5 Sfaturi pentru Cuplurile care fac Sexul pe Canapea mai Intens

sfaturi sex pe canapea

E posibil sa te fi gandit de multe ori la acest lucru, dar sa fim seriosi, sexul pe canapea este fie intimidant, fie inconfortabil. Daca nu stii ce faci și cum sa il faci placut, iti va lasa o experiență neplacuta. Cu toate ca multi dintre noi suntem pasionati de  „Casting Couch”, totul nu e chiar atat de ușor pe canapea cum e in pat.

Conform expertilor, orice iese din normal ne sperie iar sexul pe canapea este unul dintre aceste lucruri. Ne scoate din zona de confort și ne duce intr-o cu totul alta lume.

Asadar, daca vrei sa te asiguri ca amandoi vă veți simti bine sa faceti sex pe canapea, trebuie sa tii cont de câteva sfaturi. Nu poți sa incepi pur și simplu și sa speri ca totul se va termina frumos daca nu stii ce ai de facut. Cu toate astea, daca tii cont de sfaturile noastre, ar putea fi chiar mai placut decat sexul conventional, in pat.

Cele mai noi stimulente sexuale, care fac sexul pe canapea mai intens

De ce este mai placut sexul pe canapea decat cel in pat?

Raspunsul la aceasta intrebare este simplu: te scoate din zona de confort. Cu toate ca acest lucru pare a fi ceva neplacut, intimidat, este in acelasi timp incredibil de sexy. Sexul pe canapea îți va oferi o experiență foarte intensa, cu totul diferita fata de ceea ce nu stiai.

Spontaneitatea este sexy și atractiva și iti poate intensifica orgasmele. Nu e niciodată plictisitor deoarece poți incerca diferite pozitii pe care nu le-ai incercat niciodată, așadar vei descoperi lucruri noi la partener.

Adonis – Vibrator Rabbit din Silicon cu încălzire. Jucaria perfectă pentru a fi folosita de cuplu in timpul sexului pe canapea 

Adonis – Vibrator Rabbit din Silicon cu Incalzire, 20 cm

Motivele pentru care sexul pe canapea este mai placut decat sexul pe pat sunt nelimitate, dar numai daca il faci cum trebuie. Iata sfaturi prin care il poți face mai placut.

5 Sfaturi daca vrei sa incerci sexul pe canapea

Primul sfat: Preludiul este cel mai important

La fel ca și in cazul altor tipuri de sex, preludiul este extrem de important. Poti incepe prin a sta fata pe canapea, intr-o pozitie similara cu cea in care va uitati la TV și sa incepeti sa va atingeti reciproc. Folositi mainile și explorati-va corpul. Puteti atinge cu mainile și sub haine. Jucati-va, fiti kinky, draguti sau chiar sexy.

Vei observa după ceva timp ca faptul ca sunteti mai restrictionati in ceea ce priveste spatiul in timpul sexului pe canapea fata de sexul pe pat nu este neaparat un lucru rau. Gandeste-te ca este un mod distractiv prin care iti poți prin care va puteti bucura de sex, nu joc.

Fiti creativi iar restrictia de spatiu nu va fi o problema, veti gasi alte pozitii și metode prin care vă veți bucura de sex, metode pe care nu le-ati fi incercat niciodată în mod obisnuit și nu ai fi stiut cat sunt de placute.

Sfatul 2: Pregateste tot ce e necesar

Da, sexul e grozav dar totul este distractiv pana cand va treziti cu arsuri sau iritatii datorită faptului ca materialul canapelei s-a frecat de picioarele, genunchii sau spatele vostru pe toata durata sexului.

Pretty Love Bernie – Vibratorul Wireless pentru Cuplu ce va ajuta sa obtineti orgasme fără limite in timpul sexului pe canapea

Pretty Love Bernie – Vibrator pentru Cuplu Wireless, 9.5 cm

Nimeni nu-si doreste sa aiba arsuri din cauza ca sta dezbracat și vulnerabil pe canapea. Bineinteles, daca ai o canapea de suprecalitate, acest lucru nu va fi posibil, așadar in acest caz fa-ti de cap fără griji.

