Bile pe penis – riscuri, procedura, utilitate. Merita sa ne punem? Cat costa? Ce beneficii aduc?

perle-in-penis

Daca ai ajuns aici, probabil cauți informatii despre bile in penis. In acest articol, va voi explica pe larg, ce sunt ele, cum se pun, unde pot fi puse, care sunt riscurile procedurii, cat costa și asa mai departe. Probabil majoritatea dintre voi, cei care ajungeti aici, aveti un prieten nazdravan (care probabil a fost la „facultate” macar vreo 2 ani) și care se lauda cu bilele din organul sau genital, va povesteste cum urla femeile de placere și cat de macho man este el.

In realitate, viata nu este ca in filme. Daca ati luat decizia sa va puneti bile in penis sau daca cochetati cu aceasta idee, va recomand sa cititi in continuare acest articol și sa va puneti in tema a.i sa luati cea mai buna decizie.

Ce sunt de fapt acele bile pe penis?

Sunt niste bile, din materiale incepand de la: silicon, plastic, abs, aur sau metal (stiu cazuri in care s-au folosit bile de rulment și intotdeauna am fost curios cum explica daca ii tipă detectorul de metale din aeroport) care se introduc la propriu pe penis.

Info point: indiferent că ești bărbat care vrea să iși puna bile în penis sau că esti o femeie care este curioasa, vă recomand Beautiful Angelo, un dildo ieftin cu niște striații atât de pronunțate că se simt ca niște bile.  De asemenea, vibratorul Barbara Clark este iarăși dotat cu niște BILE in partea inferioară.

Scopul lor este de a „satisface” femeile, insa in realitate, de cele mai multe ori aceste bile sunt puse din cauza unor complexe, ia cazurile in care ele au un rol pozitiv asupra vietii sexuale sunt foarte putine. Unele femei le iubesc, dar marea lor majoritate nu vad nimic placut in ele.

bile-penis-2

Cum se pun bilele pe penis?

Procedura de implant, este una destul de simpla:

  1. Se alege materialul, dimensiunea și forma bilelor (rotunde, ovale etc). Daca bilele nu sunt cumparate „ambalate” și sterilizate direct de producator, vor trebui sterilizate corespunzator.
  2. Se alege locul de pe penis unde vor fi puse. Majoritatea aleg sa-si puna bilele in lateralul penisului, insa depinde strict de tine unde le doresti.
  3. Se face o anestezie locala (recomandat) insa majoritatea celor care-si pun bilele acasa, la un prieten in cine stie ce locuri dubioase, nu vor avea parte de anestezie. Durerea este moderata.
  4. Se face o taitura la nivelul pielii, cu mare atentie a.i sa nu fie sectionate vase de sange mari iar taitura sa nu fie mai adanca decat pielea.
  5. Se introduc bilele
  6. Se pun 2 copci sau (nerecomandat din punctul meu de vedere) se panseaza și apoi curata zilnic.

Recuperarea dureaza aproximativ 1 luna. Nu vei simti dureri, insa, nu vei putea face nici sex in aceasta perioada.

Ce alternative exista la bilele in penis?

Daca ai o relatie stabila, ar fi bine sa te consulti cu partenera ta inainte de a-ti tuna penisul cu bile. Pe langa discutie, ar fi bine sa faceti și o simulare, sa vedeti daca bilele alea sunt ok pentru ambii. Ma rog, pe tine personal nu te ajuta cu nimic fizic, nu iti aduc nici o placere (fizica) e doar o chestie psihologica prin care te simti mai barbat, s-o spun pe romaneste.

Info point: nu sunt sigur că te interesează părerea mea, dar dacă vrei sa-ti pui bile pe penis pentru a-ti satisface partenera, este posibil sa nu faci o alegere foarte buna. Ar putea fi mai tentant să incerci ceva bun pentru potență și erecție  care te va ajuta în mod direct fără să-i provoci durere sau disconfort partenerei.

Revenind la alternative la bilele in penis, prea multe optiuni nu sunt, insa, ai putea utiliza un manson pentru penis cum este acest Lust Cluster care costa doar 26 de lei și este dintr-un material de o calitate foarte buna. Ia totusi in considerare faptul ca, utilizand acest manson, datorita materialului de calitate și modului in care este gandit, partenera ta va „beneficia” doar de avantajele unei experiențe cu bile, nu și de partile negative.

vezi cat costa un manson cu bile pentru penis

Alte alternative in momentul de fata nu stiu sa existe, dar va promitem ca aducem pe stoc, imediat ce apar optiuni noi.

