Ce-și Doresc Femeile: 10 Lucruri pe care Femeile le Consideră Atragătoare și Sexy la un Bărbat

barbati-atragatori

Internetul este plin de articole stupide despre ce-si doresc fmeile. Sunt multe sfaturi amuzante și stupide cum ar fi „sa fii un bun ascultator și „sa ii arati ca iti pasa”.

Toate acestea sunt stupide. Daca iti doresti să știi cu adevărat ce isi doreste o femeie, vei afla in continuare in acest articol.

Cele mai multe articole sunt scrise de femei si, pe langa faptul ca sunt doar câteva sfaturiadevărate despre ce parere au femeile despre barbati, multe dintre cele mai importante sfaturi sunt ignorate.

Pheromen – Parfumul cu feromoni de top ce face barbații să pară mai atragatori

Pheromen – Apă de Toaletă cu Feromoni, Pentru Bărbați15 ml

Sfaturileadevărate despre ce le plac femeilor la barbati, ce anume innebuneste o femeie, ce le face sa uite de ele și sa doreasca cu adevărat un barbat le vei afla in continuare.  Iata care sunt cele mai sexy 11 lucruri la un barbat care innebunesc femeile:

Fii in forma

Cu toate ca pickup artistii iti vor spune ca poți fi gras, chel sau imbracat demodat și totusi sa cuceresti supermodele, acest lucru e departe de adevar. In lumea reala, femeile se uita la barbati care nu isi pierd rasuflarea cand trebuie sa se incheie la sireturi.

In lumea reala, barbații care au grija de corpul lor sunt mult mai atragatori decat cei care nu fac nimic din acest punct de vedere. Cu toate astea, exista și o limita: femeilor nu le plac barbații cu muschi prea mari.

Sansele sunt putine sa ai mușchii prea mari pentru o femeie, dar atat timp cat mergi la sala și nu consumi steroizi, nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Parfumuri cu feromoni pentru bărbații care vor să dea gata orice femeie

Cei mai multi barbati care urasc muschi sunt cei care nu au pic de muschi pe ei și care nu au petrecut nici macar o ora la sala de forta.

Nimeni nu se naste bine facut. Trebui sa muncesti pentru mușchii tai. Fiecare dintre noi poate obtine niste muschi daca lucreaza la acestia.

Exista multe programe de antrenament pentru incepatori. Cauta unul care ti se potriveste, calculeaza ce greutate vrei sa obtii și tine-te de treaba. Este greu sa te mentii motivat daca faci exerciții fără niciun scop. Asigura-te ca te tii de antrenament pentru a atinge scopul dorit.

ce isi doresc femeile

Imbraca-te la patru ace

Ce-si doresc femeile mai mult decat un barbat la patru ace? Daca exista un mod rapid prin care sa iti imbunatatesti look-ul și sa arati mai atragator pentru femei, imbracamintea este acesta cu siguranta.

Sfat: Daca doresti sa fii in centrul atentiei, sa cuceresti cu usurinta orice femeie doresti, incearca parfumul cu feromoni Hot Man Natural Spray de la Hot.

Hot Man Natural Spray – Parfum cu Feromoni, Pentru Bărbați, 50 ml

Spre deosebire de femei, barbații petrec foarte putin timp cand se gandesc cu ce se imbraca atunci cand ies din casa – și acest lucru se vede.

ce li se pare sexy femeilor

De obicei, primul lucru pe care un barbat il gaseste curat, il imbraca. Nu se uita foarte mult daca se potrivesc culorile și nici macar cum arata imbracati astfel.

Acum, nu iti spun sa devii obsedat de hainel tale și de cum te imbraci – nu e nevoie sa devii metrosexual, dar este bine sa tii cont de câteva reguli de baza și sa inveti câteva lucruri despre stilul de imbracare.

Fii ambitios (nu fi falit sau zgarcit)

Multi barbati nu inteleg relatia dintre femei și bani. Barbatii considera va femeile sunt atrase de bani, ca isi doresc bogatasi. De fapt, acesta este doar jumatate de adevar.

Cu toate ca exista multe femei care asta cauta, exista multe altele care considera ca barbații care au bani sunt mai curati, au mai multa grija de ei și au o personalitate mai puternica. Si acest lucru e cat se poate de adevărat.

Daca esti de parere ca femeile nu ar trebui sa se uite la barbații care au mai multi bani, iti sugerez sa agati o femeie căreia nu prea ii pasa de cum arata și care nu are bani sa se imbrace frumos, sa vedem daca mai esti ce aceeasi parere.

Femeile sunt cel mai adesea atrase de barbații cu bani pentru ca acestia au mai multa grija de ei, atat fizic cat mental. Practic, sunt mai ambitiosi, ceea ce femeilor li se poate extrem de sexy.

Fii interesant (fa-ti niste hobby-uri)

Daca hobiile tale sunt jocuril evideo, uitatul la TV etc, ar fi bine sa nu l spui atunci cand mergi la o intalnire.

Pe de alta parte, daca ai hobby-uri precum cantatul la chitara, fotografiatul, snowboarding-ul, cataratul pe stanci și altele asemanatoare, chiar și jogging-ul, atunci este indicat sa le spui cand te intalnesti cu o femeie.

