Preludiu Sexual: Sfaturi și TEHNICI pentru începători și avansați!

preludiu-pareri

 

Să știi să faci preludiu este important deoarece oamenii se gandesc MEREU la sex. Conform unui studiu, barbații se gandesc la sex cam de 19 ori pe zi. Asta e mult. Totusi, foarte putini dintre acestia stiu ca sexul grozav necesită un preludiu pe masura. De fapt, se spune ca aproape jumatate din actul sexual trebuie sa fie sarutarile și atingerile ce au loc inainte de penetrare. Iata câteva sfaturi pe care trebuie sa le stii despre cum se fac un preludiu corect.

Ai nevoie de lubrifianți sexuali pentru reusita actului sexual sau, mai bine zis, capacitatea ta de a te excita este mai greoaie, uneori inexistenta? Ti-ai pus vreodata intrebarea care este cauza pentru care te exciti atat  de greu cu toate ca iti adori partenerul sau partenera din absolut toate punctele de vedere?

Cu siguranta, momentul preludiului. Adeseori, multe cupluri tind sa treaca destul de rapid peste acest moment „fierbinte”, ignorandu-l. Cu toate acestea, chiar daca in preludiu nu se atinge penetrarea, acesta ne asigura reusita actului sexual, dar și capacitatea noastra de a ne „infierbanta”in timpul actului sexual.

Ce înseamnă preludiu?

ce înseamnă preludiu dex

Termenul preludiu sexual se referă la activitățile sau comportamentele sexuale care preced actul sexual în sine. Acestea includ gesturi, atingeri, săruturi, mângâieri și alte forme de stimulare erotică care au scopul de a crea excitare și anticipație înainte de penetrare sau alte forme de contact sexual direct. Preludiul sexual poate implica și explorarea erogenă a diferitelor zone ale corpului, comunicare verbală sau nonverbală privind preferințele și dorințele sexuale, crearea unei atmosfere intime și romantice etc.

Preludiul sexual este considerat important în cadrul unei relații sexuale sănătoase și satisfăcătoare, deoarece poate intensifica plăcerea și conexiunea emoțională dintre parteneri. Acesta oferă timp și spațiu pentru a intra în starea de excitație și pregătire pentru actul sexual, crescând astfel satisfacția și confortul în timpul experienței sexuale. Preludiul sexual poate varia în durată și formă, fiind influențat de preferințele și necesitățile individuale ale cuplului sau partenerilor sexuali implicați.

Preludiu dex:

preludiu sn [At: STAMATI, D. / V: (înv~lud, ~die sf / Pl: ~ii / E: fr prélude, it preludio, ger Präludium1 Exercițiu muzical pregătitor. 2 (Pex) Improvizație muzicală preliminară. 3 Parte introductivă a unei compoziții muzicale mai ample. 4 (Spc) Primă piesă muzicală dintr-o suită instrumentală. 5 (Spc) Piesă muzicală care precedă o fugă sau un coral. 6 (Pex) Compoziție muzicală instrumentală independentă scrisă în formă liberă. 7 (Înv) Prefață. 8 (Fig) Ceea ce anunță, precedă sau pregătește o acțiune, un fenomen, un eveniment etc. 9 (Spc) Gesturi care preced actul sexual.

Bun, cam atat cu introducerea și teoria despre preludiu sexual. Haideti in continuare sa vedem câteva informatii esentiale și cum poți și tu face un preludiu pe care partenera ta sa nu il uite niciodată.

