Titan Gel – Ce este și cum se folosește?

titan gel

Titan gel este un produs natural care se aplica local, special conceput pentru a mari penisul atât în lungime cât și in grosime. Este utilizat pentru imbunatatirea performantelor sexuale și se spune ca poate ajuta la cresterea penisului in dimensiuni și poate ajuta barbații sa aiba parte de partide mai lungi de sex.

Unele studii au dovedit ca Titan Gel poate creste penisul cu pana la 7 centimetri. De asemenea, acest produs îmbunătățește libido-ul și poate combate ejacularea precoce, prelungind durata sexului de pana la 3 ori.

Totusi, studiile care au demonstrat aceste rezultate au afirmat ca gelul trebuie folosit împreună cu o pompă pentru marirea penisului. Folosit fără un dispozitiv pentru marirea penisului, gelul nu poate oferi nici pe departe aceste rezultate și totodată dureaza mai mult pana se pot observa acestea.

Deoarece foarte multi utilizatori au folosit Titan Gel fără o pompă pentru erectie, acestia au fost dezamagiti de rezultate.

De fapt, multiple studii efectuate in Filipine pe barbații care folosesc Titan Gel împreună cu o pompă pentru marirea penisului, au cu 85% mai multe sanse să obțină rezultate pozitive.

Pompe pentru penis care se potrivesc cu Titan Gel

Avand in vedere rezultatele pe care pompa pentru penis și Titan Gel le au împreună, acestea au inceput din ce in ce mai des sa fie recomandate de specialisti pentru a fi utilizate împreună.

Cum functionează Titan Gel? Cum se foloseste?

In primul rand, este bine sa intelegem ca Titan Gel a fost dintotdeauna utilizat în mod gresit de majoritatea utilizatorilor, motiv pentru care exista foarte multe pareri negative. Acest gel ajuta intr-adevara la marirea penisului, insa nu acesta este scopul sau direct.

Acest gel a fost conceput pentru a lucra împreună cu un dispozitiv pentru mărirea penisului (cum ar fi o pompă). Gelul inmoaie tesutul penisului, in timp ce pompa trage de acesta. Conform teoriei medicale care spune ca celulele dilatate se multiplica, penisul tau va reusi astfel sa creasca in dimensiuni.

Folosind doar gelul, rezultatele vor fi mult mai slabe și va dura mult mai mult pana sa fie observate. Folosite împreună, rezultatele vor fi mult mai rapide.

Folosind Titan Gel, poți mari penisul cu pana la 2 cm, dar împreună cu pompa pentru marire poți obtine pana la 7 cm in plus!

Ce spun medicii și clientii despre varianta Titan Gel + pompa pentru marirea penisului?

Atat doctorii cât și clientii care au incercat aceasta solutie pentru marire au fost de-a dreptul uimiti de rezultate. Urologii de pretutindeni au inceput sa le recomande ca o alternativa e medicamentelor pentru a obtine un penis mai mare și totodată pentru a imbunatati performanțele sexuale.

Totodata, Titan Gel are efect benefic chiar și asupra pielii de pe penis, crescand elasticitatea acestuia cu pana la 80% pentru a se potrivi cu noile dimensiuni ale penisului tau. Medicii chirurgi incep sa recunoascta Titan Gel  și pompa pentru marire o varianta mult mai sigura decat operatia.

Clientii au fost de asemenea fascinati de noile descoperiri și multi sustin ca au observat rezultate după doar 2 saptamani de utilizare, in timp ce persoanele care au folosit doar  doar Titan Gel sau doar o pompă pentru marire sustin ca rezultatele apar după 2 luni de la utilizare iar deseori abia daca sunt vizibile.

titan gel erectie

Unii din utilizatorii Titan Gel sustin ca au folosit gelul (fara pompa) pentru câteva luni și tot ce au obtinut a fost o erecție mai puternica, dar niciun milimetru in plus.

Titan Gel și exercitiile jelq – se potrivesc împreună?

Exista totodată foarte multi utilizatori care sustin ca au avut rezultate benefice utilizand Titan Gel in timp ce faceau exercitii de jelqing.

Avand in vedere ca exercitiile jelq functionează precum o pompă pentru penis, da, poți obtine rezultate și prin aceasta combinatie.

Totusi, avand in vedere ca pompele pentru mărirea penisului sunt mult mai eficiente decat exercitiile jeql, rezultatele sunt mai bune in cazul in care folosesti o pompă.

Este bine de stiut ca exista și alte produse, pe langa Titan Gel care se potrivesc cu pompele pentru penis și pot oferi aceleasi rezultate.

Produse pentru erecție care înlocuiesc cu succes Titan Gel

Asadar, cei care doresc sa profite din plin efectele Titan Gel, este recomandat să folosească o pompă pentru marire. Celor care nu au bani sau pur și simplu doresc sa incerce o alternativa, pot incerca o combinatie de gel cu exercitii de jelqing.

