Toy Boy, Manechinele cu Penis. Ce sunt și cui sunt destinate?

toy boy papusa sexuala masculina

Pentru foarte multe persoane, este extrem de dificil sa mentina o relatie stabila atat la nivel emotional cât și mental. Pentru acestea, papusile gonflabile au fost exact ceea ce le-a trebuit. Cu toate ca la inceput papusile sexuale se considerau a fi potrivite doar pentru perversi cu bani, au devenit din ce in ce mai populare.

Initial, pe piata au aparut doar modele feminine de papusi, insa cu timpul au inceput sa apara și Toy Boy, papusi sexuale masculine. Acestea sunt niste papusi gonflabile care arata ca barbații și sunt concepute cu un dildo pe post de penis. Astfel, femeile se pot bucura de partide de sex realistice, exact ca și cum ar face sex cu un barbat!

Cu ajutorul papusilor gonflabile Toy Boy, femeile nu trebuie sa mai aiba grija unei relatii. Sunt multe femei care pur și simplu nu reusesc sa mentina o relatie stabila. Indiferent care ar fi motivul, aceste papusi le ajuta sa experimenteze cum ar fi sa aiba o relatie stabila, fără toate grijile și responsabilitatile pe care le are o relație adevărată.

Păpuși gonflabile, perfecte pentru bărbații ce doresc o femeie focoasă disponibilă oricând vor ei

Din ce sunt facute papusile Toy Boy?

Papusile masculine Toy Boy sunt facute din mai multe materiale, in functie de calitatea acesteia. Sunt multe femei care doresc pur și simplu o papusa gonflabila masculina, fără sa aiba foarte multe asteptari. Acestea sunt de regula facute din latex sau alte materiale similare iar pretul acestora este destul de mic.

Cu toate acestea, exista și papusi masculine Toy Boy realistice facute din materiale de calitate precum silicon, prevazute cu schelet metalic pentru a le pune in orice pozitie doresti. Acestea seamana mult mai mult cu un bărbat adevărat, atat vizual cât și la atingere, deoarece materialul din care sunt facute seamana perfect cu pielea umana. De regula, aceste papusi au un pret mai ridicat.

Încearcă păpușa sexuală Gary B. Lovedoll – Aceasta este prevăzută cu un vibrator pe post de penis ce-ți va oferi cele mai puternice orgasme!

Gary B. Lovedoll – Păpușă Gonflabilă Masculină cu Vibrator, 160 cm

Asadar, exsita papusi gonflabile masculine care satisfac toate nevoie unei femei. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi papusa Toy Boy in functie de nevoile și asteptarile tale.

S-a descoperit ca femeile sunt mult mai pretentioase la material decat barbatii. Din acest motiv, sunt mai mai multe papusi masculine din silicon decat feminine.

Atat in cazul papusilor din silicon cât și in cazul celor gonflabile, dildo-ul (penisul papusii) este făcut dintr-un material de calitate, precum silicon sau TPE/TPR pentru a face penetrarea usoara și plăcută.

Exista de asemenea, jucarii care scot tot felul de sunete (cum ar fi gemete) pentru femeile care doresc aceasta functie.

Sfat: Dacă vrei o păpușă masculină capabilă să-ți ofere orgasme puternice, încearcă Big Roy!

Big Roy – Păpușă gonflabilă Masculină de Mărime Naturală, 134 cm

Ce dimensiuni au papusile gonflabile?

In ceea ce priveste papusile Toy Boy, exista o varietate uriasa de dimensiuni. De la papusi mici, de câteva zeci de centimetri inaltime pana la papusi de marime naturala, de 160-170 cm inaltime sau chiar mai mari.

Cat despre greutatea papusilor Toy Boy, cele din silicon cu schelet metalic sunt evident cele mai grele. Papusile gonflabile sunt cele mai usoare, datorită faptului ca sunt umplute cu aer. Multe papusi Toy Boy au doar câteva zeci de centimetri pentru a nu cantari foarte mult și pentru a avea un pret redus.

Papusile Toy Boy de calitate au intre 160 cm și 190 cm

Inaltimea este un factor important pentru alegerea partenerului de catre femei. Papusile Toy Boy mai inalte sunt considerate mai sexi (exact ca și in cazul barbatilor adevărati).

Din acest motiv, majoritatea papusilor gonflabile au o greutate destul de ridicata, deoarece contin mai mult material. Asigura-te ca poți manevra papusa și o poți pune in pozitia dorita inanite sa o cumperi.

