Ghid pentru mărirea penisului – metode, rezultate, prețuri

marirea-penisului-pareri

Marirea penisului este un subiect tabu. Imi aduc aminte de interviul unui medic foarte renumit in acest domeniu, care spunea, citez: „despre mărirea penisului mai mult se vorbeste decat se face” si care, prima data cand am auzit, m-a făcut sa rad, insa mai apoi, mi-am dat seama ca a avut foarte multa dreptat. Cei mai multi barbati care incerca sa-si mareasca penisul cu diferite tehnici, mai mult vorbesc decat ajung să obțină rezultate. Motivele sunt numeroase, iar despre ele vom discuta in acest articol in sectiunea adecvata.

Haideti sa vedem in conitnuare, care sunt principalele metode de marire  a penisului, in ce consta fiecare, care sunt costurile dar și riscurile pe care fiecare dintre aceste metode le implica si, cel mai important, care este metoda potrivita pentru fiecare dintre noi.

Sfaturi generale inainte da incepe un „tratament” pentru marirea penisului

  • Trebuie sa iti masori penisul inainte de a incepe – fii realistic și nu trisa nici la prima, nici la urmatoarea masuratoare.
  • Alege o tehnica și tine-te de ea. Nu exista nici un mod de a prezice obtinerea unor anumite rezultate….decat daca renunti sau nici macar nu incerci, caz in care oricum nu o sa ai parte de nici un rezultat
  • Ar trebui sa ai destula rabdare. Aceste moduri de crestere a penisului in dimensiuni pot sa aiba nevoie de câteva luni de zile, iar primele schimbari care pot sa fie observate pot sa apara după câteva saptamani bune.
  • Evita durerea. O senzatie mica de discomfort este normala. Totusi, daca te doare, ar trebui sa te opresti și sa te gandesti daca aplici metoda repsectiva în mod corect sau daca ar trebui sa folosesti o alta metoda.
  • Cand a fost prima data cand ai considerat ca penisul tau este de mici dimensiuni? De ce s-a intamplat acest lucru?
  • Ii pasa vreunei persoane de cat de mare este penisul tau? De ce?
  • Cum ti-ar place ca penisul tau sa arate în mod ideal ?
  • Lucreaza in privinta stimei de sine. Daca tu ai o atitudine proasta atunci cand vine vorba de penisul tau, atunci nu mai conteaza ce dimensiuni are. In cazul unor oameni, o stima de sine mai pozitiva vine în mod natural. Alti oameni trebuie sa lucreze in aceasta privinta. Poti sa incerci sa incerci sa faci acest lucru: sa iti spui “Imi place de mine insumi”. Zambeste atunci cand o spui. Spune-o din nou și din nou. Ar trebui sa iti spui acest lucru de câteva zeci sau chiar sute de ori in fiecare zi.
  • Poti sa iti tunzi parul pubian pentru ca penisul tau să pară ca este mai mare. Eventual sa slabesti daca esti supraponderal Incepe sa mergi la sala și sa faci exercitii fizice! Reducerea grasimii corporale iti va face penisul să pară mai mare

Ce cred femeile despre dimensiunea penisului partenerului/partenerilor?

Este in regula daca o femeie vorbeste cu barbații in legatura cu dimensiunile unui penis? Am gasit  din intamplare și am citit multe dintre comentariile și intrebarile care au fost puse aici.

Am fost cu unii barbati ce aveau un penis de peste 23 de centimetri și tot ceea ce pot sa zic este faptul ca ei erau atat de plini de ei insisi, ca eu preferam sa nu am nici o relatie cu ei, desi chiar puteau sa “si-o traga”. Eu am mai descoperit de asemenea ca barbații care sunt bine dotati considera ca au tot ceea ce le trebuie. Nu este asa. Eu am avut doi parteneri care au ajuns sa aiba “sotii trofeu”, care aratau bine, dar dar isi doreau sex foarte rar sau chiar deloc și nu erau sexy nici in viata reala, nici in dormitor. Ei probabil ca se simt cu ele asa cum se simt și femeile cu un barbat care este foarte bine dotat, dar care nu este pregatit la nici un alt capitol.

