Jucării sexuale – Top 10. Păreri Personale. Catalog online și ghid pentru începători

cele mai bune jucarii sexuale

In calitate de blogger despre sex, am avut de-a face cu multe jucarii sexuale. Toate jucariile, de la vibratoare rabbit, masturbatoare, dildo-uri de sticla, vibratoare pentru clitoris, strap on-uri sau chiar și pompe pentru erecție le stiu pe dinafara. Iata care sunt cele mai bune 10 jucarii sexuale pe care oamenii le folosesc și nu se mai satura de ele.

Inainte sa incepem, tin sa precizez ca aceasta este o parere subiectiva iar daca tu ai alte preferinte, lasa in lista de comentarii de mai jos. Jucariile sexuale pe care eu le consider cele mai bune, nu înseamnă neaparat ca sunt potrivite și pentru tine, DAR sunt un bun punct de plecare atunci cand incerci sa te decizi.

Eu iti voi face o lista cu câteva dintre jucariile erotice pe care le-am testat de-a lungul timpului, punctele lor pro, punctele lor contra și chestii care cred ca sunt importante și de care ar trebui sa tii cont atunci cand intentionati sa-ti cumperi o jucarie de acest gen.

Vibratoare de lux, din materiale de calitate superioară

Cum aleg o jucarie sexuala de calitate?

Atunci cand sunt in cautarea unei jucarii sexuale de calitate, sunt mai multi factori implicati. Iata care sunt acestia, in ordinea importantei lor. Primii sunt cei mai importanti.

Este posibil ca unele persoane sa urmareasca alti factori atunci cand cumpara o jucarie, insa eu, in calitate de experta in jucarii sexuale, pe acestia ii consider cei mai importanti.

  1. MaterialulIn primul rand, eu ma uit la material. Daca materialul nu e bun și nu se simte bine pe piele, celelalte caracteristici nu conteaza pentru mine. Mereu caut ca jucariile sexuale pe care le cumpar sa fie din silicon și alte materiale de calitate.
  2. Functiile jucărieiAl doilea factor important sunt functiile pe care le are. Sunt pasionata de jucarii, dar și de tehnologie, așadar cele care sunt prevazute cu funcții performante mereu mi-au starnit interesul. Jucariile sexuale care au diferite functii, cum ar fi functie de încălzire, controlare prin telecomanda wireless sau functie de rotație, au un atu pentru mine. De asemenea, jucariile sexuale care sunt prevazute cu mai multe funcții de vibrație le consider mai bune deoarece iti ia mai mult timp sa te plictisesti de ele.
  3. Modul de utilizareAtunci cand aleg o jucarie sexuala, caut mereu ca aceasta sa fie ușor de utilizat, pentru ca in timpul utilizarii sa pot schimba functiile cu usurinta. Nu vreau sa ma opresc mereu sa o folosesc pentru a ma uita la butoane atunci cand vreau sa schimb, de exemplu, intensitatea vibrațiilor.Jucariile sexuale ar trebui sa fie ușor de utilizat și de manevrat,  sa fie ergonomice. Cu cat e mai ușor de manevrat și utilizat, cu atat poate fi utilizată in mai multe pozitii.Este important ca o jucarie sexuala sa poata fi folosita in mai multe pozitii, deoarece te vei plictisi repede de ea daca o vei folosi de mai multe ori in aceeasi pozitie. O jucarie sexuala de calitate trebuie sa aiba ca limita imaginatia ta, nu functiile sale de utilizare!
  4. Design-ulAl patrulea factor la care ma uit atunci cand aleg o jucarie este designul. Consider ca o jucarie sexuala de calitate trebuie sa aiba un design sexy, placut vizual. Desigur, sunt multe jucarii care nu pot avea un design la fel de sexy precum un vibrator realistic (de exemplu masinile de sex), dar totusi, ma astept sa arate macar elegant.O jucarie cu un design placut parca este mai ușor de utilizat. Nu de putine ori am cunoscut femei care nici nu voiau sa se uite la alte caracteristici ale unui vibrator in cazul in care pur și simplu nu le placea cum arata. Pentru multi, designul jucăriei este factorul principal, chiar mai important decat materialul.
  5. PopularitatePopularitatea jucăriei este un factor important pentru mine. Cu toate ca de felul meu nu umblu după ce este in trend, de multe ori am avut surpriza ca produsele care sunt populare sa fie cu adevărat mai bune decat celelalte. De altfel, nu degeaba unele devin populare, fiind folosite des, in timp ce altele sunt uitate in noptiera.

Acestea fiind spuse, iata care sunt cele 10 jucarii sexuale pe care le recomand tuturor:

Cele 10 jucarii sexuale pe care le recomand

Angel Svakom

Angel Svakom – Vibrator Rabbit din Silicon, 19 cm

Can spui Svakom, spui calitate. Nu cred ca am avut vreodata ocazia sa gasesc o jucarie sexuala de la Svakom care sa nu imi placa, și aici nu ma refer doar la vibratoare!

