Satisfyer Multifun 3 – Unul din cele mai versatile vibratoare

Satisfyer-Multifun-3-prezentare

Satisfyer Multifun 3 este una din cele mai versatile vibratoare pe care le-am incercat vreodata. Chiar nu glumesc. Una din cele mai versatile. Vei intelege imediat de ce.

In continuare, iti voi spune tot ce trebuie să știi despre vibratorul Satisfyer Multifun 3 inanite sa il cumperi. Ce funcții are, cum se folosesc acestea dar, ce pret are dar și pozitii in care il poți folosi. Haideti sa incepem.

Daca vrei sa cumperi Satisfyer Multifun 3, il gasesti aici.

Vibrator Satisfyer Partner Multifun 3 23 cm

Uneori, pur și simplu nu pot sa inteleg ce vor sa faca producatorii. De ce incearca sa faca o jucarie sexuala sa fie potrivita pentru mai multe sitautii? De ce cauta sa le faca atat de versatile. In general, noi, cumparatorii, suntem interesati de anumite aspecte cand cumparam o jucarie erotica.

Vrem o jucarie pentru stimularea vaginului? Cumparam un vibrator. Vrem o jucarie de barbati? Cumparam un masturbator. Sunt și alte produse intermediare: stimulatoarele de clitoris, inelele de penis, papusile gonflabile etc, dar ati inteles ideea: unele jucarii sunt pentru barbati, altele pentru femei.

Exista de asemenea și cele pentru cuplu. Totusi, unii producători mai incapatanati, cum ar fi Satisfyer, a reusit sa creeze una din cele mai versatile jucarii pe care le-am incercat: Satisfyer Multifun 3, un vibrator potrivit atât pentru femei cât și pentru barbati.

Satisfyer-Multifun-3-vibrator

E foarte posibil sa mai fi auzit de Satisfyer pana acum. Este un brand german ce produce jucarii erotice de lux pentru femei, barbati și cupluri.

Inainte sa apara Satisfyer Multifun 3, acestia au creat Satisfyer Multifun 1 și 2. Din pacate, cele doua modele nu au fost foarte bine vazute de critici (cu toate ca exista multi clienti carora le-a placut).

Totusi, Satisfyer Multifun 3 este o cu totul alta poveste. Aceasta jucarie noua are un concept oricinal. Vibratorul poate fi folosit de femei și barbati in jocurile solo dar și de cumpluri, împreună, indiferent de sex, fiind potrivit și pentru comunitatea LGBTQ.

Ca structura, acesta are o formă de cheie intr-o parte, iar in cealalata esste ca un vibrator. Asta il face extrem de versatil.

Ce funcții are vibratorul Satisfyer Multifun 3

Satisfyer Multifun 3 este, de fapt, mai multe jucarii la un loc, combinant diferite funcții pentru a putea fi folosit in nenumarate moduri. Nu degeaba i se spune „multifun”.

Pentru inceput, e bine de stiut ca acest vibrator are 2 omtoare. Unul care face varful cu doua brate sa vibreze și unul a bratului principal, ni forma de vibrator. Ambele motoare sunt controlate separat. Ambele au 10 viteze difereite de vibrații (3 moduri constante de vibrație și 3 moduri diferite).

Asta il face sa aiba un total de 120 setari diferite de vibrație. 10 pentru varf, 10 pentru partea în formă de vibrator și 100 (10 x 10) pentru a fi folosite împreună.

Satisfyer Multifun 3 este acoperit cu un strat de silicon de calitate superioara, moale și placut la atingere. Intre varful în formă de „cheie” și vibrator este un inel din plastic ABS. Din acest inel se poate invarti capul jucăriei la 180 degrade.

Cu toate ca nu pare cine stie ce, faptul ca varful se poate invarti creeaza noi posibilitati de utilizare. In cutie, pe manualul de instructiuni, producatorul îți oferă câteva sugestii prin care il poți folosi. Iti arata de asemenea cum poate fi folosit de doua femei. Un mare plus din partea mea ca s-a gandit și la minoritati.

