Despre Intimitatea în Cuplu – Intimitatea nu se obține doar prin sex. Ce înseamnă să fii cu adevărat intim?

cum sa fii intim cu persoana iubita

Ce înseamnă sa fii intim cu o persoana? Este ceva ce isi doresc cuplurile cu adevărat? Pot doua persoane sa fie intime din toate punctele de vedere? Poti fi intim in totalitate cu o singura persoana? Ce se intampla daca se schimba sentimentele tale fata de partener?

Poti fi intim cu o persoana pe care nu o iubesti? Este intimitatea un mod de a dovedi cat de mult iubesti pe cineva? Cat de infricosator este sa fii intim cu cineva? In acest articol voi incerca sa raspund la aceste intrebari.

Uneori, persoanele singure vor face tot ce pot pentru a ajnuge cat mai aproape de o persoana pe care o considera interesanta, intriganta sau pe care o considera pur și simplu irezistibila.

Unele persoane care sunt singure vor face tot ce pot, chiar daca asta le face sa arate caraghios, pentru a fi intime cu alta persoana. Dar de ce? De ce ne dorim atat de mult sa fim intimi? Este din cauza singuratatii? A disperarii? Sau pur și simplu a hormonilor?

Cele mai noi afrodiziace, pentru cuplurile care vor sa fie in totalitate intime

Bineinteles, pot fi toate motivele de mai sus, dar raspunsul pe care il consider cel mai potrivit este: ca suntem oameni.

Oamenii tanjesc la intimitate, la iubire, doresc să se simtă apropiati de o alta presoana. Intr-un fel, intimitatea înseamnă apropiere, dar este mai mult de atat.

Ce înseamnă cu adevărat sa fii intim?

Intr-o seara, un prieten a venit la mine și am discutat despre intimitate și despre ce înseamnă aceasta. Mi-a spus ca pentru el intimitatea înseamnă „unirea inimii cu a altei persoane, astfel ca poți vedea in sufletul ei, cine e cu adevărat.”

Conform Dictionary.com, intimitatea este definita precum „apropierea sau combinarea de aprticule sau elemente: un mix intim”.

Afrodiziace cu aroma de ananas, perfecte pentru cuplurile

Spanish Fly Pineapple – Afrodiziac cu aroma de Ananas, 15 ml

Asadar, intimitatea implica amestecarea vietii tale cu a partenerului, o unele a sufletetelor și o impartasire a inimilor. Toti dorim sa avem parte de o asemenea experienta pentru ca asa am fost conceputi. Am ffost conceputi sa ne conectam unii cu ceilalti

Adevarata intimitate este mai mult decat sex

Probabil cand te gandesti la intimitatea, te gandesti la sex. Sexul este intr-adevar o parte din a exprima intimitatea, dar nu este reprezinta tot nivelul de intimitate pe care il poți obtine.

Sexul poate fi cea mai intmia și frumoasa expresie a iubirii, dar nu este o dovada de iubire. Prea multi barbati doresc sa faca sex ca o dovada a iubirii. Prea multe femei fac sex sperand ca vor obtine inapoi iubire.

Traim intr-o lume in care abuzam unii de ceilalti doar pentru a scapa de sentimentul de singuratate. Toti dorim sa fin intimi iar contactul fizic poate parea intim, cel putin pentru moment.

Intimitatea nu este doar apropierea intre doua trupuri. Este mai mult de atat. Bineinteles, acea apropiere este o formă de intimitatea, dar nu reprezinta intreaga experienta.

ce este intimitatea

La urma urmei, cate cupluri nu fac sex noaptea, impartasind trupul unul cu celallat, dar nu și inimile?

Fata indoiala, nulte dni aceste persoane vor spune ca se simt singure. Stiti de ce? pentru ca asa cum furtunul din gradina nu este adevărată sursa de apa, asa nici sexul nu este adevărată sursa de intimitate. Este nu mod de a exprima intimitatae, dar nu reprezinta aceasta experienta.

Uleiuri de masaj ce cresc intimitatea intre parteneri

Indiferent cat ai incerca, daca apropierae și intimitatea emotionala și spirituala nu exista intre doua persoane inainte de sex, cu siguranta nici sexul nu va schimba acest lucru.

Adevarata intimitate ne face sa ne simtim cunoscuti

Adevarata intimitate ne face as ne simtim de parca am fost descoperiti, de parca cineva a depus efort sa ne descopere și acum a reusit. Nu te simti niciodată mai expus, mai vulnerabil (intr-un sens bun)si mai cunoscut decat atunci cand esti intim cu alta persoana.

Este ca și cum mereu ati fost ignorati iar acum cineva v-a oferit atentie. De parca cineva se uita cu adevărat la tine.

