Sex Anal: Cum Te Pregatesti? Ce NU trebuie să faci inainte și in timpul sexului anal?

despre-jucarii-sexuale-anale

Sexul anal ar trebui sa fie placut, nu dureros. Informarea poate face diferenta. Exista o multime de articole, carti și jucarii anale atât pentru incepatori cât și pentru experimentati. Cele mai importante 3 componente ale jocului anal sunt relaxarea, lubrifierea și comunicarea. In acest articol iti vom spune tot ce trebuie să știi despre activitatile de sex anal.

Relaxarea

Anusul este alcatuit din doi muschi separati. Muschiul extern este sub controlul tau. Majoritatea oamenilor il pot tensiona și relaxa destul de ușor. Muschiul intern este controlat de aceeasi parte a sistemului tau nervos care controleaza respiratia și ritmul cardiac. Cu cat esti mai relaxat, cu atat mai bine. Stresul și anxietatea, inclusiv ingrijorarea ca sexul anal va fi dureros, iti va face anusul sa se stranga, ducand la un sex mai putin placut sau poate chiar dureros.

Irigatoare anale ce fac sexul anal mai intens și mai placut

Cremele pentru amortire pot face ca nervii din anus sa fie mai putin sensibili, dar nu iti va relaxa muschii. Acestea pot face ca sensaziile inconfortabile sa fie mai dificil de observat, ceea ce poate duce la iritarea și deteriorarea tesuturilor. Este mai sigur, in schimb, sa inveti sa te relaxezi. Un ulei cu efect afrodisiac te-ar putea ajuta foarte mult in acest sens. Recomand Aphrodisia Sented.

ulei-masaj-trandafir-aphrodisia-sented-massage-oil-100ml-2

Incearca sa stimulezi mai intai exteriorul anusului. In momentul in care te vei excita, anusul se va relaxa. Multi oameni se bucura de senzatia vibrației. Daca vrei sa inserezi un deget sau o jucarie, stabileste-ti singur adancimea și viteza de penetrare. Incepe cu ceva subtire și nu te grabi. Incepatorii in activitati de sex anal trebuie, adesea, sa se obisnuiasca cu aceste senzatii, asa ca este indicat sa incepi ușor. Cu cat e mai lent, cu atat mai bine.

Lubrifierea

Spre deosebire de vagin, rectul nu se lubrifiaza, deci toata lumea are nevoie de lubrifiant pentru sexul anal. Chiar daca te joci doar in exterior, lubrifiantul iti va intensifica experienta.

In general, lubrifiantii mai grosi functionează mai bine pentru jocul anal, deoarece creeaza o suprafata de amortizare pentru a proteja tesuturile sensibile. Lubrifiantii pe bază de apă au o textura alunecoasa pe care multi o prefera. Din pacate, aceste lubrifiante au tendita de a se usca după un timp. Indiferent cat de mult aplici, mai devreme sau mai tarziu, vei avea nevoie de mai mult. Lubrifiantii cu glicerina rezista mai mult, dar devin un pic lipiciosi. Lubrifiantii fără glicerina nu sunt lipiciosi, dar, in general, nu rezista prea mult.

Util: vezi aici care sunt cei mai buni lubrifianti pentru sexul anal.

Lubirfiantii din silicon nu se usuca niciodată, de aceea sunt minunati pentru sexul anal. Deoarece sunt rezistenti la apa, sunt foarte buni, dar se curata destul de greu. Unii lubrifianti din silicon pot distruge jucariile din silicon, asa ca este indicat sa-ti protejezi jucariile cu un prezervativ.

Eses esential ca vorbesti cu partenerul tau despre jocul anal, pentru a te asigura ca va simtiti amandoi bine. Cei care sunt noi in acest joc, pot avea dificultati in a descrie exact ceea ce vor. Incearca sa oferi diferite optiuni și sa intrebi ce se simte cel mai bine. Chiar și cei care au multa experienta in jocurile anale sustin ca discutiile in timpul jocului, fac sesiunea de sex anal mai buna.

Alegerea jucăriei anale

Jucării anale

Jucariile anale sunt o modalitate excelenta de a explora diferite senzatii. Jucariile care sunt concepute pentru jocul anal sunt netede, ușor de curatat și au o baza evazata. Incepe cu o jucarie mai subtire pentru o insertie mai usoara. Unii oameni doresc sa experimenteze cu jucarii mai largi, dar este indicat sa folosesti exact ceea ce te face sa te simti bine. De fapt, unii au folosit jucarii subtiri ani de zile fără a simți nevoia de a trece la ceva mai mare.

Dildourile creeaza o senzatie de plenitudine. Ele vin intr-o gama variata de dimensiuni și forme. Jucariile din sticla sunt excelente daca iti plac senzatiile ferme, dar incepatorii s-ar putea sa prefera siliconul, deoarece este mai flexibil.

Dopurile anale au o baza larga și un gat ingust. Odata inserate, raman pe loc și ofera o senzatie de plenitudine. Ele îți oferă ocazia de a-ti folosi mainile pentru a-ti atinge alte zone. In timpul orgasmului, muschii anali se contracta împreună cu muschii vaginului sau ai penisului, asa ca dopurile pot intensifica placerea. Deoarece peretele dintre vagin și rect este destul de subtire, multe femei și partenerii lor prefera sa utilizeze dopuri in timpul actului sexual.

Dopuri anale

Sfaturi de siguranta

Daca te intrebi cum faci sex anal, e bine sa incepi cu ce e mai important: siguranta ta. Urmaeza sfaturile de mai jos pentru a te asigura ca nu produci accidente neplacute sau chiar periculoase.

