Pozitia 69 – Ghid: tot ce trebuie să știi să-ți duci partenera la orgasm

pozitia 69 sfaturi pentru orgasm

Pozitia 69 reprezinta una dintre pozitiile de stimulare clitorisiana pentru femeie sau a organelor genitale in cazul barbatilor. Ca urmare a asezarii celor doi parteneri, barbatul fiind intins pe spate, iar femeia va fi asezata invers, sprijinita pe coate peste el, cei doi se vor putea satisface reciproc, barbatul avand capul asezat in dreptul picioarelor partenerei, iar femeia va avea capul in sensul invers, la nivelul picioarelor partenerului. Asa ca, stimularea orala sau manuala a organelor genitale ale fiecaruia va fi destul de ușor de facut. Ca și celelalte pozitii kumasutriene și aceasta are o serie de avantaje și dezavantaje.

Una dintre tehnicile kumasutriene destul de des intalnite in relatia de cuplu consta in practicarea de catre cei doi parteneri pe parcursul unui act sexual a pozitiei destul de cunoscute, mai ales printre cei mai tineri numita pozitia 69. Cu toate acestea, nu toti cunosc amanuntele deja destul de excitante ale acesteia, nestiind indeaproape care sunt pasii practicarii ei.

Printre avantaje putem enumera:

  • barbatul va putea stimula destul de ușor organele genitale ale femeii, clitorisul, „posteriorul” sau sanii acesteia;
  • pozitia beneficiaza de multa, multa relaxare;
  • cei doi vor fi foarte „aprinsi” in urma contactului vizual al acestor zone erogene;
  • pozitia 69 permite o buna libertate de miscare in timpul actului sexual pentru cei doi parteneri;
  • permite utilizarea unui dildo, dop anale sau chiar bile vaginale.

Printre dezavantaje putem enumera:

  • nu exista posibilitatea de a se privi in ochi;
  • pozitia „69” va permite doar stimularea manuala sau orala, penetrarea nefiind posibila;
  • pentru femei, pozitia este adesea considerata drept o ofensa adusa demnitatii acestora.
  • lipsa unei igiene impecabile este foarte ușor simtita. Din acest motiv este ideala utilizarea unui dus anal sau unui dus inainte.

Sfaturi atunci cand vreti sa faceti sex din pozitia 69: la fel ca in cazul oricarei pozitii (am vorbit aici și despre celebra pozitie capra), igiena trebuie sa fie una impecabila. Altel, sansele sa ruinati partida de sex sunt extraordinar de mari. O alta chestie pe care v-o recomand este sa nu faceti sex din aceasta pozitie după ce ati utilizat un prezervativ sau un lubrifiant de o calitate indoielnica in timpul sexului normal si/sau anal fără sa faceti o toaletare a zonelor genitale inainte. Ambii parteneri vor avea ramane cu un gust de cauciuc in gura și un miros pe care l-as numi … dubios.

In cazul lubrifiantilor, pot exista exceptii. De exemplu la lubrifiantii de la Waterglide nu exista aceasta problema, ba din contra, daca aveti inspiratia sa folositi un lubrifiant Waterglide cu aroma de cirese sau capsune, gustul și mirosul va fi unul chiar foarte placut.

Este destul de greu sa gasesti pe cineva care sa nu iubeasca sexul oral. De aceea, multe cupluri doresc sa incerce pozitia traditionala 69 in primele etape ale vietii sexuale. Crede-ma ca poate fi foarte distractiv la inceput.

Cu toate acestea, după un timp, lucrurile se transforma intr-o rutina. Din fericire, gratie ghidului nostru si, in special, a sfaturilor și trucurilor disponibile in articolul de mai jos, vei putea sa ai parte de cea mai buna experienta pe care ai avut-o vreodata. Deci, sa trecem la treaba.

Postura corecta la pozitia 69

Inainte de a incepe, trebuie sa obtineti pozitia 69 corecta. Acest lucru se poate face destul de ușor și nu aveti nevoie de o rezistenta fizica suplimentara sau o mobilitate deosebita cum este necesara in cazul altor pozitii de făcut sex.

despre-pozitia-69

Doar urmati aceste indicatii de baza:

  1. Un partener (de obicei un barbatul) trebuie sa se aseze pe spate cu picioarele ușor indoite in genunchi.
  2. Poate sa-si ia o perna pe care sa o puna sub cap pentru a-si sprijini gatul.
  3. Celalat partener (de obicei femeia) trebuie sa stea cracanat, astfel incat capul barbatului sa se afle intre picioarele ei, cat mai aproape de pasarica.
  4. Apoi, ea trebuie sa se aplece inainte și sa isi aseze capul confortabil intre picioarele lui, indreptandu-se spre penis.
  5. Partenerul de deasupra trebuie sa se sprijine pe coate și pe genunchi și nu trebuie sa se lase complet in jos, burta pe burta.
  6. Partenerul de dedesubt are ambele mainile libere, in timp ce partenerul de deasupra va avea o mana libera cu care sa se joace.

