Totul despre BDSM Senzual – Ce este BDSM-ul senzual și cum

bdsm senzual

Pentru a te pregati pentru o experiență de BDSM senzuala, trebuie sa creezi o energie erotica prin crearea unei atmosfera intine. saturatile gentile și pasionatele pot ajuta la crearea unei conexiuni intense intre parteneri, care este foate importanta.

Muzica ambientala, lumanarile parfumate, penele, mancarurile gustoase, și anumite bauturi pot imbunatti simturile și pot face experienta mai plăcută, oferind senzații intense, senzulare partenerilor.

In acest articol iti vom spune tot ce trebuie să știi pentru a avea parte de o experiență de BDSM cat mai senzuala alaturi de persoana iubită.

Kitul complet pentru jocuri BDSM Lover’s Fantasy Kit – Pentru jocuri de BDSM senzuale împreună cu persoana iubită

Lover’s Fantasy Kit – Set Masca, Bici și Cătușe

Comunicarea

Inainte de a avea parte de orice tip de jocuri BDSM, asigura-te ca tu și persoana discutati despre toate grijile, fricile, dorintele și interesele pe care le aveti pentru a ajunge intr-un punct comun. Astfel puteti seta anumite limite pe care nu le veti trece și amandoi vă veți bucura de o experiență de neuitat.

Comunicarea este importanta oricand, dar este cu atat mai importanta in aceste situatii. Acesta este nu aspect important și esential pentru a creste nivelul de incredere intre parteneri.

Cea mai nouă colecție de produse pentru o partidă de BDSM senzual

Cuvintele de siguranta sunt folosite pentru a opri imediat jocurile, fără nicio ezitare. Este importan sa discutati despre un anumit cuvant de siguranta pentru a va asigura ca ati pus la punt toate detaliile de siguranta.

Nu folositi cuvinte foarte comune cum ar fi „nu” sau „opreste-te” deoarece partenerul poate intelege ca este un joc in scena de BDSM senzual. Foloseste cuvinte care nu au nicio legatura cu jocurile respective, cum ar fi un cuvant de fruct (pe care nu il folositi in jocul scenele respective) sau orice alt cuvant care nu ar avea ce cauta in jocurile voastre.

sfaturi pentru jocurile de bdsm senzual

Cuvantul trebuie sa fie de asemenea ușor de pronuntat, deoarece in unele cazuri (in functie de jocuri) e posibil ca un cuvant complicat sa fie greu de pronuntat.

Multe cupluri folosesc „sistemul semaforului” pentru a comunica cu partenerul fără sa distruga atmosfera. De exemplu, cuvantul verde înseamnă „nu te opri, imi place”, cuvantul galben „ai grija, esti la limita” și cuvantul rosu „opreste-te acum!”.

Căluș Red Ball Gag – Special conceput pentru pasionații de jocuri erotice

Red Ball Gag – Căluș

Jocurile cu gheata

Senzațiile placute in timpul jocurilor de BDSM senzuale provin și din jocurile cu gheata și cu substate alte substante folosite pentru a stimula organismul. Multe cupluri folosestc cuburi de gheata pentru a condimenta viata sexuala, dar tu poți sa duci aceste jocuri la un alt nivel și sa folosesti cuburile de gheata pentru a incita partenerul in niste jocuri de BDSM senzual, cum ar fi in jocurile de supunere.

Precum multe alte acte erotice, jocurile cu gheata sunt o formă kinky prin care partenerii se pot bucura de momente intense deoarece aceasta poate imbunatati senzatiile pe care le simte o persoana.

Muscaturile senzuale

Avand in vedere ca vorbim de jocuri BDSM senzuale și nu clasice, muscaturile trebuie sa fie tot senzuale.

Majoritatea oamenilor nu se gandesc la muscaturi precum la o formă de jocuri sexuale, dar surprinzator, in urma unui studiu s-a descoperit ca 55% dintre femei și 50% dintre barbati sustin ca au avut parte de muscaturi senzuale in timpul jocurilor sexuale.

Indiferent ca vorbim de muscaturi usoare sau mai ferme, acestea pot fi foarte o formă senzuala prin care poți duce jocurile BDSM la un alt nivel.

