Cum să folosești un vibrator pentru punctul G și să ai un orgasm uimitor

despre-punctul-g

Pentru marea majoritate a femeilor, orgasmul poate fi o incercare – desi nu ar trebui sa fie. Multe femei au nevoie de stimulare clitorala și de aceea folosesc vibratoare care fac acest lucru. Daca nu ai folosit niciodată un vibrator, sau ai folosit acelasi vibrator ani de zile, este posibil sa nu realizezi cate posibilitati ai.

Exista o multime de factori care pot schimba felul in care te simti și ce tip de orgasm poți avea. Daca clitorisul este locul tau fierbinte, iata cum trebuie sa folosesti un vibrator pentru clitoris pentru a te simti extraordinar. Vibratoarele vin in toate dimensiunile, formele culorise și da, senzatiile. Pentru a te asigura ca orgasmul tau este unul puternic, trebuie sa alegi cu atentie tipul vibratorului. Pentru ca exista o gama larga de vibratoare pentru clitoris, ai de unde alege.

Poti opta chiar și pentru un vibrator de inalta tehnologie cu unde sonice, aspiratie sau care folosesc presiunea aerului pentru a crea o senzatie intensa. Se simt aproape ca vibratiile, dar mult mai bine, și pentru unii oameni aceste senzații sunt mult mai intense. La fel ca toate jucariile sexuale, unii oameni le iubesc sau le urasc, dar daca iti place sa iti stimulezi clitorisul ar merita sa arunci o privire peste ele.

Stimulatoare pentru clitoris bune

Doar stimulare clitoridiana sau mai mult?

Fiecare este diferit și ceea ce vrem se poate schimba in functie de starea de spirit pe care o avem. Urmatoarea decizie pe care trebuie sa o iei este daca doresti doar stimulare clitoridiana sau vrei mai mult. Aproape orice vibrator iti poate face clitorisul sa cante de placere, dar cand vrei mai mult decat atat, ai nevoie de un anumit tip de vibrator.

Pentru atingerea punctului G și pentru stimularea clitoridiana ai putea alege un vibrator tip iepure. Micile urechi iti vor lovi clitorisul, in timp ce vibratorul mare patrunde in corpul tau. Daca doresti și orgasm, alege un vibrator tip iepure cu o curba care poate ajunge la punctul G.

Daca tot ce ai făcut pana acum a fost sa presezi vibratorul pe clitoris înseamnă ca ai ratat o multime de moduri in care te puteai juca. In functie de vibratorul clitoridian pe care il alegi, de felul in care se simte corpul tau și de alti factori, unele senzații se pot simti mai bine decat altele. In plus, jucariile sexuale produc senzații diferite și nu toate se simt bine direct pe clitorisul tau.

stimularea-punctului-G

Contactul direct este doar o cale. De asemenea, ai putea plasa jucaria deasupra clitorisului. O alta optiune este sa reglezi unghiul chiar sub clitoris. Datorita vibratiilor, a sunetului și a pulsatiilor precum și a altor stimulatori pe care ii produce jucaria, te-ai putea bucura de un vibrator intr-un unghi diferit. Daca nu ai făcut niciodată asta pana acum, cu siguranta vei fi surprinsa de cate tipuri de orgasme poți avea.

Joaca-te cu setarile stimulatorului tau clitoridian

Ai mutat vibratorul in jur pentru a atinge diferite puncte pe clitoris. SI acum? Incearca sa te joci cu setarile. Multi dintre noi gasesc una sau doua optiuni la o jucarie și suntem multumiti. Nu le schimbam niciodată. Dar odata ce schimbi unghiul jucăriei și gaesti un nou loc pe care il poți stimula s-ar putea sa iti doresti o noua setare.

Stimulatoare pentru clitoris bune

Cauta un vibrator ce iti poate oferi setari multipe: 7, 10 sau chiar 12 sunt destul de comune. Daca are doar una sau doua, s-ar putea sa ai nevoie de mai mult timp pana sa iti dai seama care e potrivita pentru tine. Cu cat o jucarie are mai multe setari, cu atat ai mai multe optiunile pentru a atinge orgasme explozive.