Imi place ca atunci cand stau intinsa pe spate nu transpir atat de mult și este confortabil pentru amandoi. Am experienta cu variatii mai avansate ale pozitiei 69, asa ca nu uita sa treci prin paragrafele de mai jos. Dupa ce va aflati in pozitia corecta, puteti aplica urmatoarele tehnici.

Ce jucarii erotice pot fi folosite in pozitia 69?

vibratoare folosite in pozitia 69

Atunci cand vine vorba despre jucării erotice care pot fi folosite in timpul acestei jucarii posibilitatile sunt foarte mari, intrucat pozitia in sine permite o actiune foarte variata. Printre recomandarile noastre sunt urmatoarele:

✔️ Vibratoarele mici – acest tip de vibratoare au in jur de 10 cm, sunt foarte agere și ușor de utilizat. Sunt perfecte pentru a fi utilizate atunci cand partenera este deasupra și nu numai.

✔️ Vibratoarele de tip finger – numele lor le spune și utlitatea. Se pun pe deget, au in capat niste striații pentru stimularea clitorisului. Avand in vedere ca pot fi tinute pe deget, nu trebuie avuta grija lor, deci sunt perfecte pentru pozitia 69.

✔️ Oul vibrator – se intorduce in vagin, ii ramane afara doar codita și apoi este controlat prin telecomanda. Foarte ușor de folosit și cu impact foarte mare.

✔️ Vibratoare pentru clitoris – avand in vedere ca mare parte din atentia acordata in acesta pozitie este asupra clitorisului, consider ca stimulatoarele de clitoris pot fi folosite cu mare succes in aceasta pozitie.

Bonus: pentru barbati, ma rog, folosite de femei, sa se bucure barbatii, avem masturbatoare Flesh Light. Acestea sunt foarte utile atunci cand in pozitia 69, partenera nu poate face sex oral din diferite motive (adesea tehnice eg, diferenta de inaltime).

Tehnici de a-i „mânca pasarica” din pozitia 69

In cazul pozitiei 69, ea de obicei incepe sa va loveasca. In acest caz, nu este loc pentru tachinare, deci poți incepe sa-i mananci pasarica. Dupa ce va aflati in pozitia corecta, puteti incepe.

Cea mai eficienta tehnica este numita “Clit Flicker & Sucker “.  Este foarte simplu de executat și trebuie sa acorzi o atentie directa clitorisului.

  1. Trebuie sa-i dezvelesti clitorisul folosindu-ti un deget.
  2. Odata expus, puneti buzele și gura peste tot. Pregateste-ti sa-ti ingropi nasul in deschiderea ei vaginala și sa-ti tii respiratia din cand in cand.
  3. Plaseaza-ti limba pe clitorisul ei și incepe sa o misti incet și ușor.
  4. Misca-ti limba in sus și in jos, marind viteza treptat.
  5. Adauga miscari laterale și circulare.
  6. Pe masura ce se apropie de punctul culminant, suge-i clitorisul și creste puterea de aspiratie pana cand va atinge un orgasm foarte intens.

Unele femei nu pot suporta stimularea directa și suptul clitorisului. Prin urmare, schimba aceasta tehnica in functie de preferintele ei.

Cum se face un preludiu corect? Sfaturi pentru preludiu si inceperea actului sexual

O alta tehnica pe care o poți folosi in timpul pozitiei 69 este “Lips Check Up“:

  1. Umezeste-ti degetele (poti folosi saliva ta sau sucul de la pasarica ei). Poti folosi și un vibrator mic de tip finger precum Finger Vibe.
  2. Desparte-i labiile folosindu-ti degetul sau degetele
  3. Incepe sa-i saruti labiile exterioare (atat din stanga cât și din dreapta)
  4. Cu limba, linge-i labiile exterioare de jos in sus și intoarce-te cu varful limbii in spatiul dintre labiile interioare și exterioare
  5. Poti continua sa o sugi ușor pe fiecare din buzele sale interioare

Acorda atentie fiecarei labii și sub nici o formă nu te grabi. Acorda-i atentia de care are nevoie pentru ca rezultatul va fi pe masura!

Puteti incerca și penetrarea cu limba:

  1. Incepe sa iti lipesti limba și sa o faci cat mai ferm posibil.
  2. Apoi poți sa patrunzi cu limpa in deschdierea vaginala și sa mimezi miscari inauntru si  in afara, miscari pe care în mod normal le faci cu penisul in timpul sexului.
  3. Acest lucru va lasa clitorisul fără atentie pentru un timp, și tu vei decide ce va urma.

Tine minte ca in timpul penetrarii cu limba, nasul tau se va apropia foarte mult de anusul ei.

Iata remarcile mele personale și sfaturile despre pozitia 69:

Nu uita ca daca stai dedesubt, ai doua maini libere.