Daca, insa nu aveti chef de sex sau nu va simtiti în formă in timpul actului sexual, nu ezitati sa incercati:

  • Incercati un dans senzual alaturi de partener – dansul reprezinta una dintre cele mai sexy fantezii sexuale. Asadar, in timp ce dansati nu ezitati sa va dezbracati iubitul;
  • Nu uita de gemete – reprezinta unul dintre trucurile cele mai excitante pentru barbati;
  • Saruta-l cu pasiune – chiar daca nu mai esti la prima tinerete, nu ezita sa iti lasi dezlantuita dorinta fata de partener;
  • Fa striptease – asa il vei „incalzi” la maxim – alege o muzica care ti s-ar potrivi și niste haine numai bune de „aruncat”. Nu uita: nu-l lasa sa te atinga in momentul dansului – asa il vei face foarte nerabdator…;
  • Fa-i o surpriza – leaga-l la ochi și lasa-l sa iti descopere lenjeria sexy, dar și formele atragatoare ale trupului;
  • Spune-i o poveste „fierbinte” – ii poți dezvalui chiar cele mai indraznete fantezii pe care le porti;
  • Fa-i un masaj erotic – chiar daca adesea masajul este doar o tehnica de relaxare musculara, nu ezitati sa va atingeti cele mai intime regiuni ale corpului, masandu-le destul de placut. Si totul, in ambianta unei muzici de calitate și ale unor lumanari parfumate;
  • Scrie-i sms-uri mai „indraznete”. Intreaba-l ce crede ca faci tu in acel moment, la cine te gandesti sau daca porti lenjerie…;
  • Nu uita de vibrator – il poți folosi chiar in fata lui – placerea va fi destul de intensa; Daca nu ai un vibrator, vezi aici ofertele pe care le avem la vibratoare.
  • Nu uitati de mancarurile afrodisiace – va puteti hrani unul pe celalalt sau puteti devora o portie importanta de ciocolata sau frisca chiar de pe corpul iubitului;
  • Nu uitati de sporturile pasionale din dormitor – va puteti intrece la o lupta cu partenerul sau la anumite tehnici de autoaparare – dar, totul in gluma…

Nu-i asa ca deja v-ati aprins…? Ah, și sa nu uit, suplimentele afrodisiace sunt extraordinare pentru cuplurile care trec printr-un impas in ceea ce priveste viata din dormitor. Daca aveti nevoie de o recomandare, pentru barbati, cu siguranta Erotisin Forte este o optiune extraordinara, iar pentru femei, Spanish Love Drops sunt printre cele mai bune pe care le-am testat de-a lungul timpului.

Cum se face preludiu tantric?

Atunci cand ne dorim un act sexual reusit nu trebuie sa sarim peste etapele „incalzirii” de dinaintea penetrarii.

Atunci cand barbatul isi indreapta atentia catre partea vaginala a femeii, nu face decat sa o dezamageasca, punand mai presus propria sa satisfacere, netinand cont de importanta preludiului feminin. Atingerile pe piele din perioada „fierbinte”, asa cum  denumim adesea preludiul poate determina o sporire a extazului și a plăcerii feminine.

atingeri-preludiu

Multi dintre parteneri  considera ca atingerile clitorisiene fac parte tot din preludiu și de aceea isi vor indrepta imediat atentia catre acele locuri destul de intime. Asa cum spuneam, chiar daca clitorisul reprezinta o parte de mare intensitate orgasmica, totusi, fără atingerile și saruturile pasionale din timpul preludiului, actul sexual va deveni unul frustrant, cei doi parteneri dorind ca totul sa se termine cat mai repede, pasiunea disparand astfel de tot din relatia sexuala.

Exista totusi o solutie. Femeia trebuie sa isi spuna clar ceea ce doreste și ceea ce asteapta de la partener și sa nu se lase rapusa de simtamintele unui act sexual nereusit.

Studii recente in domeniu au demonstrat ca femeia are nevoie de circa 25 de minute de pasiune inainte de penetrare pentru ca totul sa fie ca la carte. Asadar, femeia trebuie să se simtă in centrul atentiei, să se simtă iubita și respectata, sensibilitatea acesteia avand nevoie de toata atentia partenerului.