Exista mii și mii de vibratoare (vezi aici catalogul nostru complet și reducerile), insa alegerea vibratorului perfect este o adevărată provocare. Odata ce gasesti jucaria perfectă care iti stimuleaza clitorisul nu vei mai avea nevoie de altceva. Experimenteaza cu setari și unghiuri diferite. Foloseste vibratorul atunci cand te joci singura sau cand esti cu partenerul tau.

Cum sa iti gasesti punctul G ușor și repede

In timp ce acest ghid are rolul de a iti arata cum iti poți gasi punctul G, multi barbati pot sa invete de asemenea foarte multe din acesta. O sa iti explic de asemenea de ce multe femei au probleme in a isi gasi punctul G. Prin urmare, daca ai probleme in a iti gasi punctul G, poți sa citesti intregul ghid și o sa afli cum poți sa il gasesti și de ce aveai probleme de prima data in a il gasi. Acum vine intrebarea cea mai importanta:

Unde e punctul G?

unde-se-afla-punctul-g

In mod normal, punctul G se afla la o distanță cuprinsa intre 5 și 8 centimetri in interiorul vaginului, pe peretele anterior (partea vaginului care este cea mai apropiata de burta ta).

Atunci cand iti vei atinge punctul G, acesta se va simti putin diferit la atingere fata de restul vaginului tau. Ar trebui să se simtă ca partea de sus a cerului gurii tale, numai ca mai moale la atingere. Prin urmare, ar trebui să se simtă ca are unele umflaturi, dar foarte moale la atingere.

INFO: Poti folosi un vibrator pentru punctul G

Pentru a iti gasi punctul G cu ajutorul degetelor, trebuie doar sa iti pui palma pe stomac, cu palma atingandu-ti stomacul, pana jos la vagin. Apoi poți sa iti penetrezi vaginul cu unul sau doua degete și sa iti indoi degetele in interior atunci cand au patruns intre 5 și 8 centimetri in interiorul tau. Acum ar trebui sa iti poți simti punctul G pe varful degetelor.

Inca nu stiu cum pot sa imi gasesc punctul G. Va rog, ajutati-ma!

Locatia punctului G este acelasi pentru toate femeile si, cu toate acestea, sunt unele femei care intampina dificultati severe in a isi da seama cum pot sa isi gaseasca punctul G. ele pot chiar sa ajunga să se simtă de parca s-au nascut fără aiba unul.

Nu ar trebui sa te mai ingrijorezi in aceasta privinta. In primul rand, o sa iti explic de ce u iti poți localiza punctul G și apoi o sa iti arat ceea ce poți sa faci pentru a il gasi.

De ce nu iti poți gasi punctul G. Indiciu: nu este vina ta.

Motivul pentru care multe femei ajung sa creada ca nu isi pot gasi punctul G este faptul ca trebuie sa fii excitata pentru a il gasi. Daca nu esti de ajuns de excitata, atunci o sa ai parte de dificultati in a il gasi sau in a obtine plăcere in urma stimularii acestuia. De exemplu, daca medicul tau ginecolog se intampla sa apese sau sa iti maseze punctul G in timpul unei examinari, nu o sa simti pre multe pentru ca nu esti excitata. Dar, daca esti excitata și se intampla ca partenerul tau sa iti atinga punctul G, atunci o sa poți simti foarte multa placere.

Acest lucru este chiar raportat și in jurnalele stiintifice:

“Punctul G nu se simte în mod normal in timpul unei examinari ginecologice, pentru ca zona respectiva trebuie sa fie stimulata din punct de vedere sexual pentru a se umfla și a fi palpabil; medicii, desigur, nu isi vor excita sexual pacientele si, prin urmare, nu le vor gasi punctul G.”

De ce ai avea nevoie sa fii excitata? Exista o portiune de tesut chiar deasupra punctului tau G, numit burete uretral. Buretele tau uretral contine o glanda numita “glanda lui Skene” care se mareste și se umple cu fluid pe masura ce te exciti. Pe masura ce glanda lui Skene se umfla și creste in dimensiuni, acest lucru face ca punctul G sa devine mai sensibil și mai ușor de detectat, devenind astfel mai proeminent in vaginul tau.

burete-uretral

Am indicat glanda lui Skene in poza de mai jos. Pe masura ce incepi sa te exciti, acest lucru face ca glanda lui Skene sa se umple de fluid și sa se umfle, ceea ce mai departe face ca punctul G sa devina mai sensibil și mai proeminent in interiorul vaginului.