  • Strange-i fundul cu mainile, multe fete iubesc asta.
  • Daca gatul sau gura ta oboseste, poți folosi și câteva degete.
  • Tine minte ca „sucul” din pasarica ei va ajunge pe nasul tau.
  • De asemenea, dca lingi deschiderea vaginala sau o penetrezi cu limba, nasul tau se va apropie periculos de mult de anusul ei.
  • Las-o sa stie ca face o treaba buna prin gemete sau prin adaugarea unor discutii murdare din cand in cand.

Exista de asemenea, mai multe modalitati de a-i manca pasarica. Cele mai multe dintre ele nu sunt potrivite pentru pozitia 69, dar daca iti place sa mergi mai departe, acestea iti pot imbunatati abilitatile.

Tine minte ca atunci cand vei cobora in jos va fi o experiență putin diferita. De fapt, obtinerea orgasmului in pozitia 69 poate fi o problema deoarece ambii parteneri isi concetreaza atentia asupra plăcerii pe care o ofera. Daca va concentrati atentia asupra plăcerii pe care o primiti, s-ar putea sa va opriti. Crede-ma ca acest lucru nu va fi foarte placut in ochii partenerului.

Daca vei prezenta partenerei tale de sex feminin acet ghid pentru pozitia 69, atunci ea ar putea fi interesata de aceste sfaturi și trucuri pentru a da lovitura perfecta. Nu uita sa faci o pauza daca simti ca gatul sau gura ta nu mai fac fata. De asemenea, daca esti deasupra, atunci ai cel putin o mana libera, astfel incat de poți juca cu testiculele și cu anusul.

Pozitii alternative pentru 69

69 cu partenerul deasupra (vorbitor)

Daca nu-ti place pozitia traditionala (fata deasupra) din orice motiv, atunci incearca aceasta alternativa, numita Vorbitorul. Asa cum poți vedea in imaginea de mai sus, deasupra este un barbat.

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii urmatori:

  1. O fata trebuie sa stea intinsa pe spate și sa puna o perna sub gatul ei.
  2. Picioarele ei trebuie sa fie indoite in genunchi și ușor intinse.
  3. Un barbat trebuie sa se aseze deassupra (cu capul intre picioarele ei) in timp ce isi tine greutatea in genunchi.
  4. Apoi, el trebuie sa-i apuce ușor coapsele și sa-i deschida picioarele pentru a-si baga capul intre ele.
  5. Ea poate sa-si foloseasca mainile libere pentru a-l apuca de fund sau pentru a se juca cu testiculele lui sau cu anusul.

Aceasta pozitie este perfectă daca vrei sa demonstrezi ca esti un barbat dominant. De asemenea, este perfectă daca partenerul tau este mai inalt decat tine.

Cea mai buna parte? Partenera ta are ambele maini libere asa ca se poate juca cu testiculalele tale sau cu anusul.

69 pe o parte (stralucitor)

Daca esti in cautarea unei pozitii foarte confortabile, atunci ar trebui sa incerci Pozitia stralucitoare. Sa fiu sincera, aceasta este preferata mea.

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Ambii parteneri trebuie sa stea pe o parte, fata in fata cu zona genitala a celuilalt.
  2. Femeia isi poate pune o perna sub umar pentru a-si ridica putin truchiul superior.
  3. Ea poate lasa mana de jos intinsa de-a lungul piciorului lui.
  4. Ideal ar fi ca ea sa aiba picioarele semi-indoite și intinse.
  5. Barbatul trebuie sa-si puna capul intre picioarele ei, cat mai aproape de pasarica.
  6. El isi poate bloca piciorul de sus sub subsoara lui pentru a-si raspandi confortabil picioarele.
  7. De asemenea, el trebuie sa-si raspandeasca picioarele pentru a face loc capului partenerei.
  8. O mana libera a ambilor parteneri permite un tip diferit de stimulare.

Aceasta varianta este excelenta pei care care iubesc confortul și vor sa se concentreze pe primirea și oferirea placerii. Atat tu cât și partenerul tau veti avea o mana libera cu care va puteti juca.

69 in patru labe (Yin&Yang)

Consideri ca versiunile tipice ale lui 69 sunt prea plictisitoare? Atunci incearca pozitia Yin-Yang. Desi nu poate fi la fel de confortabile ca versiunile mentionate anterior, iti permite un acces excelent la pasarica și îți oferă o pozitie dominanta:

  1. Femeia trebuie sa stea pe spate.
  2. Trebuie sa-si ridice picioarele complet și sa-si prinda gleznele cu mainile.
  3. Apoi trebuie sa le indeparteze cat mai mult posibil și sa le apese pe corpul ei.
  4. Barbatul trebuie sa coboare in genunchi stfel incat capul sa ajunga intre picioarele ei.
  5. Apoi el trebuie sa se aplece complet pana cnd capul este aproape de pasarica ei.
  6. Mainile lui trebuie sa treaca peste coapsele ei și sa-i imbratiseze spatele astfel incat sa nu se poata atinge pamantul.

Aceasta pozitie permite accesul ușor la organele genitale ale ambilor parteneri. Cu toate acestea, mainile vor fi scoase din joc. Sfatul meu este sa plasati o perna sub capul partenerei pentru a face pozitia mai confortabila.