Efectele Titan Gel împreună cu o pompă pentru marirea penisului

S-a demonstrat de multe ori ca aceasta combinatie are efecte benefice precum:

  • Cresterea in lungime și diametru a penisului
  • Îmbunătățește circulatia sangelui din corpul cavernos al penisului, care ajuta la obtinerea unei erectii de mai lunga durata
  • Creste productia de hormonul masculin, oferind o stare generala de bine utilizatorului și totodată crescand performanțele sexuale
  • Îmbunătățește volumul și calitatea spermei
  • Prelungeste actul sexual și sensibilizeaza penisul, făcând sexul mai placut
  • Creste apetitul sexual, ajutand barbații care, datorită stresului sau medicamentelor, nu mai au dorinta sexuala la fel de puternica

Cine poate beneficia de Titan Gel?

Acest gel le este recomandat tuturor barbatilor, in special celor cu urmatoarele probleme

  • Cei care au o stare generala proasta sau au făcut o obsesie datorită penisului lor de mici dimensiuni
  • Barbatilor care au erecție slaba sau deloc
  • Barbatilor care au problema cu nivelul de sperma
  • Barbatilor care au libidoul la pamant

Efectele secundare Titan Gel

Acest produs, de regula nu are efecte secundare deoarece este conceput in mare parte din ingrediente naturale. Cu toate acestea, exista anumite efecte secundare care pot aparea in unele cazuri:

  • iritatie usoara la nivelul penisului
  • inflamatie
  • umflaturi
  • senzatie de arsura
  • senzatie de intepaturi
  • inrosire la nivelul penisului
  • senzatie de cald și de gadilituri

Ce ingrediente contine Titan Gel?

Titan Gel contine doar ingrediente naturale precum uleiuri esentiale, extracte și amioacizi. Aceste substante includ:

  • L-arginina: L-arginina este un aminoacid care care s-a dovedit foarte eficient pentru imbunatatirea performantelor sexuale, crescand nivelul de oxide din sange. De asemenea, este unul din compomentele principale ale creatinei, care este un alt nutrient esential care imbnuatateste vitalitatea barbatilor.
  • Extract de Ginkgo Biloba: Ginkgo Biloba este un extract din frunzele copacului chinezesc numit copacul Gingko. Se crede ca ajuta la cresterea penisului in dimensiuni, in principal datorită beneficiilor sale asupra circulatiei sangelui.
  • Extract de ciulin: Ciulinul este o planta cunoscuta pentru imbunatatirea hormonul masculin, crescand astfel apetitul sexual și performanțele sexuale
  • Extract de maca: Pudra de radacina de maca provine dintr-o leguma din Peru, cunoscuta sub numele de „ginseng peruvian”. Principalul sau efect este de a creste elasticitatea tesutului pubian.
  • Iarba tapului: Aceasta planta provine din China și este utilizată de sute de ani pentru imbnuatatirea apetitului sexual și pentru tratarea disfunctiilor erectile. Ajuta la dilatarea celolelor vaselor de sange, crescand spatiul dintre celule.
  • Licheni: Lichenii sunt cunoscute pentru efectele lor benefice asupra circulatiei sangelui și prevenirea congestiei.

Aceste 7 ingrediente au împreună un efect extraordinar pentru elasticitatea penisului, pentru apetitul sexual, pentru erecție și totodată pentru marirea penisului.

Cum functionează și cum se foloseste Titan Gel?

Titan Gel este aplicat ușor pe penis intre 1 și 3 ori pe zi. Datorita extractelor și plantelor pe care le contine, acest gel este considerat foarte eficient, in special cand este folosit împreună cu o pompă pentru marirea penisului.

Datorita pectinelor și aminoacizilor continuti, acest produs ajuta la cresterea in dimensiuni a penisului. Acest lucru este datorat in special fluidelor intracelulare, care cresc stimuleaza fluxul de sange din corpul cavernos, ajutand astfel la obtinerea unei erectii mai puternice și de mai lunga durata.

Aminoacizii ajuta totodată la largirea vaselor de sange, cauzand erectii mai puternice.

De asemenea, nutrientii esentiali de fier, zinc, sodiu și calciu ajuta la mentinerea unei erectii puternice și totodată pot ajuta chiar la marirea penisulu in dimensiuni.

Avand in vedere constitutia produsului Titan Gel, acesta poate fi absorbit de organism imediat, avand efecte foarte rapide asupra erectiei.

Asadar, cu toate ca imbunatatiri la nivelul dimenisiunilor nu se vor vedea de la bun inceput, veti observa o imbunatatire rapida in erectie.

Cum se foloseste Titan Gel

Iata cum se foloseste produsul, pas cu pas:

  1. In primul rand, spala penisul bine
  2. Usuca-l sau sterge-l cu un prosop
  3. Stimuleaza-ti penisul pentru a obtine o erectie
  4. Foloseste intre 0.5 și 2 ml de gel pe penis, masand ușor pana se absoarbe complet.
  5. Foloseste o pompă pentru mărirea penisului pentru a obtine rezultate mai rapide in marime
  6. Fa dus folosind un sapun obisnuit, prietenos cu pielea.