Asigura-te ca fiecare jucarile folosita pentru activitati de sex anal poate fi curatata și acoperita cu un prezervativ. Jucariile din silicon, sticla și metal pot fi dezinfectate, dar materialele poroase precum jeleul și elastomerul nu pot fi 100% curatate. Nu folosi niciodată o jucarie in anus și apoi in vagin fără a o curata.

Tot ce intra in anus trebuie sa fie neted. Striatiile de pe jucariile pentru vagin pot provoca iritatii sau dureri. Chiar și bataturile sau marginile unghiilor pot fi prea dure, dar manusile vor mentine mainile curate și netede.

Majoritatea jucariilor anale au o baza larga care le impiedica sa alunece in anus. Daca jucaria ta nu are o baza, nu o introdu in anus. Nici macar un pic. Este mai ușor decat crezi sa pierzi o jucarie, mai ales ca muschii anali au o forta de aspirare puternică in timpul orgasmului. Astfel s-ar putea sa ajungi la spital, deci evita jucariile anale periculoase și foloseste-le pe cele sigure.

 

Tot ce trebuie să știi despre jucariile anale

Dopurile anale

Dopurile anale vin intr-o varietate de forme și marimi si, de obicei, au un gat mic, conic, care se extinde la o baza evazata. Odata ce muschii anali se inchid in jurul gatului, baza tine dopul fixat in interiorul corpului fără a aluneca. Spre deosebire de dildouri, dopurile trebuie mentinute in interiorul rectului.

inya-queen-dop-anal-cu-bila

Dimensiuea dopului anal variaza de la marimea degetului mic pana la un pumn și sunt disponibile in vinil, cauciuc, silicon și metal. Daca te bucuri de un sentiment de plenitudine in anus dar nu doresti o multime de miscari, atunci dopurile anale sunt jucariile perfecte pentru tine.

Bile anale

Bilele anale – o serie de bile atasate pe un cordon sau pe o tija din platic sau silicon. Ele stimuleaza orificiul anal ca se deschide și se inchide in jurul fiecarei bile. Pentru unii oameni, acest sentiment poate induce orgasmul, in timp ce pentru altii, indepartarea bilelor in timpul orgasmului actioneaza ca un mare intensificator.

Bile anale

Dildourile

Dildourile sunt minunate, indiferent daca le folosesti cu un ham sau simple. Acestea sunt minunate deoarece poți prelua controlul vitezei, unghiului și miscarii in timp ce te joci. Dildourile sunt disponibile intr-o mare varietate de dimensiuni, materiale, texturi și culori, ceea ce înseamnă ca ai multe optiuni.

Daca intentionezi sa foloesesti dildoul intr-un ham, asigura-te ca acesta are o lungime de cel putin 15 cm. Multe dildoruri au striații care fac minuni pentru punctul G, dar ele ar putea parea dure pentru jocul anal, asa ca este indicat sa incerci ceva mai neted.

Strap On Teile Umschnall dildo anal

Vibratoare anale

Viratoarele se pot simti minunat pe aproape orice parte a corpului, iar fundul nu este o exceptie. Zona din jurul deschiderii anale este extrem de sensibila datorită tuturor acelor terminatii nervoase excitabile, iar vibrațiile pot actiona ca un intensificator minunat alaturi de dopuri și dildouri.

Stimulatoare de prostata

Jucariile de prostata sunt concepute special pentru prostata barbatilor. Asta înseamnă ca jucariile sunt echipate cu o curba care va aplica presiune, situata la 2-3 centrimetri in rect. Vestea buna este ca stimulatoarele pentru punctul G și prostata functionează cam in acelasi mod și sunt bune pentru gasirea punctelor dulci.

Stimulare prostată

Top 8 reguli ale sexului anal

Stimularea anală nu este dureroasa daca este făcută corect.

Credinta ca stimularea anala, mai ales actul sexual, trebuie sa provoace durere este un mit persistent și periculos. Asa cum durerea din orice parte a corpului indica faptul ca ceva nu este in regula, la fel se intampla și in cazul zonei anale. Atunci cand este maltratat, anusul poate produce o agonie extrema. Cu toate acestea, poate fi o sursa de plăcere intensa.

Atunci cand un deget, obiect sau penis lubrifiat este introdus in anus, muschii anali ajung intr-un spasm. Durerea va aparea daca partenerii nu asteapta ca muschii sa se relaxeze. Placerea anală maxima necesită eliminarea oricarei dureri.

grider masator prostata

Sexul anal poate fi „savuros” chiar daca in trecut a fost mai putin confortabil

Dorinta puternică nu garanteaza, neaparat, ca sexul anal va fi placut. Tensiunea anală cronica este cea mai comuna cauza a disconfortului anal in timpul sexului. Hemoroizii și constipatia sunt, de obicei, un semn al acestei afectiuni. Tensiunea poate fi usurata prin atingerea anusului și prin familiarizarea cu acesta. Un moment ideal pentru a explora deschiderea anală este in timpul dusului. Respiratia profunda afecteaza, de asemenea, muschii anali.

Oricine se bucura de masturbare ar pute dori sa experimenteze o anumita forma de stimulare anala, deci el sau ea ar trebui sa se opreasca daca apare un disconfort.

Pentru multi oameni, punctul de cotitura in sexul anal este atunci cand le permit partenerilor sa le maseze anusul. Cel care va primi mangaierile anale se va putea concentra doar pe placerea pe care aceasta zona erogena este capabila sa o genereze.

Doi muschi inelari numiti sfincteri inconjoara deschiderea anala. Fiecare functionează independent.

Daca inserezi un deget lubrifiat, aproximativ 1 cm in anus și impingi pe o parte, poți simti clar cei doi muschi. Sfincterul extern este controlat de sistemul nervos central – la fel ca și muschii mainii, de exemplu. Poti sa  incordezi ușor și sa relaxezi acest sfincter ori de cate ori doresti.