Daca va plac jocurile anale, atunci ai putea sa acorzi o atentie deosebita perineului și anusului deoarece aceasta pozitie asigura accesul perfect in aceasta zona.

69 din picioare (Pesti)

Cauti o varianta de 69 un pic mai dificila? Atunci incearca pozitia Pesti. Practic, tot ce ai nevoie este un barbat cu brate puternice și rezistenta deoarece va trebui sa urmatii pasii urmatori:

  1. Barbatul trebuie sa stea in picioare intr-o pozitie confortabila cu picioarele departate pana in dreptul umerilor.
  2. Apoi trebuie sa-si prinda partenera și sa o tina cu capul in jos, cu burta pe pietul lui și cu pieptul ei pe burta lui.
  3. Ea trebuie sa-i imbratiseze gatul cu picioarele ei și sa-si incruciseze gambele.
  4. Barbatul trebuie sa-i mentina greutatea cu ambele maini.
  5. Cu gura, el ii poate manca pasarica.
  6. In acelasi timp, ea se poate juca cu gura cu penisul lui.
  7. Mainile ei trebuie sa fie libere pentru a-i stimula testiculele și eventual anusul. Un Finger Plug precum acesta poate face o treaba excelenta.

 

Aceasta pozitie nu este foarte confortabila nici pentru un baiat nici pentru o fata. Desi oferă unele scantei, cu greu imi pot imagina atingerea orgasmului făcând asta.

Limiteaza barbatul sa se hraneasca cu pasarica ei deoarece mainile trebuie sa le foloseasca pentru a-i sustine corpul, in timp ce ea va avea atat mainile cât și gura disponibile pentru a oferi placere. Retineti ca va puteti rani foarte ușor in timp ce experimentati aceasta pozitie. Deci mai bine sa fiti in siguranta decat sa va para rau.

In picioare și rasuciti 69 (Pestele)

Daca aveti impresia ca pozitia in picioare 69 nu este pentru voi, atunci incercati pozitia pestele. Aceasta este perfectă pentru cuplurile aventuroase, barbati puternici și fete flexibile.

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati aceste instructiuni:

  1. Barbatul trebuie sa stea intr-o pozitie confortabila, cu picioarele departate in dreptul umerilor.
  2. Apoi trebuie sa ia fata și sa o tina cu capul in jos, fundul ei trebuie sa stea pe capul pieptului și spatele ei pe burta lui.
  3. Picioarele ei pot sta pe spatele lui.
  4. Una dintre mainile lui ar trebui sa o tina pe burta ei, in timp ce cealalta mana va trebui sa o tina pe fund pentru a-i sustine greutatea.
  5. Cu gura, el ii poate savura pasarica.
  6. In acelasi timp, ea iti poate intoarce capul in lateral pentru a avea acces la penisul lui.
  7. Apoi, ea trebuie sa tina o mana pe piciorului lui, in timp ce cu cealalta mana ii poate apuca penisul și il duce in gura ei.

Din experienta mea personala, aceasta pozitie nu este foarte confortabila. Daca partenerul tau este slab și mic de statura, aceasta pozitie aduce o distractie pe termen scurt. In timp ce aceasta pozitie il limiteaza pe barbat, fata poate acorda atentie atat testiculelor cât și penisului partenerului.

Cu toate acestea, folosesc aceasta pozitie foarte rar, atunci cand vreau sa condimentez putin lucrurile.

Retineti ca veti avea nevoie de multa forta și rezistenta. De asemenea, exista un risc major sa va raniti in timp ce experimentati aceasta pozitie.

Sfaturi extra pentru un 69 perfect

  • Mentineti o  igiena adecvata. Frecventa sexului oral pe care il primiti și nivelul igienei personale merg mana in mana. Evident, daca doriti sa aveti parte de putina distractie in timpul oricarei activitati care include sex oral, trebuie sa mentineti o igiena corespunzatoare. Scopul principal este de a elimina orice miros neplacut.
  • Pastrati totul curat în mod regulat pentru a mentine un miros placut. In acest fel, vei fi in siguranta atunci cand vei avea parte de un sex oral neasteptat. Nu ma intelege gresit. Nu trebuie sa fii obsedat de igiena orgaelor genitale. Exista oameni care prefera anumite mirosuri și devin mai excitati. De asemenea, vor exista momente in care veti dori sa sariti unul pe altul indiferent de cat transpirati sau murdari sunteti. Tot ce trebuie sa faci este sa scapi de orice miros neplacut și sa fii gata.

igiena intima pozitia 69

Util: folositi un gel special pentru igiena intima. Se poate gasi in farmacii, iar pretul este unul foarte bun. Din experienta personala va spun ca aceste geluri sunt mult mai bune decat gelurile de dus clasice pe care le folosim în mod normal.

Sexul este mereu un joc de putere unde o persoana de obicei oferă in timp ce cealalta primeste. Aceste roluri trebuie inversate intre parteneri din cand in cand pentru a mentine un echilibru sanatos. Totusi baietii au mereu tendinta de a sta linistiti și de a se bucura de spectacol.

