Satisfyer Partner Plus – Merită? Cât e de UTIL pentru cupluri?

Vibrator-Partner-Plus-Remote

Satisfyer Partner Plus este unul din cele mai noi vibratoare de cuplu de la acest brand, conceput pentru a ajuta partenerii sa petreaca momente de neuitat împreună. Totusi, cat este de placut cu adevărat?

In acest articol iti vom spune tot ce trebuie să știi despre Satisfyer Partner Plus: cat costa, cum se foloseste și cat este de placut. Asadar, iti sugerez sa citesti in continuare inainte sa il cumperi, pentru a afla daca merita sau nu.

Tine cont de faptul ca este strict parerea mea, subiectiva și e posibil ca tu sau altcineva sa aiba o cu totul alta parere. Chiar as aprecia daca ai lasa parerea ta despre acest produs in sectiunea de comentarii. Asadar, haideti sa incepem.

In zilele noastre, este imposibil aproape imposibil sa gasesti o jucarie buna, versatila. Fie ca doresti una momente romantice cu persoana iubită sau pur și simplu o jucarie noua pe care sa o adaugi in colectia ta, va trebui sa studiezi mult pana o gasesti pe cea perfectă pentru tine.

Existand atat de multi alegeri și optiuni diferite, poți petrece chiar saptamani pana sa gasesti cea mai buna optiune.

Daca esti gata sa incerci o jucarie noua și incitanta, Satisfyer Partner Plus este exact ceea ce ai nevoie.

Designul produsului

In esenta sa, aceasta jucarie poate fi alegerea ideala pentru cei care doresc să folosească un vibrator împreună cu persoana iubită.

Cu toate astea, designul sau il face potrivit chiar și pentru a-l folosi singura. Tu alegi daca vrei sa il folosesti împreună cu iubitul tau sau singura, in dormitor.

Cand vine vorba de design, secretul sau este simplitatea. Este un vibrator rezistent la apă, în formă de U, ce are doua motoare, fiecare in cate un brat.

Pe o parte, are u buton prin care poți controla vibrațiile și functiile sale in doar câteva secunde, ceeea ce te ajută să il controlezi cu usurinta și îți oferă flexibilitate in dormitor.

Ideea sa de stimulare este ca un brat sa ajunga la nivelul clitorisului pentru a-l stimula, in timp ce cel de-al doilea stimuleaza punctul G (vezi aici mai multe tipuri de vibratoare pentru punctul G).

Are un design fin, discret și elegant. Ideal pentru cuplurile ce doresc o noapte romantica. Are dimensiuni de 7.5 x 2 x 5 cm, fiind suficient de mic și discret sa il poți lua cu tnie in calatorii, pentru a-l folosi singura sau împreună cu persoana iubită oriunde ai merge in concediu.

pareri-Satisfyer-Partner-Plus

Detalii tehnice despre vibratorul de cuplu Satisfyer Partner Plus

Acest vibrator se incarca prin USB, folosind un sistem de baterie cu litiu-ion, foarte comun in randul jucariilor erotice.

Cu toate ca initial este recomandat sa il incarci pentru 8 ore pentru a te asigura ca jucaria este gata de a fi folosita, odata ce bateria a fost incarcata, te poți astepta sa il folosesti pentru 120 de minute la viteza maxima inainte sa fie nevoie sa il incarci iar.

Tine minte faptul ca trebuie sa il incarci 8 ore doar initial. Pe urma, va fi incarcat mult mai repede.

Daca nu il incarci complet, durata de viata a bateriei va fi mai slaba și nu va functiona corespunzator. Asadar iti sugerez sa tii cont de modul de incarcare descris pe manualul de instructiuni cu care vine jucaria.

Cu toate ca e posibil sa iti doresti foarte mult sa il folosesti după ce il primesti, iti sugerez sa il lasi mai intai 8 ore la incarcat pentru a prelungi durata de viata a jucăriei.

Materialul și textura jucăriei

Acest vibrator este 100% prietenos cu pielea, fiind făcut din silicon de calitate superioara și plastic ABS. Bratele sunt moi și fine, dar daca doresti sa folosesti vibrații mai rapide, poți folosi un lubrifiant pe bază de apă pentru a face experienta mai confortabila.

Cu toate ca lubrifiantii din silicon sau ulei sunt in general o alegere buna pentru cupluri, in acest caz nu este recomandat deoarece poate fi periculos pentru materialul jucăriei.

