Poziții sexuale pentru persoanele supraponderale – Care sunt pozițiile sexuale potrivite pentru grăsuți și grăsuțe?

pozitii sexuale pentru persoane supraponderale

Atat atleticii cât și persoanele supraponderale au activitati sexuale. Cu toate acestea, o persoana ce are probleme cu greutatea e posibil sa nu se bucure la fel de mult de o anumita pozitie precum una activa, care are greutatea ideala, așadar este mai limitata in ceea ce priveste modul in care se poate bucura de sex.

In cazul persoanelor grase, unele pozitii pot fi de-a dreptul inconfortabile. Asadar, este miportant sa se gaseasca o pozitie care sa ofere atat plăcere cât și confort pentru acestia.

In acest articol vom incerca sa ajutam pe cei care au probleme cu greutatea, oferindu-le câteva idei de pozitii sexuale potrivite atat chiar și pentru grasi, nu doar pentru sportivi care sa le ofere o satisfactie cat mai mare. Iata așadar care sunt cele mai confortabile pozitii sexuale pentru grasi.

Suplimente ce ajută persoanele supraponderale să se bucure mai mult de sex - Pentru o erecție puternică

Pozitia misionarului

Pozitia misionarului este cea mai clasica și simpla pozitie sexuala care poate fi pusa in aplicare chiar și de grasi, de persoanele supraponderale sau chiar și cele obeze. In aceasta pozitie, partenerii stau fata in fata. Cu toate ca nu este cea mai excitanta pozitie, oferă suficient confort, intimiate și stimulare pentru a fi potrivita indiferent de greutatea ta.

Partenerul care sta dedesubt se poate stimula cu mainile in acelasi timp pentru un plus de placere.

Aceasta pozitie este și mai confortabila pentru grasi atunci cand se folosesc pernute sub solduri și sub fesele partenerului care sta dedesubt.

Vibratorul Satisfyer Partner Plus – Confectionat din silicon, perfect pentru cuplurile ce doresc un plus de stimulare

Satisfyer Partner Plus – Vibrator pentru Cuplu din Silicon, 9 cm

Pernele oferă de asemenea posibilitatea unei penetrari mai adanci, imbunatatind calitatea sexului pentru ambii parteneri. De asemenea, penisulva reusi sa stimuleze mai precis punctul G, oferind o experiență de neuitat.

Mai mult de atat, partenerul de deasupra care este in general partenerul barbatul ar trebui sa se asigure ca greutatea sa sta maini și nu direct pe partenera de dedesubt, mai ales daca aceasta este insarcinata.

Pozitia „femeia deasupra”, sprijinita cu perne – O pozitie sexuala ideala pentru grasi

Pozitia in care femeia sta deasupra poate fi dificila daca ambii parteneri sunt supraponderali. Folosind niste perne insa poate face aceasta pozitie mai ușoară.

Pentru confort, se folosesc niste perne sub soldurile și fesele barbatului care sta dedesubt, in timp ce partenera se misca pe el in sus și in jos.

Barbatul sta cu picioarele indoite, astfel incat femeia isi poate rezema spatele de picioarele acestuia și isi poate mentine greutatea in maini.

Cele mai noi stimulente ce ajută bărbații să reziste mai mult în dormitor

In aceasta pozitie, barbatul are acces cu mainile la vaginul partenerei pentru a-i oferi un plus de stimulare.

Picioarele pe solduri

Unul din parteneri, in general barbatul, va sta cu in genunchi și va ridica gleznele partenerului pe umerii sai. Partenerul isi tine partenera de solduri sau ii ridica fundul cu mainile. Pot fi folosite perne pentru un plus de confort.

In timpul penetrarii, cei dou vor putea explora diferite tipuri de stimulari, putand folosi mainile pentru a atinge picioarele, mainile, soldurile și sanii partenerii pentru un plus de stimulare și intimitate. Este o pozitie mai dificila, ce oferă insa satisfactie absoluta, fiind așadar o pozitie sexuala perfectă pentru persoanele supraponderale sau obeze.

Doggy style – O pozitie clasica, perfectă pentru persoanele supraponderale

Daca exista o pozitie mai sexy și mai usoara, pe care oricine o poate pune in aplicare, aceasta este pozitia doggy style, numita in termeni populari și pozitia carpa.

Cu toate ca aceasta pozitie este potrivita pentru persoanele supraponderale, poate fi putin cam dificila pentru cei ce au abdomenul foarte mare.