Prin urmare, daca nu esti excitata, atunci nu se va umfla și nu va deveni sensibil și ca atare nu va fi chiar atat de ușor de gasit. Acest lucru înseamnă ca, daca tu ai probleme in a iti gasi punctul G, asigura-te ca incepi sa te exciti inainte daca esti singura…sau, daca esti cu partenerul tau, asigura-te de faptul ca ai parte de destul preludiu inainte. In aces mod, o sa fii destul de excitata pentru a il putea gasi cu usurinta.

De ce inca nu iti poți gasi punctul G. Indiciu: nu este din vina ta

Bine, poate ca mi-ai urmat sfaturile pana in acest moment și poate ca ai ajuns sa incerci și unele dintre aceste tehnici de masturbare pentru a te excita foarte tare, dar tot nu poți sa iti gasesti punctul G. Uite de ce se intampla acest lucru:

Dimensiunea glandei Skene variaza în mod considerabil de la o femeie la alta. Daca ai o glanda Skene de mici dimensiuni, atunci punctul tau G nu va deveni prea sensibil și nu va iesi prea tarea in evidenta, chiar și atunci cand esti foarte excitata, ceea ce va face sa fie aproape imposibil sa ai un orgasm al punctului G. acest lucru este, de asemenea, sustinut și de catre stiinta: atunci cand au fost facute unele experimente, s-a descoperit ca unele femei chiar nu aveau deloc o glanda Skene, ceea ce înseamnă ca punctul lor G nu putea sa devina mai sensibil și nu se putea umfla niciodată.

Vibratoare pentru punctul G

Acest lucru nu ar trebui sa te ingrijoreze, pentru ca multe femei care nu isi pot gasi punctul G tot pot sa aiba parte de partide incredibile de sex, datorită numeroaselor moduri prin care pot sa ajunga la orgasm.

Mi-am dat seama cum imi pot gasi punctul G. Acum ce sa ma fac?

Daca  mi-ai urmat sfaturile de mai sus și ai descoperit cum iti poți gasi punctul G, atunci a venit momentul sa te bucuri de toata placerea pe care ti-o poate aduce stimularea acestuia. In primul rand, o sa iti prezint pe scurt cele mai bune tehnici pe care le poți folosi pentru a iti stimula punctul G de una singura și apoi o sa iti prezint cele mai bune pozitii sexuale pe care le poți folosi pentru a iti stimula punctul G.

Auto stimularea punctului G

Din momentul in care ti-ai gasit punctul G, o tehnica foarte buna de stimulare a acestuia este o variatie a tehnicilor folosite. In timp ce iti freci și iti masezi punctul G cu o mana, iti poți folosi cealalta mana pentru a iti stimula clitorisul.

Maximizarea stimularii punctului G- Unghiul și adancimea

Atunci cand faci sex cu partenerul tau sau atunci cand folosesti un dildo, un lucru pe care iti vei dori în mod natural sa il faci este cresterea nivelului de stimulare a punctului G. Totul se reduce la unghiul in care partenerul tau iti penetreaza vaginul și la cat de adanc a patruns  in tine. Prima diagrama o sa iti ofere o idee de cat de profund și la ce unghi ar trebui partenerul tau sa te penetreze pentru a te asigura de faptul ca iti atinge punctul G.

Dar, daca observi ca acest unghi, atunci el ar trebui sa te penetreze la un unghi și mai extrem, cum ar fi cel de mai jos. Acelasi lucru se aplica și atunci cand folosesti un dildo pe tine insati.

Pozitii sexuale pentru a iti stimula punctul G

Acum, ca ai aflat cum iti poți gasi punctul G și cum poți sa il frei și sa il masezi, a venit timpul sa inveti și unele pozitii sexuale pe care le poți folosi pentru un maxim de stimulare in timpul partidelor de sex. In loc sa iti descriu fiecare pozitie sexuala din cele 119 pe care le-am descris anterior, am preferat sa restrang numarul pozitiilor de sex la cele mai bune 4 pozitii.