Daca faceti asta in timpul pozitiei 69 și nu vă veți concenta pe placerea ei, atunci crede-ma ca nu va mai fi dornica sa experimenteze data viitoare cand faceti sex. Exista o regula de baza pe care trebuie sa o urmezi.

Atata timp cat ea iti face un sex oral, și tu ar trebui sa faci acelasi lucru și sa ii „mananci pasarica„. Sigur poți intrerupe pentru câteva secunde, dar nu fi lenes. Cu cat primesti mai mult, cu atata mai mult efort ar trebui sa depui pentru a-i oferi o experiență de neuitat. Crede-ma, oferind mai mult decat primesti este o cale minunanta de a construi o atitudine pozitiva fata de pozitia 69.

Schimbati-va rolurile: din experienta mea personala, pot sa-ti spun ca aproape fiecare 69 incepe cu baiatul care sta intins pe spate și fata sta deasupra. Acest lucru se poate schimba, evident, in focul pasiunii.

Unii oameni (in special aceia care impartasesc cam acelasi tip de corp) nu au nicio problema sa schimbe scenariul și sa adopte o abordare inversa. In general, persoana care este deasupra domina și dicteaza ritmul și intensitatea pozitiei 69.

Sfatul meu este acesta: pentru a face un 69 mai bun, persoana care este de obicei dominanta ar trebui sa se intinda pe spate in timp ce partenerul care este de obicei supus va sta deasupra. Crede-ma acest schimb de roluri va aduce un plus de emotie in actiune.

Foloseste perna ca suport pentru gat cand faci 69:  toata lumea care a incercat pozitia 69 stie cat de ușor este sa iti ranesti gatul, mai ale cand esti cel care sta dedesubt. Acest lucru ar putea face ca intreaga experienta sa fie destul de negativa.

Din fericire, o perna simpla poate schimba 69 intr-o experienta foarte confortabila și plăcută. Doar asigura-te ca plaezi una sub capul celui care sta intins pe spate. Daca vei face asta, gatul tau va fi sustinut și iti va fi mult mai ușor sa intri in actiune. Tine minte ca poți folosi o perna nu doar pentru cunnilingus, dar și atunci cand incerci sa ii atingi punctul G, in tipul unul act sexual normal, in pozitia misionarului.

Foloseste și mainile nu doar limba: una dintre marile probleme cu care se confrunta oamenii in timp ce sunt in pozitia 69 (mai ales cei care nu au foarte multa experienta in sexul oral) este ca mai mereu uita ca au maini.

Ei incearca sa faca toata treba cu gura. Inca o data, nu ma intelege gresit, un asemenea efort este intotdeauna de apreciat. Cu toate acestea, folosindu-ti mainile și degetele pentru a amesteca lucrurile poate face dintr-o experienta obisnuita una incredibila.

Data viitoare cand te afli in pozitia 69, incearca sa faci aceste lucruri cu mainile libere:

  • Umbla in jurul corpului și mangaie-l
  • Joaca-te și stimuleaza-i zonele erogene
  • Incepe sa o penetrezi cu degetul
  • Incepe sa-l rasucesti
  • Joaca-te cu anusul ei/lui daca ii place acest tip de joc

Tine minte ca doar daca esti paralizat de la gat in jos, esti scutit de la folosirea mainilor in timpul pozitiei 69 pentru a spori placera.

Evitati acumularea de caldura

Cand experimentati pozitia 69 la inceputul vietii voastre sexuale, de obicei, ambii parteneri vor incheia prin a sta unul peste altul. Chiar daca la inceput pare confortabil, după un timp,  va exista o crestere ridicata a caldurii corporale.

Acest lucru poate duce la transpiratie excesiva, lucru care nu este deloc placut. In plus, daca partenerul de deasupra va sta peste cel de dedesubt, cel de jos va trebui sa mearga in unghiuri inconfortabile cu capul, lucru ce va duce in cel mai scurt timp la o durere in gat.

Din fericire, acestea pot fi evitate daca partenerul de deasupra va ramane in patru labe (sau macar putin ridicat). Acest lucru va permite un transfer mai mic de caldura și un acces mai confortabil la zona genitala a partenerilor.

Nu va grabiti! Concentrati-va și savurati momentul! La propriu și la figurat!

Cand va satisfaceti unul pe altul in pozitia 69. Incercati sa va bucurati de momentul de plăcere reciproca și nu va grabiti. Cel mai rau lucru pe care il poți face este sa te grabesti și sa termini cat mai repede. Singurul lucru mai rau decat sa nu fi avut niciodată parte de un sex oral este sa ai pe cineva care trece prin miscari doar pentru a-si face treaba.

sex-oral-graba

Crede-ma cand iti spun ca acest comportament se va observa și va distruge starea de spirit, asta daca nu va distruge intreg momentul. Daca vrei sa aduci aceasta pozitie frecvent in viata ta sexuala, atunci fii prezent și concentreaza-te sa oferi mereu ceea ce ai mai bun. Doar bucurati-va unul de altul și nu va grabiti!

