Coșmarul fiecărui tip – incapacitatea de a obține o erecție

incapacitatea de a obtine o erectie pentru sex

Se intampla… penisul tau nu se întărește desi tu ai planificat o partida de sex. Dar, uneori se intampla și astfel de lucruri. Nu-ti face griji, in acest articol iti voi oferi câteva sfaturi pe care le poți folosi cand treci printr-o astfel de situatie. Ca femeie, mi s-a intamplat de câteva ori sa ajung in pat cu un barbat și sa constat ca acesta nu poate obtine o erectie. Sau poate, dar duce o lupta grea. Desigur, imediat incep sa-mi reprosez ca este din cauza mea. Indiferent ca esti femeie sau barbat, exista anumite lucruri pe care le poți face pentru ca penisul sa stea drept ca un soldat.

incapacitatea de a obtine o erecție pentru sex

Toti vrem sa stim leacul, nu-i asa? Este cel mai rau cosmar al barbatilor (si al fetelor), asa ca hai sa vorbim despre modul in care poți trece peste o astfel de situatie.

Lipsa incapacitatii de a obtine o erecție este o realitate

Fiecare tip va trece printr-un moment in care isi va pierde erectia, sau nici macar nu va obtine una. Fetelor, nu este vina voastra. Iar tu, baiete, nu trebuie sa te simti ciudat din cauza asa, nu esti o papusa.

Nu fa o scena din asta

Daca nu poți obtine o erecție nu trebui sa faci mare show. Trebuie să știi ca exista nenumarate motive pentru care nu poți avea o erectie. Aceste lucruri se intampla. Este ca atunci cand o fata nu se poate uda. Nu este sfarsitul lunii, nici nu este prima sau ultima oara cand se intampla.

Este totul in capul tau

Multe dintre aceste situatii (daca nu sunt influentate de factori externi) au o cauza psihologica. Poate ai un examen maine sau poate ca inca te gandesti la cearta pe care ai avut-o mai devreme cu partenera ta.

Crezi sau nu, barbații sunt și ei oameni cu sentimente. Sentimentele au un mod amuzant de a bloca oamenii.

Calmeaza-te

Daca vrei sa scapi de aceasta situatie dar esti speriat, trebuie sa respiri și sa te calmezi. Daca vei continua sa te stresezi din cauza asta, vei ajunge intr-un spatiu din care vei fi incapabil sa mai iesi. Ideea este sa te calmezi.

whiskey penis

Antreneaza-te

Nu ma refer la antrenamentele de la sala și la ridicarea greutatilor…acum. Vorbesc despre antrenarea mușchilor penisului. Da stiu, nu este doar petnru femei. Si voi, barbatii, o puteti face. Exercitiile kegel sunt minunate pentru antrenarea mușchilor penisului și cresterea fluxului de sange in penis. Ce înseamnă cresterea fluxului de sange? Bingo! Erectie!

Renunta la bauturile alcoolice

Daca esti complet pierdut și incerci sa te concentrezi pentru a nu lesina, cum crezi ca poți face sex cu cineva?

Alcoolul iti poate da curajul de care ai nevoie, insa, atunci cand trebuie sa faci sex, acesta nu este prietenul tau. O sa te blocheze și o sa te raneasca. Te-ai trezit vreodata langa o femeie goala și ai realizat ca nu ati făcut sex?

Renunta la fumat

Nu doar ca fumatul nu este deloc excitant dar, nicotina este oribila pentru sanatatea ta, mai ales pentru sanatatea ta sexuala. Dca acest lucru nu te determina sa te opresti, atunci continua sa te confrunti cu situatii in care penisul tau ramane moale desi tu arzi de nerabdare sa faci sex. Fumatul creeaza probleme cu circulatia sangelui, iar acesta ar putea fi motivul pentru care nu poți obtine o erectie.

Iei medicamente?

Poate uneori nu te gandesti la asta, dar daca iei medicamente, penisul tau flasc poate fi un efect adverse. Antidepresive, calmante, pastile anti-anxietate, toate acestea au un impact asupra vietii sexuale. Asdar, daca stii ca urmeaza sa faci sex astazi, incearca sa iei o doza mai mica, daca poti. Dar, bineinteles, consulta-te inainte cu medicul. De fapt, ar trebui sa-i spui acestuia problema pe care o ai pentru a-ti prescrie ceva diferit.

