pozitie confortabila deoarece nu este nevoie de penetrare. Iata câteva din cele mai simple și confortabile pozitii care te pot ajuta sa faci masturbarea reciproca mai intensa.

pozitii de masturbare reciproca

Pozitia „lingurita” fata in fata

cea mai buna pozitie pentru masturbare este pozitia lingurita fata in fata. Aceasta pozitie este extrem de intima deoarece va oferă posibilitatea sa aveti parte de o apropeire intensa, sa va sarutati și sa va uitati unul in ochii celuilalt. De asemenea, puteti incerca vorbele murdare și sa va ascultati gemetele. Toate acestea sunt extrem de hot și pot intensifica placerea din timpul sexului.

Daca partenera ta este interesata de stimularea sfarcurilor, poți incerca o jucarie pentru sfarcuri din sex shop. De asemenea, puteti incerca un vibrator de masaj pentru a o ajuta sa se relaxeze, crescand senzatiile din timpul sexului.

Cele mai noi vibratoare realistice, de calitate superioară

Pozitia misionarului

Partenerul sau partenera poate sta deasupra, imitand pozitia misionarului, doar ca in loc de penetrare, va folositi mainile pentru a va masturba reciproc. Suna ciudat, dar este extrem de placut. Imtia perfect pozitia misionarului și partea buna este ca partenerul nu trebuie sa ifi faca griji ca nu va reusi sa isi satisfaca partenera.

Precum și in pozitia de mai sus, in pozitia misionarului aveti parte de o apropiere fără limite, așadar vă veți bucura de activitati erotice intense.

Masturbarea reciproca la distanță

Multe cupluri traiesc la distanță și cauta metode pri care sa se apropie. Chiar daca te afli la 5000 km departare de partener, exista metode prin care te pot simti mai aproape de acesta. Masturbarea reciproca poate fi făcută și individual.

Suna-ti partenerul (cel mai bine este sa incerci un apel video, sa va vedeti unul pe celalalt) și masturbati-va împreună, spunandu-va cuvinte murdare. Aceasta activitate va poate ajută să va simtiti mai apropiati unul de celalalt.

Unul langa celalalt

Desigur, cea mai simpla și confortabila pozitie este sa stati pur și simplu unul langa celalalt și sa va masturbati reciproc. Aceasta activitate poate fi extrem de intensa și va oferă posibilitatea sa va sarutati, sa va atingeti in zonele erogene și sa faceti orice alte activitati care cresc intensitatea și pe care doriti sa le incercati.

cum sa va masturbari reciproc

In aceasta pozitie, va puteti masturba unul pe celalalt sau individual, conexiunea dintre voi fiind făcută prin sarutari și atingeri. Ambele variante sunt intense – de voi depinde care este mai intensa.

Masturbatoare super performante, din cele mai moderne materiale

Daca nu te-ai mai masturbat niciodată in fata unui partener, la inceput poate fi putin greu sa incerci, dar imediat ce vei incepe iti va trece orice urma de insecuritate și va ramane doar placerea.

Uite câteva sfaturi despre masturbarea reciproca. Merita vizionat video-ul, îți va oferi niste idei ce le vei tine minte mult timp:

Concluzie

Masturbarea reciproca poate fi o activitate extrem de intensa ce poate fi făcută împreună cu persoana iubită. Exista mult moduri prin care va puteti masturba reciproc. Puteti sa o faceti pur și simplu, sau sa aduceti diferite jucarii. Indiferent cum o faceti, va va ajuta sa va apropiati mai mult și sa va cunoasteti mai bine. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.