Afișez 1–20 din 63 de rezultate

Vibratoare mari

Vibratoare mari cu dimensiuni de peste 20 de centimetri. Unele produse au dimensiuni atipice (vezi specificațiile) și în ceea ce priveste grosimea, deci și dacă dorești un vibrator mare dpdv al lungimii sau al diametrului, în această secțiune vei găsi produsul dorit.


Vibratoare mari, cu forma falica prevazute cu vibratii puternice, care au dimensiuni DIFERITE față de un vibrator mare obișnuit. Acestea sunt facute din materiale de calitate superioară ce asigura o experiență de utilizare ușoară tuturor utilizatorilor. Dimensiunile acestor vibratoare le fac potrivite indeosebi persoanelor ce au experienta in lumea jucariilor erotice si doresc sa incerce ceva mai ... mare.

Justlove iti pune la dispozitie o gama foarte variată de vibratoare mari. Alege-l pe cel care iti place si bucura-te de o experientă inedită. Indiferent ca doresti silicon, jelly sau orice alte materiale, catalogul nostru sigur conține produsul pe care ți-l dorești.

Ce trebuie să știi despre vibratoare mari?

  • Au diferite dimensiuni - atat lungime cât și grosime/diametru. Ar fi bine să nu exagerezi cu ele deoarece ar putea fi greu de utilizat.
  • Este bine să folosești un lubrifiant - fiind vibratoare mari, s-ar putea ca acei centrimetri extra să necesite o lubrifiere suplimentară pentru a reduce orice senzație de posibil disconfort.
Nota cu privire la livrare: toate produsele noastre sunt ambalate discret, în cutii fără inscriății ✔️ Așadar, nu va ști nimeni ca aveti in colet un vibrator de dimensiuni mari.