O nota scurta: este foarte important sa iti amintesti faptul ca, pe masura ce punctul tau G este la o adancime cuprinsa intre doar 5 și 8 centimetri in interiorul vaginului tau, majoritatea barbatilor vor avea nevoie sa iti ofere o penetrare superficiala in vaginul tau. Unii barbati chiar s-ar putea simti de parca urmeaza sa iti “pocneasca” vaginul in mare parte din timp atunci cand ei incearca sa iti stimuleze vaginul.

  • Pozitia Punctului G – aceasta pozitie isi primeste numele doar datorită faptului ca singura misiune a partenerului tau este sa iti tinteasca punctul G cu precizie. Cel mai important lucru la care va trebui sa fii atenta aici este unghiul la care se afla corpul tau și cat de profund te penetreaza partenerul tau. Prin urmare, va trebui sa experimentezi cat de mult trebuie sa iti ridici coapsele in sus.
  • Pozitia crabului – aceasta pozitie este foarte buna pentru a iti stimula punctul G, mai ales daca iti place sa stai tu deasupra in timp ce faci sex.
  • Pozitia Rear Entry – aeasta pozitie este una foarte buna, mai ales daca iti doresti ca partenerul tau sa faca aproape toata treaba pentru a iti stimula punctul G. cu toate acestea, pentru a iti atinge cu adevărat punctul G și pentru a il stimula asa cum trebuie, el va trebui sa urmeze unele instructiuni foarte specifice. In loc doar sa te penetreze pur și simplu printr-o miscare de bagare și de scoatere, va avea nevoie să folosească mai mult o miscare de frecare. Atunci cand se freaca inainte sau inspre tine, coapsele lui se vor misca inainte, ceea ce va face ca capul penisului sau sa iti atinga punctul G în mod repetat, daca nu cumva a patruns prea in profunzime. Ca intotdeauna, asigura-te de faptul ca vorbesti cu partenerul tau astfel incat el sa stie exact unde este punctul tau G și sa isi poata ajusta miscarile în mod potrivit.
  • Pozitia Teaspooning – Aceasta pozitie poate sa fie una foarte plăcută daca iti place ca partenerul tau sa fie capabil sa isi puna bratele in jurul tau și sa te tina destul de aproape in timpul partidei de sex.

pozitii-pentru-punctul-g

Sa nu iti confunzi punctul G cu punctul A

Unele femei nu stiu ca mai au, de asemenea, și o alta zona foarte sensibila adanc in interiorul vaginului lor. Este vorba de punctul tau A, cunoscut de asmenea ca și zona fornix erogena anterioara. Punctul tau A se afla pe peretele anterior al vaginului tau, ca și punctul tau G (aceasta este partea din vaginul tau care se afla cel mai aproape de stomac), dar se afla mult mai in adancime fata de punctul tau G. uneori, acest lucru poate sa duca la aparitia unor confuzii atunci cand incerci sa iti dai seama cum poți sa iti stimulezi punctul G.

Stimularea punctului tau A se simte, de asemenea, incredibil, dar putin diferit fata de stimularea punctului tau G. majoritatea barbatilor vor fi capabili sa ajunga la acel punct cu ajutorul degetelor lor și vor putea să folosească aceleasi tehnici pe care le-am descris mai sus pentru a il stimula. Cu toate acestea, ai putea sa descoperi ca degetele tale nu sunt destul de lungi și ai putea sa fii nevoita sa folosesti un dildo sau un alt lucru asemanator pentru a il stimula.

Prim urmare, daca descoperi ca nu iti place stimularea superficiala (la o adancime cuprinsa intre 5 și 8 centimetri), acolo unde se afla și punctul tau G, dar in schimb iti place sa fie mult mai profund, atunci cel mai probabil ca punctul tau A este mult mai sensibil decat punctul tau G. pe Wikipedia gasesti mai multe informatii interesante despre punctul A.

Senzatia de urinare in timpul masturbarii punctului G

Din moment ce iti dai seama cum iti poți gasi punctul G, ai putea sa observi ca iti vine sa urinezi de fiecare data cand il stimulezi. Acest lucru e perfect in regula și chiar ar trebui sa te astepti la acest lucru. Femeile au parte de acest lucru pentru ca vezica lor urinara este localizata destul de aproape de punctul G. prin urmare, atunci cand iti stimulezi punctul G cu degetele sau cu un dildo sau chiar și cu penisul partenerului tau, o sa pui, de asemenea, niste presiune și pe vezica ta urinara. Prin urmare, iti apare și senzatia ca iti vine sa urinezi. Cel mai util lucru pe care il poți face pentru a preveni aparitia unei astfel de senzații este sa urinezi inainte de a face sex sau inainte de a te masturba.