Eu sunt intr-o relatie cu actualul iubit intr-o relatie de aproximativ 4 ani. El abia daca are 13 centimetri in pantaloni. Poate din cauza faptului ca el nu este prea dotat, el a reusit sa lucreze asupra mai multor parti din personalitatea sa și in privinta tehnicilor sale. El nu m-a lasat niciodată nesatisfacuta. El mereu se asigura de faptul ca am parte de cat mai multe orgasme. El isi foloseste mainile, limba, gura, coapsele și chiar și degetele de la picioare. El e curat și foarte bine ingrijit. El imi spune ca sunt frumoasa și ca ma doreste de fiecare data atunci cand este cu mine.

De fiecare data. Stii cat este de dragut pentru o femeie ca ea sa auda aceste lucruri din nou și din nou? Chiar o face să se simtă bine. El ma atinge cu blandete de fiecare data atunci cand suntem in public. El face tot felul de lucruri ca sa ma surprinda în mod placut, cum ar fi de exemplu faptul ca apare cu o cutie de ciocolata și cu o sticla de sampanie. El ma suna de câteva ori pe zi, atunci cand are chef de sex, și imi spune ce urmeaza sa imi faca atunci cand ne intalnim din nou.

Acest lucru este foarte excitant. Este foarte distractiv sa fii cu el și chiar reuseste sa ma faca sa rad foarte des. Eu mereu ma intorc pentru mai mult, pentru ca imi place foarte mult sa fiu cu el. Una dintre prietenele mele m-a intrebat cum este sa fiu cu el și i-am zis sa isi imagineze o partida foarte buna de sex, la care sa adauge și un masaj. Ea se simte geloasa, pentru ca o face și pe ea sa rada mult atunci cand iesim cu totii împreună. Cine stie, poate ca o sa reusim sa o convingem sa participe la o partida de sex in trei. Noi doi suntem de acord.

Mie imi plac barbații și imi place sa ma bucur de sexul cu ei. Daca as avea de ales, eu as cauta ceva mai mult decat dimensiunile penisului și eu cred ca nu sunt prea diferita fata de majoritatea femeilor. Femeile pe care le cunosc sunt interesate mai mult de persoana de care este atasat penisul decat de dimensiunile acestuia.

Daca vrei sa afli mai multe despre marirea penisului, atunci aceasta pagina este ceea ce cauti.. Nu ai nevoie de dispozitive scumpe, de ritualuri elaborate sau de discutii și instructiuni extensive. Ghidul nostru “Totul despre marirea penisului” îți oferă toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie cat mai buna și pentru a incepe.

Menține-ți penisul în formă

Functia sexuala scade pe masura ce imbatranim, dar exista modalitati prin care putem incetini sau chiar opri acest proces pentru a ne asigura ca ne bucuram de sex și la o varsta inaintata. Pe masura ce nivelul de hormonul masculin la barbati scade, acestia s-ar putea sa aiba nevoie de mai mult timp pentru a se excita, să obțină o erecție și sa atinga orgasmul.

Disfunctia erectila este asociata cu procesul de imbatranire și multi barbati observa ca functia sexuala incepe sa scada intre 40-70 de ani.

Modificari fizice ale penisului

  • Culoare – Penisul sufera mai multe modificari fizice pe masura ce barbații imbatranesc. Fluxul redus de sange la nivelul penisului poate determina capul sau glandul penisului sa-si piarda culoarea purpurie si, la fel ca parul de pe cap și de la axile, parul pubian devine mai subtire și mai rar.
  • Marimea – Pe masura ce un barbat castiga mai mult in greutate, s-ar putea sa observe ca penisul pare sa se micsoreze, dar acest tampon de grasime pre pubian face ca penisul sa arate mai scurt atunci cand baza penisului este, de fapt, ingropata in tamponul de grasime. Pierderea in greutate va arata ca, de fapt, penisul nu s-a micsorat.
  • Reducerea dimensiunii penisului – Pe masura ce un barbat imbatraneste, penisul sau se poate micsora ca urmare a depunerii lente de placi de grasime in arterele minuscule ale penisului, ceea ce reduce fluxul de sange. Cunoscut sub numele de ateroscleroza. Acest proces apare și in vasele de sange care inconjoara inima. Acumularea de colagen inelastic (tesut cicatricial) in interiorul tecii fibroase intinse care inconjoara camerele de erecție poate duce la erectii mai mici. Interventia chirurgicala, cum ar fi prostatectomia radicala, poate determina penisul sa se micsoreze. Aproximativ 70% dintre barbații care se supun acestui tip de interventie chirurgicala pentru a indeparta cancerul de prostata, se confrunta cu reducerea dimensiunii penisului, dar aceasta variaza de la un barbat la altul.
  • Scaderea sensibilitatii – Pe masura ce un barbat imbatraneste, poate observa ca sensibilitatea penisului sau a scazut, fiindu-i mai greu sa atinga o erecție și sa aiba orgasm. Acest lucru nu afecteaza, de obicei, functia sexuala și nu face sexul mai putin placut.

