Deep Throat – Tehnică intensă de sex oral. Cum se face deep throat?

femeie ce practica deep throat

Tehnica de deep throat este o formă intensa de sex oral in care barbații ce au un penis erect il introduc cat mai tare posibil in gura, pana in gatul partenerei. Aceasta este una din cele mai dificile tehnici (pentru femei), insa multi barbati sustin ca e cea mai plăcută.

Reflexul faringian, numit și „reflexul gag” este adesea declansat in timpul tehnicii de deep throat. Acest lucru se datoreaza faptului ca penisul atinge partea moale din spatele limbii. Asadar, pentru a face deep throat, trebuie sa tii reflexul gag sub control, ceea ce înseamnă controlul muschilor.

Cele mai noi stimulente la oferte promoționale

Adesea, pentru a putea face deepthroat corespunzator, e nevoei de multa practica. Poate parea intimidant și neplacut pentru unele persoane, insa poate fi o experiență foarte incitanta.

Avantajul reflexului gag in timpul deep throat-ului

Cel mai dificil aspect al deep throat-ului este controlul reflexului gag. Atunci cand se face sex oral, penisul nu ajunge în mod normal in acea zona care declanseaza reflexul gag. Tehnica de deep throat intra mult mai adanc decat in timpul sexului oral.

Multe persoane au observat ca reflexul gag poate provoca niste contractii musculare la nivelul unor muschi care intensifica senzatiile din timpul sexului oral. Din acest motiv, reflexul gag este o tehnica ce poate fi folosita pentru a intensifica placerile.

Divine Art of Oral Pleasure – Luciu de Buze pentru un sex oral de neuitat

Divine Art of Oral Pleasure – Luciu de Buze Stimulator

Cu toate astea, multe persoane considera ca acest reflex este inconfortabil și neplacut și prefera sa invete sa il reprime pentru a putea practica un deep throat ca la carte.

pregatirea reflexului gag pentru deep throat

Cum inveti sa tii reflexul gag sub control

Familiarizarea cu reflexul gag este cea mai simpla metoda pentru a-l tine sub control. Poti practica obisnuirea organismului cu reflexul gag prin introducerea obiectelor falice cum ar fi degetul, un silicon de dildo sau o periuta de dinti ni gura.

Orice obiect folosesti, asigura-te ca nu are margini sau varf ascutti. Acesta ar trebui totodată sa fie făcut dintr-un material fin, pentru a nu zgaria gatul. Asigura-te ca este un obiect pe care il poți tine bine, fără sa il scapi.

Curata sau sterilizeaza obiectul respectiv inainte de a-l folosi pentru a face aceasta practica cat mai sigura. Iata cativa pasi simpli prin care poți obisnui organismul cu reflexul gag.

  1. Pune obiectul aproape de spatele limbii
  2. Apasa ușor cu spatele limbii pe obiect
  3. Scoate obiecutul daca se simte inconfortabil sau daca simti ca iti este greata
  4. Introdu ușor obiectul din ce in ce mai adanc in gura
  5. Invata sa respiri pe nas și nu pe gura.
  6. Tine obiectul pe loc pentru câteva secunde, crescand timpul pe care il tii in locul care provoaca reflexul gag
  7. Repeta procesul de oricat ori doresti

Motivul acestei practici este de a te obisnui cu senzatia de atingere a faringelui cu un obiect strain. Acest proces poate fi ușor și necesită multa practica. Cu toate astea, nu ar trebui sa provoace durere sau disconfort major. Fiecare dintre noi are un reflex gag diferit; unele persoane pot invata sa il tina sub control mai rapid decat altele.

Nu e nevoie de a practica cu alt obiect inainte de a face deep throat cu un penis, dar e mereu o idee buna de explorare.

Sfaturi pentru deep throat

Atunci cand incepi sa faci deepthroat cu un penis, este recomandat ca actul sa fie făcut intr-o pozitie in care femeia se simte confortabil și are control asupra situatiei. Acest lucru o ajuta pe aceasta sa introduca cat de mult poate, fără sa simta disconfort. De asemenea, poate alege viteza folosita pentru introducerea penisului.