Satisfyer-Multifun-3-pozitii-de-utilizare

Pe langa asta, Satisfyer Multifun 3 este incarcat prin USB, așadar nu trebuie sa ai grija bateriilor. Totodata, este complet rezistent la apă.

Ambalajul

Pe fata ambalajului, se afla o poza cu produsul și iti arata faptul ca varful se poate invarti. Pe spate, iti arataa cele 30 de pozitii i ncare poate fi folosit de cuplurile femeie-barbat, femeie-femeie dar și cum poate fi folosit de barbati separat sau de femei separat, in jocurile solo.

Dacă ești interesat, vezi și Satisfyer Multifun 2, predecesorul sau

Satisfyer Partner Multifun 2 – Vibrator pentru Cuplu, 13.7 cm

Cu toate ca sunt poze destul de explicite, sunt decente, nimic foarte murdar. Imi place cum au reusit sa implementeze asa o poza explicita și totodată sa pastreze eleganta produsului.

Inafara de jucaria ain sine, in cutie mai gasesti o carticica cu poze clare, un cablu de reincarcare prin USB magnetic și un manual de instructiuni pe care iti sugerez sa il citesti inainte sa il folosesti. Poti afla câteva informatii importante de acolo.

Satisfyer-Multifun-3-ambalaj

Cum se foloseste vibratorul Satisfyer Multifun 3

Imediat ce il scoti din cutie, jucaria este deja incarcata. Cu toate, astea, am u obicei in a curata și incarca jucariile inainte de prima utilizare. Iti recomand sa faci la fel. Este bine sa cureti produsele inainte sa le folosesti pentru a indeparta toate reziduurile de chimicale care se pot depune pe acesta in timpul fabricatiei.

Cablul de reincarcare inclus este suficient de lung iar magnetul este suficient de puternic pentru a tine jucaria pe loc in timp ce se incarca.

Cand se incarca, poți vedea vag, o lumina albastra, daca te uiti atent, in spatele butonului.

led-satisfyer-multifun-3-incarcare

Acum sa trecem la pozitiile prin care se poate folosi. Producatorul se sugereaza câteva pozitii atât pentru jocurile solo la barbati, pentru jocurile solo la femei dar și pentru cuplurile barbat-femeie și femeie-femei.

Cum se poate folosi de barbati

utilizare-vibrator-barbati-solo

Cea mai evidenta metoda prin care aceasta jucarie poate fi folosita de barbati este sa iti introduci penisul intre cele doua brate mici din varf și sa te bucuri de vibrații. Totusi, nu este singura metoda in care il poți utiliza.

Totusi, daca nu ai penisul suficient de gros, e posibil sa nu te satisfaca. Eu am simtit mai multa plăcere punandu-l pe varful glandului.

Producatorul sustine totodată ca Satisfyer Multifun 3 poate fi folosti și anal. Pentru penetrare, cred ca e cam mare, dar pentru o stimulare externa este placut. Per total, sunt foarte multumit de cum am folosti aceasta jucarie.

Cum poate fi folosit solo de femei

utilizare-femei-solo

Vibratiile din bratul vibratofului sunt mult mai puternice decat cele din varf, din bratele mici. Acest motor face mai mult zgomot, dar nu e cine stie ce: inca e silentios. Metodele prin care il poate folosi o femeie in jocurile solo snut mutl mai multe.

Poate fi folosit pentru a stimula atat labiile cât și clitorisul. Varful în formă de vibrator este ideal pentru penetrare. Totusi, iti recomand sa folosesti un lubrifiant pe bază de apă pentru a usura insertia.