Vibratorul Angel de la Svakom este unul din vibratoarele mele rabbit preferate. Cea mai mare problema pe care o au femeile cu vibratoarele rabbit este ca membrul pentru clitoris nu este suficient de flexibil.

vibrator rabbit roz Angel Svakom

Atunci cand membrul este prea rigid, acesta nu stimuleaza clitorisul in timpul penetrarii, ci il ridica in sus și provoaca durere. Din pacate, m-am confruntat de multe ori personal cu aceasta problema.

Membrul vibratorului Svakom, insa, este suficient de flexibil pentru a-ti stimula intens clitorisul in timpul penetrarilor. Il recomand atât pentru incepatori, cât și pentru persoanele experimentate. Este de departe unul din vibratoarele mele rabbit preferate.

Daca doresti o jucarie mai clasica pe care o vezi in filmele porno, acesta este o alegere extraordinara deoarece poți vibratoarele rabbit sunt foarte comune in acea industrie.

Glass Romance

Glass Romance Lovetoy – Dildo de Sticlă Ușor Curbat cu Cap Bombat, 14.5 cm

Nu te lasa speriata de ideea de a introduce sticla in vaginul tau: acesta este conectionat din sticla super rezistenta, care nu se sparge asa ușor. Dildo-urile din sticla sunt defapt extrem de sigure. Mai mult de atat, acestea sunt tari și inflexibile, fiind perfecte pentru a pune presiune pe punctul G.

Striatiile de pe lateralele dildo-ului il pot parea banale dar sunt mai placute decat par. In timp ce il folosesti, vei intelege ce spun. Pe mine, personal, ma scot din minti de placere!

dildo de sticla roz rezistent la apă lovetoy glass romance

Ceea ce imi place foarte mult la Glass Romance și la dildo-urile din sticla in general este ca o cantitate mica de lubrifiant este suficienta, deoarece textura sa alunecoasa il face foarte alunecos imediat. Eu folosesc o singura picatura de lubrifiant pentru intreaga partida, așadar nu este nevoie sa reaplic.

Este de asemenea produsul perfect daca vrei sa inveti sa faci sex cu jucarii. Datorita materialului alunecos este foarte ușor de inserat in vagin.

Sfat: Introdu dildo-ul in frigider putin pentru a se raci. Iti oferă o experiență cu adevărat revigoranta!

Lelo Sona Cruise

Sona Cruise – Stimulator pentru Clitoris cu Vibratii, 9.9 cm

In loc de vibrații precum celelalte jucarii sexuale, acest stimulator clitoritian folseste unde sonice pentru a trimite pulsatii catre vagin, iar atunci cand face asta, tinde sa stimuleze o parte mai mare din clitoris.

Persoanele care au folosit stimulatorul clitoridian Sona Cruise sustin ca au avut orgasm in câteva secunde de utilizare iar eu iti pot spune din proprie experienta ca este 100%adevărat! Poate nu vei reusi din prima, insa iti pot onfirma ca acest vibrator pentru clitoris este unul dintre cele mai bune de pe piata, iar daca nu ma crezi pe cuvant te invit sa citesti recenziile sale din pagina produsului.

Sona stimulator clitoridian fără contact

Singurul dezavantaj pe care-l vad la acest stimulator clitoridian este pretul, care este putin peste medie, insa, in general, vibratoarele LELO sunt cunoscute pentru calitatea dar și preturile lor ușor piperate.

Lelo Ora 2

Ora 2 – Stimulator pentru Clitoris de Lux, 8 cm

Este aproape imposibil sa imiti sexul oral cu un vibrator, dar Ora 2 de la Lelo ajunge extrem de aproape de acest lucru. Datorita nodulilor rotativi acoperiti cu silicon moale, aceasta jucarie se simte de parca cineva face cercuri cu limba in jurul clitorisului tau. Mai mult de atat, de parca acea limba vibreaza!

stimulator clitoris negru Ora 2

Tot timpul cand folosesc acest stimulator clitoridian ma surprinde placut, din acest motiv face parte din lista mea, fiind pentru mine una din jucariile sexuale preferate.

Evolved on The Dot

Evolved On The Dot – Vibrator din Silicon pentru Masaj, 28 cm

Acesta este unul din vibratoarele mele preferate pentru masaj, datorită capului sau extrem de flexibil și bine rotunjit, acoperit cu silicon moale. Il folosesc mereu după o zi grea și trebuie sa recunosc ca este singurul vibrator pentru masaj pe care l-am incercat. Efectiv nu am nevoie de altul, sunt extrem de multumit de acesta!

vibrator pentru masaj evolved On The Dot

Daca s-ar strica, tot unul ca acesta mi-as cumpara, sunt extrem de multumita de el! Dupa o zi grea, acest vibrator ma ajuta sa ma relaxez cu adevărat. Avand in vedere ca merg mult pe jos in timpul zilei, parca simt ca imi multumesc picioarele pentru masajul pe care il fac seara pe gambe și coapse.

Asadar, nu este neaparat o jucarie de sex, ci și un ajutor de nadejde pentru a ma relaxa după o zi grea. Am toate motivele sa ma bucur de el.

