Vibrator Fun Factory Bi Stronic Fusion – Cum se Folosește? Merită? Păreri și Sfaturi

Fun-Factory-Bi-Stronic-Fusion

Fun Factory Bi Stronic Fusion este unul din cele mai noi pulsatoare concepute de aceasta companie. Este al patrulea și am fost foarte incantată sa il incerc.

Imi plac jucariile care imi oferă o poveste: atunci cand ai incercat toate jucariile pe care le-am incercat eu, esti in cautarea a ceva special. Nu mai esti uimita atat de ușor. Incepi sa vrei ceva diferit, ceva unic, ceva nou.

Aici vine in joc acest pulsator (i se mai spune și vibrator cu pulsatii). Spre deosebire de vibratoarele obisnuite, acesta nu are vibrații propriu-zise, ci miscari inainte-inapoi, și destul de puternice.

Stiu, acum probabil ca spui ca am mai folosit astfel de produse. Da, am folosit pulsatorul Fun Factory Stronic G, dar acesta e diferit. Pe langa pulsatiile puternice pe care le are similar cu predecesorul, acesta are și un brat pentru stimularea clitorisului. Insa sunt și alte diferente destul de importante. Citeste in continuare pentru a afla 🙂

Prima impresie despre pulsatorul Pulsatorul Fun Factory Bi Stronic Fusion

Din nu stiu ce motiv, am crezut ca aceasta jucarie va fi mica. Cand am primit-o, am fost uimit sa vad ca nu e atat de mic pe cat credeam. Avand o grosime de 3.8 cm în diametru și o lungime inserabila undeva la 11 cm, e mai mult decat suficient pentru a satisface o femeie.

Bratul de stimulare a clitorisului (numit și bratul rabbit) are o lungime de 5 cm, ceea ce niseamna ca va reusi sa te stimuleze, in cazul in care acesta nu se afla la o distanță mai mare de cm de intrarea in vagin. Bineinteles, datorită acestui brat, aceasta jucarie este sigura de folosit și pentru sex anal, ceea ce înseamnă ca nu e nimic daca nu vrei sa iti stimulezi și clitorisul.

Jucaria are o structura simpla. Pentru mine e ok, imi plac lucrurile simple, dar probabil ca femeile care doresc o jucarie sofisticata, nu vor fi incantate de idee.

Bratul principal este foarte fin și are o textura in valuri. Varful este bulbat pentru stimularea punctului G sau a prostatei.

Daca vrei o jucarie care sa te scoata din rutina, daca te-ai saturat de vibrații și vrei sa incerci ceva nou, pulsatiile îți oferă o experiență cu totul diferita.

Vibrator-Fun-Factory-Bi-Stronic-Fusion

Totusi, bratul pentru clitoris are funcții de vibrații. Are un design minimalist de fluture. Asadar, vibrațiile jucăriei se afla in bratul de clitoris, care se pot resimti și la nivelul bratului principal, pentru a avea parte atat de pulsatii cât și de vibrații.

Cu toate astea, vibrațiile la nivelul bratului de clitoris sunt foarte slabe. Daca ar fi sa masor pe o scara de la 1 la 10, as spnue ca puterea de vibrații a jucăriei este undeva la 2/10. Este mai mult ca un murmur decat ca niste vibrații.

Detalii și caracteristici fizice ale pulsatorului

Sunet

Trebuie sa recunosc ca nu este cea mai silentioasa jucarie pe care am incercat-o, dar nu este nici atat de zgomotoasa. De fapt, este mai silentios decat m-as fi asteptat de la un pulsator. Am fost foarte uimita sa vad asta. Nu are cum sa se auda prin peresi sau usa de la camera, daca este inchisa.

Culoare

Pentru mine, culoarea unei jucarii conteaza foarte mult. In general, nu imi plac vibratoarele roz, dar acesta are o culoare de roz deosebita, un fel de „roz bombon”.

Este de asemenea valabil și de culoare rosu sau roz.

Material și functionalitate

Dupa cum probabil te asteptai, pulsatorul Fun Factory Bi Stronic Fusion este făcut din silicon premium, de calitate superioara. Asta il face 100% neporos și fără toxine.

Totusi, este destul de uscat. Recomand as folosesti un lubrifiant pe bază de apă daca vrei sa te bucuri in totalitate de el. Avand in vedere ca nu este cea mai ieftina jucarie (are un pret de 799 RON), consider ca merita sa mai dai cativa lei pe un lubrifiant.