Sfincterul intern este putin diferit. Acest muschi este controlat de partea involuntara sau autonoma a sistemului nervos, care stapaneste funcții precum bataile inimii și raspunsul la stres.

Sfincterul intern reflecta și raspunde la frica și anxietate in timpul sexului anal. Acesta va determina anusul sa se incordeze automat chiar daca partenerul receptiv incearca sa se relaxeze. De aceea, precautiile privind siguranta și confortul sunt esentiale.

Chiar daca o persoana se simte confortabil in timpul sexului anal, ar putea avea totusi nevoie sa invete sa isi controleze voluntar sfincterul intern pentru a se relaxa. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduca regulat un deget, atunci cand merge la dus, pentru a simți sfincterul intern. Muschiul se schimba spontan. Oricine poate invata treptat sa controleze în mod intentionat sfincterul intern.

Stimularea anală ofera multe tipuri de placere

Cea mai mare concentratie de terminatii nervoase se afla in jurul deschiderii anale. Un deget se poate concentra asupra lor în mod eficient. Cand un obiect sau un penis este introdus dincolo de deschiderea anala, apar alte placeri. Partea exterioara a rectului, ca și vaginul, are mai multe terminatii nervoase. Partea interioara raspune in principal la presiune.

La barbati, prostata – care este chiar dincolo de peretele rectal – poate fi o sursa de plăcere atunci can este masata de un deget, obiect sau penis. De asemenea, partea inferioara a penisului, sau „bulbul”, este aproape de deschiderea anala. Este stimulat indirect de majoritatea tipurilor de sex anal.

Stimulare anală poate duce la orgasm

Anumiti oameni pot raspunde orgasmic la sexul anal fără stimulare genitala directa. Orgasmele de la stimularea anală apar, cel mai probabil, atunci cand participantii sunt absorbiti de senzatiile și fanteziile lor. Daca esti hotarat sa ai un astfel de orgasm, s-ar putea sa-l ratezi, tocmai pentru ca esti prea determinat. Cautarea unui orgasm anal va crea o noua presiune și va intrerupe placerea.

Dieta contribuie la placerea sexului anal

Trebuie sa existe suficienta fibra in dieta unei persoane pentru ca fecalele sale sa fie moi, voluminoase și bine formate. Acest lucru va face ca miscarile intestinale sa se produca fără prea mult efort. Evacuarea fortata irita tesuturile anale, provoaca disconfort și adauga tensiune musculara. Fructele proaspete, legumele, cerealele integrale sunt surse importante de fibre.

Diferite reguli de igiena pentru vagin și rect

Din moment ce actul sexual poate fi vaginal sau rectal, multi oameni presupun ca aceleasi reguli se aplica atat penetrarii vaginului cât și rectului. Desi ambele cunt captusite cu tesut moale și sunt capabile sa se extinda, ele sunt radical diferite.

irigator-anal

Rectul nu este drept. Dupa canalul anal scurt care conecteaza deschiderea anală la rect, rectul se inclina spre partea din fata a corpului. Dupa cativa centimetri, se curbeaza inapoi – cateodata pana la 90 grade. Apoi, după inca alti cativa centimetri, se invarte din nou spre partea din fata a corpului. O persoana poate invata despre forma rectului prin inserarea usoara a unui obiect moale, incercand diferite unghiuri și pozitii ale corpului și concentrandu-se pe felul in care se simte. Asigura-te ca obiectul are o baza evazata pentru ca acesta sa nu alunece in rect.

Rectul nu se lubrifiaza precum vaginul. Prin urmare, penetrarea rectului necesită intotdeauna un lubrifiant. Aditivii chimicali trebuie evitati. Lubrifiantii pe bază de apă sunt compatibili cu latexul.

Principala functia a rectului este de a acționa ca un pasaj pentru fecale. Dar fecalele nu sunt stocate în mod normal in rect. Cu toate acestea, mici cantitati pot ramane in rect, in special daca fecalele nu sunt bine formate. Si dusul inainte de sex ii va ajuta pe oameni sa se relaxeze daca sunt preocupati de igiena.

Sexul anal poate fi perfect sigur și chiar benefic.

Tabuul impotriva erotismului anal este perpetuat de credinta aproape universala a medicilor care sustin ca sexul anal este în mod inevitabil periculos. Nu exista leziuni fizice rezultate din stimularea anala, daca ambii parteneri refuza sa tolereze durerea, folosesc lubrifiant și nu apeleaza niciodată la forta.

Toate celelalte riscuri se axeaza pe bolile cu transmitere sexuala. Toate bolile comune – gonoree, sifilis, herpes – pot afecta anusul. Cand vorbim despre SIDA, problema se complica. Virusul HIV poate trece din sperma sau sangele unei persoane infectate in fluxul sangvin al partenerului printr-o mica crapatura a tesutului rectal in timpul actului sexual anal.

Pentru a evita acest risc, contactul sexual anal ar trebuie sa fie practicat in conditii de siguranta. Cei care se bucura de actul sexual anal ar trebui să folosească intotdeauna un prezervativ.

Igiena Anală: Cum te pregătești pentru sexul anal?

Da, fac sex anal. Nu, nu este scârbos!

Sa fim cinstiti, nu toate formele de sex sunt egale și nu toti oamenii vor sa vorbeasca despre acest subiect. Imediat ce mentionezi despre sexul anal, poți vedea cum judecata pluteste in aer. Si asta trebuie sa dispara. Acum. Stii de ce? Este absolut normal, oamenii fac sex anal, le place, și este o formă de sex inca din anii 100.