EZ Rider Thong Vac-U-Lock – Ham Suport pentru Strap On cu Plug din Nylon

Stap on-urile sunt greu de folosit, datorită tuturor ajustarilor pe care le faci, insa acesta are de departe unul din cele mai ușor de folosit. Materialul moale și catifelat care acopera zona genitala este perfect pentru acea zona. Nu irita și cel mai important din punctul meu de vedere,  firele pubiene nu se prind in acesta.

Elity Lise – Vibrator Smart Controlat prin Aplicație, 7.2 cm

Elity Lise este un vibrator Smart controlat printr-o aplicatie foarte ușor de utilizat. L-am folosit prima oara cand a fost sotul plecat in strainatate cu serviciul.

Daca esti in cautarea unor jucarii erotice pentru cuplu de calitate, aceasta este cea mai buna alegere.

Recunosc ca am fost reticenta, deoarece avusesem experiențe neplacute cu astfel de jucarii sexuale in trecut, insa Elity Elise se vede clar ca are anumite imbunatatiri fata de ouale vibratoare pe care le-am incercat inainte.

De asemenea, acesta poate fi folosit și la studiourile de videochat. Poti oferi control clientilor evident, contra unei sume de bani. 🙂

Luna Beads

Luna Beads Noir – Bile Kegel din Silicon cu Vibratii, 3 cm

Trebuie sa recunosc ca in urma cu cativa ani am fost obsedata după bile vaginale. Le foloseam frecvent și nu as fi putut renunta la ele pentru nimic in lume.

Cu toate ca acum le folosesc mai rar, daca ar fi sa aleg care sunt preferatele mele, Lunea Beads ocupa cu siguranta locul intai.

Vibratoare de TOP din silicon, perfecte pentru persoanele pasionate de jocuri erotice

Sfat: Daca nu ai mai incercat niciodată niste bile vaginale, iti recomand sa nu cumperi cu vibrații deoarece nu oferă nici pe departe aceeasi senzatie. Da, sunt placute, dar pentru inceput iti recomand sa incerci bilele kegel care au in interior bile de greutate.

Rimba Metal

Rimba Metal – Butt Plug din Metal cu baza din imitatie de Cristal, 7 cm

Cand vine vorba de dopuri anale, am preferat dintotdeauna simplitatea. Nu spun ca cele mai sofisticate nu sunt placute, insa mie imi plac mai mult cele din metal, cele simple, fără vibrații. Din acest motiv, Rimba Metal imi satisface aceste nevoi.

Daca vrei sa incerci ceva mai sofisticat, iti recomand un butt plug din seria Anal Fantasy de la Pipedream. Eu, insa, prefer butt plugul de la Rimba deoarece este confecționat din metal și il pot incalzi sau raci la orice temperatura doresc.

Imi place sa folosesc un dop anal in timpul sexului, deoarece intensifica tare placerile. Din toata gama de astfel de jucarii sexuale, recomand Rimba Metal.

Stronic Real Pulsator – Vibrator Semi Realistic cu Pulsații, 20 cm

Nu se putea sa fac un articol despre cele mai bune vibratoare fără sa includ unul realistic, nu? Am lasat ce e mai bun la urma!

Daca esti in cautarea unor jucarii porno, aceasta este cea mai buna alegere.

Daca ar fi sa nu pot avea decat una din toate aceste jucarii sexuale, as alege cu siguranta vibratorul Stronic Real Pulsator de la Fun Factory.

De la material la culoare, la design  și specificatii, totul mi place la acesta! Este una din cele mai utilizate jucarii sexuale ale mele. Este hipo-alergenic, rezistent la apă și se incarca prin USB, fiind perfect pentru mine deoarece nu imi place sa fiu nevoita sa cumpar mereu baterii.

Dimensiunile sale sunt perfecte pentru mine. Nu este nici prea mare, nici prea mic. Din toate vibratoarele realistice și semi-realistice pe care le-am incercat și pe care le-am vazut, acesta este preferatul meu.

Concluzie

Acestea sunt jucariile mele preferate, 10 la numar, pe care le recomand tuturor. Daca ai alte preferinte sau vrei sa ma intrebi ceva legat de acestea, lasa un comentariu iar eu iti voi raspunde cu drag! 🙂

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

3 thoughts on “Jucării sexuale – Top 10. Păreri Personale. Catalog online și ghid pentru începători

  1. Bianca says:

    Vad ca au apărut si site-uri care iti dau o cutie cu cateva produse diferite la o anumita perioada de timp, mi se pare o idee buna sa incerc cat mai multe tipuri, a incercat cineva sau ce părere aveti?

    • Maria says:

      Buna, Bianca. Eu personal consider ca mai bine intri in orice sex shop si-ti alegi fix ce doresti, fix in bugetul pe care doresti sa-l cheltuiesti si cel mai important fix la calitatea pe care ti-o doresti. Cand te lasi la mana cuiva sa-ti faca lista de cumparaturi, rareori poate fi bine. Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.