Insa daca vorbim de o canapea scumpa, e posibil sa nu vrei sa o murdaresti cu sperma de după sex, așadar asigura-te ca stii unde ejaculezi.

Sfatul 3: Bratele canapelei sunt grozave pentru sexul oral

Bratele canapelei nu sunt acolo doar pentru.. brate. Cel putin nu in acest caz. Asadar, daca vrei sa incepi o sesiune de sex oral, incaerca sa pui picioarele peste acestea. Functioneaza la fel și pentru partenerul tau.

Afrodiziace îmbunătățesc semnificativ performanțele sexuale

Aceasta pozitie va crea un unghi perfect pentru stimulare orala ce este confortabil atât pentru cel care face cât și pentru cel ce primste. Cel care face sex oral nu se va confrunta cu dureri de gat sau de umeri după terminarea partidei de sex oral.

sex pe canapea

Cu  siguranta nu iti doresti sa ai dureri care sa iti strice tot cheful, asadr sexul pe canapea este potrivit pentru ambele persoane. Bucura-te de acest avantaj și bucurati-va de momente de sex oral incredibile.

Sfatul 4 – Incercati pozitii imbunatatite

Cea mai buna parte a sexului pe canapea este ca puteti incerca pozitii imbunatatite ale pozitiilor clasice. De exemplu, pozitia clasica 60 poate acum sa fie mult mai aventuroasa, pe o suprafata mai mica.

Va trebui sa stati mai apropati unul de celalalt și totul va fi mult mai intens. Pozitia „vacarita” este mult mai intensa și ușor de făcut pe canapea datorită suportului pentru brate cu care sunt prevazute acestea.

Pozitia „lingurita” este de asemenea mult mai intensa atunci cand vorbim de sex pe canapea. Canapeaua oferă mai multa stabilitatea și o apropiere mai nitensa. E posibil sa nu ai la fel de mult spatiu sa iti pentru penetrare, dar poți mereu sa folosesti miscarile de rotație care se simt de-a dreptul sextraordinar. Tine minte, este totul despre descoperirea a noi senzatii.

Pozitia de sex din sezut poate fi în mod special mai confortabila datorită spatarului pe care iti poți pune bratele. Pune un genunchi pe perne și lasa partenerul sa te penetreze de la spate. Va fi spectaculos. Pozitia doggy style poate fi de asemenea mult mai plăcută pe canapea, mai ales daca este o diferenta mare de inaltime intre voi.

Noa Lelo – Vibratorul de cuplu ce intensifica plăcerile din timpul sexului pe canapea

Noa Lelo – Vibrator Premium pentru Cuplu din Silicon, 8.5 cm

Pozitia este similara dar trebui sa indoi genunchii pe canapea. IN acest fel, diferenta de inaltime nu se va mai vedea și vă veți bucura de o pozitie incredibila in cuplu. Asigura-te ca lasi putin spatiu intre tine și partener, astfel ca partenerul is poate folosi mainile pentru a-ti și stimula zonele sensibile.

Sfatul 5: Foloseste-te de tot ce ai

Deja am vorbit despre bratele canapelei pentru sprijimirea picioarelor sau al bratelor, dar mai sunt și alte parti ale canapelei pe care le poți folosi pentru a te bucura mai mult de sex. De exemplu, pernele sunt o aditie importanta deoarece iti poți pune picioarele sub acestea pentru o penetrare mai adanca și o senzatie mai intensa.

Concluzie

Sexul pe canapea pare sa aiba niste avantaje clare. Cu toate ca nu este la fel de confortabil, acesta iti poate oferi mai multa intimitate și poate face sexul mai placut. In mod clar, sexul pe pat devine plictisitor la un moment dat, așadar sexul pe canapea poate conidimenta viata sexuala, oferindu-va ocazia sa va bucurati iar de momente intense împreună, pentru a tine flacara aprinsa.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.