Cand vrei ca sexul anal sa iasa bine – foloseste lubrifiant, incepe incet, vorbeste cu partenerul tau și asigura-te ca va simtiti amandoi bine. Desi poate la inceput nu va iesi chiar asa cum va doriti, va fi distractiv.

Sexul anal (cu persoana potrivita) are un rol imens in viata de cuplu. Am invatat ca diferite forme de sex pot fi incredibil de satisfacatoare. Am descoperit ca acest tip de sex este foarte erotic, iar acum ma intreb de ce nu am incercat mai demult sa fac sex anal. De asemenea, partenerul meu s-a deschis in fata mea și a inceput sa vorbeasca despre modul in care ii place sa fie stimulat.

Iti recomand sa incepi cu un deget (unghiile taiate, te rog) sau o jucarie anala. Vezi ce-ti place și daca doresti mai mult – este important sa testezi apa inainte de a te scufunda, mai ales in aceasta situatie.

Sexul anal nu ar trebui sa fie tabu. Suntem in 2019, dragilor!
Mai important, daca alegi sa nu te implici in astfel de acte sexuale, este minunat. Dar ceea ce vreau sa-ti amintesc este ca sexul anal este „scarbos” sau „dezgustator”,rusinos și ofensator pentru anumiti oameni, insa altii se bucura la maximum de el.

Nu spun ca trebuie sa vorbesti despre ce iti place sau ca trebuie sa le arati vecinilor colectia ta de dopuri anale daca te decizi ca trebuie sa incerci sexul anal. Nu trebuie sa divulgi detalii despre viata ta sexuala daca nu te simti confortabil. Dar nu este necesar sa judeci oamenii care se bucura de sexul anal. Este un tip de sex. O forma foarte distractiva, plăcută de a face sex pentru o multime de oameni, indiferent de orientarea sexuala a acestora, asa ca treci peste asta.

Personal, cred ca exista un motiv pentru care anusul este foarte sensibil și inconjurat de terminatii nervoase. Pentru ca atunci cand acestea asunt stimulate, te simti foarte bine. Si este o modalitate sigura, normala și extrem de eficienta de a o obtine plăcere sexuala.

Trebuie sa educam generatiile noastre mai tinere despre toate formele de sex, inclusiv anal, chiar daca este inconfortabil pentru unii dintre noi. Oamenii nu vorbesc despre asta, sau spun „este atat de scarbos” și se simt rusinati. Tinerii sunt curiosi și vor cauta raspunsuri in alta parte.

Sexul anal nu este gresit atunci cand ambii parteneri sunt de acord cu el, sa fie clar. Indiferent daca esti fata sau baiat, este normal sa-ti placa sexul anal. Daca tu crezi ca este gresit, pastreaza-ti ideea pentru tine. Nu dictezi tu viata sexuala a celor din jur.

Cum să faci sex (anal sau normal) in apă?

Sexul sub apa reprezinta o mare provocare. Daca intentionezi sa-ti implinesti fantezia subacvatica, iata ce trebuie sa faci.

Unul din cele mai importante lucruri este sa obtii suficienta forta pentru a impinge atunci cand faci sex sub apa. Imponderabilitatea apei este plăcută cand petreci o dupa-amiaza lenesa in piscina, dar nu te ajuta cand incerci sa faci sexi. Va trebui sa gasesti câteva elemente care sa-ti ofere suficienta putere. Incearca sa stai pe scarile piscinei sau pe o balustrada.

  • Ai grija cu prezervativul – Daca faci sex, cel mai probabil va trebui sa folosesti un prezervativ. Aici se complica lucrurile. Majoritatea prezervativelor pot fi folosite sub apa, dar daca se umeesc foarte tare ele pot aluneca. Acest lucru te poate expune la o boala cu transmitere sexuala. In plus, produsele chimice utilizate pentru a mentine piscinele curate pot deteriora prezervativele. Ar trebui sa folosesti un prezervativ din poliuretan daca faci sex in piscina, deorece poliuretanul este mai rezistent la produsele chimice. Baile fierbinti pot fi și mai rele. In afara de problema chimica, apa fierbine poate, de asemenea, sa descompuna un prezervativ. Daca folosesti un strap-on sau o jucarie impermeabila, ar trebui sa dezinfectezi jucaria inainte și după utilizare.
  • Foloseste lubrifiant – Fiind sub apa, este posibil ca pensiul tau sa devina dragut și alunecos. In schimb, sexul sub apa poate usca oriificiile foarte tare. Daca vrei sa faci sex mai mult timp sub apa, s-ar putea sa ai nevoie de lubrifiant. Nu ar trebui sa folosesti lubrifiant pe baza de apa, pentru ca apa il va spala. In schimb, va trebui sa foloseti ceva pe baza de silicon. Nu utiliza lubrifiant pe baza de ulei, deoarece se elimina greu din piscina. O alta problema legata de sexul sub apa este ca sustantele chimice și bacteriile pot fi impinse in vagin sau uretra. Acest lucru poate fi iritant și poate duce chiar la infectii. Asigura-te ca mergi la toaleta după aceea și bea multa apa.
  • Jacuzzi pentru cei rapizi – Este ok sa faci sex in jacuzzi deoarece scaunele incorporate faciliteaza obtinerea puterii. De asemenea, poți folosi jeturile de apa pentru a oferi plăceri explozive clitorisului sau anului. Dar exista riscul de suprainacalzire daca stai intr-un jacuzzi prea mult timp. Daca vrei sa faci sex intr-un jacuzzi, fa-o repede.
  • Evita oceanul și lacul – Daca unul dintre cei doi parteneri are un vagin, oceanul nu este cel mai bun loc in care se poate face sex. Sarea poate fi periculoasa pentru zonele sensibile. Lacurile pot fi pline de bacterii care pot infecta uretra.
  • Incearca dusul sau cada – Majoritatea oamenilor cand aud de sex sub apa se gandesc la piscina sau ocean. Stiu ca fantezia este distractiva, dar acestea pot fi locuri complicate. Poti avea parte de mai multa distractie in propriul dus sau in cada. Sau incearca sa inchiriezi o camera la un hotel care are o cabina mare de dus. Nu va trebui sa-ti faci griji din cauza substantelor chimice sau ca vei fi vazut de ceilalti.
  • Treci peste sexul anal – Sexul anal poate fi uneori mai murdar decat sexul vaginal, deci nu este genul de activitate pe care l-as recomanda in apa.  O multime de oameni sunt scarbiti de sexul anal din cauza materiilor fecale. Totusi, chiar daca este mai curat decat ar crede unii, probabil nu este ceva ce ai vrea sa faci in piscina cu prietenul tau.

