Se arată toate cele 12 rezultate

Bilele Kegel au apărut în urmă cu sute de ani în China Antică și deși la început au fost folosite doar de persoanele regale, acestea s-au răspândit și în rândul populației. Cu ajutorul acestor bile se fac exercițiile Kegel care au ca scop tonifierea mușchilor vaginali pentru a crește plăcerea în timpul sexului.

Dacă ai avut parte de o intervenție care a afectat dimensiunile vaginului precum un avort sau o naștere naturală, prin exerciții kegel mușchii vaginali se tonifiază și dimensiunile vor reveni la cele inițiale.

Beneficiile bilelor kegel

Dacă faci exerciții kegel zilnic, vei putea preveni incontinența urinară și alte probleme medicale care pot apărea. Datorită mușchilor tonifiați, plăcerile se vor intensifica și vei avea orgasme mai puternice atât tu cât și partenerul. Totodată, în timpul utilizării bilelor kegel, datorită contractărilor vaginale, vei simți plăceri intense și, posibil chiar orgasme.

Recomandări

Când începi exercițiile kegel, nu ține bilele în vagin mai mult de 5 minute. Crește treptat durata, altfel riști să supratonifici mușchii vaginali, ceea ce va duce la alte probleme. Dupa câteva săptămâni de exerciții corecte, vei observa efectele uimitoare ale acestor bile asupra vaginului și asupra vieții sexuale în general.

ATENȚIE: Nu folosi bilele kegel când ești însărcinată sau când alăptezi.