De altfel, exista foarte multe mansoane și inele pentru penis care pot inlocui bilele pentru penis. Avantajul acestora este faptul ca le poți scoate cand vrei sa ai un penis obisnuit și le poți pune inapoi iar oricand doresti.

manșoane care pot înlocui bilele în penis

Cat costa sa-ti pui bile in penis?

Sunt cateva variabile care pot influenta pretul acestui tuning la nivelul penisului. Principalele sunt:

  • Unde le pui – ai optiunea sa le pui la un medic (desi nu au in lista de servicii, gasesti in fiecare oras medici la care sa-ti pui bile), le poți pune la un „baietas” care pun pircinguri și minuni de genul, sau ti le poți pune singur acasa. Bineinteles, cum este și firesc, eu va recomand sa faceti procedura la un medic, sa fie totul steril și făcut corespunzator, astfel incat sa evitati eventuale complicatii, infectii etc.
  • Din ce le pui – poți alege sa-ti pui bile dintr-o gama foarte variata de materiale. Cele mai recomandate sunt bineinteles cele „compatibile” cu organismul nostru, asadar, daca te tine buzunarul, iti recomand sa mergi pe aur/platina sau alte materiale premium sau daca doriti sa mergeti pe low cost, mergeti pe silicon medicinal. Totusi, in popor se folosesc tot felul de imrpovizatii, incepand de la capatul unei periute de dinti, taiata și rotunjuta frumos pana la bile de rulment. Da ati auzit bine, exista foarte multe persoane care aleg sa-si tranteasca 2 – 3 bile de rulment pe penis. Din nou, recomand materiale bune, deoarece costurile sunt moderate și merita 100% sa evitati orice fel de riscuri.
  • Numarul de bile pe care vrei sa ti le pui in penis – apropo de asta, stiu ca este tentant sa-ti pui mai multe, dar, eu va recomand sa incepeti cu una, sa vedeti daca este ceea ce va doriti si, din nou, ceea ce-s doreste partenera voastra, continuati și va mai puneti și altele.

Acestea fiind spuse, preturile implanturilor cu bile in penis pornesc de la 50 de lei și pot ajunge chiar și la 2000 de lei. Ca sa nu vorbim doar teorii și sa vorbim și despre cifre și cazuri concrete, in Bucuresti, un implant cu 2 bile de penis, efectuat la o clinica privata, a costat 600 de lei. Procedura a durat aproximativ 15 minute, a fost făcută anestezie locala, recuperarea a fost fără probleme, iar bilele au fost dintr-un silicon de calitate folosit in scopuri medicinale.

Sfaturi pentru cei care au bile in penis sau urmeaza sa-si pună?

Am discutat deja cam cele mai important detalii cu privire la aceste bile. Daca ai ajuns pana aici, cel mai probabil le ai deja puse sau te-ai hotarat sa ti le pui, asa ca iti voi scrie cateva chestiuni care te vor ajuta sa ai o viata sexuala normala:

  1. Intotdeauna foloseste un lubrifiant – bilele in penis, vor cauza dureri pentru 80% din partenerele pe care le vei avea, iar prin durere ma refer la durere nu la acel tip de durere plăcută. Vei vedea ca de la un moment dat foarte multe femei te vor refuza din acest motiv, iar daca nu ma crezi, da o geana pe siteul publi24 sau alte siteuri unde isi fac escortele veacul și vei vedea ca marea majoritate specifica clar faptul ca „nu primesc cu bile”, deci e doar un exercitiu de imaginatie ce senzatii extreme pot provoca unei femei cu o activitate sexuala normala.
  2. Ia-ti adio de la sexul anal – daca sexul anal este printre preferintele voastre, ar trebui sa fii constient de faptul ca un implant cu bile in penis l-ar face imposibil. Daca am spus ca cel putin 80% din femei simt durere in timpul sexului normal cu bile, ei bine, in cazul sexului anal, probabil 99% dintre ele il vor considera imposibil sau insuportabil de dureros.
  3. Nu ignora sfatul de mai sus cu privire la locul unde ti le pui – o infectie la nivelul penisului, sau sectionarea unei vene, sau utilizarea unor instrumente nesterilizate corespunzator iti pot pune sanatatea in pericol intr-un mod foarte grav. Asadar, nu te blameaza nimeni ca vrei sa-ti pui bile in penis, deci da dovada de responsabilitate și puneti-le in deplina siguranta cu un medic.
  4. Ia in considerare foarte serios ca a avea bile pe penis este o chestiune serioasa care iti va impacta viata sexuală, de cele mai multe ori nu in bine. Lasand gluma la o parte, daca te uiti pe siteuri de profil publi24.ro la categoria matrimoniale, vei observa ca pana și femeile de moravuri usoare refuză persoanele cu bile pe penis din motive lesne de inteles.
Nota informativa: acest articol are caracter strict informativ. Siteul justlove.ro este un sex shop online, nu siteul unui cabinet care ofera servicii de implant bile in penis. Va putem ajuta insa cu solutii alternative cum ar fi masoanele cu bile pentru a „testa apele” și vedea daca partenera voastra este „compatibila” cu acest tip de „tuning” al penisului și de asemenea cu eventuale sfaturi.