Palete și Biciuri, special concepute pentru cei ce vor să experimenteze o noapte senzuală de BSM

Este important sa incepi prin muscaturi erotice usoare și vorbesti cu partenerul pentru a afla daca ii place și daca poți folosi muscaturile și pe viitor ca o formă de dominare. In timp ce unora le place, altii pot să se simtă inconfortabil (si nu in sensul bun). Din acest motiv, este bine sa primesti un feedback.

Zgarieturile usoare

Zgarieturile pe corp pot fi o metoda erotica pri car epersoanele se pot bucura de momente intense. Este o metoda extraordinara de a stimula pielea și de a crea senzații unice. Poti varia senzatiile simtinte de partener prin schimbarea directiei de zgarieturi.

Cătușe metalice cu pluș – Un mod senzual de a te bucura de o experiență BDSM alături de persoana iubită

The Original Furry Cuffs – Catușe din Metal cu Pluș, 6 cm

Atunci cand vorbim de BDSM senzual, zgarieturile trebuie sa fie de asemenea senzuale și nu foarte puternice. Discutati inainte despre acest lucru deoarece poate fi foarte dureros iar pentru unele persoane poate fi inconfortabil.

Mai mult de atat, zgarieturile pot lasa urme, așadar asigura-te ca nu ii lasi urme de zgarieturi in locuri vizibile. De exemplu, ultimul lucru pe care și l-ar dori partenerul este sa aiba urme de zgarieturi pe mana din timpul jocurilor sexuale care sa iasa in evidenta atunci cand are o sedinta de business importanta, la serviciu.

Trasul senzual de par

O alta activitate erotica foarte comuna in dormitor este trasul de par. Multe cupluri folosesc aceasta tehnica pentru a diversifica lucrurile in dormitor. Cu toate astea, daca vrei sa ai parte de o sesiune de BDSM senzual împreună cu persoana iubită, cu atat mai mult ar trebui sa folosesti aceasta tehnica.

sexul bdsm senzual

Nu o trage foarte tare de par. Tine minte: trebuie sa fie senzual, nu tare. O poți trage de par cu o mana sau cu ambele, in timpul jocurilor sexuale sau chiar și cand nu faceti sex prin penetrare, cum ar fi in timpul unei scene de BDSM senzual.

Legatul senzual

Măști blindfold - Perfecte pentru o sesiun de BDSM

Oricand iti legi partenerul cu o sfoara, o curea, o cravata sau orice folositi, trebuie sa te gandesti in primul rand la siguranta. Din acest motiv este bine sa te asiguri ca exista spatiu intre nodul făcut și piele.

O metoda buna pentru a-ti da seama ca nodul este suficient, dar nu prea strand este sa introduci un deget intre nod și piele. Daca degetul tau incape, înseamnă ca este suficient de larg.

Satin Love Mask – Masca ideală pentru cuplurile pasionate de jocuri BDSM

Satin Love Mask – Mască pentru Ochi Blindfold

Acest lucru lasa sangele sa circule liber și oferă mai mult confort.

De asemenea, tine merue la indemana un foarfece pentru a-l folosi in cazul in care trebuie sa tai nodul imediat.

Legatul senzual la ochi

Legatul la ochi, cunoscut și sub numele de blindfold este modul prni care o persoana poate simti plăceri mai intense. Prin legarea senzuala la ochi, partenerul nu mai are simtul vazului, așadar celelalte simturi sunt intensificate.

Atunci cand nu te pot ghida după vaz, cauți sa te ghidezi după celelalte simturi, așadar toate se vor intensifica. Din acest motiv, atingerile vor fi mai intense și plăcerile mai puternice ca niciodată. Auzul, mirosul, gustul, simtul tactil, toate sunt imbunatatite.

De asemenea, avand in vedere ca nu stii exact ce urmeaza sa iti faca partenerul, exista și acea senzatie de necunoscut. Acest lucru te ajută să te bucuri mai mult de fiecar atingere, oferindu-ti o experiență cu adevărat deosebita. Daca vrei sa duci jocurile de BDSM senzual la un alt nivel, tehnica de blindfold este foarte recomandata.

Tine cont de aceste sfaturi și vei reusi sa te bucuri împreună cu persoana iubită de momente de neuitat.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.