Mentine-ti sanatatea penisului

In afara de examinarea regulata a autoexaminarii testiculare, este important sa verifici sanatatea penisului observand orice modificare a pielii, umflaturi și secretii neobisnuite. In general, majoritatea simptomelor sunt benigne și ușor de tratat, unele pot fi simptome ale unei boli cu transmitere sexuala. Solicita intotdeauna ajutorul medicului, chiar daca esti o persoana mai rusinoasa.

Exista multe afectiuni care provoaca umfaturi, multe dintre ele fiind ușor de tratat.

Modalitati simple prin care poți depasi aceste probleme și iti poți imbunatati viata sexuala

Barbatii pot folosi jucarii sexuale pentru a-si mentine penisul intr-o stare de functionare sanatoasa și pentru a se bucura de orgasme mai puternice și erectii mai mari.

Pompe pentru penis

Pompele pentru penis sunt bune pentru imbunatatirea circulatiei si, daca sunt folosite zilnic, pot imbunatati dimensiunea și calitatea erectiilor, ceea ce poate duce la orgasme mai puternice. Bathmate Hydromax foloseste apa pentru a se asigura ca se aplica un vid sigur pe intregul penis, fara  a fi nevoie de un inel de constrictie.

Folosirea apei calde relaxeaza tesuturile penisului și îmbunătățește fluxul de sange in intregul penis, in timp ce vidul deschide tesuturile și vasele de sange. Folosind o hidropompa reduci riscul de supra-pompare, o problema care poate aparea la alte dispozitive. Folosind Bathmate pentru 15 minute pe zi vei putea evita disfunctiile erectile.

Vibratoare pentru barbati

Exista multe produse inteligent concepute pentru a stimula penisul, crescand sensibilitatea și placerea sexuala.

Fun Factory Cobra v2

Fun Factory Cobra v2 a fost conceput special pentru a stimula glandul penisului. Deschiderea din silicon este proiectata pentru a imbratisa capatul penisului, oferind in acelasi timp senzații puternice prin doua motoare. Cobra v2 are, de asemenea, 11 viteze și moduri de stimulare diferite, ceea ce înseamnă ca te poți bucura de o varietate de plăceri sexuale.

Cobra Libre Negru – Masturbator cu Vibratii pentru Glandul Penisului

Rocks Off Hand Solo

Rocks Off Hand Solo ofera o masturbare masculina speciala, deoarece are un maner suficient de ușor pentru barbații cu probleme de dexteritate manuala. Hand Solo ascunde creste și contururi secrete in mansonul interior, oferind senzații placute. Dispozitivul este, de asemenea, 100% impermeabil.

Hand Solo Rocks Off – Masturbator cu Vibrații, 11 cm

Fleshlight Quickshot Pulse de la Fleshlight

Fleshlight Quickshot Pulse de la Fleshlight este un masturbator din silicon moale, ideal pentru a fi folosit pentru o partida de masturbare, in propria intimitate. De asemenea, poate fi folosit și jocurile de cuplu, pentru sex oral, garantand plăceri mai crescute in timpul sexului oral. Un masturbator de nota 20!

Pulse Fleshlight – Masturbator din Silicon Moale, 11 cm

Masturbatoare masculine

Fleshlight este unul dintre cele mai populare masturbatoare, oferind diferite modele și texturi pentru cei mai exigenti barbati. Are un interior neted și matasos, perfect pentru penisurile de diferite dimensiuni și ideale pentru cei care sunt prea sensibili și vor sa reziste putin mai mult in timpul sesiunilor solo. Fleshlight Vibro ofera, de asemenea, vibratii pentru a duce placerea sexuala la nivelul urmator.

masturbatoare care fac penisul mai erect

Distractiv de utilizat, masturbatorul masculin Verspanken ofera un design simplu și insertii interschimbabile pentru a satisface toate nevoile barbatilor.

