Afișez 1–20 din 45 de rezultate

Vibrator cu aplicație (SMART)
Vibratoare cu aplicatie controlabile de de la distanta de pe telefonul mobil.


Daca vă uitati dupa un vibrator cu aplicatie sau vibratoare smart cum le se spune mai nou, ar trebui sa stiti ca acestea au fost concepute pentru a face cuplurile la distanță să se conecteze într-un mod mai intim.  Sunt prevăzute cu o aplicație (de aici si denumirea de vibratoare cu aplicatie) cu ajutorul căreia poți invita partenerul să controleze jucăria prin intermediul telefonului. Asftel, tu și partnerul tău vă veți simți mai aproape chiar și de la mii de kilometri distanță.

Ce trebuie să știi despre un vibrator cu aplicatie?

Atunci cand vrei sa cumperi un vibrator cu aplicatie, sunt mai multe lucruri de care trebuie sa tii cont. Pretul, materialul si functiile sale sunt unele din cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont.
  • Materialul - materialul unei astfel de jucarii este, probabil, cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont deoarece acesta influenteaza cat de igienica si sigura este jucaria de folosit. Siliconul este unul din cele mai recomandate materiale deoarece este moale, placut la atingere, si mai presus de orice: nu este un material poros. Acest tip de vibratoare cu aplicatie sunt foarte igienice si sigure de folosit (atat timp cat sunt igienizate corespunzator dupa ce sunt folosite). Totusi, pretul acestor produse poate fi mai mare. Daca doresti vibratoare mart mai de buget, poti alege unul din: TPE, PVC sau jelly.
  • Functiile - unul din cele mai importante aspecte ale unui vibrator cu aplicatie sunt functiile sale. Probabil ca iti doresti o jucarie cu anumite functii specifice. De exemplu, poti cumpara un vibrator cu aplicatie cu functie de incalzire, cu diferite lumini sau care sa vibreze dupa o melodie. Exista nenumarate functii din care poti alege. Sfatul nostru este sa te gandesti dinainte ce ti-ai dori sa faca o astfel de jucarie, dupa care sa cauti una ce are functiile respective.
  • Pretul - nu e niciun secret faptul ca vrei sa economisesti bani chiar si atunci cand cauti un vibrator cu aplicatie. Oricine isi doreste vibratoare smart la un pret accesibil. Din pacate, in cazul acestor produse pretul indica calitatea, asadar daca vrei calitate, va trebui sa depui un efort financiar.
Pe Just Love poti gasi o gama variata de vibratoare cu aplicație, la prețuri foarte accesibile și în mod frecvent avem reduceri de preț sau cpoane de reduceri. Vezi catalogul de vibratoare smart, alege ce iti place si verifica constant pagina noastra de cupoane de reducere intrucat facem regulat promotii tematice, iar de multe ori in functie de perioada anului sunt vizate chiar jucariile erotice smart.