Afișez 1–20 din 40 de rezultate

Vibratoare cu aplicație (App Control)


Partenerul tău este departe și dorești să îl simți mai aproape? Vibratoarele App control au fost concepute pentru a face cuplurile la distanță să se conecteze - prin vibrații orgasmatice ce oferă plăceri intense.

Vibratoarele app control sunt prevăzute cu o aplicație cu ajutorul căreia poți invita partenerul să controleze jucăria prin intermediul telefonului. Asftel, tu și partnerul tău vă veți simți mai aproape chiar și de la mii de kilometri distanță.

De asemenea, aceste vibratoare app control pot fi controlate și de către clienții de la videochat, fiind niște jucării ideale pentru aceste studiouri.

Cum cumperi un vibrator cu aplicatie?

Pentru a cumpara un vibrator cu aplicatie, sunt mai multe lucruri de care trebuie sa tii cont. Pretul, materialul si functiile sale sunt unele din cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont.

Materialul

Materialul unei astfel de jucarii este, probabil, cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont deoarece acesta influenteaza cat de igienica si sigura este jucaria de folosit.

Siliconul este unul din cele mai recomandate materiale deoarece este moale, placut la atingere, si mai presus de orice: nu este un material poros. Aceste jucarii sunt foarte igienice si sigure de folosit (atat timp cat sunt igienizare corespunzator dupa ce sunt folosite).

Totusi, pretul acestor produse poate fi mai mare. Daca doresti un vibrator mai in buget, poti cumpara unul TPE, PVC sau jelly.

Functiile

Unul din cele mai importante aspecte ale unui vibrator cu aplicatie sunt functiile sale. Probabil ca iti doresti o jucarie cu anumite functii specifice. De exemplu, poti cumpara un vibrator cu aplicatie cu functie de incalzire, cu diferite lumini sau care sa vibreze dupa o melodie. Exista nenumarate functii din care poti alege.

Sfatul meu este sa te gandesti dinainte ce ti-ai dori sa faca o astfel de jucarie, dupa care sa cauti una ce are functiile respective.

Pretul

Nu e niciun secret faptul ca vrei sa economisesti bani. Oricine isi doreste un vibrator cu aplicatie premium la un pret accesibil. Din pacate, in cazul acestor produse pretul indica calitatea, asadar daca vrei calitate, va trebui sa depui un efort financiar.

Pe Just Love poti gasi orice vibrator cu aplicatie doresti la cele mai accesibile preturi. Cauta produsul dorit si cumpara-l acum. Succes!