Si daca ne gandim ca numai femeia are nevoie de astfel de atingeri și jocuri erotice, ei bine, gresim. Si barbatul simte nevoia sa fie atins in cele mai intime regiuni ale corpului. Asadar, incearca atingeri pasionale mai inainte in zona organelor genitale masculine, urcand ulterior in sus spre umerii voluptuosi ai acestuia. Tot o latura destul de fierbinte pentru preludiul masculin consta in vorbele de apreciere ale femeii cu privire la calitatile sexuale ale barbatului.

Preludiul tantric consta in contemplarea vaginului partenerei. Prin aceasta meditatie tantrica, partenerul are o viziune interioara cu privire la nivelul energetic din interiorul sau, dar și din interiorul partenerei sale. Astfel, o tehnica pentru meditatia tantrica consta in faptul ca femeia va sta cu picioarele desfacute, cat mai relaxata in fata barbatului, iar acesta va privi vaginul partenerei timp de 25 de minute.

Tot un secret tantric consta in mentinerea relaxarii corpului in timpul actului sexual. Daca barbatul va fi stresat ca nu va mai fi in erectie, actul sexual nu va mai fi unul reusit. Asadar, se cunoaste deja, ca in timpul preludiului, erectia apare și dispare, fiind asemenea unui joc erotic.

Incercati sa va mentineti relaxarea tantrica și sa va simtiti in stransa legatura cu voi insiva, dar și cu partenera voastra. Doar asa, veti atinge extazul mult mai ușor, ceea ce reprezinta o uniune emotionala, o conectare a polilor de energie a partenerilor.

Atingerea partenerului in timpul unui preludiu

Atingerile cutanate reprezinta o etapa importanta pentru un preludiu de succes. Si spunem asa intrucat astfel de atingeri au o directie exclusiv erotica, reusind sa conduca la un act sexual in care va predomina cu siguranta extazul. Si după orgasm, cei doi parteneri se vor putea atinge in continuare in zonele cele mai intime intrucat reprezinta o stare de liniste și relaxare după actul sexual.

Studii recent efectuate arata ca daca noi, fiintele umane nu suntem atinsi și mangaiati cu dragoste de catre parinti atunci cand suntem mici, nu vom mai avea o dezvoltare psihica armonioasa. Asa este și cazul animalelor, care se bucura inca din primele minute de după nastere de atingerea mamei lor, in felul acesta fiind determinata dezvoltarea armonioasa a acestora.

atingeri-la-preludiu

Fiind influentate endorfinele secretate de hipotalamus, prin atingeri partenerii pot ajunge la momente de neuitat, dar și la o senzatie de liniste, relaxare, o stare de bine. Chiar daca de cele mai multe ori, atingerile par a fi facute cu scopul exclusiv erotic, cu toate acestea va puteti mangaia partenerul ori de cate ori doriti, mangaierea va crea o senzatie de apropiere intre voi.

Atingerea pielii partenerului poate fi realizata oricand, pentru crearea unei stari de bine acestuia. Asadar, directia exclusiv sexuala va putea fi evitata daca nu veti atinge zonele genitale ale barbatului sau ale femeii, intrucat atingerea acestora presupune o stare de excitare generata la nivelul creierului, care va concura spre realizarea orgasmului și a ejacularii. Daca nu aveti intentia de a face sex, mangaiati-va partenerul tandru, linistit, intrucat va crea o stare de relaxare la nivel psihic, favorizand chiar circulatia sanguina venoasa.

Si in timpul actului sexual, stimularea cutanata reprezinta o etapa peste care nu se poate sari intrucat va duce catre o stare de excitare profunda și catre reusita actului sexual. Postludiul, sau etapa postpenetrare reprezinta o perioada de maxima importanta mai ales pentru partenera. De regula, după un act sexual reusit, barbații par sa nu mai stie de partenera, adormind sau privind la diverse programe TV. Absolut gresit! Int-o astfel de perioada, partenera are nevoie de aceeasi tandrete ca și in momentul preludiului, este important ca aceasta să se simtă dorita și după ce actul sexual s-a incheiat.