Remote Please her – Stimulator clitoridian din silicon ce poate duce partidele de amor la un alt nivel

Remote Silicone Please-Her – Stimulator de Clitoris din Silicon, 9 cm

Partenerul din spate sta in genunchi și misca partenerul tinandu-l de solduri sau de fese. Partenera va sta in fata și se va sprijini in maini și in genunchi.

Ceea ce face aceasta pozitie atat de confortabila și plăcută este ca ambii parteneri pot alege ritmul și este foarte confortabila, așadar poate fi făcută și pentru perioade lungi de timp.

Daca ambii parteneri sunt de acord, barbatul o poate plesni peste fese sau o poate trage ușor de par. Barbatul poate de asemenea sa se se aseze pe ea și sa ii stimuleze clitorisul, vulva sau sa ii atinga sanii in timpul penetrarii.

Pozitia „lingurita” – Spooning. Una din cele mai confortabile pozitii sexuale pentru grasi

Pozitia lingurita este una din cele mai simple pozitii. Cu toate aceastea, poate fi mai putin stimulenta decat celelalte deoarece limiteaza miscarile. Este foarte asemanatoare cu pozitia doggy style, doar ca ambii parteneri vor sta intinsi pe pat, pe o parte.

pozitii sexuale grasi

Este o pozitie sexuala ideala pentru persoanele grase care cauta in primul rand confort și relaxare, lasand nivelul de stimulare pe plan secundar. Cu toate acestea, nivelul de stimulare fiind mai redus, poate fi perfectă pentru cei care ejaculeaza prea repede, ajutandu-i pe acestia sa reziste mai mult.

Pozitia pe scaun

O alta pozitie sexuala potrivita pentru persoanele supraponderale este pozitia in care se foloseste un scaun pentru a avea parte de sex. Barbatul va sta pur și simplu pe scaun, in timp ce partenera se va pune pe acesta, desfacand picioarele.

Parenera are doua alegeri: isi poate lasa greutatea pe spatarul scaunului, tinandu-se de aceasta cu mainile sau poate imbratisa partenerul, lasand greutate asupra acestuia. In cel de-al doilea caz, nivelul de intimitate va fi radical crescut, insa poate fi putin mai inconfortabil pentru barbat.

Stimulente pentru femeile ce doresc un plus de plăcere în dormitor. Ajută la stimularea intensă a femeilor

Atentie: Avand in vedere ca recomandam aceasta pozitie sexuala persoanelor supraponderale, asigurati-va ca aveti un scaun rezistent!

Stimularea fără penetrare

Daca orice pozitie este prea inconfortabila, exista și sex ce nu necesită penetrare. Aceste activitati sunt mai ușor de intretinut in special atunci cand ambii parteneri au probleme de greutate.

Partenerii pot sa se masturbeze reciproc prin stimularea organelor unul altuia.

De asemenea, exista și sexul oral, o practica din ce in ce mai populara. Cu ajutorul acestei practici, partenerii se pot stimula intens, fără sa fie nevoie de penetrare.

Sfat: Pentru a face sexul oral mai placut pentru barbati, femeia isi poate folosi limba in timpul sexului oral pentru a stimula zonele intime ale penisului.

Pozitia 69 pe o parte – O pozitie sexuala apreciata de toata lumea, chiar și de persoanele grase

Pozitia 69 este una din cele mai populare pozitii atunci cand vine vorba de sex oral deoarece oferă un maxim de plăcere cu un minim de efort.

Oral Optimizer – Gel pentru imbunatatirea sexului oral

Oral Optimizer Blowjob – Gel pentru Sex Oral Unisex

Cu toate ca de regula aceasta pozitie se face cu unul din parteneri stand deasupra, acest lucru nu este obligatoriu: ambii parteri pot sta pe o parte, pentru a nu pune toata greutatea pe partener, acest lucru fiind foarte inconfortabil atunci cand ambii parteneri au probleme cu greutatea.

Acestea sunt cele mai populare pozitii sexuale in randul persoanelor supraponderale, insa cu sigurant exista multe alte pozitii care, cu toate ca pentru unii pot parea inconfortabile, pentru voi pot fi placute. Experimenteaza și gaseste pozitia care îți oferă tot confortul și stimularea de care ai nevoie. Doar experimentand poți gasi acea pozitie ideala ce te va duce mereu la orgasm.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.