Iata câteva sfaturi de la vedetele porno care folosesc Titan Gel:

  • Daca faci exercitii de jelqing, nu le fa cand penisul este 100% erect. Avand in vedere ca exercitiile jelq constau in indoirea penisului, acestea pot provoca daune serioase daca sunt facute pe un penis 100% erect. Este indicat sa faci exercitile de jelqing cand penisul este intr-o erecție undeva intre 40% și 80%.
  • Nu incepe exercitii de jelqing rapid. Incepe mai intai incet, prin miscari usoare și le fac mai puternice și mai dese pe parcurs, după ce ti-ai antrenat deja putin penisul. Acest lucru ajuta penisul sa devina mai erect intr-un timp scurt.
  • Inainte sa faci exercitiile de jelqing, incalzeste-ti zona genitala pentru a face tesutul mai flexibil, prevenind disconfortul

Atentie: Exercitiile de marire cu ajutorul pompei pot fi facute chiar și pe un penis 100% erect

Cum se fac exercitiile de jelqing cu Titan Gel

Exista mai multe tehnici de jelqing care pot ajuta la obtinerea unor rezultate mai bune atunci cand folosesti Titan Gel. Noi iti vom prezenta doua dintre cele mai poulare:

Prima tehnica de jelqing

Aplica o cantitate suficienta de gel pe penis. Daca in timpul exercitiilor, cantitatea de gel nu este suficienta, mai poți adauga.

Formeaza litera „O” cu ajutorul degetului mare și aratatorului. Aplica presiune folosind aceasta forma pe baza penisului. In timp ce aplici presiune, mergi inspre varful penisului, pentru a duce sangele in varf.

Fa aceste exercitii pana la baza penisului. Pe urma, fa acelasi exercitiu și cu cealalta mana. Fa aceste exercitii de 200-300 de ori pe zi.

Dupa câteva saptamani, cand penisul tau s-a obisnuit cu aceste exercitii, poți creste numarul la 500 de miscari pe zi.

A doua tehnica de jelqing

Aplica niste gel pe penisul relaxat de la baza catre varf. Flosind doar doua degete (aratatorul și inelarul), aplica presiune pe baza penisului și trage in sus. astfel incat penisul tau va avea glandul indreptat inspre piept.

Repeta exercitiile, precum și in cazul de mai sus, de aproximativ 200 de ori pe zi și creste numarul la 500 de miscari după câteva saptamani.

Atentie: Penisul trebuie sa fie intr-o erecție usoara pentru a putea face aceasta tehnica de jelqing.

Rezultatele Titan Gel

Titan Gel are rezultate benefice pentru organism. De la o erecție mai puternică pana la un penis mai mare, cu siguranta vei observa imbunatatiri.

Cu toate acestea, daca vrei intr-adevar sa vezi rezultate pozitive, este indicat sa folosesti o pompă pentru marirea penisului, care poate creste rezultatele cu pana la 85%!

De asemenea, și exercitiile jelq ajuta, insa nu la fel de mult precum pompele pentru erectie.

Titan Gel – Pro și Contra

Care sunt avantajele și dezavantajele utilizarii acestui produs.

Pro:

  • Penisul tau va creste in dimensiuni și in marime
  • Placerile vor fi mai intense in timpul sexului
  • Combate ejacularea precoce
  • Îmbunătățește performanțele sexuale
  • Te ajuta sa obtii o erecție mai puternica

Contra:

  • Exista multi vanzatori care vand Titan Gel contrafacut – trebuie sa ai grija de unde il cumperi. Just Love nu comercializeaza acest produs.
  • Cu toate ca e pe baza de ingrediente naturale, acesta contine și anumite ingrediente care nu sunt naturale.

Concluzie – Functioneaza sau nu?

Conform ultimelor studii, Titan Gel este eficient, in functie de asteptarile tale și de modul in care il folosesti. De exemplu, daca il folosesti ca atare, fără sa faci exercitii jelq, poți obtine rezultate bune, sau poți obtine doar o imbunatatire a performantei sexuale.

Daca faci exercitii de jelqing, sansele ca penisul tau sa creasca in dimensiuni vor creste considerabil.

Daca vrei totusi sa obtii rezultate maxime, iti recomand sa folosesti o pompă pentru mărirea penisului împreună cu Titan Gel: Impreuna, cele doua te ajută să obtii pana la 7 cm in plus iar rezultatele vor fi mult mai repede vizibile: după numai 2 saptamani de utilizare.

Asadar, daca vrei sa obtii un penis mai mare, mai puternic și daca vrei cresti penisul in dimensiuni, iti recomand sa le folosesti împreună.

Cu toate ca Just Love nu comercializeaza Titan Gel, poți incerca altfel de produse pentru mărirea penisului care sunt la fel de eficiente cand sunt utilizate împreună cu o pompă pentru marirea penisului.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.