Pentru o relatie de succes este nevoie de o stimulare cutanata sau de asa-zisele atingeri zilnice intrucat vor consolida relatia și vor trezi pasiunea in ochii partenerilor.

Afrodiziace de Top - Pentru un Preludiu mai Intens

Unde trebuie sa iti atingi partenerul in timpul preludiului?

Unde ii place unui barbat sa il atingi? Ce senzații are la fiecare atingere?

Doua intrebari la care, aparent, femeile par sa nu aiba habar atunci cand e vorba de partener. Adesea par neindemanatice, lipsite de experienta, dar, de cele mai multe ori curioase. De aceea, comunicarea in  cuplu sau chiar in momentele fierbinti ale partenerilor va ajuta la lamurirea unor astfel de intrebari și aflarea raspunsurilor dorite de catre barbati.

Cunoscand secretul atingerii vei putea avea un „10” oferit de partener in pat, creandu-i cele mai placute senzatii. Comunicarea cu partenerul te va ajuta sa ii cunosti toate unghiurile sale și cele mai profunde simtaminte și fantezii.

fantezii-erotice

Iata o parte din cele mai placute atingeri masculine:

  • zona gatului;
  • zona urechii;
  • zona penisului;
  • zona testiculara;
  • zona fesiera.

Si fiindca tot am vorbit despre zona penisului sau zona testiculara, ei bine, astfel de atingeri aduc barbatul pe culmile extazului, trezind cele mai strafunde pasiuni și fantezii.

Asa ca, nu ezitati sa va faceti reciproc asemenea lucruri, placerea fiind de aceeasi intensitate și in cazul femeilor. Daca aveti posibilitatea, in timpul actului sexual, mai ales atunci cand partenerul este deasupra ii puteti atinge zona fesiera, marind intensitatea orgasmica.

Info: zona gatului sau a urechii va putea fi atinsa in orice etapa a preludiului, dar și in pozitia „femeia deasupra”, cei doi parteneri avand ocazia sa se stimuleze și sa se atinga reciproc. De asemenea, ar fi bine sa stiti ca și pozitia 69 este excelenta pentru un preludiu reusit.

Excitația sexuală – este doar un mit?

sfaturi preludiu

Excitatia este un subiect surprinzator de complex. Pare ca ar trebui sa fie totul destul de simplu – vrei sa faci lucruri sexy, organele tale genitale raspund și apoi treci la treaba. Insa, nu functionează la fel pentru toata lumea. In acest articol voi vorbi despre excitatia sexuala și dorinta.

Toata lumea stie ca mintea și corpul nu sunt intotdeauna pe aceeasi lungime de unda. Uneori, cand te intinzi in pat, iar corpul tau e ceva de genul „sunt atat de obosit, abia astept sa adorm„, iar mintea prefera sa iti aminteasca anumite momente jenane sau sa se intrebe tot felul de chestii ciudate. In mod similar, uneori, mintea ar putea fi: Oh, vreau sa fac sex chiar acum” dar organele tale genitale sunt ceva de genul „Neah” și nu coopereaza asa cum te-ai fi asteptat. Aceasta se numeste neconcordanta excitarii.

Daca esti un barbat cisgen, avantajul este ca mintea și organele genitale sunt destul de sincronizate. Cand mintea ta vrea sex, ai o erectie, și cand ai o erectie, mintea ta vrea sex. Cu sigunranta, nu e la fel pentru toata lumea – poți sa ai o erecție fără sa vrei sa faci sex sau sa nu poți avea erecție desi tu iti doresti sa faci sex – dar statistic, este o corelatie destul de puternică intre ceeea ce face penisul unui barbat și cum se simte acolo sus.