Diferenta intre papusile sexuale feminine și Toy Boy

Papusile sexuale de model feminin sunt adesea facute din TPE, un material care le face mai moi, excelent pentru sani sau fese. In cazul papusilor Toy Boy, aceasta nu este tocmai senzatia pe care o cauta femeile.

Din acest motiv, papusile sexuale masculine sunt mai adesea facute din silicon, care este un material mai ferm, deoarece cresc realismul jucăriei, facandu-le sa semene mai mult cu fizicul barbatilor.

Particularitatile unei papusi Toy Boy

In general, papusile masculine Toy Boy nu au la fel de multe funcții precum cele pentru barbati.

Barbatii doresc papusi sexuale feminine cu sani mari, voluptosi și moi, pe cand femeile doresc papusi cu muschi, cu un fizic mai ferm, mai masculin.

Dacă vrei să vezi cum e să faci sex cu o celebritate, încearcă păpușa Just-in Beaver, care-ți oferă o partidă pe cinste!

Just-In Beaver – Papusa Gonflabila Barbat

Asta nu insemana ca papusile Toy Boy nu au mai multe trasaturi. Exista papusi sexuale masculine de diferite culori de piele, de varsta diferita și chiar cu diferite culori de ochi. In general, acestea sunt disponibile pentru cei care au posibilitati financiare ridicate.

Ce trebuie sa urmaresti atunci cand cumperi o papusa Toy Boy

Materialul

Daca doresti o papusa sexuala masculina Toy Boy, este indicat sa urmaresti in primul rand ca materialul sa fie din silicon. Acesta este cel mai bun material care oferă jucăriei un grad ridicat de realism.

Gradul de realism

Al doilea lucru pe care trebuie sa il ai in considerare este cat de real arata jucaria. Sunt multi producători care sustin ca au o papusa de calitate pe cutie, insa in interior acestea nu arata deloc la fel. Este recomandat sa te asiguri ca iti place cum arata papusa, altfel nu te vei putea bucura de aceasta.

manechin toy boy

Marimea

Marimea papusii este de asemenea un factor important. Papusile Toy Boy inalte sunt adesea mai cautate decat cele scunde pentru ca oferă un grad mai mare de realism.

Orificiile cu care este dotata

Daca doresti sa experimentezi și alte tipuri de sex, nu doar vaginal, asigura-te ca papusa este prevazuta și cu alte orificii. De exemplu, sunt papusi care iti pot oferi sex oral.

Păpuși sexuale masculine - Perfecte pentru nopți deosebite

De asemenea, barbații care vor să folosească o papusa masculina trebuie sa se asigure ca sunt prevazute cu orificiu anal.

Cum sa te joci cu papusile sexuale masculine

Papusile Toy Boy sunt potrivite atât pentru femeile singure cât și pentru cele in cuplu, simulând perfect u threesome. Acestea pot fi pozitionate pentru a fi utilizate exact in pozitia dorita. Majoritatea papusilor masculine sunt echipate cu un penis detasabil, care poate fi utilizat și separat, pe post de dildo.

Încearcă păpușa Angelo Loverboy – Un bărbat chipeș și carismatic la costum gata să te învețe ce înseamnă sexul adevărat!

Angelo Loverboy – Păpușă Sexuală Masculină

Cu cat sunt mai realistice, cu atat papusile sexuale Toy Boy îți oferă o experiență mai intensa. Majoritatea dintre acestea sunt potrivite chiar și pentru sex anal sau oral, nu doar vagnial. Din acest motiv, pot fi utilizate in o mulțime de moduri: tot ce iti trebuie este putina imaginatie.

Daca vrei sa inveti cum se face un sex oral de calitate, o papusa Toy Boy este perfecta! Poti efectua sex oral in timp ce ii atingi abdomenul ferm și puternic, cu patratele. Realismul acestei jucarii te va afunzi cu totul in joc.

Cu toate ca sunt create pentru satisfacerea femeilor, asta nu înseamnă ca barbații nu se pot bucura de ele. Barbatii care doresc sa experimenteze sexul anal pot incerca aceste papusi. Asigura-te doar ca sunt prevazute cu orificiu anal inainte sa le cumperi.

Din pacate, papusile sexuale masculine Toy Boy nu au la fel de multe funcții precum cele pentru femei. Aceasta piata este mult mai concentrata pe papusile pentru femei.

Cu toate acestea, exista producători care creaza papusi sexuale masculine de calitate superioara.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.