Incearca-l pe partea ta

Desi nu exista prea multe variatii ale pozitiei vechi 69, este destul de mult sa spui ca “ceea ce vezi este ceea ce primesti“. Oricum, culcat pe partea ta, poate amesteca putin lucrurile pentru a face experienta putin mai interesanta.

Evident, nu iti vei putea folosi o mana. Cu toate astea, crede-ma ca desi vei avea doar o singura mana cu care de poți juca, va fi destul de interesant. Imi place mult pentru ca este mult mai confortabil pentru ambii parteneri și oricine poate prelua rolul de leader. Din nou, depinde de tine ce preferi. Prin urmare, trebuie sa experimentezi cu multe variatii pozitia de baza 69.

Lasa-ti limba sa umble libera – despre asta e vorba in pozitia 69

Daca intr-adevar atingi un canal ( și partenera ta raspunde bine), atunci evident ca nu vrei sa schimbi lucrurile, mai ales daca este pe cale de a atinge orgasmul. Cu toate acestea, nu trebuie sa-ti fie teama sa deviezi de la organele genitale spre alte zone ale corpului, in timp ce le saruti și le lingi ușor. Retine ca accesul tau poate fi foarte limitat.

De exemplu, o fata poate sa-ti sarute testiculele putin, in timp ce un tip se poate concentra nu numai pe clitorisul ei dar și pe buzele sale interioare și exterioare și pe perineu.

Nu subestima puterea unui afrodisiac

Foarte multe persoane subestimeaza sau nu iau in considerare puterea pe care un arodisiac bun o poate avea in timpul unei partide de sex cu sau fără pozitia 69. Totusi, gandeste-te la acest aspect, iar daca ai mai practicat aceasta pozitie iar rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor, gandeste-te la un afrodisiac bun, care sa „accelereze” putin lucrurile.

Schimba ritmul din cand in cand

Aminteste-ti ca nu ai de-a face cu o acadea sau o inghetata pe bat. Este evident ca daca ai doar o singura tehnica și o singura miscare pe intreaga sesiune de 69, nu va fi o experiență extraordianara pentru partenerul tau.

Prin urmare, ar trebui sa amestecati putin lucrurile și sa urmezi sfaturile de mai jos:

  • Misca ritmul in care iti misti capul
  • Alterneaza presiunea gurii
  • Experimenteaza cu o aspiratie pe care o aplici. Ceva similar aspiratiilor care pot fi obtinute cu un stimulator de clitoris Satisfyer Pro 2 Vibration de exemplu.
  • Adauga diferite miscari in techinile tale

Trebuie sa amesteci mereu lucrurile pentru a crea o experiență unica de fiecare data cand ajungi acolo jos. Crede-ma ca in felul acesta, pozitia 69 va fi mereu o experiență pe care partenerul tau o va cauta.

Spune-i partenerului ce iți place atunci cand faceti 69

Din pacate, exista și persoane carora nu le place sa fără sex oral. Acestia s-ar putea sa fi avut parte de o experiență neplacut in trecut, sau pur și simplu pot avea impresia ca acest lucru nu este igienic. Cu toate astea, nu sunt atat de timizi incat sa nu obtina ceea ce isi doresc.

Prin urmare, daca doresti sa ai un 69 minunat, comunica cu partenerul tau despre nevoile tale sexuale. Discutati deschis și asigurati-va ca sunteti pe aceeasi lungime de unda, altfel, unul dintre voi va avea parte de un moment teribil. Crede-ma, daca unul dintre voi se simte teribil, asa va fi de fiecare data cand va incerca pozitia 69. De aceea este important sa vorbiti despre fanteziile sexuale și preferintele fiecaruia.

Distrati-va mereu cand faceti 69. Nu este nimic mai rau decat sa nu te bucuri in timp ce faci sex. Concentrandu-te doar pe sfaturile și trucurile de mai sus, te pot impiedica sa te bucuri de moment. De fapt, majoritatea femeilor se plang ca barbații nu isi exprima bucuria in timpul sexului. Daca iti poți imagina, baietii de obicei au o fata de robot in timp ce fac sex. Din fericire, acest lucru se poate rezolva ușor.

Doar distreaza-te in timp ce faci sex și exprima-te natural. Puteti sa gemeti, sa aveti discutii mudare și sa acordati atentie intregului corp pentru a arata ca va distrati. La urma urmei, vorbim de sex aici! Daca tu nu te bucuri, atunci care mai este scopul?

Pozitia 69 poate fi o cheie catre orgasmul femeii sau poate deveni un cosmar daca nu respectati regulile de baza.

Din nou, sexul este ca pizza. Pizza excelenta este minunata, dar chiar și cea rea este foarte buna. Tine minte aceste sfaturi data viitoare cand vei ajunge acolo jos. Pun pariu ca daca urmezi sfaturile acestea,  ea va experimenta un 69 de neuitat.

Un alt punct de vedere: de ce poziția 69 nu este atât de plăcută pe cât pare?