Sexul sub apa este dificil. Preludiul poate fi excitant. Acesta poate fi chiar mai distractiv decat actul sexual, mai ales sub apa. Poti folosi jucarii sexuale impermeabile. Exista o multime de moduri prin care te poți bucura de preludiu, trebuie doar sa fii creativ.

Trebuie sexul anal sa fie dureros? Ghidul persoanelor care iubesc analul

Exista un adevărat tabu in jurul sexului anal. Este murdar, este normal, este gay si, poate cea mai mare perceptie gresita dintre toate este ca sexul anal este dureros. Cu toate acestea, exista o inclinatie foarte puternică pentru anal.

Baietii sunt, poate, un pic mai deschisi decat femeile, dar unele femei au, de asemenea, o dorinta destul de puternică de a experimenta sexul anal.

De fapt, dintr-o ancheta informala pe aceasta s-a descoperit ca multi tipi au spus ca partenerele lor au fost cele care au initial actul, chiar daca în mod public marturisesc ca il urasc. Acest lucru este de inteles, atunci cand iei in considerarea potentialul disconfort, durerea și chiar dauna fizica reala.

  1. Pastreza placerea din spate – Relaxarea și legatura puternică dintre cele doua parti active sunt esentiale pentru sexul anal. Cum se poate realiza acest lucru? Urmatoarea lista face tot posibilul sa-ti explice.
  2. Vorbeste – Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa te asiguri ca vorbesti cu partenerul tau. Nu este bine sa mergi in continuare pe ideea ca ai o putere mare asupra persoanei de langa tine. Inainte de a trece la fapte, trebuie sa existe un acord reciproc, și chiar și atunci, sa se discute in continuare despre cum trebuie sa mearga lucrurile.
  3. Implica-te – Dca decizi sa mergi mai departe și sa experimentezi sexul anal, atunci ar putea fi o idee buna sa te familiarizezi mai mult cu acea parte a corpului tau – daca nu ai facut-o deja. Dupa ce ai experimentat deliciile analului, intr-o maniera blanda,  te vei surprinde pe tine cat de placut va fi totul.
  4. Scoate furtunul – Este un aspect delicat, dar trebuie sa subliniem ca sexul nu implica în mod obisnuit aceasta parte a corpului. Prin urmare, trebuie făcută putina curatenie in prealabil prin clisme sau dusuri anale. Daca nu faci asta nu iti pot garanta ca nu vei simti nicio durere, dar cel putin te vei simti relaxat. Daca la mijlocul actului, devii brusc constient de faptul ca nu esti foarte curat și nu te simti confortabil, asta ar putea sa te tensioneze. Iar tensiunea nu este ceva de dorit in timpul analului.
  5. Rade-ti parul – Acelasi principiu ca și la numarul 3: zona anală ar putea avea nevoie de o epilare pentru a te asigura ca este cat se poate de placut sa o privesti și sa scapi de durere și disconfort.
  6. Planificarea dietei – In ultimele 12 ore inainte de a face sex anal, asigura-te ca dieta ta este slaba și sanatoasa. Gazele intestinale in timpul analului nu sunt doar neplacute din punct de vedere senzual, dar pot provoca, de asemenea, multa durere in intestine.
  7. Alcool – In mod normal, alcoolul nu este recomandat ca parte importanta a sexului, dar cand vorbim de sexul anal, el joaca un rol minunat in relaxarea mentala și in relaxarea muschilor care prezinta cel mai mare risc de suferinta.
  8. Preludiu – Nici nu ar trebui sa faci sex anal pana cand nu te vei simti destul de bine. Preludiul este un alt pas important in pregatirea și relaxarea pentru evenimentul special.
  9. Rearplay – Practic, doar o extensie a numarului preludiului, cu o atentie deosebita acordata regiunii sanatoase prin intermediul degetului, buzelor sau limbii. Fiecare activitate are nevoie de încălzire pana la urma.
  10. Jucarii sexuale – Unele jucarii sexuale, cum ar fi dopurile anale subtiri sunt o modalitate excelenta de a pregati pe cineva pentru actul sexual anal prin slabirea muschiului sfincterului.
  11. Lubrifianti – Sa intelegem asta. Fara lubrifiant, fără sex. Serios. Cu exceptia cazului in care destinatarul este masochist, pur și simplu asta nu se va intampa. Si din nou. Am mentionat cat de important este un lubrifiant? Niciodata nu este prea mult.Nu se rezuma doar la cantitate. Calitatea este și ea la fel de importanta. Alege lubrifianti organici.
  12. Incet – Ia-o ușor. Lucreaza incet și constant și mentine starea de relaxare care a fost atent favorizata. Tinerea respiratiei face corpul sa se incordeze, ceea ce va provoca dureri considerabile in cazul sexului anal. Beneficiarul trebuie sa practice câteva tehnici de respiratie pe care le poate utiliza pentru a mentine starea necesara de relaxare musculara.
  13. Implicarea vecinilor – Nu chiar veciniiadevărati – asta ar fi o caracteristica a swinging-ului. Prin vecini ma refer la zonele erogene vecine care, daca nu sunt neglijate, pot transforma un act superficial intr-o experienta rasunatoare. Mainile ar trebui sa fie mereu ocupate.
  14. Bine pozitionat – Forma pasajului interior este diferita la toata lumea, astfel incat pozitiile diferite functionează diferit. Fii atent la ce functionează și la ce nu și alege pozitia care va ofera amandurora plăceri colective.
  15. Lovituri – Loviturile adanci nu functionează mereu in sexul anal – desi exista o exceptie de la orice regula – deoarece pot fi destul de dureroase. Cel mai bun sfat este sa gasesti o adancime care sa functioneze pentru destinatar și sa faca loviturile superficiale.
  16. Schimbare – Anus apoi vagin nu este niciodată o buna idee. Poate cauza serioase infectii, care pot provoca dureri nu doar pentru acel eveniment ci pentru saptamani, daca nu luni după aceea. Daca cel care daruieste doreste sa experimenteze ambele delicii, ar trebui sa o faca in ordinea corecta.
  17. Tine-l pentru tine – Sexul anal este inca ilegal in multe parti ale lumii și nu exista un sfarsit mai dureros pentru un act sexual decat a fi infundat intr-o celula a inchisorii. Unele lucruri ar trebuie tinute secret.