Avand in vedere ca Satisfyer Partner Plus este rezistent la apă, il poți folosi chiar și in dus împreună cu persoana iubită. Nu trebuie sa va limitati la patul din dormitor – ai și mai multe optiuni pentru a face noaptea de amor romantica.

Siliconul este un material destul de alunecos – nu este necesar să folosești foarte mult lubrifiant  – doar atat cat ai nevoie. Poti oricând sa mai adaugi putin, daca e nevoie.

Functiile

Este foarte simplu de folosit, așadar chiar daca nu ai mai folosit niciodată o jucarie erotică, nu iti va fi greu sa inveti cum se foloseste. Nu trebuie sa te ingrijorezi ca vei avea dureri de cap cand va trebui sa il folosesti.

Butonul de control de pe o parte controleaza totul, de la portnirea jucăriei (si oprirea acesteia) pana la schimbarea vitezelor și functiilor de vibrație.

Avand 10 funcții diferite de vibrație din care sa alegi, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul respectiv daca vrei sa crezi viteza.

Cand este oprit, pasa pe buton pentru 2 secunde pentru a-l porni. Va incepe de la cea mai usoara viteza de vibrație.

Foloseste vibrațiile placute ale jucăriei la nivelul celor doua zone erogene (punctul G și clitorisul) in timp ce faci amor cu persoana iubită. Pur și simplu este o experiență orgasmatica.

Fiind un vibrator de cuplu, chiar și iubitul tau va simti placere. Vibratiile din interior vor oferi un plus de stimulare la nivelul penisului.

Cu toate ca este un plus pentru ca creste placerea ambilor parteneri, poate fi și un lucru neplacut uneori: am observat ca iubitul meu, uneori termina mult mai repede. Stimularea este incitanta, dar de durata mai scurta.

Totusi, inca dureaza suficient pentru a ma face sa ajung la orgasm. Un lucru e clar: experienta este mult mai intensa decat in timpul sexului „clasic”.

Menținerea și îngrijirea vibratorului Satisfyer Partner Plus

Fiind făcut din silicon de calitate superioara, aceasta jucarie nu este foarte greu de ingrijit și intretinut. Trebuie doar sa il speli cu apă și săpun după fiecare utilizare.

Aceestea fiind spuse, daca vrei sa il folosesti împreună cu un partener, ar trebui sa il sterilizezi complet din cand in cand pentru a te asigura ca nu exista bacterii la suprafata sa.

Din cand in cand, poți folosi și o pudra de reinnoire a jucăriei, dar inafara de acest lcuru, nu trebuie sa faci ceva special pentru a avea grija de vibrator.

Bineinteles, trebuie sa te asiguri ca atunci cand il speli nu este conectat la prisa (nu este pus al reincarcat). Acest lucru probabil ca era de la sine inteles, dar am vrut sa iti spun just in case.

Cu alte cuvinte, iata ce imi place și ce nu la Satisfyer Partner Plus

Ce imi place

  • Este discret, ușor de folosit și foarte incitant
  • Are 10 viteze puternice de vibrație
  • Are doua motoare puternice, foarte ușor de controlat cu ajutorul unui singur buton. Trebuie sa apesi doar pe un buton pentru a-l controla.
  • Este extrem de ușor de curatat s intretinut
  • Vine cu u incarcator pentru USB și o baterie puternica

Ce nu imi place

  • Are un design conceput pentru cupluri
  • Nu poate fi folosit cu lubrifiantii care contin ulei

Este unul din cele mai interesante vibratoare pentru cupluri pe care le-am folosit. Cu toate ca am vazut ca alti utilizatori de jucarii au alta parere, mie, personal, chiar mi-a placut. Iubitul meu este de aceeasi parere.

Cu toate ca il poți folosi și de una singura, recomand sa folosesti Satisfyer Partner Plus împreună cu persoana iubită daca vrei sa te bucuri la maxim de plăcerile pe care le poate oferi acesta. La urma urmei, pentru asta a fost conceput cu adevărat.

Este potrivit atat daca vrei o experiență relaxanta cât și una intensa. Nu conteaza daca esti experimentat sau incepator: ti se potriveste oricum, fiind foarte versatil și ușor de folosit. Acesta este un mare plus din partea mea pentru aceasta jucarie.

Daca iti place sa calatoresti, este perfect pentru tine. Este micut, discret și foarte practic. Totusi, chiar daca e mic, e suficient de puternic pentru a te satisface.

In concluzie, recomand Satisfyer Partner Plus tuturor cuplurilor.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.