Sigur, pozitia 69 poate fi hot sau poate fi plictisitoare. Hai sa vedem motivele pentru care 69 nu este atat de distractiv.

Exista ceva sexy in pozitia 69. Penisul barbatului este in gura ei, iar ea il linge și se joaca cu el. Cu toate acestea, exista și ceva plictisitor la acest act.

Pozitia 69 poate fi obtinuta prin asezarea partenerului deasupra cu organele genitale indreptate spre cealalta persoana. Poate fi fata sau baiatul deasupra, sau puteti condimenta lucrurile stand pe partile laterale.

Unele cupluri iubesc asta, in timp ce altele nu au incadrat pozitia 69 pe lista lor de activitati. Uniii nu isi dau ochii peste cap de fiecare data cand partenerii le sugereaza o pozitie compromitatoare. Cu toate acestea, unii nu vor sari in sus de bucurie. Pozitia poate fi ciudata din punct de vedere fizic pentru ambii parteneri implicati.

De ce pozitia 69 poate fi putin nasoala?

Aici vom analiza cele 7 motive pentru care aceasta pozitie nu este atat de distractiva pe cat pare.

Fundul

Nu vreau sa fiu copilaros, dar nu este nimic sexy in a avea anusul barbatului aproape de fata ta. Desi aceasta priveliste poate fi putin interesanta la inceput, poți opta sa te uiti in alta parte daca vei continua sa faci pozitia 69 cu barbatul deasupra.

La fel se intampla și atunci cand femeia este deasupra, cu toate ca mai putini barbati par sa aiba o problema cu asta. La fel, faptul ca fundul cuiva este aproape de gura ta nu este deloc atragator.

Nu exista concentrare

Nu conteaza daca esti femeie sau barbat, atunci cand primesti un sex oral, este greu sa te concentrezi pe ceea ce faci. In timp ce barbații nu par sa aiba nevoie de toata stimularea din lume pentru a se simti excelent, majoritatea femeilor au nevoie de un anumit nivel de concentrare. Stii ce nu poți face in timp ce iti misti capul in sus și in jos, tinand o mana pe penisul lui? Sa te concentrezi. Desi s-ar putea ca o femeie să se simtă minunat in timp ce primeste un sex oral, s-ar putea sa constate ca acesta este ultimul lucru la care se gandeste in timp ce-i oferă plăcere partenerului ei.

Unghiuri incomode și sufocarea iubitilor

Pentru barbati, statul pe spate și incercarea de a atinge unghiul punctelor dulci ale partenerii pot fi pozitii dificile. Ba mai mult, faptul ca o fata sta pe fata poate face ca respiratia sa devina greoaie, in functie de cat de agresiva devine ea.

Nu-l poate satisface asa cum trebuie

De fapt poate, este vorba doar despre a o suge. Isi foloseste mana și gura in acelasi timp ca un artist, in timp ce isi balanseaza vaginul in gura lui și isi tine propria greutate corporala cu o singura mana. Acest lucru nu este doar extrem de inconfortabil și obositor, dar s-ar putea sa descoperi totusi ca nu esti capabila sa-i oferi atentia pe care o merita atunci cand incepi sa te concentrezi pe propria placere.

Acest lucru este de 10 ori mai rau atunci cand el este deasupra in ecuatia 69 și te chinui sa-ti impingi capul in saltea doar pentru a obtine ptuin spatiu pentru ca penisul lui sa-ti intre in gura. Acest lucru este valabil mai ales daca partenerul tau este bine dotat.

Nu sunteti adolescenti grabiti

Daca nu este vorba doar despre o partida rapida inainte de munca, sexul nu ar trebui sa fie făcut niciodată pe graba. Pe cat de bine se simte, gandeste-te ca ar fi de 10 ori mai placut daca ati incerca sa va faceti sex oral separat. Partea magica la sexul oral este ca partenerul îți oferă atentie, concentrandu-se complet pe a-ti oferi placere. De ce nu va asezati unul langa altul sa faceti o treaba fantastica, in loc sa va grabiti sa faceti totul in acelasi timp?

Igiena personala precara

Acest lucru este valabil in orice situatie, igiena personala precara poate strica o partida de sex oral. Fa totul ca la carte și spala-te inainte de sexul oral, pentru a te asigura ca totul arata, miroase și se simte curat. Acest lucru arata respectul fata de partener și poat face ca aceasta pozitie sa fie mai plăcută pentru amandoi.

Cea mai proasta pozitie sexuala pentru acei partenerii cu inaltimi diferite

Daca intre tine și partenerul tau este o diferenta mare de inaltime, aceasta pozitie poate fi incredibil de incomoda sau imposibil de realizat. Este posibil ca tipul sa-si intinda gatul și limba, pentru a incerca sa ajunga la clitorisul femeii. Daca ti se pare ca aceasta pozitie este greu de atins, gaseste una diferita.

Indiferent ce faci, asigura-te ca te distrezi.