De ce iubesc bărbații sexul anal? Ar trebui să încerci și tu?

Sexul anal poate fi un concept foarte perplex și infricosator pentru femei. Daca vei intelege ce il determina pe barbatul tau sa faca asta, vei putea sa te decizi și tu daca vrei sa o faci.

Femeile și barbații au voie sa exploreze orice fetis sau fantezie la care pot visa. Sexul anal era ceva de pe taramul „obraznic” și implica doar femei promiscuu. Acum, se vorbeste despre el in filme, pe internet și chiar in conversatiile de pe holurile liceului. Totusi, asta nu înseamnă ca toata lumea se simte bine cand vorbeste despre sexul anal.

Cine face sex anal?

Barbatii au tendinta de a se bucura de sexul anal mai mult decat femeile, sau cel putin, viseaza la asta. Un studiu realizat in 2015 a aratat ca peste 38% dintre barbații cu varsta curpinsa intre 20-39 de ani și peste 32% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 18-44 de ani s-au angajat in relatii sexuale cu un partener heterosexual.

Sexul anal obisnuia sa fie ceva normal doar pentru barbații homosexuali. Daca in urma cu 20 de ani, un barbat ar fi spus ca a intretinut relatii sexuale anale, zvonurile ar fi fost raspandite și s-ar fi spus ca acesta era homosexual.

Lucrurile s-au schimbat.

Pentru multi, sexul anal nu are nicio legatura cu sexul homosexual sau heterosexual. Sexul anal este probabil cel mai vulnerabil lucru pe care poți sa-l faci cu o alta persoana.

Dorintele unui barbat pot fi confuze pentru o femeie

Este un concept foarte confuz pentru o femeie. Daca ai un vagin, nu este suficient? Femeile s-ar putea intreba de ce este nevoie de o alta gaura penru a-i excita pe barbati. Multe femei vor crede ca ceea ce au nu este suficient de bun, ca partenerul lor se plictiseste sau ca-i place sa faca lucruri care-i provoaca ei durere.

Sa fim sinceri: sexul anal este dureros. Nu exista doua cai in acest sens. Doare, este incomd si, daca nu esti atent, te poți rani grav. Inca te simt sexy? Nu este neobisnuit ca o femeie sa nu nu spuna „Pare o idee grozava!”

De ce sunt baietii atrasi de sexul anal?

Exista dovezi care arata ca sexul anal nu este un fenomen nou. A fost practicat de-a lungul secolelor de catre cupluri homosexuale și heterosexuale, inca din epoca medie. Argumentele sunt ca barbații l-au folosit pentru a evita sarcina, dar asta nu raspunde la intrebarea de acum deoarece exista o multime de metode de contraceptie, iar barbații inca vor sa se angajeze in relatii sexuale anale.

Exista unele cercetari care sugereaza ca un tip viseaza sa faca sex anal cu o femeie deoaece el stie ca femeia nu are nicio intentie de a-l folosi pentru a ramane insarcinata. Stiind ca nu este vorba despre conceptie sau procreere, un barbat il vede ca pe un act mai „crud” al activitatii sexuale. Exista, de asemenea, dovezi care sugereaza ca barbatilor le place să se simtă ca și cum femeile au suficienta incredere in ei și sunt dispuse sa se predea lor complet și sa faca lucruri pe care nu le-a mai făcut cu nimeni. Oferindu-i lui intregul trup, el va avea controlul suprem asupra ei.

In general, o femeie care este dispusa sa incerce este mai deschisa atunci cand vine vorba de experiențe sexuale și se simta mai confortabil cu identitatea ei sexuala. Dornica sa incerce lucruri noi, este o persoana aventuroasa care stie exact cum sa excite un barbat.

Mai mult, nu este surprinzator faptul ca multi barbati și femei nu pot comunica intre ei. Atunci cand iau decizia de a se angaja in sex anal, este o decizie constienta și una care trebuie discutata și planificata. Pentru cuplurile care au probleme cu intimitatea, asta ar putea fi ca o usa deschisa care le ofera sansa sa fie mai vulnerabili.