In orice caz, daca esti o femeie cisgen, aceasta corelatie tinde sa fie mult mai slaba. S-ar putea ca mintea ta sa se aprinda foarte tare, dar vulva și vaginul sa nu prezinte niciun semn de excitare. Sau invers, s-ar putea sa ai zero interes pentru sex, dar organele tale genitale sa fie ceva de genu : Oh, ceva se intampla! Hai sa ne udam!”

Raspunsul genital și dorinta sexuala sunt lucruri complet diferite, și chiar ar trebui sa oprim echivalarea celor doua. Toate aceste lucruri conduc la confuzie și rusine atunci cand organele genitale și mintea nu lucreaza in acest mod ideal, chiar daca neconcordanta este atat de normala.

Un alt lucru care trebuie stiut este ca exista de fapt, doua cai principale prin care poate aparea dorinta. Prima este dorina spontana. Voi vorbiti despre viata voastra și sentimentul loveste „Hei, o partida de sex suna bine in acest moment”. Dorinta vine prima și apoi apare excitarea. Dorinta spontanta este cel mai frecvent asociata cu sexualitatea masculina.

Pe de alta parte, este și o dorinta receptiva, intalnita mai des la sexualitatea feminina. Cu o dorinta receptiva, excitarea nu apare din senin; este declansata de stimuli. S-ar putea sa nu simti nicio dorinta deosebita de a face sex, dar s-ar putea sa incepi sa te saruti cu cineva și deodata „Oh, acum vreau sa fac sex:”. Excitarea vine prima și apoi apare și dorinta.

Foarte multe persoane se gandesc ca au o energie scazuta atunci cand fac sex. Dar nu e asa. Sexualitatea este un sistem de motivare și variaza în mod salbatic de la o persoana la alta. Ma intreb tot timpul cat de des trebuie sa facem sex ca sa fie „normal” și „sanatos„, dar cum nu exista nicio relevanta hemoestatica interna pentru cantitate de sex necesara, aceasta intrebare nu are un raspuns satisfacator. Toti suntem diferiti. Multe persoane se streseaza cand se gandesc la cantitatea de sex pe care o doresc, indiferent daca este prea mare sau prea mica.

Trebuie sa mai intelegi și cum functionează sistemul de raspuns sexual al organismului in creier. Acesta este modelul de control dual. Vine in doua parti și are un fel de funcții ca tremurul de excitare.

Sistemul de excitatie sexuala (SES) este sistemul tau de iluminare verde. Cauta iinformatii relevante din punct de vedere sexual și semnaleaza organele genitale ca pot „porni”. In timp ce sistemul de inhibitie sexuala (SIS) tine evidenta tuturor motivelor pentru care nu ar trebui sa te exciti in acel moment. Aceasta este lumina ta rosie care anunta organele genitale ca trebuie sa ramana „oprite”.

Produse pentru erecție ce ajută bărbații să obțină o erecție puternică în timpul preludiului

Ambele sisteme sunt în mod constant in desfasurare, iar nivelul de excitare in orice moment este determinat de locul in care te afli pe scala intre verde și rosu.

Tu ai parte de preludiu?

Esti cu un tip caruia nu-i place preludiul atat de mult cat iti place tie?

Vorbeam recent cu o veche clienta. Mi-a spus ca a cunoscut un tip grozav. El o trateaza bine, este atent și nu-i este frica sa-si arate sentimentele. „Dar exista o problema” mi-a spus ea. „Nu mi-a făcut niciodată sex oral. Suntem împreună de 6 luni, si-l ador, dar ar face orice ca el sa-mi ofere din cand in cand un sex oral. Cum as putea sa-i spun asta?”

Iata ce i-am spus…

„Nu te mai intalni cu el. Nu ar trebui sa cersesti preludiul. Ar trebui sa fii cu un barbat care abia asteapta sa-ti faca un sex oral, un tip care ravneste la intregul tau corp ori de cate ori te vede.”