Esti obosit?

Daca lucrezi cu norma intreaga sau nu te simti bine, cum crezi ca vei putea oferi totul in dormitor? Nu esti Superman. Esti obosit și fără energie. Daca trupul tau este daramat, nu ai cum sa-ti pui toata energia intr-o erectie…nu ai energie. Deci, odihneste-te.

Poti incerca niste suplimente alimentare pentru potență

Exista multe suplimente alimentare pentru potență. Daca nu suferi de probleme cu inima, hipertensiune sau orice de probleme cardiovasculare, iti recomand Dragon Power sau alte tipuri de suplimente. Acestea iti vor oferi o erectie, vei capata incredere in tine, vei observa ca nu esti impotent și vei rupe ciclul, scapand de anxietate. Astfel, pe viitor vei putea obtine erectii fără ajutorul suplimentelor, în mod natural, ca pana acum.

suplimente pentru potență

Ar putea fi vorba de o afectiune

Poate ca ai o afectiune sexuala nediagnosticata sau o afectiune de sanatate care nu are legatura cu organele genitale dar totusi iti afecteaza viata sexuala. Asta nu înseamnă ca nu vei mai putea face sex. Asta înseamnă pur și simplu ca trebuie sa te adresezi medicului și sa te asiguri ca nu ai nicio problema mediala.

Nu esti prezent

Mintea ta este in alta parte. Daca esti distras de alte ganduri decat de persoana dezbracata de sub tine, atunci nu vei putea obtine o erectie. Ai putea fi distrat chiar de telefonul mobil sau de televizorul care se aude pe fundal. Daca poți scapa de toate aceste lucruri care iti distrag atentia, fa-o.

Cu cine faci sex?

Esti cu adevărat atras de partenera ta sau ai ales-o doar pentru ca ai simtit ca trebuie? S-ar putea sa-ti dai seama ca ai făcut o greseala și acum nu mai doresti sa faci sex. Asculta, stiu ca baietii simt ca trebuie sa faca sex cu orice fata, dar nu este in regula. Trebuie sa alegi cu cine doresti sa faci sex.

Nu te excita

Poate nu o face asa cum iti place tie. Simti ca ceva nu merge si, desigur, penisul tau nu se întărește și nu te bucuri de moment. Dar tine doar de tine sa-i spui persoanei de langa tine ce iti place. Deci, fii sincer și spune-i acesteia cand ceva nu iti place și arata-i ce ti-ai dori sa se intample.

probleme cu erectia

Anxietate

Asculta, stiu o mulțime de tipi care se confrunta cu aceasta problema. Au o fata care este cu adevărat atragatoare și se ingrijoreaza ca nu ar putea sa o satisfaca. Sau vor sa o impresioneze. Relaxeaza-te. Daca ai ajuns pana aici, este clar ca ea este atrasa de tine. Totul va fi bine.

Whiskey Penis

Te-ai confruntat vreodata cu Whiskey Penis chiar daca nu ai baut alcool? Esti alaturi de o femeie, va dezbracati amandoi, dar pur și simplu nu poți obtine o erectie. Nu iti poți da seama de ce. Te gandesti in sinea ta, ce se intampla? Sunt impotent? Am nevoie de „Pastiluța Albastră”? Ce est in neregula cu mine?

Stii ce? Ni se intampla tuturor!

Uneori, chiar daca nu bei alcool nu poți obtine o erectie, deoarece nu ai nicio legatura emotionala cu acea femeie. Multe femei cred ca barbații sunt ca niste pompe. Ele cred ca barbații sunt pregatiti oricând pentru sex, dar cei mai multi sunt de fapt foarte sensibili. Si multi nu pot face sex doar de dragul de a face sex. Trebuie sa simta o legatura cu persoana de langa ei.

Am avut multe nopti cu whiskey penis. Daca penisul meu nu functioneaza, practic imi spune „hei, nu-mi place foarte mult aceasta femeie.” Mie imi place de ea, cred ca este draguta, dar nu am o legatura reala cu ea. Asadar, daca și tu te confrunti cu whiskey penis nu înseamnă ca este ceva in neregula cu penisul tau, ci probabil esti mai evoluat emotionat decat credeai tu ca esti.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.