In plus, fluidul pe care il ejaculezi atunci cand faci squirt calatoreste prin acelasi tub ca și urina ta. Acest fluid vine din glanda ta Skene. Dar, pentru ca acest fluid calatoreste prin acelasi tub ca și urina ta, te poți simti de parca urinezi atunci cand se intampla sa faci squirting in timp ce iti stimulezi punctul tau G.

Sexul este peste tot. Exista unii care cred ca despre sex ar trebui sa se discute doar in intimitate. Si exista altii care cred ca este perfect acceptabil sa se angajeze in discutii despre sex in orice loc, inclusiv in avion. Cu atat de multe discutii bazate pe sex, putem spune ca este un singur lucru pe care il stim sigur: femeile primesc doar un mic capat dintr-un bat.

Chiar și in emisiunile TV se vorbeste despre femeile care fac sex fără a avea orgasm. Gandeste-te astfel: daca as fi primit un dolar de fiecare data cand vad sau citesc o scena de sex care se termina cu „ai terminat?” as fi fost bogat.

Femeile care fac sex cu alte femei sustin ca se simt mult mai bine decat femeile care fac sex cu barbati. Exista o multime de teorii care sustin ca acest lucru este adevărat, dar de dragul acestui articol, vom presupune ca se intampla asta pentru ca multi barbati – și multe femei, de asemenea – nu cunosc prea multe despre anatomia femeii.

Nu sunt medic, dar sunt o femeie activa sexual care incearca sa-si dea seama cum poate avea parte de cea mai buna partida de sex. Deci, pentru ca toata lumea sa fie interesata de acest articol, vom discuta despre punctul G.

Punctul G care a fost numit după Ernest Gräfenberg, este o zona erogena. Exista multe teorii, dar cel mai adesea, se presupune ca punctul G este zona in care uretra, clitorisul și vaginul se unesc și devin o sursa a orgasmului puternic.

Punctul G a atras atentia atat de mult, incat unii profesionisti din domeniul medical au dezvoltat proceduri precum G-SHOT®  sau G-Spot Amplification despre care se spune ca sunt capabile sa-si amplifice efectul.

Cu toate acestea, se pare ca astfel de proceduri nu sunt avizate ca solutii sexuale. Un motiv evident este ca exista incat multe necunoscute despre anatomia sexuala feminina, dar cel mai important este ca nu au fost facute suficiente studii și experimente pentru a se verifica eficacitatea sau siguranta acestora. Nu trebuue sa mai mentionez ca punctul G nu este o locatie specifica și definita, deoarece face parte dintr-o zona mai larga a corpului, iar forma și locatia sa poate varia de la femeie la femeie.

Dildo uri pentru orgasm

Daca vrei sa gasesti punctul G ar fi bine sa incepi sa explorezi. Poti sa te asezi pe spate cu picioarele despartite și sa utilizezi doua degete pentru a stimula peretele superior al vaginului. Se simte crestat, la fel ca și cerul gurii, și poate fi simtit ușor cand esti excitata. Printre semnele care indica faptul ca zona aceea este stimulata de mana ta, de penis, sau de jucarii, este și necesitatea brusca de a urina. Aceasta senzatie se opreste imediat ce presiunea dina cea zona este eliminata.

Vestea buna este ca placerea nu discrimineaza, iar cautarea se poate face și cu un partener. Cuplurile se pot bucura de toata aceasta vanatoare pentru a gasi punctul G – și da, chiar și baietii pot intra in aceasta distractie. Daca vrei sa te bucuri la maxim de aceasta experienta, poți chiar sa umpli o cada cu apa și sa aprinzi câteva lumanari.

Fie ca atingi sau nu punctul G, important este sa te simti bine. Este foarte important sa invatam sa vorbim despre ceea ce ne place și sa cerem ceea ce ne dorim. Partenerii nostri sexuali nu ne pot satisface daca nu le oferim un feedback corect. Si, uneori, trebuie sa incepem sa aflam singure ce zone trebuie atinse pentru a ne simti bine. Este mai ușor sa-i spui altcuiva cum sa te multumeasca cand stii exact ce te satisface.