Ca femeie, meriti sa ai tot ce-ti doresti de la relatia ta. In sensul ca ar trebui sa astepti sa fii implinita emotional și fizic. Meriti sa ai parte de sex grozav. Tu ii faci prietenului tau sex oral? Faci tot ce-ti sta in putinta pentru a-l satisface?

Iata cum stau lucrurile…

Relatia este o strada cu doua sensuri si, daca tu ii oferi lui un preludiu uimitor, el ar trebui sa faca acelasi lucru pentru tine. Daca esti cu un tip care nu-ti ofera atentia pe care o meriti, ar trebui sa renunti la el. Poti trai fără sex oral? Poti trai fără preludiu? Il iubesti suficent de mult incat sa renunti la aceste sentimente uimitoare?

Trebuie sa pui piciorul in prag de la inceputul relatiei. Daca nu-i spui barbatului de ce ai nevoie, vei sfarsi intr-o relatie lipsita de sex care te va transforma intr-o frustrata. Nu cred ca iti doresti sa fii cu un barbat care este egoist in dormitor.

Vei sti de la inceput daca este un barbat egoist din punct de vedere sexual. In momentul in care vei intra in dormitor, va sari pe tine ca o pisica ce vrea sa prinda un soarece, nu vei avea parte de preludiu si, in câteva minute, se va rostogoli și va adormi. Stiu atat de multe femei care abia asteapta sa ramana singure pentru a se juca cu vibratoarele lor. Cine ar vrea sa se bazeze pe un produs din plastic pentru a obtine orgasme uimitoare atunci cand are langa ea o fiinta umana?

Sexul trebuie sa fie pasional. Pentru mine sexul este ca foamea. Iubitul tau ar trebui sa fie ca un animal infometat aruncat intr-o gramada de carne atunci cand te vede. Cu alte cuvinte, el ar trebuie sa fie disperat sa-ti ravaseasca corpul ori de cate ori poate. Ar trebui sa te astepti la un preludiu minunat daca esti intr-o relatie de 6 luni sau 6 ani.

Iata ce ai de facut. Daca nu esti intr-o relatie in momentul de fata, scrie pe o foaie ceea ce iti doresti. Fara retineri. Scrie toate micile detalii murdare ca și cum ai scrie seria “50 Shades”. De cate ori pe saptamana vrei sa faci sex? Cate orgasme iti doresti? Cat de des vrei sa folosesti jucarii sexuale cu iubitul tau? Ce te excita? Iti place jocul de rol?

Scrie clar și detaliat. Avem o singura viata și cu totii meritam sa avem parte de sex uimitor. Nu avem niciun motiv sa facem compromisuri cand vine vorba de sex.

Vreau ca fiecare persoana să se simtă bine cand face sex. Daca partenerul tau nu-ti indeplineste dorintele sexuale, scapa de el, inainte de a te indragosti.

Fă-o să te dorească!

Cineva m-a intrebat: Ce înseamnă cand o femeie iti spune ca nu simte nimic?

Ei bine, raspunsul ei este destul de clar, este alb sau negru. Inseamna ca nu simte energia voastra sexuala. Nu te vede atragator. Nu simte dorinta cand te vede. Nu o faci sa te doreasca.

Te priveste ca pe un prieten, un frate, ca pe tipul care lucreaza la magazinul alimentar. Nu simte acea dorinta pentru ca tu nu ai facut-o sa o simta. Acum sa abordam acest subiect un pic mai profund… Uneori, chiar și cand incerci sa creezi atractia – ceea ce înseamnă ca esti prezent, o asculti, ii vorbesti, ai un contact ocular deosebit, un limbaj al corpului puternic, o atingi – s-ar putea totusi ca ea sa nu simta nimic.

Dar totusi daca faci toate aceste lucruri, asculta ce-ti spune ea, tine-o de mana, atinge-o și daca tot nu o simte… macar stii ca te-ai comportat ca un bărbat adevărat. Dar, daca nu faci nimic, stai langa ea și nu faci nicio miscare, pui in jurul ei o energie negativa. Deci, daca vrei sa o cuceresti, lupta!