Spray-ul Slow Sex Mouth Watering – Conceput pentru stimularea salivatiei in timpul sexului oral. Cel mai intens sloppy blowjob pe care l-ai avut vreodata!

Slow Sex Mouth Watering – Spray pentru Sex Oral ce Stimulează Salivația, 13 ml

 

Tehnica de deep throat poate dura de la câteva secunde pana la cat doresc partenerii. Incepatorii cel mai probabil nu vor practica aceasta tehnica de sex oral pentru prea mult timp, cel putin la inceput, pana ce isi obisnuiesc faringele cu obiecte straine, pentru a tine reflexul gag sub control.

Lubrifierea

Lubrifierea poate ajuta la orice tip de sex prin penetrare, inclusiv sexul deep throat. Practicarea de deep throat cu un penis uscat poate fi dureroasa și periculoasa. Mereu asigura-te ca acesta este lubrifiat corespunzator. Acest lucru poate insemna chiar și saliva, așadar o femeie poate linge penisul de sus pana jos pentru a-l lubrifia în mod natural.

Pot fi folositi de asemenea lubrifianti din sex shop care sunt comestibili, in loc de saliva. Acest lucru ajuta ca penisul sa alunece mai ușor, făcând activitatile de deep throat mai placute.

Odata ce o persoana practica deep throat, glandele salivare produc în mod natural saliva. Oamenii adesea saliveaza excesiv, unora le curge nasul și lacrimeaza ca un raspuns biologic natural. Atat timp cat nu exista durere, aceste reactii sunt complet normale.

Este recomandat sa pui nu prosop dedesubt inainte. Mereu va exista un surplus de saliva in timpul deep throat-ului, iar acesta ajuta la absorbita exceusui care curge pe jos.

Lubrifierea corspunzatoare poate ajuta la inlaturarea senzatiilor durere ce pot avea loc in timpul deep throating-ului.

Pozitii potrivite pentru deep throat

Pentru a face deep throat-ul mai ușor, poți incerca diferite pozitii. O metoda populara este de a tine gatul și gura intr-o pozitie dreapta. Acest lucru poate reduce senzatiile reflexului gag. Cea mai confortabila pozitie este a atunci cand partenera sta deasupra, făcând sec oral in timp ce barbatul sta intins sau sta pe scaun/fotoliu.

Acest lucru ofera control complet partenerei, așadar aceasta poate face deep throat asa cum i se pare confortabil.

Un alt exemplu de pozitie ar fi ca partenera sa stea intinsa, cu capul pe spate. Partenerul sta in fata ei, introducand penisul adanc in gura. Aceasta pozitie este pentru persoanele mai avansate, deoarece ofera mai mult control partenerului, care nu are de unde sti cat de aproape este punctul gag și cat de mult este confortabil pentru partenera sa introduca penisul.

Cu toate astea, avand in vedere ca partenerul detine controlul, poate face aceasta experienta mai intensa deoarece barbatul va simti ca are control și putere.

Orice pozitie ati alege, este indicat ca deep throat-ul ca unghiul deep throat-ului sa fie făcut conform curburii naturale a penisului. Tine minte sa iti relaxezi maxilarul și sa respiri calm.

Cum se respira in timpul deep throat-ului

Odata ce penisul este introdus adanc in gura, pana in gat, cel mai important este ca femeia sa ramana relaxata. Nu uita sa respiri adanc constant. Respiratia pe nas este mai usoara decat pe gura. Respiratia ajuta la relaxarea gatului iar cu cat este mai tensionata gatul, cu atat mai probabil este sa apara disconfortul.

Produse pentru potență - Cresc plăcerile și fac activitățile de deepthroat mai intense ca niciodată

Cu toate aste, atunci cand penisul se misca inainte-inapoi in timpul deep throat-ului, poate fi dificil sa respiri pe nas. Este indicat ca in acest caz partenera sa respire atunci cand penisul se trage inafara gatului sau sa alternezi intre deep throat și sex oral obisnuit.