Inele pentru penis

Purtarea unui inel pentru penis in timpul actului sexual poate creste dimensiunea penisului și poate face erectia sa dureze mai mult. Inelele pentru penis vin in multe modele, de la simple inele de silicon precum Rocks Off Rudy Rings, Dr Roccos The Cog’s Cox și pana la inele vibrante, precum Je Joue Mio care ofera valuri de vibratii prin penisul tau. Nu sunt potrivite pentru barbații care au probleme cu circulatia sangvina și nu trebuie sa fie folositi mai mult de 30 de minute.

inele care ajută la mărirea penisului pe parcursul actului sexual

Exercitii pentru podeaua pelvina

Barbatii au și podea pelvina, la fel ca și femeile, dar foarte putini sunt constienti ca exercitiile pentru podeaua pelvina pot creste duritatea și rigiditatea penisului, imbunatatind calitatea erectiilor. Este recomandat sa soliciti sfatui unui fizioterapeut pentru a primi indicatii privind modul de efectuare al exercitiilor.

Lubrifiantul nu este doar pentru femei

Folosirea lubrifiantului in timp ce primesti masturbare manuala nu daor ca te face sa te simti bine, dar ii permite și partenerei sa se excite. A avea un penis sau un vagin bine lubrifiat nu numai ca îmbunătățește placerea sexuala, ci previne și deteriorarea tesuturilor delicate ale vaginului și penisului. Poate ajuta, de asemenea, la prelungirea actului sexual.

Barbatii in varsta se confrunta cu provocari sexuale diferite și probleme de excitare. De multe ori nu se mai excita cand vad o femeie imbracata sumar. Deoarece au nevoie de excitare genitala mai lunga pentru a obtine erectia, utilizarea unui lubrifiant poate intensifica placerea sexuala, contribuind la cresterea erectiilor.

lubrifianți de calitate pentru îmbunătățirea erecției

Integrarea jucariilor pentru barbati in actul sexual și in rutina zilnica poate ajuta la prevenirea problemelor de disfunctie erectila.

Cum să folosești o pompă pentru penis? Ghidul pentru curioșii începători

Nu ai auzit niciodată de o pompă pentru penis? Este potrivita pentru cei care nu sunt multumiti de penisul lor. Dar inainte de a incerca o pompă pentru penis, invata cum sa o folosesti în mod corect.

Pompa pentru penis este una dintre acele inventii minunate create pentru a creste stima de sine a barbatului prin marirea penisului. In comparatie cu celelalte optiuni pentru marirea penisului, pompa este probabil cel mai complicat gadget. Este important să știi cum sa o folosesti în mod corect, asa ca citeste mai departe.

Pompe ideale pentru mărirea penisului

Complexitatea functionarii sale ridica adesea intrebari cu privire la eficacitatea acesteia. Dar inainte de a intreba despre eficacitate, ar trebui sa fii interesat depsre modul in care se foloseste corect o pompă pentru penis?

Din ce sunt confectionate pompele pentru penis?

Exista o multime de marci de pompe și toate sunt construite in jurul aceluiasi concept de design. Pompele pentru penis au forme și dimensiuni diferite, dar toate au aceste trei piese de baza.

  • Cavitate etansa – Aici se duce micul tau organ in timpul procesului de extindere. Poate fi făcut din diferite materiale precum plasticul rigid, fibra din sticla sau sticla. Structura trebuie sa fie suficient de rezistenta pentru a rezista la o anumita cantitate de presiune in vid care vine odata cu pomparea. Dar suficient de mare pentru a gazdui diferite dimensiuni ale penisului.
  • Pompa – Pompa este partea care extrage aer din cavitate in timpul procesului de marire. Aceasta este conectata de obicei la cavitate printr-o anumita lungime de tub in care aerul trece spre pompa. Pompele pot fi electronice sau manuale.
  • Banda pentru penis sau inelul de constrictie – Inelul de constrictie se gaseste de obicei la baza cavitatii etanse in care penisul este de obicei introdus. Aceasta asigura o strangere etansa la baza penisului erect, pentru a mentine cavitatea etans și a mentine penisul in lungime după procesul de pompare.