Tine minte insa, alege un lubrifiant pe bază de apă pentru Fun Factory Bi Stronic Fusion și nu pe baza de silicon (sau ulei) deoarece este făcut din silicon și celelalte tipuri de lubrifiant pot deteriora materialul jucăriei.

M-a impresionat faptul ca Fun Factory Bi Stronic Fusion este complet rezistent la apă, ceea ce il face ușor de curatat. Dupa utilizare, il curad cu apă caldă și sapun. Poti de asemenea sa incerci un toycleaner special, dar ap calda cu sapun (un sapun fin, nu unul dur) sunt la fel de bune.

Totusi, daca il folosesti împreună cu alta persoana sau il folosesti anal, asigura-te ca il sterilizezi intre utilizari. Poti face asta cu o solutie speciala sau prin folosirea unui prezervativ pe care il schimbi atunci cand schimbi orificiul sau persoana care il utilizeaza..

Pulsatorul Fun Factory Bi Stronic Fusion este totodată reincarcabil. De fapt, eu inca nu l-am folosit pana la descarcare inca, așadar nu a fost nevoie sa il incarc complet, dar pe manual spune ca dureaza pana la 16 ore pentru a se incarca complet.

Cu toate ca suna foarte mult, pentru mine nu a fost o problema pentru ca mi se pare ca bateria dureaza enorm. Odata ce a scazut sub 33-66%, butonul de jos incepe sa se aprinca atunci cand il deschizi, așadar vei fi informata ca trebuie sa il incarci.

Odata ce scade bateria sub 33%, butonul de deasupra incepe sa se aprinda. Cu alte cuvinte, te anunta cand trebuie sa il incarci. N-ai ce sa ceri mai mult din acest punct de vedere.

Ambalajul

Pur și simplu ador ambalajele de la Fun Factory. Cu toate ca folosesc un carton pentru impachetare, il fac să pară atat de fancy cu diferite culori și e distractiv chiar și sa il desfaci.

Inauntru pachetului, primesti pulsatorul Fun Factory Bi Stronic Fusion, cablul de reincarcare și o nota de avertizare: „A nu se folosi daca folosesti stimulator cardiac”.

Aceasta jucarie foloseste magnete puternice pentru a face miscarile inainte-inapoi, ceea ce poate fi periculos daca folosesti un pacemaker.

Ceea ce m-a dezamagit este ca la pretul asta, m-as fi asteptat ca pachetul sa includa un saculet din satin, dar din pacate nu am gasit asa ceva.

Parerea mea despre Fun Factory Bi Stronic Fusion

cum-sa-folosesti-BI-STRONIC-FUSION

Cand am auzit de aceasta jucarie, mi-am dat seama ca este de calitate. De fapt, cred ca Fun Factory este una din companiile mele preferate, pentru ca ei chiar pun accent pe calitate. Daca vorbim de vibratoare de lux, cred ca ei sunt in top. Cel putin pentru mine.

Dupa ce am folosit Fun Factory Bi Stronic Fusion, pot sa spun ca m-a impresionat cu adevărat. Cu toate ca are și anumite minusuri, cum ar fi puterea de vibrații a bratului de stimulare a clitoruslui, dar per total sunt foarte multumit de el.

Imi place ca in timp ce unele viteze de pulsatie se simt usoare, gentile, altele pot fi foarte ferme și puternice, așadar poate impaca pe toti utilizatorii, indiferent ca vrei o stimulare usoara sau una intensa. Imi place de asemenea capul bulbucat, pentru ca face punctul G ușor de atins cu ajutorul lungimii sale moderate și a grosimii perfecte. Nu e nici prea mare, nici prea mic. Pentru mine are dimensiunile potrivite. Asadar, asta este parerea mea despre aceasta jucarie. Personal, chiar m-a satisfacut. Mi-a oferit „povestea” pe care o doream de la o astfel de jucarie.

Recomandăm vibratorul Fun Factory Bi Stronic Fusion? DA! Daca esti ok cu faptul ca nu îți va oferi stimulare foarte puternică la nivelul clitorisului, da, il recomand.

Imi place ca este ca poate fi foolosit și anal, ceea ce pentru mine este un mare plus. Lungmiea, grosimea, capul bulbucat cominat cu functiile sale de pulsatie te ajută să ai parte de o experiență de neuitat.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.