Din pacate, putem sa nu avem parte de o experiență cu adevărat intmia daca tratam lucrurile atat de superficial. Trebuie nu doar sa te uiti la persoana pe care o iubesti, dar sa vrei sa o cunosti, sa ii cunosti personalitatea și sufletul ei.

De multe ori, trecem cu vederea calitatile unei persoane și accentuam defectele acesteia. Sunt multe defecte pe care le poți observa la persoana iubită pe care pur și simplu nu le uiti, dar cel mai probabil nu iti mai amintesti la fel de bine ce face partenerul cu adevărat o persoana speciala. Acest lucru ne impiedica sa fim cu adevărat intimi.

Cum poți deveni intim cu persoana iubită

Intimitatea implica sentimente de siguranta, de apropiere și conectare cu persoana iubită. Relatiile intime implica incredere reciproca, atentie unul fata de celalalt și acceptare.

O parte din sexualitatea noastra include intimitate: abilitatea de a iubi, de a avea incedere și de a ne pasa de ceilalti. Invatam s afim intimi de la persoanle din jurul nostru, chiar și de la familie.

Activiatile sexuale pe care le avem cu alte persoane pot avea un grad mai mare sau mai scazut de intimitate. Putem avea relatii sexuale cu un partener fără sa fim deloc intimi.

Adesea intimitate cu alte persoana implica riscuri emotionale, deoarece trebuie sa ai incredere in acea persoana.

Tu sau eu: Duelul Seducției – Jocul erotic ce crește intimitatea între parteneri

Tu sau eu: Duelul Seducției- Joc Erotic în Limba Română

Intimitatea emotionala nu este neaparat aceeasi cu intimitatea sexuala, deoarece chiar și persoanele care fac sex pot alege sa nu se exprmie emotional fata de partener. Din acest motiv, nivelul de intimitate obtinut prin activitati sexuale poate fi foarte diferit.

Exista 4 factori cheie prin care poți deveni intim cu o presoana:

1. Cunoaste-te și accepta-te pe tine insuti

Cercetatorii sustin ca primul pas pentru a putea deveni intim cu alte persoane este sa te cunosti și sa te accepti pe tine mai intai. Daca nu te accepti pe tine inasti, nu pot deveni cu adevărat intim.

Atunci cand te cunosti mai bice și te valorifici pe tine insuti, poți avea incredere necesara pentru a deveni cu adevărat intim cu persoana iubită.

2. Increderea și grija fata de partener

Doua dintre cele mai importante componente ale unei relatii intime este increderea și grija fata de persoana iubită. Atunci cand exista incredere partenerii se simt mai in siguranta unul in prezenta celuilalt și vor face tot posibilul sa nu se raneasca reciproc.

Cele mai noi jocuri erotice, la super oferte

Studiile arata ca increderea intre persoane se construieste gradat, pe masura ce persoanele investesc in acea relatie.

Conexiunea emotionala poate ajuta la dezvoltarea intimitatii. Cand doua persoane doresc sa fie intime, le pasa de nevoile lor și fac tot ce pot pentru a se face partenerul să se simtă mai bine.

3. Sinceritatea

Sinceritatea este de asemenea o dovada de intimitate. Atunci cand avem parte de activitati sexuale cu alta persoana, trebuie sa exista incredere și sinceritate intre parteneri pentru a deveni intimi. Incearca sa fii cat poți de intim pentru a creste nivelul de intimitate dintre voi.

metode prin care poți fi intim

4. Comunicarea

Comunicarea este unul din cei mai importanti factori pentru a creste nivelul de intimitate dintre pateneri. Este important sa comunici eficient cu partenerul. Invata atat sa vorbesti, cât și sa asculti.

Este important sa comunicati cat mai des și sa nu asculti doar ceea ce spune, ci și limbajul non-verbal. Limbajul non-verbal este foarte important pentru a creste intimitatea dintre parteneri.

Tonul vocii, gesturile, postura corpului și expresiile faciale nu doar ca accentueaza  cuvintele care pot face comunicarea mai intima.

Hold me Tight – Gelul pentru strâmtarea vaginului ce face activitățile sexuale mai intense și mai intmie

Hold me tight – Gel Pentru Stramtarea Vaginului, 30 ml

Concluzie

Poate fi dificil sa fii intim cu o alta persoana. E nevoie sa depui efort: sa existe incredere, siguranta, sinceritate și iubire intre parteneri. Intimitatea se obtin doar prin sex: depinde mult de calitatea acestuia și de cat de mult tii la partener. Este imposibil sa fii intim in totalitate cu o persoana pe care nu o iubesti.

Cu toate ca multi ne dorim sa obtinem „adevarata intimitatea”, aceasta este greu de atins. Noi, ca fiinte umane, dorim sa descoperim adevărata intimitate și suntem capabili sa facem sacrificii pentru a obtine aceasta experienta. Tu ai experimentat vreodata adevărata intimitatea?

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.