Daca tot nu simte nimic – nu-ti face probleme. Exista o multime de femei. Vei gasi una potrivita pentru tine. Dar inca o data, este vorba despre modul in care te porti in timpul intalnirilor. Un limbaj puternic al corpului, un contact ocular deosebit. Si cel mai important: nu-ti fie frica de atingerea fizica. Cand ai chef sa o atingi, atinge-o intr-un mod frumos.

Tine-i usa deschisa, apuc-o de mana cand mergi pe strada. Cand pleci de la intalnire, imbratiseaz-o. Nu-ti fie frica de contactul fizic. Nu-ti fie frica sa o saruti pe buze. La urma urmei, daca faci toate aceste lucruri și ea spune in continuare ca „nu simte nimic” macar stii ca ai fost un barbat care s-a comportat bine la intalnire. Fii barbat!

Iata un video cu câteva sfaturi de preludiu prin care poți face sexul mai intens

Intrebari frecvente despre preludiu:

✔️ Ce este preludiul sexual?

Preludiul sexual se referă la activitățile sau comportamentele sexuale care preced actul sexual în sine și care au scopul de a crea excitare și anticipație.

Preludiul este important deoarece poate intensifica plăcerea și conexiunea emoțională dintre parteneri, pregătindu-i pentru actul sexual și crescând satisfacția și confortul în timpul experienței sexuale.

✔️ Ce poate implica preludiul sexual?

Preludiul sexual poate implica gesturi, atingeri, săruturi, mângâieri, stimulare erogenă, comunicare privind preferințele și dorințele sexuale, crearea unei atmosfere intime și romantice, explorarea diferitelor zone ale corpului etc. Puteti folosi chiar și un ulei de masaj erotic.

✔️ Cât de lung trebuie să fie?

Durata preludiului poate varia în funcție de preferințele și necesitățile individuale ale cuplului sau partenerilor sexuali implicați. Nu există o durată prestabilită, este important să existe comunicare și să se răspundă nevoilor și dorințelor fiecărui partener.

✔️ Cum pot îmbunătăți preludiul sexual în relația mea?

Pentru a îmbunătăți preludiul sexual, este esențială comunicarea deschisă cu partenerul, explorarea reciprocă a preferințelor și dorințelor sexuale, încercarea de noi tehnici și activități, crearea unei atmosfere intime și romantice, acordarea de atenție stimulării erogene și oferirea de timp și spațiu pentru a construi excitația înainte de actul sexual.

✔️ Există modalități de a il prelungi?

Da, există diferite modalități de a prelungi preludiul sexual, precum întârzierea penetrării și concentrarea asupra stimulării erogene, folosirea jucăriilor sexuale precum un stimulator pentru clitoris, practicarea sexului oral sau a altor forme de stimulare, acordarea de atenție explorării corpului și comunicării deschise cu partenerul pentru a afla ce îi aduce plăcere și excitație.

✔️ Ce fac dacă eu și partenerul meu avem preferințe diferite în ceea ce privește preludiul sexual?

În cazul în care aveți preferințe diferite în privința preludiului , comunicarea este cheia. Discutați deschis despre dorințele și nevoile voastre sexuale, explorați împreună diverse activități și găsiți un teren comun care să ofere plăcere și satisfacție ambilor parteneri. Compromisul și respectul reciproc sunt esențiale în rezolvarea diferențelor în ceea ce privește preludiul sexual.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

2 thoughts on “Preludiu Sexual: Sfaturi și TEHNICI pentru începători și avansați!

  1. Johnny says:

    Am făcut de multe ori poziția asta. Foarte bună pentru ambii parteneri. Câteodată mai inversăm, fata pe spate și eu deasupra. Este foarte bine și așa, ea mă trage de fese să nu îi iasă din gură acadeaua…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.