De ce se tem femeile de sexul anal

Intreaba orice barbat heterosexual daca i-ar placea sa ia un dildo și sa-l insereze in anusul sau si, mai mult ca sigur, nu vei primi un raspuns pozitiv. Pare sa existe un dublu standard: este in regula pentru tine, dar nu și pentru mine. Dorind sa dea, dar nu sa și primeasca, le lasa femeilor teama ca este un act egoist in numele partenerilor lor.

Confuzia este accentuata doar de imaginile pornografice raspandite pe internet. Sexul anal nu este ceva intim intre doi oameni, dar este impartit cu lumea și adesea efectuat intr-un mod care pare sa innebuneasca femeile.

Este sexul anal pentru tine?

Sexul poate fi un lucru foarte util pentru o relatie – sau unul foarte distructiv. Doar voi puteti sti daca trebuie sa incercati sexul anal. Totusi, daca acum te informezi despre sexul anal ar putea fi un indiciu ca esti interesat de el. Nu este nicio problema daca esti speriat: nu este ceva ce ai experimentat inainte, iar daca nu esti pregatit nu va fi o experiență plăcută.

Cheia pentru a sti daca ar trebui sa renunti sau sa incerci este sa iti dai seama exact ce ai vrea. Daca incerci și te daruiesti complet doar pentru ca asta isi doreste persoana iubită, risti sa te simti folosit. Daca esti ingrijorat, nervos, acesta nu va fi un pas pozitiv pentru relatia ta.

Cand poate fi o idee proasta

la fel ca orice intalnire sexuala pe care o ai cu un strain, iubit sau sot nu trebuie sa fie ceva care sa te preseze. Daca o faci doar pentru el, pentru a-l face fericit, mai gandeste-te o data. Lucrurile pe care le facem pentru altcineva, in detrimentul nostru, nu se termina asa cum de dorim noi.

De asemenea, daca incerci și el descopera ca ii place, dar tu urasti asta, te vei afla intr-o situatie foarte neplacuta.

Cheia este propriul nivel de confort. Trebuie sa simti ca faci o alegere constienta. Daca vreun barbat te preseaza sa faci ceva ce nu vrei, atunci este o idee proasta sa accepti. Cand cineva se simte folosit, umilit, chiar și cea mai buna relatie se poate distruge.

Unele femei simt ca le datoreaza partenerilor lor o incercare. Stiind ca exista alte femei cae le-ar oferi barbatilor ceea ce isi doresc, le este frica de faptul ca ii vor pierde daca nu le va oferi ceea ce isi doresc. Nu este dragoste, daca fortezi pe cineva sa faca un lucru pe care nu si-l doreste. Nu este nimic placut in a constrange pe cineva sa-si compromita principiile și pe ei insisi.

De ce ar trebui sa incerci?

Daca esti o persoana care nu se opune incercarii de a experimenta lucruri noi și nu ia lucrurile prea in serios, poate vei dori sa-i oferi o sansa. Multe femei considera ca sexul anal este foarte placut odata ce trec de prima incercare. Sexul anal iti poate intensifica orgasmu.

Daca incerci sexul anal nu doar pentru el, ci și pentru tine, te vei simti foarte bine. Fiind un lucru pe care nu l-ai mai incercat inainte, sexul anal poate fi o experiență reala ce întărește legatura dintre cei doi parteneri. Comunicarea va intensifica excitatia sexuala și va poate invata cum sa fiti mai deschisi in privinta preferintelor sexuale.

Daca nu stii ce sa faci, ia o pauza. Multe jucarii sexuale grozave te vor ajuta sa vezi cum este sexul cu adevărat.

Ii place sexul anal? 14 moduri prin care poți impresiona fetele care prefera sexul anal

Deci, ai intalnit in cele din urma o fata căreia ii place sexul anal – visul fiecarui barbat. Acum ca-ti traiesti visul, trebuie să știi ce sa faci.

Exista aceasta conceptie gresita ca femeilor nu le place sexul anal. Bine, unora nu le place, ceea ce este de inteles, dar multe sunt curioase. Cu toate acestea, multe femei au fost speriate de gandul de a face sex anal, incat aceasta forma de sex a capatat o reputatie proasta. Dar daca stii ce sa faci, te vei bucura de acest moment.

Asadar, asta înseamnă ca, daca ii place sexul anal este curioasa, dar trebuie sa te educi mai intai pe tine. Crede-ma, nu totul se rezuma la teoriile tale despre sexul anal. Fa cercetari. Iti va multumit pentru asta și la fel va face și fundul ei.

Iata câteva sfaturi de la SheThePeople care te ajută să faci activitatile de sex anal mai placute:

Ce sa faci daca ii place sexul anal

Nu trebuie sa te sperii, dar ai nevoie de un timp de pregatire. Nu te ingrijora, aceasta lista de lucruri de retinut și de făcut te va ajuta sa treci peste și sa te bucuri de fiecare minut.

Nu este o curva – Nici macar nu stiu ce este o curva, pe bune. Este o persoana căreia ii place sexul? Sau este o persoana care are mai multe aventuri sexuale? Deci, ei ii place sexul anal? Si ce daca.

Fii sincer – Daca nu ai mai făcut pana acum sex anal dar ea a facut, fii sincer cu ea. Nu actiona ca un macho cand nu stii ce sa faci, pentru ca ea va vedea asta. Deci, fii sincer cu ea și ea iti va putea oferi sfaturile și gandurile ei.

Las-o sa preia controlul – Bine, deci ei ii place analul, asa ca aminteste-ti, nu tu vei prelua controlul ci ea. Nu doar pentru ca este o persoana cu experienta, dar pentru ca ea iti primeste penisul in fund. Tu te vei simti bine, dar ea s-ar putea sa se confrunte cu durere, deci orice-ti va spune, ascult-o.