Folosirea mainilor

Atunci cand practici deep throat, poți folosi mainile pentru un plus de stimulare. Unele exemple includ utilizarea unei maini pentru a prinde baza penisului. Acest lucru ofera mai mult control partenerei la cat de adanc va intra penisul in gat. Apasa ușor pe baza penisului pentru a pastra fluxul de sange in acesta, crescand senzatiile pentru barbat.

Partenera poate de asemenea să folosească mainile pentru a face un masaj ușor la testicule. Stimularea manuala ajuta la cresterea placerilor din timpul deep throat-ului.

Cum se ejaculeaza cand se face deep throat

Daca partenerii doresc sa experiențeze o ejaculare in timpul practicii de deep throat, exista mai multe metode prin care o pot face. partenerul poate ejacula inafara gurii, in gura sau chair și atunci cand și cand inca se face deep throat.

Indiferent unde ejaculeaza, este important ca ambii parteneri sa fie de acord cu aceste practici. Daca partenerul vrea sa ejaculeze in gat, trebuie sa ii spuna din timp partenerei pentru a avea se pregati corespunzator.

Pregatirea poate implica tinerea respiratiei pentru a preveni lichidul seminar din a intra pe tractul respirator. Ramane la alegerea partenerei daca doreste sa inghita sau sa scuipe.

tehnic de deep throat

Sfaturi de siguranta in timpul deep throat-ului

Este important ca partenerii să se simtă confortaibil in timpul acestor practici. Nu ar trebui sa existe durere in atunci cand se face deep throat. Este recomandat ca sa se inceapa ușor și sa se creasca radical viteza și nivelul de adancime. Totodata, este foarte important ca ambii partenrei să se simtă confortabil in timpul acestor experiențe sexuale.

Totodata, trebuie sa se tina cont și de posibilitatea de transmitere bolilor sexuale. In unele cazuri, deep throat-ul poate provoca mici leziuni in gat care cresc sansele de contactare a bolilor cu transmitere sexuala.

Este totodată importanta alegerea unei metode de protectie, cum ar fi un prezervativ. Acesta nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mic pentru a evita riscul ca acesta sa alunece sau sa se rupa. Tinerea de baza prezervativului poate preveni riscul ca acesta sa alunece. Lubrifierea corespunzatoare poate preveni de asemenea ruperea sau alunecarea acestuia.

Oral Optimizer Blowjob – Cel mai bun produs pentru un sex oral intens

Oral Optimizer Blowjob – Gel pentru Sex Oral Unisex

Comunicarea este adesea un aspect important atunci cand vorbim de sex, cu atat mai important cand vorbim de practici avansate cum ar fi deep throat-ul.

Discutati despre cum vreti sa fie aceasta experienta, cat de rapid sa fie practicata, cat de adanc și toate detaliile. Este o activitate optionala iar ambii parteneri trebui să se simtă confortabil atunci cand o aplica.

De retinut

Deep throat-ul este o variatie foarte intima a sexului oral. Necesita multa practica, control, rabdare și comunicare.

De asemenea, trebuie sa se tina cont de niste reguli de siguranta. Este important ca toti partenerii să se simtă confortabil in timpul acestei activitati. Atunci cand este făcut corespunator, poate oferi un nivel mare de placere.

Surse de informare

  1. Cooper, Benjamin G., Stacy L. Chin, et.al. “Friction-lowering Capabilities and Human Subject Preferences for a Hydrophilic Surface Coating on Latex Substrates: Implications for Increasing Condom Usage.” Royal Society Open Science. 2018.
  2. Leder, S B. “Gag Reflex and Dysphagia.” Head & Neck, U.S. National Library of Medicine. 1996.
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

3 thoughts on “Deep Throat – Tehnică intensă de sex oral. Cum se face deep throat?

  1. Alex says:

    bună. îmi place la nebunie, deep oral. Alex din Constanța caut o femeie, care iubește sexul oral. 36/176 /88…. whatap

  2. SalutCeFaci says:

    Salut Flavius . Am o intrebare , daca folosesc Suifan Kwang Tze , partenera mai poate sa faca sex oral daca doreste ? Mersi Anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.