Nota: pentru cei care trimit emailuri și mesaje cu intrebari de genul „unde pot sa imi pun bile pe pula?„, va invit sa citit comentariile de mai jos deoarece in mare parte s-a discutat despre fiecare oras.

Este mai sexy/bun/erotic un penis cu bile decât unul fără?

Analizand raspunsurile femeilor și făcut o medie raspunsul este nu. Nu ai nevoie deun penis cu bile pentru a duce o femeie la orgasm sau pentru a-i oferi partida vietii ei. Ca bilele pot fi utile iar unele femei le adoră este altă poveste, însă, ca idee generală cum bilele nu reprezintă un avantaj major nici lipsa lor nu reprezintă un dezavantaj.

Este periculos să iți pui bile pe penis?

Raspunsul tine foarte mult de locul unde le pui și cine ti le pune. Daca ti le pui singur acasa, da este periculos sa iti pui bile pe penis. Daca ti le pune un medic, intr-un cabinet medical, intr-un mediu steril, riscurile sunt mult mai mici.

Ca femeie, cum știu dacă îmi va plăcea sexul cu bile penis?

Raspuns simplu: nu știi. Nu ai de unde. Fiecare femeie are sensibilitate diferite la nivel vaginal, are plăceri diferite, toleranța la durere diferita etc. Ca să poți testa PARȚIAL și experimenta actul sexual cu un penis cu bile, poți folosi  un vibrator cu bile sau iti poți ruga partenerul să folosească un manson de penis cu bile INAINTE de a-si baga el bilele in penis.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

205 thoughts on “Bile pe penis – riscuri, procedura, utilitate. Merita sa ne punem? Cat costa? Ce beneficii aduc?

  1. Flavius says:

    Salut, Gabriel. Ii sun maine dimineata pe colegii din Craiova sa da niste telefoane si revin aici cand am o recomandare de medic pentru tine. O zi frumoasa!

  2. Sanducu says:

    Stie cineva unde-mi pot pune bile in penis in Iasi? Sau oriunde altundeva in Moldova, ca ma pot deplasa. Suceava, Galati, Braila, Vaslui etc. Ma intereseaza sa fie un specialist care sa lucreze intr-un mediu steril si cu bile premium sa nu fie probleme.

    Va multumesc frumos. Imi puteti raspunde pe email.

  3. Maria says:

    Pana nu trece toata aceasta perioada cu COVID nu cred ca veti gasi pe nimeni (ma refer la medici) dispusi sa faca astfel e operatiuni. Sfatul meu personal, pentru sanatatea tuturor este sa amanati macar temporar implanturile de bile pe care le aveati planificate.

    Profitati de ocazie si folositi un astfel de manson cu bile sa vedeti daca partenerele voastre agreaza ideea 🙂

  4. Sorin Constantin says:

    salut cat ma costa sa scot o bila de pe penis am 12 ani de canid am bagato si Vreau sa o scot , o deranjaza pe iubita mea va rog un pret sau o recomandare la medic , multumesc

  5. George says:

    Salutare citesc comentariile dar nu vad nici un răspuns.din partea nimănui ,chiar nu știe nimeni nimic ??m-ar interesa și pe mine in Dolj sau macar in apropiere ..am văzut o mulțime de persoane care cer informatii dar nimeni nu ajuta pe nimeni.Chiar nu și-a pus nimeni bile în toată Oltenia??

  6. Maria says:

    Salut. Unde s-au stiut raspunsuri, au trimis colegii mei mailuri cu recomandari/adrese/numere de telefon.

    Las comentariul tau in lista de taskuri de verificat/rezolvat si daca exista recomandari pentru Oltenia vei primi pe email maine dimineata.