Hot Twilight Man – Parfumul cu feromoni ce te ajută să cuceresti cu usurinta orice femeie

Hot Twilight Man – Parfum cu Feromoni, Pentru Bărbați 50 ml

Iti place sau nu, exista hobby-uri cool și hobby-uri plictisitoare. Cu toate ca pot exista femei care sa adore un barbat gamer (atat timp cat are grija de el), in general femeile il considera un defect.

Cu toate astea, nu trebuie sa renunti la hobby-urile tale pentru a impresiona o femeie. Daca te fac fericit, sunt mai importante decat o femeie. Cu toate astea, nu e nimic rau sa gasesti câteva hobb-uri pe care femeile le considera sexy.

Fii amuzant

Da, simtul umorului este important. Femeile isi doresc un barbat care sa fie amuzant. Cu toate astea, multi barbati incaerca sa fie amuzanti in sensul rau. Cum mai exact?

Ei bine, multi barbati folosesc umorul autoironic cand vorbesc cu o femeie. Cu toate ca aceasta rade, e posibil sa rada atat cu tine, cât și de tine. Ea nu te cunoaste foarte bine, poate se gandeste ca tot ce spui eadevărat. Este indicat sa fii amuzant,d ar in sensul „bun”. Foloseste un umor mai arogant și jucaus pentru a o incita.

Stimulente sexuale ce ajută bărbații să satisfacă orice femeie în dormitor

Atentie: prin „umor jucaus” nu ma refer la umor care poate fi considerat abuz sexual. Acesta nu functioneaza.

Fii inalt (sau cel putin pari de parca ai fi)

Femeilor le plac barbații inalti. Socant, nu-i asa? Daca esti inalt de la natura, poți trece peste acest punct.

Daca, din pacate, nu esti foarte inalt și nu esti satisfacut cu inaltimea ta, exista multe lucruri pe are le poți face (si niciunul nu include chirurgie)

In primul rand, mergi la intalnire cu femei mai scunte. Femeilor le plac barbații inalti, dar cel mai important este pentru ele sa fii mai inalt ca ele. Asadar, intalneste-te cu o femeie care este mai scunda ca tine.

Cu toate astea, tine cont și de faptul ca exista femei (putine ce e drept) care prefera barbații mai scunzi.

In al doilea rand, poarta linii verticale. Cand iti alegi tricoul, costumul sau camasa, evita avele linii orizontale ce pe haine. Imbraca-te cu haine ce au linii verticale. Suna ciudat, dar acestea te pot face sa pari mai inalt.

In al treilea rand, imbunatateste-ti postura. multi barbati stau cocosati in zilele noastre datorită timpului pe care il petrec in fata PC-ului. Imbunatateste-ti postura și vei avea pana la 2-3 cm in plus in lungime.

Fii increzator

Oricine stie ca trebuie sa fii increzator. Cu toate astea, sunt barbati care pur și simplu nu pot. Daca esti genul de persoana anxioasa care nu are deloc incredere, prefa-te pana iti iese!

Shiatsu Pheromone – Parfumul ce elibereaza feromoni care face femeile să se simtă în mod inconstient atras de barbatul ce l-a folosit.

Shiatsu Pheromone – Parfum cu Feromoni pentru Bărbați, 15 ml

Nu fi mereu disponibil

Suna cliseic, dar femeilor le plac mai mult barbații care nu sunt mereu disponibili pentru ele.

Daca esti disponibil 24/7 și renunti la tot cand fata respectiva vrea sa va vedeti, nu vei inspira respect. De ce? Pentru ca indirect ii arati cat de putin valoreaza timpul tau. O face să pară mai presus ca tine, ca și cum esti „out of her league”.

barbat atragator

In mod ironic, cu cat esti mai des disponibil pentru cea, cu atat mai greu va fi sa o cuceresti. Nu fi nesimtit, dar nici nu fi mereu acolo pentru ea.

Fii un lider

Daca vrei să știi ce-si doresc cu adevărat femeile, acesta este raspunsul. Barbatii sunt atrasi de sani, de fund, de o fata frumoasa, punem mult accent pe aceste aspecte. Cu toate ca și pentru femei sunt importante acestea, cel mai acesea femeile sunt atrase de un lider. Nu trebuie sa ai o avere sau sa fii director pentru a fi lider. Cauta oportunitati in comunitate sa fii lider.

Ai de unde alege

  1. Ofera-te voluntar la un proiect și preia conducerea
  2. Fii inconjurat de multe fete dragute

Pe de alta parte, arta de a un lider se invata. Ai nevoie de experienta pentru a fi cu adevărat un lider.

Fii vazut cu alte femei dragute

Femeile pun mult accent pe valoarea unei persoane. Daca vad un barbat inconjurat de femei dragute, automat se gandes ca acel barbat „valoreaza” mult. Se simt atrase inconstient de acesta. Daca are și alte trasaturi expuse mai sus, va reusi sa o faca sa il doreasca.

Acestea sunt cel 10 lucruri pe care și le doresc femeile la un barbat. Daca tii cont de sfaturile de mai sus, vei reusi sa cuceresti orice femeie doresti. Nu trebuie neaparat sa fii un bu ascultator (cu toate ca nu e nimic rau in acest lucru). Fii natural atunci cand vorbesti cu o femeie, dar tine cont de sfaturile de mai sus și o vei putea avea. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.