Cu toate ca nu este cel mai bun vibrator pentru a fi folosit in jocurile solo, este mult mai versatil, deoarece poți folosi ambele capete pentru stimulare. Uita-te doar cate exemple a dat producatorul. Cu putina imaginatie, il poți folosi in și mai multe moduri (asigura-te doar ca nu il folosesti in niciun mod periculos).

De cuplu heterosexual

mod-utilizare-Satisfyer-Multifun-3-de-cuplu-heterosexual

Cu toate ca poate fi folosit și in jocurile solo, Satisfyer Multifun 3 este conceput in special pentru jocurile de cuplu, cu un partener.

Avand in vedere ca poți folosi ambele capete ale vibratorului Satisfyer Multifun 3, poți chiar sa il folosesti și in timpul unui threesome. Posibilitatile sunt nelimitate. Uita-te putin la poze și vei vedea in cate moduri poate fi utilizat. Evident, poate fi folosit in mult mai multe moduri.

Cu toate astea, trebuie sa vorbesc și de aspectele mai putin placute ale jucăriei. Ce nu mi-a placut la Satisfyer Multifun 3 este ca butoanele de operare sunt foarte minimalistice. In unele pozitii abia poți sa le gasesti iar uneori apesi pe butoanele gresite.

Asadar, dureaza putin pana te obisnuiesti cu jucaria. Chiar și eu am patit-o „Poti sa il faci sa mearga mai repede? Nu, nu partea ta, partea mea”.

Totusi, aceste dialoguri au disparut cand ne-am obisnuit cu pozitionarea butoanelor.

Dacă ți-a placut acest vibrator, incearca și Satisfyer Double Joy, un vibrator conceput special pentru cupluri, cu aplicatie

Satisfyer Double Joy – Vibrator pentru Cuplu cu Aplicație, 8 cm

Intretinere

Satisfyer Multifun 3 este un vibrator foarte ușor de curatat. FIind 100% rezistent laapa, poate fi introdusin apa și spalat cu apa și sapun. Atentie insa: nu il introdu in apa in timp ce se incarca.

Concluzie

Satisfyer Multifun 3 este una din cele mai versatile jucarii erotic care xista. Este potrivita atât pentru jocurile solo cât și pentru jocurile in cuplu. Cu toate ca nu are cele mai puternice vibrații, sunt suficient de puternice incat sa te satisfaca.

Are un design elegant, practic și accesibil. Totodata, imi foarte mult is culoarea sa.

Nu imi place insa ca nici acesta nu vine cu un spatiu in care sa poata fi depozitat. Ar fi ideal sa includa și un sac sau un minibagaj in care sa poata fi depozitat cand nu este utilizat. Sa nu mai spunem ca ar fi mai discret astfel.

Pe scurt, iata ce imi place și ce nu la vibratorul Satisfyer Multifun 3:

Ce imi place

  • Material de calitate. Siliconul e foate fin și placut la atingre
  • Include un cablu magnetic de reincare prin USB suficient de lung
  • Are un total de 120 de combinatii de vibrații
  • Putere decenta a vibrațiilor
  • Prin indoirea capului, vibratoul Satisfyer Multifun 3 poate fi folosit in multe alte pozitii
  • Cu putina imaginatie, posibilitatile de folosit sunt nelimitate. De departe cel mai versatil vibrator de cuplu pe care l-am incercat.
  • Poate fi folosit de barbati, femei dar și de cuplurile femeie femeie-barbat femeie. Cu toate ca producatorul nu spune, nu vad de ce n-ar putea fi folosit de cuplurile barbat-barbat
  • Este rezistent la apă
  • Este foarte ușor de curatat și intretinut

Ce nu mi-a placut

  • Nu include bagaj sau saculet de depozitare
  • Are butoane mici și poate fi greu de schimbat functiile pana te obisnuiesti cu jucaria. Totusi, după câteva utilizari, aceasta nu mai este o problema.

Tine cont de faptul ca aceasta este parerea mea subiectiva. Daca tu ai alta parere, o poți lasa in sectiunea de comentarii.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.