Cum se foloseste o pompă pentru penis

Metoda de folosire a pompei pentru penis variaza in functie de design-ul produsului. Pompele cu baterii includ și un pic de interventie manuala in timp ce pompele de baza actioneaza ca o pompă de san. Dar, in ciuda diferentelor, pompele pentru penis necesită urmarea unor pasi de baza.

Introducerea penisului erect in interiorul cavitatii etanse

Asigura-te ca penisul tau este erect și introdus complet in cavitate de la baza la varf.

Securizarea benzii la baza penisului

Banda trebuie sa fie fixata perfect la baza penisului, pentru a preveni intrarea aerului pe masura ce utilizatorul incepe sa pompeze aerul afara. Pentru a facilita acest lucru, majoritatea producatorilor de pompe le recomanda barbatilor sa-si rada parul pubian pentru ca pompa sa se potriveasca perfect.

Scoaterea aerului

Poti face acest lucru manual sau apasand un comutator in functie de marca pompei de penis. Acest proces aspira aerul din interiorul cavitatii unde se afla penisul și il face pe utilizator sa simta o anumita presiune din vid.

Monitorizarea presiunii

Nivelurile de presiune sunt monitorizate, iar utilizatorii sunt incurajati sa mentina presiunea la un anumit nivel și un anumit numar de minute, in functie de regimul de pompare prescris utilizatorului. Daca este necesar, in timpul procesului, presiunea se poate mari sau reduce.

Intretinere după pompare

Dupa procesul de pompare, penisul este lasat sa se relaxeze. Utilizatorii sunt, de asemenea, incurajati uneori sa-si maseze penisul pentru a lasa sangele sa curga prin cavitati.

Tehnici de pompare

Pomparea penisului nu presupune un singur proces. Exista diferite procese pe care pomparea le cere pentru a face stimularea cresterii penisului mai eficienta.

Scuturarea

Aceasta implica agitarea sau miscarea tubului etans pentru a stimula penisul și a-l mentine erect pe intreaga sesiune de pompare. Aceasta tehnica este adesea necesara in sesiuni mai lungi, unde penisul pierde erectia pe masura ce timpul trece.

Invelirea

Aceasta tehnica simpla impune utilizatorului sa puna o sursa de caldura in jurul cavitatii etanse care inconjoara penisul. Incorporarea caldurii dilata vasele de sange in penis, permitandu-i sa ramana erect mai mult in timpul sesiunii. Pentru aceasta tehnica pot fi folosite tampoane de încălzire, paturi sau pachete calde. Utilizatorii ar trebui sa fie atenti la temperatura, daca nu doresc sa sfarseasca cu un penis ars și plin de pustule.

Mulgerea

Mulgerea este o alta metoda de a stimula procesul de crestere și se realizează prin miscarea cilindrului etans in sus și in jos, ca masturbarea. Procesul accelereaza circulatia sangelui pastrand penisul erect.

Sfaturi pentru utilizatorii de pompe

Analizeaza pompa pentru penis

Citeste manualul. Stiind cum functionează pompa și ce poate și nu poate face, te asiguri  ca folosesti pompa in siguranta și vei sti ce sa faci pentru a obtine un penis vizibil mai lung.

Evita pomparea excesiva

Pomparea excesiva incordeaza penisul și constrange fluxul de sange in jurul bazei, cauzand neplaceri. In plus, pomparea excesiva va rupe cilindrul și va trimite fragmentele distruse in locul in care este conectat.

Utilizeaza pompa conform prescriptiilor

Nu folosi pompa in exces și odihneste-te. Suntem siguri ca doresti sa obtii rezultate rapide. Folosirea pompei fără respectarea instructiunilor nu face decat sa conduca la vatamare și la o posibila dezmembrare.

Consulta un medic inainte de a incerca o pompă

Ca orice alta forma de activitate cu un anumit risc pentru sanatate, și folosirea pompei ar trebui sa se faca doar după consultarea unui medic. Acesta iti poate oferi sfaturi care te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite.

Pompa pentru penis poate fi cel mai bun prieten al barbatului sau cel mai rau dusman. Avand suficiente cunostinte despre cum se foloseste o pompă, vei obtine cei 2-3 cm la care ai visat intotdeauna.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.