5 Variante pe care trebuie sa le incerci in pozitia 69

Pozitia 69 este una din cele mai iubite pozitii sexuale. Stiai totusi ca exista mai multe moduri de a te bucura de aceasta? Iata 5 variante ale pozitiei 59 pe care trebuie sa le incerci.

  1. 69 cu capul in jos – Da, este o pozitie foarte plăcută. Evident, femeia trebuie sa stea cu capul in jos. Aceasta pozitie poate fi făcută pe fotoliu sau pe scaun și este super incitanta.
  2. Lasa-te dominata – Daca este sa vorbim despre 5 variante ale pozitiei 69, nu putem sa lasam deoparte una din cele mai importante: femeia dedesubt. Aceasta se va simti cu totul dominata de barbat. El alegi cat de tare și repede ii penetreaza gura, el alegi ritmul. Ea doar se supune. Ideala pentru persoanele pasionata de jocuri de dominare.
  3. Pozitia 69 suspendata – Femeia trebuie as stea suspendata, cu capul in jos. Atentie, aceasta varianta este destul de extrema și este recomandata doar cuplurilor care stiu ca barbatul o poate tine pe femeie fără probleme. De altfel, poate fi și un antrenament bun pentru acesta. Daca el insa nu este in forma, ii va veni foarte greu sa se bucure de aceasta varianta.
  4. Incearca sa faci podul – Daca femeile sunt în formă și au chef sa condimenteze putin lucrurile, pot face pozitia 69 făcând podul. Aceasta pozitie este destul de grea, insa extrem de satisfacatoare, deoarece barbatul va reusi sa te stimuleze mai bine. Totusi, daca nu esti o peroana care face gimnastica în mod normal, nu ti se va parea cea mai confortabila varianta.
  5. Pozitia 69 pe o parte – Cea mai confortabila varianta – Aceasta varianta este cea mai confortabila din toate cele 5 variante de făcut pozitia 69. Daca pur și simplu doresti sa te simti bine, iti recomand sa incerci aceasta pozitie. Atat femeia cât și barbatul stau pe o parte. ambii desfac picioarele și isi pot aseza capul pe coapsta partenerului.

Uite un video de la Céline Remy despre poziția 69

Întrebări:

Ce înseamnă 69?

In termeni numerologici 69 înseamnă un numar care poate insemna o varsta, o dimensiune sau orice altceva poate fi interpretat matematic.

In astrologie, 69 înseamnă zodia LEU.

In viata de zi cu zi, 69, cel mai adesea înseamnă o pozitie sexuală despre care am vorbit in tot acest articol.

Poz 69 se refera la pozitia 69?

Daca nu este vreun jargon despre care sa nu stiu cu privire la poz 69, da, se refera la pozitia aceasta.

Poti ramane insarcinata din pozitia 69?

O sarcina apare atunci când spermatozoizii ajung la ovul în timpul sau după actul sexual cu penetrare. Poziția 69, care este de obicei asociată cu sexul oral reciproc, nu duce la sarcină, deoarece nu implică de obicei penetrarea vaginală de către penis, necesară pentru fertilizarea ovulului de către spermatozoid.

Totuși, este important de reținut că orice activitate sexuală care implică ejacularea lângă sau în apropierea vaginului poate duce la sarcină, deși riscul este mult mai mic decât în cazul sexului cu penetrare.

Ce măsuri de igiena trebuie barbatul sa isi ia?

Igiena este un aspect foarte important în orice tip de activitate sexuală, inclusiv dar mai ales în poziția 69. Având în vedere că această poziție implică sex oral reciproc, este esențial ca ambele părți să se asigure că respectă normele de igienă corespunzătoare pentru ca ambii parteneri să se simtă confortabil în timpul actului. Iată câteva sugestii pentru igiena bărbatului în poziția 69:

  1. Curățenie corporală: Este important să te speli înainte de a avea raporturi sexuale, mai ales în zonele intime. Acest lucru poate ajuta la prevenirea mirosurilor neplăcute și a infecțiilor. Asadar spalati cu spor penisul, zona anală și zonele adiacenete. Folositi un gel de dus de calitate și clatiti foarte bine.
  2. Curățenie orală: Asigură-te că îți perii dinții și folosești ață dentară înainte de a practica sex oral, pentru a preveni transmiterea bacteriilor sau a bolilor cu transmitere sexuală. Stiu, pare o gluma, dar este important sa ai dintii curati atunci cand ii faci sex oral partenerei.
  3. Ai grijă cu părul pubian: În funcție de preferințele tale și ale partenerului tău, este indicat să îți tunzi sau să îți rade părul pubian. Aceasta poate fi o chestiune de preferință personală, dar poate contribui la un sentiment general de curățenie. De asemenea, trebuie sa fii constient ca nimanui nu ii place sa simta par in gura!

Care este pozitia 69?

Am explicat pe larg pe tot parcursul articolului care este pozitia 69 și ce poți face sa o faci 100% corect. Vin in completarea articolului cu urmatorul video in care Caitlin vorbeste foarte bine despre aceasta pozitie.

 

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.