Asigura-te ca esti curat – Fa un dus și asigura-te ca penisul tau nu miroase a transpiratie de la sala. Este vorba doar despre respect. Zona ta inghinala ar putea deveni un pic murdara la sfarsitul acestei partide, dar este incantator sa te prezinti curat și dragut. Nu-ti face griji, se va asigura și ea ca este curata.

Vei fi nervos – Sexul anal suna ușor intimidant daca nu l-ai mai incercat pana acum. Deci, este firesc sa fii nervos. Dar trebuie sa respiri adanc. Daca ea e cool, iti va spune ce sa faci, iar tu va trebuie sa o iei incet. Daca veti fi calmi, amandoi veti avea de castigat.

Ai nevoie de lubrifiant – Daca tu crezi ca iti poți introduce penisul uscat in ea, te inseli. De aici au pornit povestile de groaza care au speriat femeile. Trebuie sa folosesti lubrifiant. Nu conteaza de care, atata timp cat este lubrifiant. Cu toate ca, daca lubrifiantul este mai gros sansele sa se usuce sunt reduse. Dar daca nu ai un lubrifiant gros, nu-ti face griji.

lubrifianți anali de calitate

Spune-i sa comunice – Deci, trebuie sa-i spui sa fie vertebrala cu tine. Daca o doare, trebuie sa-ti spuna. Probabil te va anunta cum se simte, dar trebuie doar sa te asiguri ca-si va aminti. Comunicarea este foarte importanta cand vine vorba de sexul anal….si de sex in general.

Las-o sa se joace cu fundul tau – Asta nu înseamnă ca trebuie sa poarte un strap on, dar las-o sa se joaca cu anusul tau. Este o zona extrem de stimulanta pentru barbati, asa ca relaxeaza-te și las-o sa-si faca magia. Vei iubi asta.

Nu folosi acelasi prezervativ pentru vagin – Aceata regula este importanta și multi oameni tind sa o omita cand fac sex. Anusul este plin de bacterii care nu sunt potrivite pentru vagin. Deci, daca faci sex anal și vrei sa treci la penetrarea vaginala, schimba prezervativele. Nu-ti doresti ca ea sa faca vreo infectie bacteriana.

prezervative pentru sexul anal

Nu te speria daca vezi materii fecale – Dupa ce ai terminat sexul anal, vei scoate penisul și s-ar putea sa observi ca acesta este putin nuantat. Acestea sunt materii fecale. Nu este mare lucru, la ce te asteptati cand ai decis sa faci sex anal? Sigur, ea s-a curatat, dar nu exista nicio modalitate prin care sa poata elimina totul.

Foloseste alta stimulare – Poti de asemenea stimula vaginul in timp ce faci sex anal. Nu-ti fie frica sa o penetrezi cu degetele sau sa-i freci clitorisul in acelasi timp. Probabil va fi mai stimulant și o va ajuta sa atinga orgasmul.

Concentreaza-te pe partenera ta – In primele doua minute, te vei concentra doar pe penisul tau. Adica este prima data cand faci sex anal, deci este un pas mare. Dar, nu trebuie sa fii atent doar la penisul tau și sa te gandesti doar la ceea ce vrei tu. Trebuie sa te concentrezi și pe partenera ta, pentru ca, daca ea nu se simte bine, nu o va mai face a doua oara.

ce sa faci daca ii place sexul anal

Tine un prosop aproape – Ori de cate ori fac sex, mereu ma asigur ca am un prosop langa mine. Acelasi lucru este valabil și pentru sexul anal, cred ca este mult mai important sa ai un prosop in acest caz. Imi vei multimi mai tarziu. Doar prosop sa fie, nu conteaza marimea. Este minunat daca ea iubeste sexul anal. Dar nu este o creatura mitologica, deci nu te speria. Asigura-te ca esti comunicativ și faci sex cu o persoana in care ai incredere.

Sper ca acest articol sa te fi ajutat sa intelegi cum faci sex anal și sa iti fi oferit câteva idei și tehnici pentru a te bucura mai mult de aceste activitati.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

7 thoughts on “Sex Anal: Cum Te Pregatesti? Ce NU trebuie să faci inainte și in timpul sexului anal?

    • Maria says:

      Decizia de a permite partenerului să își dea drumul în tine în timpul unei partide de sex anal este una personală și depinde de mai mulți factori. Iată câteva aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare:

      Riscul de boli cu transmitere sexuală (BTS): Sexul anal fără prezervativ crește riscul de transmitere a bolilor cu transmitere sexuală, inclusiv HIV. Dacă decideți să practicați sex anal fără prezervativ, este esențial să vă testați regulat pentru BTS și să fiți sinceri unul cu celălalt în legătură cu istoricul vostru sexual.

      Contracepție: deși sexul anal în sine nu poate duce la sarcină, există un risc foarte mci ce-i drept ca sperma să ajungă la vagin, ceea ce poate duce la o posibilă sarcină. Dacă nu dorești o sarcină, asigură-te că folosești o metodă de contracepție adecvată.

      Confort și igienă: unii oameni pot experimenta disconfort sau pot avea preocupări legate de igienă după ce partenerul lor își dă drumul în ei în timpul sexului anal. Este important să comunici cu partenerul tău despre cum te simți și să te asiguri că amândoi sunteți confortabili cu decizia luată.

      Este bine să discuți deschis cu partenerul tău despre limitele și dorințele tale. Dacă te simți nesigură sau ai îndoieli, este bine să ii zici lui direct fara sa-ti fie rusine.

  1. erogen24 says:

    Prezervativul vă protejează pe amândoi de orice fel de problemă. Deci, poți să-l lași să ejaculeze în fundul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.