  7. sly says:

    Faceti reclama. La mansoane si puneti in lumina proasta bilele pe p…la prin minciuna amestecata cu adevar… ca sa va puteti vinde mansoanele… eu am.bile … si nimeni nu sa plans pana acum de durere sau neplacere ci din contra… am.3 bile… nu mi le am.pus din frustrare sau altceva ci din dorinta de a aduce mult mai multa placere femeii… am.sa comand si un manson de la dvs … nu costa mult si merita incercat… insa va rog nu mai amestecati adevarul cu minciuna ca sa va vindeti produsele… si inca ceva escortele… este adevarat ca nu prea primesc barbati cu bile … dar va rog spuneti sincer care i motivul… nu bagati … ca le doare ci mai degraba ca ele nu au nimic la suflet pt cei ce le fut… si normal ca nu se uda indeajuns… deci posibil ca durerea sa fie prezenta datorita lipsei lubrefiantului natural sau artificial care cauzeaza durerea… ele doresc sa fie cat mai uscate ca prostul sa se termine repede sa dea cu banul si … altul la rand… sper ca m am facut inteles… sa vad daca aveti tupeul sa mi publicati comentariul.

    • Maria says:

      Salut, Sly.
      Cred ca ai inteles gresit. Datoria autorului, cand a scris acest articol a fost sa prezinte atat punctele pro cat si cele contra. Bilele, au intradevar beneficiile lor, dar, au si dezavantajele.

      Avand atat informatiile pro cat si contra pe „masa”, fiecare poate decide ce este mai bine pentru el si partenera/partenerele sale. Cu siguranta cineva care este hotarat sa-si puna bile nu va utiliza un manson pentru penis si nici invers.

      Tu vorbesti esti mandru de bilele tale si din cate ne spui si partenerele tale sunt foarte in regula cu ele. Ma bucur sa aud asta. Totusi, pe de alta parte eu cunosc persoane care au fost nevoite sa le scoata, la insistentele partenerei cu care s-a casatorit. Sunt cazuri si cazuri, nu trebuie sa iei nimic personal 🙂

      Nota: mentiunile din articol la mansoanele de penis cu bile, nu aveau sub nici o forma rolul de a face pe cineva sa se razgandeasca din a-si pune bile. E un produs de 26 de lei, sa fim seriosi 🙂

      Rolul acelor mentiuni era ca entuziastii bilelor care au o partenera stabila, sa faca o „simulare” si sa vada daca partenera lor se simte bine si le agreaza. Hai sa nu mai fim atat de carcotasi deoarece chiar nu este cazul.

      Iti doresc o zi frumoasa in continuare!

  8. Cristi says:

    Salut! Un salon/cabinet în București unde pot sa îmi fac implant de bile in penis?Am tot căutat dar nu am găsit!Mulțumesc anticipat!

    • Maria says:

      Salut, Dani. Din păcate nu știm pe nimeni in Timișoara. Dacă aud ceva iți trimit email, iar dacă sunt cititori care te pot ajuta cu vreo informație, comentariile sunt deschise și iți pot scrie oricând. Toate cele bune!

      • Adrian says:

        Bună. Din câte am observat mulți apelează la tine cu informații. Te rog sa îmi zici dacă știi cumva în Vâlcea sau Timișoara unde as putea sa fac implant cu bile. Mulțumesc frumos și aștept mesaj

      • Viorel says:

        Salutare! Cunosti o clinica sau medic serios care face astfel de operatii in conditii de siguranta si igiena maxima in Brasov sau Bucuresti? Merci si astept raspuns.

  9. Marian says:

    Buna ziua, ati putea sa-mi recomandati si mie pe e-mail un medic/clinica/salon care realizeaza implanturi de bile in penis in Bucuresti? Multumesc anticipat si daca se poate cat mai urgent.

  10. Denis says:

    Buna seara. Imi recomandati si mie pe e-mail un medic/clinica/salon care realizeaza implanturi de bile in penis in Constanța sau daca nu exista in Constanța atunci în Bucuresti? Multumesc anticipat

    • Maria says:

      Lasase la un moment dat cineva un comentariu cu clinica la care și-a pus bile pe penis în Sibiu. Mă uit dupa el și revin cu link.

        • Andrei says:

          Care sunt acei medici? Am răsfoit tot forumul și altceva in afara de eu mi-am pus, eu pun și niște adresa random de mail nu scrie clar un cabinet, un medic și un număr de telefon. Până la urmă dacă fac asta pe bune de ce nu și-ar face reclama?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.