Unii oameni spun ca punctul G nu exista, altii afirma cu tarie ca acesta se gaseste in vaginul femeii, și unii chiar sustin ca stimularea acestei zone poate determina femeile sa ejaculeze. Ei bine, indiferent daca exista sau nu, poți să te distrezi mult incercand sa-l cauti. Urmatoarele stimulatoare pentru punctul G sunt multifunctionale, deci chiar daca nu poți gasi locul evaziv, te vei distra cu jucaria ta. Multe au un arbore clasic curbat pentru a mangaia punctul G.

Stimulatoare mici pentru punctul G

Desi Lelo Gigi are o lungime mai scurta decat un vibrator mediu pentru punctul G, este uimitor de puternic. Arborele sau este ușor curbat in sus pentru a intalni peretele superior al vaginului, permitand capului plat sa stimuleze intens zona punctului G. Extrem de puternic, poate oferi, de asemenea, stimulare clitorala.

vibrator gigi 2 accesorii

OhMiBod Cuddle frumos proiectat are o curba subtila și o umflatura ușor ridicata in varf pentru a oferi o plăcere mai precisa.

Fun Factory Cayona are o formă inteligenta pentru a trimite vibratii puternice la locul G in timp ce mugurele dragut ofera stimulare clitorala externa.

Calexotics Eden Ripple este un vibrator frumos din silicon. Arborele incredibil de flexibil și capul în formă de punct G permit stimularea precisa atat a clitorisului cât și a punctului G. De asemenea, fiind rezistent la apă, este ideal pentru jocurile sub dus.

Fun Factory Abby-G are o formă inovatoare pentru stimularea punctului G. Crestele sale blande ofera stimulare suplimentara vaginului, cu 4 viteze.

JLL Olivia este un vibrator uimitor pentru punctul G, proiectat cu precizie folosind noua tehnologie avansata de flexare a siliconului. Acest lucru ii confera acestui vibrator o flexibilitate nesfarsita, perfectă pentru a se adapta formei corpului tau. Este reincarcabil și impermeabil.

Stimulatoare mari pentru punctul G

Vibratorul clasic Lelo Mona are un corp în formă de lingura, special conceput pentru a oferi vibratii profunde și puternice punctului G.

vibrator Mona Wave Lelo accesorii

Fun Factory Tiger G5 este un vibrator flexibil clasic, care ofera stimulare sexuala. La fel ca toate jucariile sexuale Fun Factory, ofera o senzatie sexuala complet diferite de vibrațiile multor jucarii sexuale.

vibrator cu striații Tiger G5

Stimulatoare pentru punctul G fără vibratii

Glass Romance Lovetoy este un exemplu excelent de stimulator pentru punctu G care nu vibreaza. Fabricat din sticla, sigur pentru corp, senzualitatea Pure Wand vine din greutatea jucăriei. Glass Romance un varf bombat, potrivit atât pentru a fi utilizat intern cât și extern. Vei avea parte de plăcere maxima la fiecare utilizare iar punctul tau G va fi stimulat intens. Incalzite ușor intr-un bol cu apa calda, sau racite la frigider, jucariile sexuale din pentru punctul G fără vibratii (adesea din sticla sau metal) ofera o gama larga de senzații sexuale pe care nu le vei obtine niciodată cu un vibrator clasic.

Stimulatoare ale punctului G fără vibrații

Daca iti vei ingriji jucariile în mod corespunzator, acestea vor rezista multi ani. System Jo Refresh Foaming Toy Cleaner este o solutie perfectă pentru mentinerea jucariilor curate și igienice. Toate dispositivele electrice trebuie pastrate intr-un loc racoros și uscat atunci cand nu sunt utilizate pentru a mentine o functionalitate optima. De asemenea, trebuie precizat faptul ca bateriile din vibratoare trebuie scoate cand nu sunt utilizate, pentru a preveni scurgerea.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Cum să folosești un vibrator pentru punctul G și să ai un orgasm uimitor

  1. Pingback: Squirt - Ejacularea Feminina?✔️ Cum INVETI să Faci Squirting?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.